Използвайте временен имейл адрес за еднократна употреба, за да се регистрирате в социалните мрежи (Facebook, Twitter, Tiktok, Instagram...)

11/29/2022
Използвайте временен имейл адрес за еднократна употреба, за да се регистрирате в социалните мрежи (Facebook, Twitter, Tiktok, Instagram...)

Всеки път, когато искате да създадете акаунт в някой форум или социална медия като Facebook, трябва да въведете информация за вашата имейл кутия, за да получите връзка за активиране. За съжаление, след като се регистрирате, тази социална медия ще ви изпрати десетки съобщения с безполезна информация, която не ви интересува. Обикновено можете да регистрирате акаунти в повече от една социална медия, всяка със своите предимства. Например, Facebook е по-удобен за неформална комуникация, LinkedIn - е за професионална комуникация, а Instagram е за споделяне на медии.

Дори ако тази социална медия изпраща само 2-3 съобщения дневно, до края на седмицата пощенската ви кутия ще бъде пълна със сто безполезни съобщения. Така че, ако искате да премахнете целия този спам, можете да използвате временна поща, когато създавате профилите си в социалните медии.

Много хора вярват, че нарушителите използват кратки съобщения само за престъпни цели или от спамери, за да изпращат реклами и вируси. Това обаче не е така. Временната поща е отличен инструмент в борбата срещу спама. Например, можете да използвате истинска пощенска кутия изключително за лична или бизнес кореспонденция и временна пощенска кутия - за останалата част от публикацията и регистрация в социални мрежи или различни форуми. Така че не разкривате истинската си поща и не изхвърляте, така че не е нужно да прекарвате много време в сортиране на поща и търсене на важни имейли в нежелана поща.

Пощенската услуга за еднократна употреба е лесна за използване и не изисква регистрация. Просто отворете уеб страницата на https://tmailor.com в браузър на вашия компютър или мобилно устройство и можете да получите достъп до временната пощенска кутия, която току-що генерирахте.

Тъй като потребителят може да получи достъп до временната пощенска кутия, без да въвежда никаква регистрационна информация, той може да се предпази от разкриването на лични данни. Така потребителите се предпазват от нежелани информационни съобщения от социалните мрежи и евентуални атаки от натрапници. Кражбата на самоличност е толкова често срещана в наши дни, че е необходим стремеж към максимална анонимност в интернет. В противен случай рискувате да загубите личните данни и парите на устройството си от електронните си портфейли или кредитни карти.

Използвайте временна поща от https://tmailor.com и ще бъдете възможно най-защитени!