Za prijavo na družabna omrežja uporabite začasni e-poštni naslov za enkratno uporabo (Facebook, Twitter, Tiktok, Instagram ...)

11/29/2022
Za prijavo na družabna omrežja uporabite začasni e-poštni naslov za enkratno uporabo (Facebook, Twitter, Tiktok, Instagram ...)

Vsakič, ko želite ustvariti račun na nekem forumu ali družabnih medijih, kot je Facebook, morate vnesti podatke o svojem e-poštnem polju, da dobite povezavo za aktiviranje. Na žalost vam bo ta družabni medij po prijavi poslal na desetine sporočil z neuporabnimi informacijami, ki vas ne zanimajo. Običajno lahko registrirate račune na več kot enem družbenem omrežju, vsak s svojimi prednostmi. Na primer, Facebook je bolj primeren za neformalno komunikacijo, LinkedIn - je za profesionalno komunikacijo, Instagram pa za izmenjavo medijev.

Tudi če ta družabni medij dnevno pošlje le 2-3 sporočila, bo do konca tedna vaš nabiralnik poln sto neuporabnih sporočil. Torej, če želite odpraviti vso to neželeno pošto, lahko pri ustvarjanju računov v družabnih omrežjih uporabite začasno pošto.

Mnogi ljudje verjamejo, da vsiljivci uporabljajo samo kratka sporočila za kriminalne namene ali pošiljatelji neželene pošte za pošiljanje oglasov in virusov. Vendar pa ni. Začasna pošta je odlično orodje v boju proti neželeni pošti. Na primer, pravi nabiralnik lahko uporabite izključno za osebno ali poslovno korespondenco in začasni nabiralnik - za preostanek pošte in registracijo v družabnih omrežjih ali na različnih forumih. Torej ne razkrijete svoje prave pošte in ne smeti, zato vam ni treba porabiti veliko časa za razvrščanje pošte in iskanje bistvenih e-poštnih sporočil v neželeni pošti.

Storitev pošte za enkratno uporabo je enostavna za uporabo in ne zahteva registracije. Preprosto odprite spletno stran https://tmailor.com v brskalniku v računalniku ali mobilni napravi in lahko dostopate do začasnega nabiralnika, ki ste ga pravkar ustvarili.

Ker lahko uporabnik dostopa do začasnega nabiralnika brez vnosa podatkov za registracijo, se lahko zaščiti pred razkritjem osebnih podatkov. Tako se uporabniki zaščitijo pred neželenimi informacijskimi sporočili iz socialnih omrežij in morebitnimi napadi vsiljivcev. Kraja identitete je danes tako pogosta, da si je treba prizadevati za maksimalno anonimnost na internetu. V nasprotnem primeru tvegate, da boste izgubili osebne podatke in denar svoje naprave iz e-denarnic ali kreditnih kartic.

Uporabite začasno pošto iz https://tmailor.com in boste čim bolj zaščiteni!