Norādījumi par to, kā izveidot un izmantot pagaidu pasta adresi, ko nodrošina Tmailor.com

10/10/2024
Norādījumi par to, kā izveidot un izmantot pagaidu pasta adresi, ko nodrošina Tmailor.com
Quick access
├── Ieviest
├── Kas ir Temp Mail, un kāpēc jums tas būtu jāizmanto?
├── Pārskats par Tmailor.com un tā izcilajām priekšrocībām
├── Kā izveidot pagaidu pasta adresi Tmailor.com
├── Izmantojiet Tmailor.com operētājsistēmās Android un iOS.
├── Norādījumi par pagaidu e-pasta adreses ar marķieri atkopšanu Tmailor.com
├── Kā izmantot pagaidu pastu tiešsaistes aktivitātēm
├── Temp Mail unikālās iezīmes Tmailor.com
├── Kā pārvaldīt ienākošos paziņojumus un e-pastus
├── Pagaidu pasta drošības līdzeklis, ko piedāvā Tmailor.com
├── Tmailor.com izmantošanas priekšrocības salīdzinājumā ar citiem Temp Mail pakalpojumiem
├── Kā Tmailor.com palīdz izvairīties no surogātpasta?
├── Bieži uzdotie jautājumi par Tmailor.com lietošanu
├── Beigt

Ieviest

Augošajā internetā nepieciešamība aizsargāt personisko informāciju un izvairīties no surogātpasta traucēšanas ir kļuvusi ārkārtīgi steidzama. Katru dienu mēs reģistrējam kontus tīmekļa vietnēs, tiešsaistes pakalpojumos, sociālajos tīklos vai forumos, nezinot, vai mūsu sniegtā informācija ir konfidenciāla vai nē. Personiskās e-pasta adreses izmantošana neuzticamās platformās var novest pie nevēlamu reklāmas e-pasta ziņojumu saņemšanas un, vēl ļaunāk, personiskās informācijas kopīgošanas bez atļaujas.

Šeit pagaidu e-pasta pakalpojumi kļūst par ideālu risinājumu šai problēmai. Tmailor.com ir viens no ātrākajiem, pieejamākajiem un uzticamākajiem pagaidu e-pasta pakalpojumu sniedzējiem. Tikai dažu sekunžu laikā piekļūstot vietnei, jums nekavējoties var piederēt pagaidu e-pasta adrese, nesniedzot personisku informāciju. Tas ļauj izmantot šo e-pastu, lai reģistrētos kontam vai saņemtu e-pastu, neuztraucoties par surogātpastu vai privātuma zaudēšanu.

Papildus tam, ka Tmailor.com ir bezmaksas un viegli lietojams, tas piedāvā daudzas izcilas priekšrocības, piemēram, iespēju aizsargāt lietotāju privātumu, automātiski izdzēst e-pastus pēc 24 stundām un jo īpaši izmantot Google serveru tīklu, lai paātrinātu e-pasta saņemšanu visā pasaulē. Visas šīs funkcijas palīdz lietotājiem ne tikai saglabāt privātumu, izmantojot internetu, bet arī izvairīties no tā, ka viņu personīgās pastkastes tiek piepildītas ar nevēlamiem e-pasta ziņojumiem.

Tādējādi Tmailor.com ir optimāla izvēle tiem, kas vēlas saglabāt savu personisko informāciju drošu un izvairīties no surogātpasta.

Kas ir Temp Mail, un kāpēc jums tas būtu jāizmanto?

Pagaidu pasta definīcija

Temp Mail, pazīstams arī kā pagaidu e-pasts, ir e-pasta adreses veids, ko izmanto īsu laiku, parasti konkrētam mērķim, piemēram, konta reģistrēšanai, apstiprinājuma koda saņemšanai vai dokumenta lejupielādei no vietnes. Kad uzdevums ir pabeigts, šīs e-pasta adreses derīguma termiņš beigsies vai pēc noteikta laika tā tiks automātiski izdzēsta, palīdzot lietotājiem izvairīties no reklāmas e-pasta vai surogātpasta traucēm.

Viena no būtiskām Temp Mail iezīmēm ir tā, ka, veidojot kontu, jums nav jāsniedz nekāda personiska informācija. Tas palīdz jums palikt anonīmam un izvairīties no personiskās informācijas atklāšanas vietnēs, kurām neuzticaties.

Kāpēc izmantot pagaidu pastu?

  1. Aizsargājiet personiskās e-pasta adreses no surogātpasta: ja sniedzat personiskās e-pasta adreses tīmekļa vietnēm vai tiešsaistes pakalpojumiem, pastāv ievērojams risks, ka jūsu informācija tiks kopīgota ar trešajām pusēm, kā rezultātā tiek saņemti lielapjoma nevēlami reklāmas e-pasta ziņojumi. Pagaidu pasta izmantošana palīdz aizsargāt jūsu primāro e-pastu no šiem riskiem.
  2. Palieciet anonīms tiešsaistē: Temp Mail ļauj saglabāt savu identitāti privātu, piedaloties tiešsaistes aktivitātēs. Varat izmantot savu pagaidu e-pastu, lai reģistrētos kontam forumos, sociālajos medijos vai tiešsaistes pakalpojumos, nesniedzot precīzu informāciju.
  3. Izvairieties no personas datu kopīgošanas ar neuzticamām vietnēm: daudzas vietnes pieprasa norādīt e-pasta adresi, lai piekļūtu to saturam vai izmantotu to pakalpojumus. Tomēr ne katrai vietnei ir laba privātuma politika. Pagaidu pasta izmantošana palīdz izvairīties no personas datu kopīgošanas ar neuzticamām platformām.

Pārskats par Tmailor.com un tā izcilajām priekšrocībām

Tmailor.com izceļas no citiem īslaicīgiem e-pasta pakalpojumiem, pateicoties daudzajām izcilajām funkcijām:

  • Nav nepieciešama personiska informācija: lai izmantotu Tmailor.com, jums nav jāreģistrējas vai jāievada personiskā informācija. Apmeklējiet vietni, un jums būs gatava pagaidu e-pasta adrese.
  • Izmantojiet marķierus, lai atkārtoti piekļūtu e-pasta ziņojumiem: Tmailor.com nodrošina marķieri, kas palīdz atgūt tikai iepriekš izmantotos e-pasta ziņojumus, atšķirībā no citiem pakalpojumiem, kas parasti izdzēš e-pasta ziņojumus tūlīt pēc lietošanas.
  • Izmantojiet Google serveru tīklu: tas paātrina e-pasta saņemšanu visā pasaulē un nodrošina, ka e-pasta ziņojumi tiek ātri piegādāti bez kavēšanās.
  • Automātiski izdzēsiet e-pastus pēc 24 stundām: Lai aizsargātu jūsu privātumu, saņemtie e-pasta ziņojumi tiks automātiski izdzēsti pēc 24 stundām.
  • Vairāk nekā 500 e-pasta domēni: Tmailor.com piedāvā plašu e-pasta domēnu klāstu un katru mēnesi pievieno jaunus domēnus, sniedzot lietotājiem vairāk iespēju, veidojot e-pastus.

Pateicoties šīm funkcijām, Tmailor.com ir kļuvusi par perfektu izvēli ikvienam, kurš vēlas aizsargāt savu privātumu un izvairīties no surogātpasta traucējumiem, iesaistoties tiešsaistes darbībās.

Kā izveidot pagaidu pasta adresi Tmailor.com

The interface for receiving a temporary email address on the https://tmailor.com website

Saskarne pagaidu e-pasta adreses saņemšanai https://tmailor.com tīmekļa vietnē

1. darbība: dodieties uz Tmailor.com vietni

Vispirms apmeklējiet pagaidu pasta Tmailor.com vietni. Šī ir galvenā vietne, kas piedāvā pagaidu e-pasta pakalpojumus, neprasot personisku informāciju.

2. darbība: nekavējoties saņemiet pagaidu e-pasta adresi

Ieejot Tmailor.com mājaslapā, sistēma nekavējoties ģenerē jums pagaidu e-pasta adresi bez nepieciešamības reģistrēties. Jūs varat nekavējoties izmantot šo e-pasta adresi, lai saņemtu apstiprinājuma e-pastus vai reģistrācijas informāciju no vietnēm un tiešsaistes pakalpojumiem.

3. darbība: dodieties uz savu pagaidu pastkasti

Tīmekļa vietnē varat piekļūt savai pagaidu iesūtnei, lai lasītu jaunus e-pasta ziņojumus. Šī pastkaste automātiski atjauninās un parādīs e-pasta ziņojumus, kas nosūtīti uz jūsu izveidoto pagaidu adresi.

4. darbība: saglabājiet marķieri, lai vēlāk atkārtoti piekļūtu e-pasta adresei

Pateicoties marķierim, unikāla Tmailor.com iezīme ir tā, ka varat atkārtoti piekļūt savai vecajai e-pasta adresei. Šī pilnvara tiks nodrošināta, kad saņemsit jaunu e-pasta ziņojumu un saglabāsit sadaļā "Kopīgot". Ja pēc iziešanas no tīmekļa vietnes vēlaties atkārtoti izmantot šo e-pasta adresi, saglabājiet marķieri, lai vēlāk tai varētu atkārtoti piekļūt.

Receive a token to recover a temporary email address for future use in the share section.

Saņemiet marķieri, lai atkoptu pagaidu e-pasta adresi turpmākai izmantošanai koplietošanas sadaļā.

Izmantojiet Tmailor.com operētājsistēmās Android un iOS.

Lietotnes pārskats

Tmailor.com atbalsta lietotājus, izmantojot pārlūkprogrammu, un tam ir pagaidu pasta lietotne Android un iOS ierīcēm. Šī lietotne ļauj lietotājiem ērti pārvaldīt un izmantot pagaidu e-pastus jebkurā laikā un vietā. Tas nodrošina vienmērīgu un ērtu pieredzi lietotājiem, kuri vēlas saņemt un pārvaldīt pagaidu e-pastus savās mobilajās ierīcēs.

Kā lejupielādēt un lietot lietotni

Lejupielādējiet pagaidu pastu, izmantojot tmailor.com lietotni:

Temp mail app available on the Apple App Store.

Pagaidu pasta lietotne ir pieejama Apple App Store.

Piezīme:

Atveriet programmu un sāciet lietot:

Pārvaldiet pagaidu pastu mobilajās ierīcēs.

  • Lietotne "Temp mail" ļauj saņemt tūlītējus paziņojumus, kad ir pieejami jauni e-pasta ziņojumi, lai nepalaistu garām nevienu kritisku apstiprinājuma ziņojumu vai paziņojumu.
  • Lietotne palīdz pārvaldīt visas izveidotās pagaidu e-pasta adreses; Varat ātri atjaunot izveidotās pagaidu e-pasta adreses
  • Lietotne ļauj skatīt, saglabāt un pārvaldīt e-pastus un vajadzības gadījumā tos izdzēst. Tas ir īpaši noderīgi, ātri pārbaudot informāciju vai reģistrējoties kontam citās platformās.

Norādījumi par pagaidu e-pasta adreses ar marķieri atkopšanu Tmailor.com

1. darbība: iegūstiet pilnvaru, saņemot jaunu e-pasta ziņojumu

Kad saņemat jaunu e-pastu, izmantojot pagaidu e-pasta adresi pagaidu pasta vietnē "Tmailor.com", tiks nodrošināts marķieris. Šis marķieris atrodas iesūtnes sadaļā "Koplietošana". Tā ir atslēga, lai atgūtu piekļuvi izsniegtajai pagaidu e-pasta adresei.

Saglabājiet šo marķieri, ko var kopēt un glabāt drošā vietā (piemēram, saglabāt personiskā dokumentā, primārajā e-pasta ziņojumā vai tālruņa piezīmē). Šī pilnvara ir būtiska, lai atgūtu e-pasta adresi pēc vietnes vai sesijas aizvēršanas.

2. darbība: vēlreiz piekļūstiet Tmailor.com

Pēc iziešanas no vietnes vai pēc kāda laika, ja vēlaties atkārtoti apmeklēt izmantoto pagaidu e-pasta adresi, jums jāatgriežas Tmailor.com sākumlapā.

Solis 3: Ievadiet marķieri, lai atgūtu pagaidu pasta adresi

  1. Tmailor.com sākumlapā meklējiet pogu "Atgūt e-pastu". Vai arī dodieties tieši uz šo vietrādi URL: Pagaidu e-pasta adrešu atkopšana, izmantojot piekļuves pilnvaru (tmailor.com)
  2. Pieprasījuma lodziņā ievadiet iepriekš saglabāto marķieri.
  3. Autentificēt, ka neesat robots.
  4. Nospiediet pogu "Apstiprināt", lai sistēma atgūtu veco e-pasta adresi un pastkasti.

4. darbība: atkārtoti izmantojiet atjaunoto pagaidu e-pasta adresi

Kad marķieris ir apstiprināts, sistēma atjaunos pagaidu e-pasta adresi un visus saņemtos e-pasta ziņojumus. Varat turpināt izmantot šo e-pasta adresi, lai saņemtu vairāk ziņojumu vai vēlreiz pārbaudītu iepriekšējos ziņojumus, līdz e-pasta ziņojumi un iesūtne tiek automātiski izdzēsti pēc 24 stundām.

Interface for entering a temporary email address recovery token.

Saskarne pagaidu e-pasta adreses atkopšanas marķiera ievadīšanai.

Piezīme:

  • Žetoni ir būtiski, lai atgūtu e-pasta adreses, tāpēc pastāvīgi saglabājiet tos, ja jums ir nepieciešams tiem atkārtoti piekļūt.
  • Ja pilnvara netiek saglabāta, pēc iziešanas no tīmekļa vietnes nevarat atgūt savu pagaidu e-pasta adresi.
  • Pēc 24 stundām, pat ja jums ir pilnvara, drošības labad viss e-pasta ziņojums tiks automātiski izdzēsts, un pastkaste netiks atkopta.

Izmantojot marķiera funkciju, Tmailor.com piedāvā lielāku elastību un ērtības nekā citi pagaidu e-pasta pakalpojumi. Tas ļauj lietotājiem turpināt izmantot savu veco e-pasta adresi, neaprobežojoties tikai ar vienu apmeklējumu.

Kā izmantot pagaidu pastu tiešsaistes aktivitātēm

Izveidojiet kontus tīmekļa vietnēs.

Temp Mail ir vērtīgs rīks konta izveidei vietnēs un tiešsaistes pakalpojumos, nevēloties izmantot personīgo e-pasta adresi. Jūs varat izmantot Temp Mail, lai abonētu:

  • Biļeteni: Saņemiet informāciju, neuztraucoties par surogātpastu vēlāk.
  • Forumi: pievienojieties tiešsaistes kopienām anonīmi, neatklājot savu faktisko e-pastu.
  • Tiešsaistes pakalpojumi: ātri un droši reģistrējieties tiešsaistes pakalpojumiem un lietojumprogrammām.

Apstiprinājuma e-pasta ziņojuma saņemšana

Temp Mail ļauj jums saņemt apstiprinājuma e-pastu, lai pabeigtu reģistrācijas procesu vai verificētu savu kontu:

  • Apstiprinājuma e-pasta ziņojums tiks nosūtīts uz jūsu pagaidu iesūtni, kad izveidosiet kontu vietnē.
  • Jums jādodas uz Tmailor.com, lai skatītu un noklikšķinātu uz apstiprinājuma saites, neuztraucoties par to, ka e-pasts tiek glabāts ilgu laiku.

Pārbaudiet lietotnes vai vietnes funkcionalitāti.

Pagaidu pasts ir noderīgs izstrādātājiem vai testētājiem, kuri vēlas pārbaudīt lietotnes vai vietnes e-pasta sūtīšanas un saņemšanas funkcionalitāti.

  • Varat izveidot vairākas pagaidu e-pasta adreses, lai testētu e-pasta ziņojumu masveida sūtīšanu, apstiprinājuma kodu saņemšanu vai citu ar e-pastu saistītu funkciju testēšanu.

Papildu lietošanas gadījumi:

  • Bezmaksas izmēģinājuma pakalpojumu pagaidu abonēšana: Temp Mail ļauj reģistrēties izmēģinājuma pakalpojumiem, nekopīgojot savu primāro e-pastu.
  • Anonīmi e-pasta darījumi: varat apmainīties ar e-pasta ziņojumiem, neatklājot savu identitāti, izmantojot pagaidu pastu.
  • Vienreizēja satura lejupielāde vai piekļuve: izmantojiet pagaidu pastu, lai iegūtu lejupielādes saiti vai aktivizācijas kodu, neuztraucoties par ilgtermiņa e-pasta krātuvi.

Temp Mail unikālās iezīmes Tmailor.com

Pastāvīgi izmantojiet ģenerēto pagaidu pasta adresi ar marķieri

Viena no izcilākajām Tmailor.com funkcijām ir spēja atgūt piekļuvi vecajām e-pasta adresēm, izmantojot marķierus:

  • Marķieru sistēma: kad saņemat e-pasta ziņojumu, Tmailor.com nodrošināsit marķieri, kas palīdzēs jums saglabāt un atkārtoti apmeklēt šo e-pasta adresi pēc iziešanas no vietnes.
  • Marķiera rokasgrāmata: lai atgūtu veco e-pastu, ievadiet marķieri Tmailor.com sākumlapā, un sistēma automātiski atgūs e-pasta adresi un visus saņemtos ziņojumus.

Tūlītējo e-pasta ziņojumu izveide bez personiskas informācijas

Viena no lielākajām Tmailor.com priekšrocībām ir ātra e-pasta ziņojumu izveide, nesniedzot nekādu personisku informāciju:

  • Reģistrācija nav nepieciešama. Jums vienkārši jāiet uz vietni, un jums uzreiz būs gatava pagaidu e-pasta adrese.
  • Drošība un konfidencialitāte: neprasot personisku informāciju, jūs esat pilnīgi anonīms, un, izmantojot pakalpojumu, tiek aizsargāts jūsu privātums.

Globālais ātrums ar Google serveru sistēmu

Tmailor.com izmanto Google globālo serveru tīklu, lai nodrošinātu lielu ātrumu un uzticamību:

  • Ātrs e-pasta saņemšanas ātrums: pateicoties Google spēcīgajai servera infrastruktūrai, e-pasta ziņojumi tiek saņemti un apstrādāti gandrīz uzreiz, nodrošinot, ka nepalaižat garām nekādu informāciju.
  • Augsta uzticamība: Google sistēma nodrošina, ka jūs saņemat e-pasta ziņojumus ātri un konsekventi neatkarīgi no tā, kurā pasaules vietā atrodaties.

Pēc 24 stundām automātiski izdzēsiet e-pastus.

Tmailor.com iebūvēts automātiski izdzēsiet visus e-pastus pēc 24 stundām, kas aizsargā jūsu privātumu:

  • Automātiska dzēšana: e-pasta ziņojumi, kas saņemti ilgāk par 24 stundām, tiks automātiski izdzēsti, nodrošinot, ka informācija nav ilgstoša.
  • Maksimāla drošība: automātiska e-pasta ziņojumu dzēšana novērš e-pasta noplūdes vai ļaunprātīgas izmantošanas risku.

Pateicoties šīm izcilajām funkcijām, Tmailor.com ne tikai nodrošina ērtības lietotājiem, bet arī nodrošina drošību un efektivitāti, izmantojot pagaidu e-pastus.

Kā pārvaldīt ienākošos paziņojumus un e-pastus

Saņemiet paziņojumus ar e-pasta ziņojumiem, kas nosūtīti uz tūlītējām pagaidu e-pasta adresēm.

Tmailor.com piedāvā tūlītējus paziņojumus, tiklīdz tiek saņemts jauns e-pasta ziņojums, palīdzot lietotājiem nepalaist garām nevienu svarīgu ziņojumu:

  • Kā darbojas paziņojumi: tiklīdz uz jūsu pagaidu adresi tiek nosūtīts e-pasta ziņojums, Tmailor.com sistēma jums par to paziņos, izmantojot pārlūkprogrammu vai mobilo lietotni (ja esat to instalējis).
  • Paziņojumu logrīks: tas ir īpaši noderīgi, ja gaidāt apstiprinājuma kodu vai svarīgu e-pasta ziņojumu no tiešsaistes pakalpojumiem.

Lai izmantotu paziņojumu funkciju, apmeklējot tīmekļa vietni vai lietojumprogrammu, jums jāpiekrīt paziņojumu saņemšanai, kad pārlūkprogrammas vai mobilās lietojumprogrammas paziņojumu logā tiek lūgta atļauja.

Kā pārbaudīt pastkasti

Tmailor.com ļauj lietotājiem viegli piekļūt savām pastkastēm jebkurā ierīcē:

  • Datorā: dodieties uz Tmailor.com tīmekļa vietni, un jūsu pagaidu e-pasta adrese un pastkaste tiks parādīta sākumlapā.
  • Mobilajā ierīcē: ja izmantojat tālruni, varat piekļūt vietnei, izmantojot pārlūkprogrammu, vai izmantot mobilo lietotni Android vai iOS ierīcēs, lai ātri un ērti pārbaudītu savu e-pastu.
  • Android/iOS lietotnē Tmailor.com ir intuitīvs, viegli lietojams interfeiss, kas ļauj pārvaldīt pagaidu e-pastus un saņemt tūlītējus paziņojumus, kad kļūst pieejami jauni e-pasta ziņojumi.

Svarīgu e-pasta ziņojumu pārvaldība

Automātiski izdzēšot e-pastus pēc 24 stundām, jums jāpatur prātā būtiski e-pasta ziņojumi:

  • Saglabājiet būtiskus e-pasta ziņojumus: ja saņemat svarīgu e-pasta ziņojumu, kuru vēlaties paturēt, lejupielādējiet vai kopējiet e-pasta ziņojuma saturu, pirms tas tiek automātiski izdzēsts.
  • E-pasta ziņojumu eksportēšana: lai nodrošinātu, ka informācija netiek zaudēta, varat dublēt savus e-pasta ziņojumus vai eksportēt e-pasta saturu uz atsevišķu dokumentu.

Pagaidu pasta drošības līdzeklis, ko piedāvā Tmailor.com

Attēlu starpniekserveri

Viens no Tmailor.com unikālajiem drošības elementiem ir attēlu starpniekserveris, kas bloķē attēlu izsekošanu e-pasta ziņojumos:

  • Bloķēšanas izsekošanas pikseļi: daudzi pakalpojumi un reklāmas uzņēmumi izmanto mazus 1px attēlus, lai izsekotu lietotāju darbības, kad tie atver e-pasta ziņojumu. Tmailor.com izmanto attēlu starpniekserverus, lai novērstu šos izsekošanas attēlus, aizsargājot jūsu privātumu.
  • Informācijas noplūdes novēršana: pateicoties attēlu starpniekserveriem, informācija par jūsu darbībām netiek nopludināta trešajām pusēm pa e-pastu.

JavaScript izsekošanas noņemšana

Tmailor.com arī noņem visu izsekošanas JavaScript kodu, kas iegults e-pasta ziņojumos:

  • Kāpēc JavaScript e-pastā ir bīstams? JavaScript var izsekot lietotājus, reģistrēt viņu darbības vai pat atvērt drošības ievainojamības. Tmailor.com pilnībā noņem šos fragmentus no e-pasta ziņojuma pirms to parādīšanas.
  • Maksimāla drošība: JavaScript noņemšana padara jūsu e-pastus drošākus, nodrošinot, ka nav aktīvs ļaunprātīgs kods vai izsekošanas rīki.

Nav nepieciešama personiska informācija

Viena no Tmailor.com priekšrocībām ir tā, ka, izmantojot pakalpojumu, tā neprasa nekādu personisku informāciju:

  • Pilnīga anonimitāte: lietotāji var izveidot un izmantot pagaidu e-pasta ziņojumus, nesniedzot nekādu informāciju, piemēram, savu vārdu, primāro e-pasta adresi vai pieteikšanās akreditācijas datus.
  • Informācijas drošība: tas nodrošina, ka esat pilnīgi anonīms un neuztraucaties par personas datu vākšanu, izmantojot pakalpojumu.

Ir pieejami vairāk nekā 500 domēni.

Tmailor.com piedāvā vairāk nekā 500 dažādus domēna vārdus, kurus varat izmantot savai pagaidu e-pasta adresei:

  • Dažādu domēna vārdu izmantošana sniedz jums vairāk izvēles iespēju, veidojot pagaidu e-pasta ziņojumus. Tas samazina risku tikt atklātam, izmantojot pagaidu e-pastus.
  • Katru mēnesi pievienojot jaunus domēnus: Tmailor.com pastāvīgi pievieno jaunus domēnus, sniedzot lietotājiem vairāk iespēju un izvairoties no tiešsaistes pakalpojumu bloķēšanas.

Tmailor.com izmantošanas priekšrocības salīdzinājumā ar citiem Temp Mail pakalpojumiem

Neizdzēsiet izveidoto pagaidu e-pasta adresi.

Atšķirībā no daudziem citiem Temp Mail pakalpojumiem, kas dzēš e-pasta adreses tūlīt pēc lietošanas, Tmailor.com ļauj atkārtoti izmantot ģenerētu e-pasta adresi ar marķieri:

  • Vienkārša atkārtota izmantošana: varat saglabāt marķierus un atkārtoti izmantot savu veco e-pasta adresi, kad vien nepieciešams, radot elastību lietotājiem.

Globālais serveru tīkls

Tmailor.com izmanto Google globālo serveru tīklu, lai nodrošinātu, ka e-pasta ziņojumu saņemšana ir ātra un uzticama.

  • Ātrs ātrums: pateicoties Google spēcīgajai infrastruktūrai, e-pasta ziņojumi tiek saņemti uzreiz bez kavēšanās.
  • Augsta uzticamība: Šī globālā serveru sistēma palīdz saņemt stabilus un drošus e-pastus, lai kur jūs atrastos.

Daudzvalodu atbalsts

Tmailor.com atbalsta vairāk nekā 99 valodas, padarot pakalpojumu pieejamu globālajiem lietotājiem:

  • Starptautiskā piekļuve: Lietotāji no jebkuras valsts var viegli izmantot šo Temp Mail pakalpojumu.
  • Dažādas valodas: Tmailor.com saskarne ir tulkota vairākās valodās, ļaujot lietotājiem visā pasaulē to viegli izbaudīt.

Pateicoties izcilajām funkcijām un drošības priekšrocībām, Tmailor.com ir labākā izvēle ikvienam, kurš meklē drošu un ērtu pagaidu e-pasta pakalpojumu.

Kā Tmailor.com palīdz izvairīties no surogātpasta?

Kāpēc parādās surogātpasts?

Surogātpasts bieži rodas, ja jūsu e-pasta adrese tiek pārdota vai kopīgota ar trešajām pusēm bez jūsu ziņas. Daudzas tīmekļa vietnes, galvenokārt komerciālas vai mārketinga vietnes, apkopos un kopīgos lietotāju e-pasta adreses ar reklāmdevējiem vai citiem pakalpojumu sniedzējiem. Tā rezultātā jūsu personiskā iesūtne tiek piepildīta ar nevēlamiem ziņojumiem, tostarp reklāmām, produktu mārketingu un pat ļaunprātīgiem vai pikšķerēšanas e-pasta ziņojumiem.

Novērsiet surogātpastu, izmantojot Temp Mail.

Pagaidu e-pasta izmantošana no Tmailor.com ir lielisks veids, kā izvairīties no surogātpasta, ja jums ir jāreģistrējas kontam neuzticamās vietnēs vai, iespējams, nosūtīsit daudzus reklāmas e-pastus. Tā vietā, lai izmantotu personisko e-pastu, varat izmantot pagaidu e-pasta adresi, lai:

  • Reģistrējieties demonstrācijas kontam: šīs vietnes bieži pieprasa e-pastu, bet pēc reģistrēšanās nosūta daudzus reklāmas e-pasta ziņojumus.
  • Veiciet aptaujas vai saņemiet bezmaksas materiālus: šīs vietas bieži apkopo e-pasta ziņojumus mārketinga nolūkos.

Kā Tmailor.com pagaidu pastkaste aizsargā jūsu konfidencialitāti

Tmailor.com nodrošina stingrus aizsardzības pasākumus, lai nodrošinātu lietotāju privātumu:

  • Izdzēsiet e-pastus pēc 24 stundām: Visi e-pasta ziņojumi jūsu iesūtnē tiks automātiski izdzēsti pēc 24 stundām, nodrošinot, ka sistēmā nav ilgstošu nevēlamu e-pasta ziņojumu.
  • Pastkastes drošība: izmantojot automātisku e-pasta ziņojumu dzēšanu, lietotājiem nav jāuztraucas par surogātpastu vai reklāmām, kas aizņem vietu viņu iesūtnē. Pēc 24 stundām sistēma droši izdzēsīs visus e-pastus, palīdzot aizsargāt jūsu personīgo iesūtni no turpmākiem kairinājumiem.

Bieži uzdotie jautājumi par Tmailor.com lietošanu

Vai Temp pastu nodrošina Tmailor.com bezmaksas?

Tmailor.com ir pilnīgi bezmaksas pakalpojums. Jūs varat izveidot pagaidu e-pastus un izmantot tos uzreiz, nemaksājot neko. Šis pakalpojums vienmēr ir pieejams lietotājiem, neprasot reģistrāciju vai personisku informāciju.

Vai pagaidu pasta adresi var izmantot atkārtoti?

Tmailor.com ļauj atkārtoti izmantot pagaidu e-pasta adresi, saglabājot marķieri. Kad saņemat jaunu e-pasta ziņojumu, sistēma nodrošinās šo marķieri, lai jūs varētu atkārtoti piekļūt e-pasta adresei pēc iziešanas no vietnes.

Cik ilgi mans e-pasts paliks pastkastē?

Visi e-pasta ziņojumi jūsu pagaidu iesūtnē tiks automātiski izdzēsti pēc 24 stundām. Tas palīdz aizsargāt jūsu privātumu un novērš nevajadzīgu e-pasta ziņojumu arhivēšanu.

Vai es varu nosūtīt e-pasta ziņojumus no Tmailor.com?

Nē, Tmailor.com ir paredzēta tikai e-pasta ziņojumu saņemšanai un neatbalsta e-pasta sūtīšanu. Šis pakalpojums galvenokārt ir paredzēts drošības un surogātpasta novēršanas nolūkos, un to nevajadzētu izmantot e-pasta apmaiņas darbībām.

Vai mana pagaidu pasta adrese ir droša?

Jā, Tmailor.com izmanto tādus papildu drošības pasākumus kā:

  • Google globālais serveru tīkls nodrošina ātru un drošu e-pasta saņemšanu.
  • Attēla starpniekserveris un JavaScript izsekošanas noņemšana e-pasta ziņojumos aizsargā jūs no neautorizētu reklāmas uzņēmumu izsekošanas prakses.

Vai es varu reģistrēt kontu Facebook, Instagram, TikTok vai Twitter (X) ar pagaidu pasta adresi?

Jā, jūs varat izmantot tmailor.com norādīto pagaidu pasta adresi, lai reģistrētos iepriekš minētajiem sociālajiem tīkliem. Dažus norādījumus par konta ar pagaidu e-pasta adresi izveidi varat skatīt šādi:

Beigt

Tmailor.com izmantošana piedāvā ērtības un augstu drošību tiem, kam nepieciešama pagaidu e-pasta adrese. Tas palīdz izvairīties no surogātpasta un nodrošina maksimālu konfidencialitāti, izmantojot drošības funkcijas, piemēram, 24 stundu e-pasta dzēšanu, attēlu starpniekserverus un globālu serveru tīklu.

Ja meklējat drošu, ātru un bezmaksas veidu, kā reģistrēties kontam vai apskatīt pakalpojumu, neuztraucoties par izsekošanu vai surogātpastu, Tmailor.com ir ideāls.

Izmēģini to jau šodien, apmeklējot Tmailor.com un izveidojot pagaidu e-pasta adresi dažu sekunžu laikā!