Utilitzeu una adreça de correu electrònic temporal d'un sol ús per registrar-vos a les xarxes socials (Facebook, Twitter, Tiktok, Instagram...)

11/29/2022
Utilitzeu una adreça de correu electrònic temporal d'un sol ús per registrar-vos a les xarxes socials (Facebook, Twitter, Tiktok, Instagram...)

Cada vegada que vulgueu crear un compte en algun fòrum o xarxes socials com Facebook, heu d'introduir informació sobre la vostra bústia de correu electrònic per obtenir un enllaç d'activació. Malauradament, després de registrar-vos, aquesta xarxa social us enviarà desenes de missatges amb informació inútil que no us interessa. Normalment, podeu registrar comptes a més d'una xarxa social, cadascuna amb els seus avantatges. Per exemple, Facebook és més convenient per a la comunicació informal, LinkedIn - és per a la comunicació professional i Instagram és per compartir mitjans.

Fins i tot si aquesta xarxa social només envia 2-3 missatges diaris, al final de la setmana, la safata d'entrada estarà plena de cent missatges inútils. Per tant, si voleu eliminar tot aquest correu brossa, podeu utilitzar el correu temporal quan creeu els vostres comptes de xarxes socials.

Moltes persones creuen que els intrusos només utilitzen missatges breus amb finalitats delictives o per spammers per enviar anuncis i virus. No obstant això, no ho és. El correu temporal és una excel·lent eina en la lluita contra el correu brossa. Per exemple, podeu utilitzar una bústia real exclusivament per a correspondència personal o empresarial i una bústia temporal, per a la resta de la publicació i el registre a les xarxes socials o diversos fòrums. Per tant, no reveleu el vostre correu real i no escombraries, de manera que no necessiteu passar molt de temps ordenant el correu i cercant correus electrònics essencials al correu brossa.

El servei de correu d'un sol ús és fàcil d'utilitzar i no requereix registre. Només cal que obriu la pàgina web https://tmailor.com en un navegador de l'ordinador o del dispositiu mòbil i podreu accedir a la bústia temporal que acabeu de generar.

Atès que l'usuari pot accedir a la bústia temporal sense introduir cap informació de registre, pot protegir-se de la divulgació de dades personals. D'aquesta manera, els usuaris es protegeixen dels missatges d'informació no desitjats de les xarxes socials i de possibles atacs d'intrusos. La suplantació d'identitat és tan comuna en l'actualitat que és necessari buscar el màxim anonimat a Internet. En cas contrari, us arrisqueu a perdre les dades personals i els diners del dispositiu de les carteres electròniques o de les targetes de crèdit.

Utilitzeu el correu temporal de https://tmailor.com i estareu el més protegit possible.