Izmantojiet vienreizēju pagaidu e-pasta adresi, lai reģistrētos sociālajiem tīkliem (Facebook, Twitter, Tiktok, Instagram ...)

11/29/2022
Izmantojiet vienreizēju pagaidu e-pasta adresi, lai reģistrētos sociālajiem tīkliem (Facebook, Twitter, Tiktok, Instagram ...)

Katru reizi, kad vēlaties izveidot kontu kādā forumā vai sociālajos medijos, piemēram, Facebook, jums jāievada informācija par savu e-pasta lodziņu, lai iegūtu aktivizācijas saiti. Diemžēl pēc reģistrēšanās šis sociālais medijs jums nosūtīs desmitiem ziņojumu ar bezjēdzīgu informāciju, kas jūs neinteresē. Parasti jūs varat reģistrēt kontus vairāk nekā vienā sociālajā medijā, katram no tiem ir savas priekšrocības. Piemēram, Facebook ir ērtāks neformālai komunikācijai, LinkedIn - ir paredzēts profesionālai komunikācijai, un Instagram ir paredzēts mediju koplietošanai.

Pat ja šis sociālais medijs katru dienu sūta tikai 2-3 ziņojumus, līdz nedēļas beigām jūsu iesūtne būs piegružota ar simts bezjēdzīgiem ziņojumiem. Tātad, ja vēlaties novērst visu šo surogātpastu, veidojot savus sociālo mediju kontus, varat izmantot pagaidu pastu.

Daudzi cilvēki uzskata, ka iebrucēji izmanto tikai īsus ziņojumus noziedzīgiem mērķiem vai surogātpasta izplatītāji, lai nosūtītu reklāmas un vīrusus. Tomēr tā nav. Pagaidu pasts ir lielisks līdzeklis cīņā pret surogātpastu. Piemēram, jūs varat izmantot īstu pastkasti tikai personiskai vai biznesa korespondencei un pagaidu pastkasti - pārējai ziņai un reģistrācijai sociālajos tīklos vai dažādos forumos. Tātad jūs neatklājat savu īsto pastu un nepiegružojat, tāpēc jums nav jātērē daudz laika, šķirojot pastu un meklējot būtiskus e-pasta ziņojumus nevēlamajā pastā.

Vienreizējās lietošanas pasta pakalpojums ir viegli lietojams un tam nav nepieciešama reģistrācija. Vienkārši atveriet https://tmailor.com tīmekļa lapu sava datora vai mobilās ierīces pārlūkprogrammā, un jūs varat piekļūt tikko izveidotajai pagaidu pastkastei.

Tā kā lietotājs var piekļūt pagaidu pastkastei, neievadot nekādu reģistrācijas informāciju, viņš var pasargāt sevi no personas datu izpaušanas. Tādējādi lietotāji pasargā sevi no nevēlamiem informācijas ziņojumiem no sociālajiem tīkliem un iespējamiem iebrucēju uzbrukumiem. Identitātes zādzības mūsdienās ir tik izplatītas, ka ir nepieciešams censties panākt maksimālu anonimitāti internetā. Pretējā gadījumā jūs riskējat zaudēt ierīces personas datus un naudu no saviem e-makiem vai kredītkartēm.

Izmantojiet pagaidu pastu no https://tmailor.com, un jūs būsiet pēc iespējas aizsargātāks!