Norėdami užsiregistruoti socialiniuose tinkluose ("Facebook", "Twitter", "Tiktok", "Instagram"...), naudokite vienkartinį laikiną el. pašto adresą

11/29/2022
Norėdami užsiregistruoti socialiniuose tinkluose (

Kiekvieną kartą, kai norite sukurti paskyrą kokiame nors forume ar socialinėje žiniasklaidoje, pvz., "Facebook", turite įvesti informaciją apie savo el. pašto dėžutę, kad gautumėte aktyvinimo nuorodą. Deja, užsiregistravus, ši socialinė žiniasklaida atsiųs jums dešimtis pranešimų su nenaudinga informacija, kuri jūsų nedomina. Paprastai paskyras galite užregistruoti daugiau nei vienoje socialinėje žiniasklaidoje, kurių kiekviena turi savo privalumų. Pavyzdžiui, "Facebook" yra patogesnis neformaliam bendravimui, "LinkedIn" - profesionaliam bendravimui, o "Instagram" - dalijimuisi žiniasklaida.

Net jei ši socialinė žiniasklaida kasdien siunčia tik 2–3 žinutes, iki savaitės pabaigos jūsų pašto dėžutė bus užpildyta šimtu nenaudingų pranešimų. Taigi, jei norite pašalinti visą šį šlamštą, kurdami savo socialinės žiniasklaidos paskyras galite naudoti laikiną paštą.

Daugelis žmonių mano, kad įsibrovėliai naudoja tik trumpus pranešimus nusikalstamais tikslais arba šlamšto siuntėjai, norėdami siųsti skelbimus ir virusus. Tačiau taip nėra. Laikinasis paštas yra puiki priemonė kovojant su šlamštu. Pavyzdžiui, galite naudoti tikrą pašto dėžutę tik asmeninei ar verslo korespondencijai ir laikiną pašto dėžutę - likusiam paštui ir registracijai socialiniuose tinkluose ar įvairiuose forumuose. Taigi jūs neatskleidžiate savo tikrojo pašto ir nešiukšlinate, todėl jums nereikia praleisti daug laiko rūšiuojant paštą ir ieškant būtiniausių el. laiškų nepageidaujamame pašte.

Vienkartinio pašto paslauga yra paprasta naudoti ir nereikalauja registracijos. Tiesiog atidarykite https://tmailor.com tinklalapį kompiuterio arba mobiliojo įrenginio naršyklėje ir galėsite pasiekti ką tik sugeneruotą laikinąją pašto dėžutę.

Kadangi vartotojas gali pasiekti laikiną pašto dėžutę neįvesdamas jokios registracijos informacijos, jis gali apsisaugoti nuo asmens duomenų atskleidimo. Taigi vartotojai apsisaugo nuo nepageidaujamų informacinių pranešimų iš socialinių tinklų ir galimų įsibrovėlių atakų. Tapatybės vagystės šiais laikais yra tokios dažnos, kad būtina siekti maksimalaus anonimiškumo internete. Priešingu atveju rizikuojate prarasti savo įrenginio asmeninius duomenis ir pinigus iš savo elektroninių piniginių ar kredito kortelių.

Naudokite laikinąjį paštą iš https://tmailor.com, ir jūs būsite kuo labiau apsaugoti!