Navodila za ustvarjanje in uporabo začasnega poštnega naslova, ki ga zagotavlja Tmailor.com

10/10/2024
Navodila za ustvarjanje in uporabo začasnega poštnega naslova, ki ga zagotavlja Tmailor.com
Quick access
├── Uvesti
├── Kaj je Temp Mail in zakaj bi ga morali uporabljati?
├── Pregled Tmailor.com in njegovih izjemnih prednosti
├── Kako ustvariti začasni poštni naslov na Tmailor.com
├── Uporabljajte Tmailor.com v sistemih Android in iOS.
├── Navodila za obnovitev začasnega e-poštnega naslova z žetonom na Tmailor.com
├── Kako uporabljati začasno pošto za spletne dejavnosti
├── Edinstvene lastnosti začasne pošte na Tmailor.com
├── Upravljanje dohodnih obvestil in e-poštnih sporočil
├── Varnostna funkcija začasne pošte, ki jo ponuja Tmailor.com
├── Prednosti uporabe Tmailor.com v primerjavi z drugimi storitvami Temp Mail
├── Kako vam Tmailor.com pomaga preprečiti neželeno pošto?
├── Pogosta vprašanja o uporabi Tmailor.com
├── Sklene

Uvesti

V rastočem internetu je potreba po zaščiti osebnih podatkov in izogibanju nadlegovanju neželene pošte postala izjemno nujna. Vsak dan registriramo račune na spletnih straneh, spletnih storitvah, družbenih omrežjih ali forumih, ne da bi vedeli, ali so podatki, ki jih posredujemo, zaupni ali ne. Uporaba osebnega e-poštnega naslova na platformah, ki niso zaupanja vredne, lahko privede do prejemanja neželenih promocijskih e-poštnih sporočil in, še huje, do deljenja osebnih podatkov brez dovoljenja.

Tukaj postanejo začasne e-poštne storitve odlična rešitev za to težavo. Tmailor.com je eden najhitrejših, najbolj dostopnih in najzanesljivejših ponudnikov začasnih e-poštnih storitev. Z le nekaj sekundami dostopa do spletnega mesta lahko takoj pridobite začasni e-poštni naslov, ne da bi posredovali osebne podatke. To omogoča uporabo tega e-poštnega sporočila za prijavo računa ali prejemanje pošte, ne da bi vas skrbelo za neželeno pošto ali izgubo zasebnosti.

Poleg tega, da je brezplačen in enostaven za uporabo, ponuja Tmailor.com številne izjemne prednosti, kot so možnost zaščite zasebnosti uporabnikov, samodejno brisanje e-poštnih sporočil po 24 urah in še posebej uporaba Googlovega strežniškega omrežja za pospešitev prejemanja e-poštnih sporočil po vsem svetu. Vse te funkcije pomagajo uporabnikom ne le ohranjati zasebnost pri uporabi interneta, temveč tudi preprečiti, da bi bili njihovi osebni nabiralniki napolnjeni z neželenimi e-poštnimi sporočili.

Tako je Tmailor.com optimalna izbira za tiste, ki želijo zaščititi svoje osebne podatke in se izogniti neželeni pošti.

Kaj je Temp Mail in zakaj bi ga morali uporabljati?

Opredelitev začasne pošte

Temp Mail, znan tudi kot začasna e-pošta, je vrsta e-poštnega naslova, ki se uporablja za kratek čas, običajno za določen namen, kot je registracija računa, prejemanje potrditvene kode ali prenos dokumenta s spletnega mesta. Ko je naloga končana, bo ta e-poštni naslov potekel ali se bo samodejno izbrisal po določenem obdobju, kar bo uporabnikom pomagalo, da se izognejo nadlegovanju promocijskih e-poštnih sporočil ali neželene pošte.

Ena od bistvenih lastnosti Temp Mail je, da vam pri ustvarjanju računa ni treba navesti nobenih osebnih podatkov. Tako ostanete anonimni in se izognete razkrivanju osebnih podatkov na spletnih mestih, ki jim ne zaupate.

Zakaj uporabljati začasno pošto?

  1. Zaščitite osebne e-poštne naslove pred neželeno pošto: Ko spletnim mestom ali spletnim storitvam posredujete osebne e-poštne naslove, obstaja veliko tveganje, da bodo vaši podatki deljeni s tretjimi osebami, kar bo povzročilo množično neželena promocijska e-poštna sporočila. Uporaba aplikacije Temp Mail pomaga zaščititi primarno e-pošto pred temi tveganji.
  2. Ostanite anonimni na spletu: Temp Mail vam omogoča, da ohranite zasebnost svoje identitete, ko sodelujete v spletnih dejavnostih. Začasni e-poštni naslov lahko uporabite za prijavo računa na forumih, družbenih omrežjih ali spletnih storitvah, ne da bi navedli točne podatke.
  3. Izogibajte se skupni rabi osebnih podatkov z nezaupanja vrednimi spletnimi mesti: Številna spletna mesta zahtevajo, da navedete e-poštni naslov za dostop do njihove vsebine ali uporabo njihovih storitev. Vendar pa nima vsaka spletna stran dobrega pravilnika o zasebnosti. Z uporabo aplikacije Temp Mail se lahko izognete skupni rabi osebnih podatkov z nezaupanja vrednimi platformami.

Pregled Tmailor.com in njegovih izjemnih prednosti

Tmailor.com izstopa od drugih efemernih e-poštnih storitev zaradi številnih vrhunskih funkcij:

  • Osebni podatki niso potrebni: za uporabo Tmailor.com vam ni treba registrirati ali vnašati osebnih podatkov. Obiščite spletno mesto in pripravljen vam bo začasni e-poštni naslov.
  • Uporaba žetonov za ponovni dostop do e-poštnih sporočil: Tmailor.com zagotavlja žeton, ki vam pomaga obnoviti samo prej uporabljena e-poštna sporočila, za razliko od drugih storitev, ki običajno izbrišejo e-poštna sporočila takoj po uporabi.
  • Uporabite Googlovo strežniško omrežje: To pospeši globalni sprejem e-pošte in zagotovi, da so e-poštna sporočila dostavljena hitro in brez zamud.
  • Samodejno izbriši e-poštna sporočila po 24 urah: zaradi zaščite vaše zasebnosti bodo e-poštna sporočila, ki jih prejmete, samodejno izbrisana po 24 urah.
  • Več kot 500 e-poštnih domen: Tmailor.com ponuja širok nabor e-poštnih domen in mesečno dodaja nove domene, kar uporabnikom daje več možnosti pri ustvarjanju e-poštnih sporočil.

Zahvaljujoč tem funkcijam je Tmailor.com postala odlična izbira za vsakogar, ki želi zaščititi svojo zasebnost in se izogniti nadlogam neželene pošte pri spletnih dejavnostih.

Kako ustvariti začasni poštni naslov na Tmailor.com

The interface for receiving a temporary email address on the https://tmailor.com website

Vmesnik za prejemanje začasnega e-poštnega naslova na spletni strani https://tmailor.com

1. korak: pojdite na spletno mesto Tmailor.com

Najprej obiščite spletno mesto Tmailor.com začasno pošto. To je glavno spletno mesto, ki ponuja začasne e-poštne storitve, ne da bi zahtevali osebne podatke.

2. korak: takoj prejmite začasni e-poštni naslov

Ko vstopite na Tmailor.com domačo stran, sistem takoj ustvari začasni e-poštni naslov, ne da bi se morali registrirati. Ta e-poštni naslov lahko takoj uporabite za prejemanje potrditvenih e-poštnih sporočil ali podatkov o registraciji s spletnih mest in spletnih storitev.

3. korak: odprite začasni nabiralnik

Do začasne mape »Prejeto« na spletnem mestu lahko dostopate in preberete nova e-poštna sporočila. Ta nabiralnik se bo samodejno posodobil in prikazal e-poštna sporočila, poslana na ustvarjeni začasni naslov.

4. korak: Shranite žeton, da pozneje znova dostopate do e-poštnega naslova

Zahvaljujoč žetonu je edinstvena značilnost Tmailor.com, da lahko znova dostopate do svojega starega e-poštnega naslova. Ta žeton bo zagotovljen, ko prejmete novo e-poštno sporočilo in shranjen v razdelku »Skupna raba«. Če želite ta e-poštni naslov znova uporabiti, ko zapustite spletno mesto, shranite žeton, da boste lahko pozneje znova dostopali do njega.

Receive a token to recover a temporary email address for future use in the share section.

Prejemanje žetona za obnovitev začasnega e-poštnega naslova za prihodnjo uporabo v razdelku za skupno rabo.

Uporabljajte Tmailor.com v sistemih Android in iOS.

Pregled aplikacije

Tmailor.com podpira uporabnike prek brskalnika in ima začasno poštno aplikacijo za Android in iOS. Ta aplikacija uporabnikom olajša upravljanje in uporabo začasnih e-poštnih sporočil kadar koli in kjerkoli. Zagotavlja gladko in priročno izkušnjo za uporabnike, ki želijo prejemati in upravljati začasna e-poštna sporočila na svojih mobilnih napravah.

Kako prenesti in uporabljati aplikacijo

Prenesite aplikacijo Temp mail by tmailor.com:

Temp mail app available on the Apple App Store.

Aplikacija Temp mail je na voljo v trgovini Apple App Store.

Opomba:

Odprite aplikacijo in začnite uporabljati:

Upravljajte začasno pošto v mobilnem telefonu.

  • Aplikacija »Začasna pošta« vam omogoča prejemanje takojšnjih obvestil, ko so na voljo nova e-poštna sporočila, tako da ne zamudite nobenih kritičnih potrditvenih sporočil ali obvestil.
  • Aplikacija vam pomaga upravljati vse ustvarjene začasne e-poštne naslove; Ustvarjene začasne e-poštne naslove lahko hitro obnovite
  • Aplikacija vam omogoča ogled, shranjevanje in upravljanje e-poštnih sporočil ter njihovo brisanje po potrebi. To je še posebej uporabno pri hitrem preverjanju podatkov ali registraciji računa na drugih platformah.

Navodila za obnovitev začasnega e-poštnega naslova z žetonom na Tmailor.com

1. korak: pridobite žeton, ko prejmete novo e-poštno sporočilo

Ko prejmete novo e-poštno sporočilo prek začasnega e-poštnega naslova na spletnem mestu za začasno pošto »Tmailor.com«, bo zagotovljen žeton. Ta žeton se nahaja v razdelku »Skupna raba« v mapi »Prejeto«. To je ključ do ponovne pridobitve dostopa do začasnega e-poštnega naslova, ki je bil izdan.

Shranite ta žeton, ki ga lahko kopirate in shranite na varno mesto (npr. shranite v osebni dokument, primarni e-poštni naslov ali telefonsko opombo). Ta žeton je bistvenega pomena za obnovitev vašega e-poštnega naslova po zaprtju spletnega mesta ali seje.

2. korak: znova odprite Tmailor.com

Ko zapustite spletno mesto ali čez nekaj časa, če želite ponovno obiskati začasni e-poštni naslov, ki ste ga uporabili, se morate vrniti na Tmailor.com domačo stran.

3. korak: Vnesite žeton, da obnovite začasni poštni naslov

  1. Na domači strani Tmailor.com poiščite gumb »Obnovi e-pošto«. Ali pa pojdite neposredno na ta URL: Obnovitev začasnih e-poštnih naslovov z žetonom za dostop (tmailor.com)
  2. V polje zahteve vnesite žeton, ki ste ga prej shranili.
  3. Potrdite, da niste robot.
  4. Pritisnite gumb »Potrdi«, da sistem pridobi vaš stari e-poštni naslov in nabiralnik.

4. korak: znova uporabite obnovljeni začasni e-poštni naslov

Ko je žeton potrjen, bo sistem obnovil začasni e-poštni naslov in vsa e-poštna sporočila, ki ste jih prejeli. Ta e-poštni naslov lahko še naprej uporabljate za prejemanje več sporočil ali preverjanje, ali so na voljo prejšnja sporočila, dokler e-poštni naslov in mapa »Prejeto« po 24 urah ne bosta samodejno izbrisana.

Interface for entering a temporary email address recovery token.

Vmesnik za vnos začasnega žetona za obnovitev e-poštnega naslova.

Opomba:

  • Žetoni so bistvenega pomena za obnovitev e-poštnih naslovov, zato jih trajno shranite, če morate znova dostopati do njih.
  • Če žeton ni shranjen, po izhodu iz spletnega mesta ne morete obnoviti začasnega e-poštnega naslova.
  • Po 24 urah, tudi če imate žeton, bo celotno e-poštno sporočilo samodejno izbrisano zaradi varnosti, nabiralnik pa ne bo obnovljen.

S funkcijo žetona ponuja Tmailor.com večjo prilagodljivost in priročnost kot druge začasne e-poštne storitve. Uporabnikom omogoča, da še naprej uporabljajo svoj stari e-poštni naslov, ne da bi bili omejeni na en obisk.

Kako uporabljati začasno pošto za spletne dejavnosti

Ustvarite račune na spletnih mestih.

Temp Mail je dragoceno orodje za ustvarjanje računa na spletnih mestih in spletnih storitvah, ne da bi želeli uporabiti osebni e-poštni naslov. S storitvijo Temp Mail se lahko naročite:

  • Glasila: Bodite obveščeni, ne da bi vas skrbelo, da boste pozneje pošiljali neželeno pošto.
  • Forumi: Pridružite se spletnim skupnostim anonimno, ne da bi razkrili svoj dejanski e-poštni naslov.
  • Spletne storitve: hitro in varno se registrirajte za spletne storitve in aplikacije.

Prejemanje potrditvenega e-poštnega sporočila

Temp Mail vam omogoča, da prejmete potrditveno e-poštno sporočilo za dokončanje postopka registracije ali preverjanje računa:

  • Potrditveno e-poštno sporočilo bo poslano v vaš začasni nabiralnik, ko ustvarite račun na spletnem mestu.
  • Če si želite ogledati in klikniti potrditveno povezavo, morate odpreti Tmailor.com, ne da bi vas skrbelo, da bo e-poštno sporočilo shranjeno dlje časa.

Preverite funkcionalnost aplikacije ali spletnega mesta.

Temp Mail je uporaben za razvijalce ali preizkuševalce, ki želijo preizkusiti funkcijo pošiljanja in prejemanja e-pošte v aplikaciji ali na spletnem mestu:

  • Ustvarite lahko več začasnih e-poštnih naslovov, da preizkusite pošiljanje e-poštnih sporočil v velikem obsegu, prejmete potrditvene kode ali preizkusite druge funkcije, povezane z e-pošto.

Dodatni primeri uporabe:

  • Začasna naročnina na brezplačne preskusne storitve: Temp Mail vam omogoča, da se prijavite za preskusne storitve, ne da bi delili svoj primarni e-poštni naslov.
  • Anonimne e-poštne transakcije: Z začasno pošto lahko izmenjujete e-poštna sporočila, ne da bi razkrili svojo identiteto.
  • Enkratni prenos vsebine ali dostop do njega: uporabite aplikacijo Temp Mail, da pridobite povezavo za prenos ali aktivacijsko kodo, ne da bi vas skrbelo za dolgoročno shranjevanje e-pošte.

Edinstvene lastnosti začasne pošte na Tmailor.com

Trajno uporabite ustvarjen začasni poštni naslov z žetonom

Ena od izstopajočih lastnosti Tmailor.com je možnost ponovnega dostopa do starih e-poštnih naslovov prek žetonov:

  • Sistem žetonov: Ko prejmete e-poštno sporočilo, vam bo Tmailor.com zagotovil žeton, ki vam bo pomagal shraniti in znova obiskati ta e-poštni naslov po izhodu iz spletnega mesta.
  • Priročnik za žetone: Če želite obnoviti staro e-poštno sporočilo, vnesite žeton na domačo stran Tmailor.com in sistem bo samodejno obnovil e-poštni naslov in vsa prejeta sporočila.

Ustvarjanje neposrednih e-poštnih sporočil brez osebnih podatkov

Ena od velikih prednosti Tmailor.com je hitro ustvarjanje e-poštnih sporočil, ne da bi morali navesti osebne podatke:

  • Registracija ni potrebna. Samo obiščete spletno mesto in takoj boste imeli pripravljen začasni e-poštni naslov.
  • Varnost in zasebnost: Če ne zahtevate osebnih podatkov, ste popolnoma anonimni in vaša zasebnost je zaščitena pri uporabi storitve.

Globalne hitrosti z Googlovim strežniškim sistemom

Tmailor.com uporablja Googlovo globalno omrežje strežnikov, da zagotovi visoko hitrost in zanesljivost:

  • Hitra hitrost prejemanja e-pošte: Zahvaljujoč Googlovi robustni strežniški infrastrukturi so e-poštna sporočila prejeta in obdelana skoraj takoj, kar zagotavlja, da ne boste zamudili nobene informacije.
  • Visoka zanesljivost: Googlov sistem zagotavlja, da e-poštna sporočila prejemate hitro in dosledno, ne glede na to, kje na svetu ste.

Samodejno izbrišite e-poštna sporočila po 24 urah.

Tmailor.com vgrajeno samodejno brisanje vseh e-poštnih sporočil po 24 urah, kar ščiti vašo zasebnost:

  • Samodejni izbris: e-poštna sporočila, prejeta več kot 24 ur, bodo samodejno izbrisana, tako da noben podatek ne bo trajal dolgo.
  • Največja varnost: Samodejno brisanje e-pošte odpravlja tveganje uhajanja ali zlorabe e-pošte.

Zahvaljujoč tem vrhunskim funkcijam Tmailor.com uporabnikom ne prinaša le udobja, temveč zagotavlja tudi varnost in učinkovitost pri uporabi začasnih e-poštnih sporočil.

Upravljanje dohodnih obvestil in e-poštnih sporočil

Prejemajte obvestila z e-poštnimi sporočili, poslanimi na takojšnje začasne e-poštne naslove.

Tmailor.com ponuja takojšnja obvestila takoj, ko prispe novo e-poštno sporočilo, kar uporabnikom pomaga, da ne zamudijo nobenega pomembnega sporočila:

  • Kako delujejo obvestila: Takoj, ko je na vaš začasni naslov poslano e-poštno sporočilo, vas bo sistem Tmailor.com obvestil prek brskalnika ali mobilne aplikacije (če ste jo namestili).
  • Pripomoček za obvestila: To je še posebej uporabno, če čakate na potrditveno kodo ali pomembno e-poštno sporočilo iz spletnih storitev.

Če želite uporabljati funkcijo obveščanja, ko obiščete spletno mesto ali uporabite aplikacijo, morate soglašati s prejemanjem obvestil, ko vas v oknu z obvestili brskalnika ali mobilne aplikacije zaprosite za dovoljenje.

Preverjanje nabiralnika

Tmailor.com uporabnikom omogoča enostaven dostop do nabiralnikov v kateri koli napravi:

  • Na namizju: Pojdite na spletno mesto Tmailor.com in vaš začasni e-poštni naslov in nabiralnik bosta prikazana na domači strani.
  • V mobilni napravi: če uporabljate telefon, lahko do spletnega mesta dostopate prek brskalnika ali uporabite mobilno aplikacijo za Android ali iOS za hitro in priročno preverjanje e-pošte.
  • V aplikaciji Android / iOS ima Tmailor.com intuitiven, enostaven za uporabo vmesnik, ki vam omogoča upravljanje začasnih e-poštnih sporočil in prejemanje takojšnjih obvestil, ko so na voljo nova e-poštna sporočila.

Upravljanje pomembnih e-poštnih sporočil

Pri samodejnem brisanju e-poštnih sporočil po 24 urah morate upoštevati bistvena e-poštna sporočila:

  • Shranite bistvena e-poštna sporočila: Če prejmete pomembno e-poštno sporočilo, ki ga želite obdržati, prenesite ali kopirajte vsebino e-poštnega sporočila, preden se samodejno izbriše.
  • Izvoz e-poštnih sporočil: Če želite zagotoviti, da se podatki ne izgubijo, lahko varnostno kopirate e-poštna sporočila ali izvozite vsebino e-poštnega sporočila v ločen dokument.

Varnostna funkcija začasne pošte, ki jo ponuja Tmailor.com

Slikovni strežniki

Ena od edinstvenih varnostnih funkcij Tmailor.com je slikovni proxy, ki blokira sledenje slikam v e-poštnih sporočilih:

  • Blokiraj sledilne pike: številne storitve in oglaševalska podjetja uporabljajo majhne slike 1px za sledenje dejavnosti uporabnikov, ko odprejo e-poštno sporočilo. Tmailor.com uporablja slikovne proxyje, da odstrani te sledilne slike in zaščiti vašo zasebnost.
  • Preprečite uhajanje informacij: Zahvaljujoč slikovnim proxyjem se informacije o vaši dejavnosti ne razhajajo tretjim osebam po e-pošti.

Odstranitev sledilnega JavaScripta

Tmailor.com odstrani tudi vso kodo JavaScript za sledenje, vdelano v e-poštna sporočila:

  • Zakaj je JavaScript v e-pošti nevaren? JavaScript lahko sledi uporabnikom, beleži njihova dejanja ali celo odpira varnostne ranljivosti. Tmailor.com te delčke v celoti odstrani iz e-poštnega sporočila, preden jih prikaže.
  • Največja varnost: z odstranitvijo JavaScripta bodo vaša e-poštna sporočila varnejša, saj ni aktivna zlonamerna koda ali orodja za sledenje.

Osebni podatki niso potrebni

Ena od prednosti Tmailor.com je, da pri uporabi storitve ne zahteva nobenih osebnih podatkov:

  • Popolna anonimnost: Uporabniki lahko ustvarijo in uporabljajo začasna e-poštna sporočila, ne da bi posredovali kakršne koli podatke, kot so ime, primarni e-poštni naslov ali poverilnice za prijavo.
  • Informacijska varnost: To zagotavlja, da ste popolnoma anonimni in ne skrbite, da se pri uporabi storitve zbirajo osebni podatki.

Na voljo je več kot 500 domen.

Tmailor.com ponuja več kot 500 različnih domenskih imen, ki jih lahko uporabite za svoj začasni e-poštni naslov:

  • Uporaba različnih domenskih imen vam omogoča več izbire pri ustvarjanju začasnih e-poštnih sporočil. Zmanjšuje tveganje, da bi vas odkrili z začasnimi e-poštnimi sporočili.
  • Dodajanje novih domen vsak mesec: Tmailor.com nenehno dodaja nove domene, kar uporabnikom daje več možnosti in se izogne blokiranju spletnih storitev.

Prednosti uporabe Tmailor.com v primerjavi z drugimi storitvami Temp Mail

Ne izbrišite ustvarjenega začasnega e-poštnega naslova.

Za razliko od mnogih drugih storitev Temp Mail, ki izbrišejo e-poštne naslove takoj po uporabi, vam Tmailor.com omogoča vnovično uporabo ustvarjenega e-poštnega naslova z žetonom:

  • Preprosta vnovična uporaba: žetone lahko shranite in znova uporabite svoj stari e-poštni naslov, kadar koli je to potrebno, s čimer ustvarite prilagodljivost za uporabnike.

Globalno omrežje strežnikov

Tmailor.com uporablja Googlovo globalno omrežje strežnikov, da zagotovi hitro in zanesljivo prejemanje e-poštnih sporočil:

  • Hitra hitrost: zahvaljujoč Googlovi robustni infrastrukturi e-poštna sporočila prispejo takoj in brez odlašanja.
  • Visoka zanesljivost: Ta globalni strežniški sistem vam pomaga prejemati stabilna in varna e-poštna sporočila, kjer koli že ste.

Večjezična podpora

Tmailor.com podpira več kot 99 jezikov, zaradi česar je storitev dostopna globalnim uporabnikom:

  • Mednarodni dostop: Uporabniki iz katere koli države lahko enostavno uporabljajo to storitev Temp Mail.
  • Različni jeziki: Vmesnik Tmailor.com je preveden v več jezikov, kar uporabnikom po vsem svetu olajša njegovo izkušnjo.

S svojimi izjemnimi funkcijami in varnostnimi prednostmi je Tmailor.com najboljša izbira za vsakogar, ki išče varno in priročno začasno e-poštno storitev.

Kako vam Tmailor.com pomaga preprečiti neželeno pošto?

Zakaj se prikaže neželena pošta?

Neželena vsebina se pogosto pojavi, ko se vaš e-poštni naslov proda ali deli s tretjimi osebami brez vaše vednosti. Številna spletna mesta, predvsem komercialna ali tržna, zbirajo in delijo e-poštne naslove uporabnikov z oglaševalci ali drugimi ponudniki storitev. Posledica tega je, da je vaš osebni nabiralnik napolnjen z neželenimi sporočili, vključno z oglasi, trženjem izdelkov in celo zlonamernimi e-poštnimi sporočili ali e-poštnimi sporočili z lažnim predstavljanjem.

Preprečite neželeno pošto z začasno pošto.

Uporaba začasnega e-poštnega sporočila od Tmailor.com je odličen način, da se izognete neželeni pošti, ko se morate prijaviti za račun na nezanesljivih spletnih mestih ali boste verjetno poslali veliko promocijskih e-poštnih sporočil. Namesto osebnega e-poštnega naslova lahko uporabite začasni e-poštni naslov za:

  • Prijavite se za predstavitveni račun: Ta spletna mesta pogosto zahtevajo e-pošto, vendar po prijavi pošljejo veliko promocijskih e-poštnih sporočil.
  • Izpolnite ankete ali pridobite brezplačno gradivo: Ti kraji pogosto zbirajo e-poštna sporočila za namene trženja.

Kako Tmailor.com začasni nabiralnik ščiti vašo zasebnost

Tmailor.com zagotavlja močne zaščitne ukrepe za zagotavljanje zasebnosti uporabnikov:

  • Izbrišite e-poštna sporočila po 24 urah: Vsa e-poštna sporočila v mapi »Prejeto« bodo samodejno izbrisana po 24 urah, kar zagotavlja, da v sistemu ne bo dolgotrajno nobeno neželeno e-poštno sporočilo.
  • Varnost nabiralnika: S samodejnim brisanjem e-pošte uporabnikom ni treba skrbeti, da bi neželena vsebina ali oglasi zavzeli prostor v mapi »Prejeto«. Po 24 urah bo sistem varno izbrisal vsa e-poštna sporočila in tako zaščitil vaš osebni nabiralnik pred prihodnjimi motnjami.

Pogosta vprašanja o uporabi Tmailor.com

Ali je pošta Temp powered by Tmailor.com brezplačna?

Tmailor.com je popolnoma brezplačna storitev. Ustvarite lahko začasna e-poštna sporočila in jih uporabite takoj, ne da bi karkoli plačali. Ta storitev je vedno na voljo uporabnikom, ne da bi potrebovali registracijo ali osebne podatke.

Ali lahko znova uporabim začasni poštni naslov?

Tmailor.com vam omogoča, da znova uporabite začasni e-poštni naslov tako, da shranite žeton. Ko prejmete novo e-poštno sporočilo, vam bo sistem zagotovil ta žeton, tako da boste lahko po izhodu iz spletnega mesta znova dostopali do e-poštnega naslova.

Kako dolgo bo moja e-pošta ostala v nabiralniku?

Vsa e-poštna sporočila v začasni mapi »Prejeto« bodo samodejno izbrisana po 24 urah. To pomaga zaščititi vašo zasebnost in preprečiti arhiviranje nepotrebnih e-poštnih sporočil.

Ali lahko pošiljam e-poštna sporočila od Tmailor.com?

Ne, Tmailor.com je zasnovan samo za prejemanje e-poštnih sporočil in ne podpira pošiljanja e-pošte. Ta storitev je namenjena predvsem varnosti in preprečevanju neželene pošte in se ne sme uporabljati za dejavnosti izmenjave e-pošte.

Ali je moj začasni poštni naslov varen?

Da, uporablja Tmailor.com napredne varnostne ukrepe, kot so:

  • Googlovo globalno omrežje strežnikov zagotavlja hiter in varen sprejem e-pošte.
  • Slikovni proxy in odstranitev sledilnega JavaScripta v e-poštnih sporočilih vas ščitita pred nepooblaščenimi oglaševalskimi podjetji za sledenje.

Ali lahko registriram račun na Facebooku, Instagramu, TikToku ali Twitterju (X) z začasnim poštnim naslovom?

Da, za registracijo za zgoraj navedena družbena omrežja lahko uporabite začasni poštni naslov, ki ga je navedel tmailor.com. Nekaj navodil za ustvarjanje računa z začasnim e-poštnim naslovom si lahko ogledate na naslednji način:

Sklene

Uporaba Tmailor.com ponuja udobje in visoko varnost za tiste, ki potrebujejo začasni e-poštni naslov. Pomaga vam preprečiti neželeno pošto in zagotavlja največjo zasebnost z varnostnimi funkcijami, kot so 24-urno brisanje e-pošte, slikovni strežniki in globalno omrežje strežnikov.

Če iščete varen, hiter in brezplačen način za prijavo računa ali preverjanje storitve, ne da bi vas skrbelo, da boste sledili ali pošiljali neželeno pošto, je Tmailor.com idealen.

Preizkusite ga še danes, tako da obiščete Tmailor.com in ustvarite začasni e-poštni naslov v nekaj sekundah!