Koristite jednokratnu privremenu e-mail adresu za prijavu na društvene mreže (Facebook, Twitter, Tiktok, Instagram...)

11/29/2022
Koristite jednokratnu privremenu e-mail adresu za prijavu na društvene mreže (Facebook, Twitter, Tiktok, Instagram...)

Svaki put kada želite da kreirate nalog na nekom forumu ili društvenim mrežama kao što je Facebook, morate da unesete informacije o svom poštanskom polju da biste dobili link za aktivaciju. Nažalost, nakon što se prijavite, ove društvene mreže će vam poslati desetine poruka sa beskorisnim informacijama koje vas ne zanimaju. Obično možete registrovati naloge na više od jednog društvenog medija, svaki sa svojim prednostima. Na primer, Facebook je pogodniji za neformalnu komunikaciju, LinkedIn - je za profesionalnu komunikaciju, a Instagram je za deljenje medija.

Čak i ako ovi društveni mediji šalju samo 2-3 poruke dnevno, do kraja nedelje, vaš inbox će biti prepun stotinu beskorisnih poruka. Dakle, ako želite da eliminišete sav ovaj spam, možete da koristite privremenu poštu prilikom kreiranja naloga na društvenim mrežama.

Mnogi ljudi veruju da uljezi koriste kratke poruke samo u kriminalne svrhe ili spameri za slanje oglasa i virusa. Međutim, nije. Privremena pošta je odličan alat u borbi protiv spama. Na primer, pravo poštansko sanduče možete koristiti isključivo za ličnu ili poslovnu prepisku i privremeno poštansko sanduče - za ostatak pošte i registraciju na društvenim mrežama ili raznim forumima. Tako da ne otkrivate svoju pravu poštu, a ne bacate smeće, tako da ne morate provoditi puno vremena sortirajući poštu i tražeći bitne e-mailove u bezvrijednoj pošti.

Usluga pošte za jednokratnu upotrebu je jednostavna za upotrebu i ne zahtijeva registraciju. Samo otvorite https://tmailor.com veb stranicu u pregledaču na računaru ili mobilnom uređaju i možete pristupiti privremenom poštanskom sandučetu koje ste upravo generisali.

Budući da korisnik može pristupiti privremenom poštanskom sandučetu bez unosa bilo kakvih podataka o registraciji, može se zaštititi od otkrivanja ličnih podataka. Tako se korisnici štite od neželjenih informacionih poruka sa društvenih mreža i mogućih napada uljeza. Krađa identiteta je ovih dana toliko česta da je neophodna težnja za maksimalnom anonimnošću na internetu. U suprotnom, rizikujete da izgubite lične podatke i novac svog uređaja iz svojih e-novčanika ili kreditnih kartica.

Koristite privremenu poštu od https://tmailor.com, i bićete zaštićeni koliko god je to moguće!