Upute o tome kako stvoriti i koristiti privremenu adresu e-pošte koju je dao Tmailor.com

10/10/2024
Upute o tome kako stvoriti i koristiti privremenu adresu e-pošte koju je dao Tmailor.com
Quick access
├── Uvesti
├── Što je Temp Mail i zašto biste ga trebali koristiti?
├── Pregled Tmailor.com i njegovih izvanrednih prednosti
├── Kako stvoriti privremenu adresu e-pošte na Tmailor.com
├── Koristite Tmailor.com na Androidu i iOS-u.
├── Upute za oporavak privremene adrese e-pošte s tokenom na Tmailor.com
├── Kako koristiti privremenu poštu za mrežne aktivnosti
├── Jedinstvene značajke privremene pošte na Tmailor.com
├── Kako upravljati dolaznim obavijestima i e-poštom
├── Sigurnosna značajka privremene pošte koju nudi Tmailor.com
├── Prednosti korištenja Tmailor.com u usporedbi s drugim uslugama privremene pošte
├── Kako vam Tmailor.com pomoći da izbjegnete neželjenu poštu?
├── Često postavljana pitanja o korištenju Tmailor.com
├── Zaključiti

Uvesti

U rastućem internetu, potreba za osiguravanjem osobnih podataka i izbjegavanjem smetanja neželjenom poštom postala je iznimno hitna. Svaki dan registriramo račune na web stranicama, mrežnim uslugama, društvenim mrežama ili forumima, a da ne znamo jesu li podaci koje pružamo povjerljivi ili ne. Korištenje osobne adrese e-pošte na nepouzdanim platformama može dovesti do primanja hrpe neželjenih promotivnih e-poruka i, što je još gore, dijeljenja osobnih podataka bez dopuštenja.

Ovdje privremene usluge e-pošte postaju savršeno rješenje za ovaj problem. Tmailor.com je jedan od najbržih, najpristupačnijih i najpouzdanijih pružatelja privremenih usluga e-pošte. Sa samo nekoliko sekundi pristupa web stranici, možete odmah posjedovati privremenu adresu e-pošte bez davanja osobnih podataka. To omogućuje korištenje ove e-pošte za prijavu na račun ili primanje pošte bez brige o neželjenoj pošti ili gubitku privatnosti.

Osim što je besplatan i jednostavan za korištenje, Tmailor.com nudi mnoge izvanredne prednosti, kao što je mogućnost zaštite privatnosti korisnika, automatsko brisanje e-pošte nakon 24 sata, a posebno korištenje Googleove mreže poslužitelja za ubrzavanje primanja e-pošte na globalnoj razini. Sve ove značajke pomažu korisnicima ne samo da zadrže privatnost prilikom korištenja interneta, već i da izbjegnu da njihovi osobni poštanski sandučići budu ispunjeni neželjenom e-poštom.

Stoga je Tmailor.com optimalan izbor za one koji žele zaštititi svoje osobne podatke i izbjeći neželjenu poštu.

Što je Temp Mail i zašto biste ga trebali koristiti?

Definicija privremene pošte

Privremena pošta, također poznata kao privremena e-pošta, vrsta je adrese e-pošte koja se koristi kratko vrijeme, obično u određenu svrhu, kao što je registracija računa, primanje koda za potvrdu ili preuzimanje dokumenta s web stranice. Nakon što je zadatak dovršen, ova adresa e-pošte isteći će ili će se automatski izbrisati nakon određenog razdoblja, pomažući korisnicima da izbjegnu da im smetaju promotivne e-poruke ili neželjena pošta.

Jedna od bitnih značajki Temp Maila je da ne morate davati nikakve osobne podatke prilikom kreiranja računa. To vam pomaže da ostanete anonimni i izbjegnete izlaganje osobnih podataka na web-mjestima kojima ne vjerujete.

Zašto koristiti privremenu poštu?

  1. Zaštitite osobne adrese e-pošte od neželjene pošte: Kada dajete osobne adrese e-pošte web-mjestima ili mrežnim uslugama, postoji značajan rizik da će se vaši podaci dijeliti s trećim stranama, što će rezultirati masovnim neželjenim promotivnim e-porukama. Korištenje aplikacije Temp Mail pomaže u zaštiti primarne e-pošte od tih rizika.
  2. Ostanite anonimni na mreži: Temp Mail vam omogućuje da svoj identitet zadržite privatnim kada sudjelujete u mrežnim aktivnostima. Možete koristiti svoju privremenu e-poštu za prijavu za račun na forumima, društvenim mrežama ili mrežnim uslugama bez davanja točnih informacija.
  3. Izbjegavajte dijeljenje osobnih podataka s nepouzdanim web stranicama: Mnoge web stranice zahtijevaju da navedete adresu e-pošte za pristup njihovom sadržaju ili korištenje njihovih usluga. Međutim, nema svaka web stranica dobru politiku privatnosti. Korištenje Temp Maila pomaže vam da izbjegnete dijeljenje svojih osobnih podataka s nepouzdanim platformama.

Pregled Tmailor.com i njegovih izvanrednih prednosti

Tmailor.com se izdvaja od ostalih efemernih usluga e-pošte zahvaljujući mnogim vrhunskim značajkama:

  • Nisu potrebni osobni podaci: ne morate se registrirati niti unijeti osobne podatke da biste Tmailor.com koristili. Posjetite web stranicu i imat ćete spremnu privremenu adresu e-pošte.
  • Koristite tokene za ponovni pristup e-pošti: Tmailor.com pruža token koji vam pomaže oporaviti samo prethodno korištene e-poruke, za razliku od drugih servisa, koji obično brišu e-poštu odmah nakon upotrebe.
  • Koristite Googleovu mrežu poslužitelja: To ubrzava globalni prijem e-pošte i osigurava brzu isporuku e-pošte bez kašnjenja.
  • Automatski izbrišite e-poštu nakon 24 sata: Radi zaštite vaše privatnosti, e-poruke koje primite automatski će se izbrisati nakon 24 sata.
  • Više od 500 domena e-pošte: Tmailor.com nudi širok raspon domena e-pošte i dodaje nove domene mjesečno, dajući korisnicima više mogućnosti pri izradi e-pošte.

Zahvaljujući ovim značajkama, Tmailor.com je postao savršen izbor za svakoga tko želi zaštititi svoju privatnost i izbjeći smetnje neželjene pošte prilikom sudjelovanja u mrežnim aktivnostima.

Kako stvoriti privremenu adresu e-pošte na Tmailor.com

The interface for receiving a temporary email address on the https://tmailor.com website

Sučelje za primanje privremene adrese e-pošte na web stranici https://tmailor.com

Korak 1: Idite na web stranicu Tmailor.com

Prvo posjetite web stranicu Tmailor.com privremene pošte. Ovo je glavna web stranica koja nudi privremene usluge e-pošte bez traženja osobnih podataka.

2. korak: odmah primite privremenu adresu e-pošte

Kada uđete na Tmailor.com početnu stranicu, sustav vam odmah generira privremenu adresu e-pošte bez potrebe za registracijom. Ovu adresu e-pošte možete odmah koristiti za primanje e-pošte s potvrdom ili podataka o registraciji s web stranica i mrežnih usluga.

3. korak: idite u privremeni poštanski sandučić

Možete pristupiti svojoj privremenoj pristigloj pošti na web stranici kako biste čitali nove e-poruke. Ovaj poštanski sandučić automatski će se ažurirati i prikazati e-poruke poslane na vašu stvorenu privremenu adresu.

4. korak: spremite token da biste kasnije ponovno pristupili adresi e-pošte

Zahvaljujući tokenu, jedinstvena značajka Tmailor.com je da možete ponovno pristupiti svojoj staroj adresi e-pošte. Ovaj token će biti dostavljen kada primite novu e-poštu i spremljen u odjeljku "Dijeli". Ako želite ponovno upotrijebiti ovu adresu e-pošte nakon što napustite web-mjesto, spremite token da biste mu kasnije mogli ponovno pristupiti.

Receive a token to recover a temporary email address for future use in the share section.

Primite token za oporavak privremene adrese e-pošte za buduću upotrebu u odjeljku za dijeljenje.

Koristite Tmailor.com na Androidu i iOS-u.

Pregled aplikacije

Tmailor.com podržava korisnike putem preglednika i ima aplikaciju za privremenu poštu za Android i iOS. Ova aplikacija korisnicima olakšava upravljanje i korištenje privremenih e-poruka bilo kada i bilo gdje. Pruža glatko i praktično iskustvo za korisnike koji žele primati i upravljati privremenim e-porukama na svojim mobilnim uređajima.

Kako preuzeti i koristiti aplikaciju

Preuzmite aplikaciju Temp mail by tmailor.com:

Temp mail app available on the Apple App Store.

Aplikacija Temp mail dostupna je u trgovini Apple App Store.

Bilješka:

Otvorite aplikaciju i počnite koristiti:

Upravljajte privremenom poštom na mobilnom uređaju.

  • Aplikacija "Temp mail" omogućuje vam primanje trenutnih obavijesti kada su dostupne nove e-poruke, tako da ne propustite nikakve kritične poruke potvrde ili obavijesti.
  • Aplikacija vam pomaže upravljati svim stvorenim privremenim adresama e-pošte; Stvorene privremene e-mail adrese možete brzo vratiti
  • Aplikacija vam omogućuje pregled, spremanje i upravljanje e-poštom te njihovo brisanje ako je potrebno. Ovo je posebno korisno pri brzoj provjeri podataka ili registraciji za račun na drugim platformama.

Upute za oporavak privremene adrese e-pošte s tokenom na Tmailor.com

1. korak: nabavite token kada primite novu e-poštu

Kada primite novu e-poštu putem privremene adrese e-pošte na web stranici privremene pošte "Tmailor.com", dobit će se token. Ovaj se token nalazi u odjeljku "Dijeljenje" u vašoj pristigloj pošti. To je ključ za ponovno dobivanje pristupa privremenoj adresi e-pošte koja je izdana.

Spremite ovaj token, koji se može kopirati i pohraniti na sigurno mjesto (npr. spremiti u osobni dokument, primarnu e-poštu ili telefonsku bilješku). Ovaj token je neophodan za oporavak vaše adrese e-pošte nakon zatvaranja vaše web stranice ili sesije.

Korak 2: Ponovno pristupite Tmailor.com

Nakon izlaska s web stranice ili nakon nekog vremena, ako želite ponovno posjetiti privremenu adresu e-pošte koju ste koristili, morate se vratiti na Tmailor.com početnu stranicu.

Korak 3: Unesite token za oporavak privremene adrese pošte

  1. Na početnoj stranici Tmailor.com potražite gumb "Oporavak e-pošte". Ili idite izravno na sljedeći URL: Oporavak privremenih adresa e-pošte pomoću pristupnog tokena (tmailor.com)
  2. Unesite token koji ste ranije spremili u okvir zahtjeva.
  3. Potvrdite da niste robot.
  4. Pritisnite gumb "Potvrdi" da bi sustav dohvatio vašu staru adresu e-pošte i poštanski sandučić.

4. korak: ponovno upotrijebite vraćenu privremenu adresu e-pošte

Nakon što je token potvrđen, sustav će vratiti privremenu adresu e-pošte i sve e-poruke koje ste primili. Ovu e-mail adresu možete nastaviti koristiti za primanje više poruka ili provjeravati prethodne poruke dok se e-mail i pristigla pošta automatski ne izbrišu nakon 24 sata.

Interface for entering a temporary email address recovery token.

Sučelje za unos privremenog tokena za oporavak adrese e-pošte.

Bilješka:

  • Tokeni su neophodni za oporavak adresa e-pošte, stoga ih trajno spremite ako im trebate ponovno pristupiti.
  • Ako token nije spremljen, ne možete oporaviti svoju privremenu adresu e-pošte nakon izlaska s web stranice.
  • Nakon 24 sata, čak i ako imate token, cijela e-pošta će se automatski izbrisati radi sigurnosti, a poštanski sandučić neće biti vraćen.

Sa značajkom tokena, Tmailor.com nudi veću fleksibilnost i praktičnost od ostalih privremenih usluga e-pošte. Korisnicima omogućuje da nastave koristiti svoju staru adresu e-pošte bez ograničenja na jedan posjet.

Kako koristiti privremenu poštu za mrežne aktivnosti

Izradite račune na web stranicama.

Temp Mail vrijedan je alat za stvaranje računa na web stranicama i mrežnim uslugama bez želje za korištenjem osobne adrese e-pošte. Možete koristiti Temp Mail za pretplatu:

  • Bilteni: Informirajte se bez brige da ćete kasnije biti neželjeni.
  • Forumi: Pridružite se online zajednicama anonimno bez otkrivanja svoje stvarne e-pošte.
  • Online usluge: Registrirajte se za online usluge i aplikacije brzo i sigurno.

Primite e-poruku s potvrdom

Temp Mail omogućuje vam primanje e-pošte s potvrdom kako biste dovršili postupak registracije ili potvrdili svoj račun:

  • E-pošta s potvrdom bit će poslana u vašu privremenu pristiglu poštu kada kreirate račun na web stranici.
  • Morate otići na Tmailor.com da biste vidjeli i kliknuli na vezu za potvrdu bez brige da će e-pošta biti pohranjena dulje vrijeme.

Provjerite funkcionalnost svoje aplikacije ili web-lokacije.

Temp Mail koristan je za razvojne programere ili testere koji žele testirati funkcionalnost slanja i primanja e-pošte aplikacije ili web stranice:

  • Možete stvoriti više privremenih adresa e-pošte za testiranje skupnog slanja e-pošte, primanje kodova za potvrdu ili testiranje drugih funkcija povezanih s e-poštom.

Dodatni slučajevi upotrebe:

  • Privremena pretplata za besplatne probne usluge: Temp Mail vam omogućuje da se prijavite za probne usluge bez dijeljenja primarne e-pošte.
  • Anonimne transakcije e-poštom: Možete razmjenjivati e-poštu bez otkrivanja svog identiteta pomoću Temp Maila.
  • Jednokratno preuzimanje sadržaja ili pristup njemu: upotrijebite Temp Mail da biste dobili vezu za preuzimanje ili aktivacijski kod bez brige o dugoročnoj pohrani e-pošte.

Jedinstvene značajke privremene pošte na Tmailor.com

Trajno koristite generiranu privremenu adresu e-pošte s tokenom

Jedna od istaknutih značajki Tmailor.com je mogućnost ponovnog pristupa starim adresama e-pošte putem tokena:

  • Sustav tokena: Kada primite e-poštu, Tmailor.com će vam dati token koji vam pomaže pohraniti i ponovno posjetiti ovu adresu e-pošte nakon izlaska s web stranice.
  • Priručnik za token: Da biste oporavili staru e-poštu, unesite token na Tmailor.com početnu stranicu i sustav će automatski oporaviti adresu e-pošte i sve primljene poruke.

Izrada instant e-poruka bez osobnih podataka

Jedna od velikih prednosti Tmailor.com je brzo stvaranje e-pošte bez potrebe za davanjem bilo kakvih osobnih podataka:

  • Registracija nije potrebna. Samo trebate otići na web stranicu i odmah ćete imati privremenu adresu e-pošte spremnu za korištenje.
  • Sigurnost i privatnost: Ako ne tražite osobne podatke, potpuno ste anonimni, a vaša privatnost je zaštićena prilikom korištenja usluge.

Globalne brzine s Googleovim poslužiteljskim sustavom

Tmailor.com upotrebljava Googleovu globalnu mrežu poslužitelja kako bi osigurao veliku brzinu i pouzdanost:

  • Velika brzina primanja e-pošte: Zahvaljujući Googleovoj robusnoj infrastrukturi poslužitelja, e-poruke se primaju i obrađuju gotovo trenutno, osiguravajući da ne propustite nijednu informaciju.
  • Visoka pouzdanost: Googleov sustav osigurava brzo i dosljedno primanje e-pošte bez obzira gdje se nalazite u svijetu.

Automatski izbrišite e-poštu nakon 24 sata.

Tmailor.com ugrađeno automatsko brisanje svih e-poruka nakon 24 sata, što štiti vašu privatnost:

  • Automatsko brisanje: e-poruke primljene dulje od 24 sata automatski će se izbrisati, osiguravajući da nijedna informacija ne traje dugo.
  • Maksimalna sigurnost: Automatsko brisanje e-pošte eliminira rizik od curenja ili zlouporabe e-pošte.

Zahvaljujući ovim vrhunskim značajkama, Tmailor.com ne samo da donosi praktičnost korisnicima, već i osigurava sigurnost i učinkovitost u korištenju privremenih e-poruka.

Kako upravljati dolaznim obavijestima i e-poštom

Primajte obavijesti s e-porukama poslanim na trenutne privremene adrese e-pošte.

Tmailor.com nudi trenutne obavijesti čim stigne nova e-pošta, pomažući korisnicima da ne propuste važne poruke:

  • Kako funkcioniraju obavijesti: Čim se e-pošta pošalje na vašu privremenu adresu, sustav Tmailor.com će vas obavijestiti putem vašeg preglednika ili mobilne aplikacije (ako ste je instalirali).
  • Widget za obavijesti: Ovo je posebno korisno ako čekate kôd za potvrdu ili važnu e-poštu s mrežnih usluga.

Da biste koristili funkciju obavijesti, kada posjetite web stranicu ili koristite aplikaciju, morate pristati na primanje obavijesti kada se od vas zatraži dopuštenje u prozoru obavijesti vašeg preglednika ili mobilne aplikacije.

Kako provjeriti svoj poštanski sandučić

Tmailor.com korisnicima omogućuje jednostavan pristup poštanskim sandučićima na bilo kojem uređaju:

  • Na radnoj površini: Idite na web stranicu Tmailor.com i vaša privremena e-mail adresa i poštanski sandučić pojavit će se na početnoj stranici.
  • Na mobilnom uređaju: Ako koristite telefon, možete pristupiti web stranici putem preglednika ili koristiti mobilnu aplikaciju na Androidu ili iOS-u za brzu i praktičnu provjeru e-pošte.
  • U aplikaciji za Android/iOS Tmailor.com ima intuitivno sučelje jednostavno za korištenje koje vam omogućuje upravljanje privremenim e-porukama i primanje trenutnih obavijesti kada nove e-poruke postanu dostupne.

Upravljanje važnim e-porukama

Uz automatsko brisanje e-pošte nakon 24 sata, morate imati na umu za bitne e-poruke:

  • Spremite bitne e-poruke: Ako primite važnu e-poštu koju želite zadržati, preuzmite ili kopirajte sadržaj e-pošte prije nego što se automatski izbriše.
  • Izvoz e-mailova: Kako biste osigurali da se podaci ne izgube, možete sigurnosno kopirati svoje e-mail poruke ili eksportirati sadržaj e-mail poruke u zaseban dokument.

Sigurnosna značajka privremene pošte koju nudi Tmailor.com

Proxyji slike

Jedna od jedinstvenih sigurnosnih značajki Tmailor.com-a je slikovni proxy, koji blokira praćenje slika u e-pošti:

  • Blokirajte piksele za praćenje: Mnoge usluge i oglašivačke tvrtke koriste male slike od 1px za praćenje aktivnosti korisnika kada otvore e-poštu. Tmailor.com koristi slikovne proxyje kako bi uklonio te slike za praćenje, štiteći vašu privatnost.
  • Spriječite curenje informacija: Zahvaljujući slikovnim proxyjima, informacije o vašoj aktivnosti ne procure trećim stranama putem e-pošte.

Uklanjanje JavaScripta za praćenje

Tmailor.com također uklanja sav JavaScript kod za praćenje ugrađen u e-poštu:

  • Zašto je JavaScript u e-pošti opasan? JavaScript može pratiti korisnike, bilježiti njihove radnje ili čak otvarati sigurnosne ranjivosti. Tmailor.com u potpunosti uklanja te isječke iz e-pošte prije nego što ih prikaže.
  • Maksimalna sigurnost: Uklanjanje JavaScripta čini vašu e-poštu sigurnijom, osiguravajući da nema zlonamjernog koda ili alata za praćenje.

Nisu potrebni osobni podaci

Jedna od prednosti Tmailor.com je ta što ne traži nikakve osobne podatke kada koristite uslugu:

  • Potpuna anonimnost: Korisnici mogu stvarati i koristiti privremene e-poruke bez davanja bilo kakvih informacija, kao što su ime, primarna adresa e-pošte ili vjerodajnice za prijavu.
  • Sigurnost informacija: To osigurava da ste potpuno anonimni i da ne brinete o prikupljanju osobnih podataka prilikom korištenja usluge.

Dostupno je više od 500 domena.

Tmailor.com nudi više od 500 različitih naziva domena koje možete koristiti za svoju privremenu adresu e-pošte:

  • Korištenje različitih naziva domena daje vam više izbora prilikom stvaranja privremenih e-poruka. Smanjuje rizik od otkrivanja pomoću privremenih e-poruka.
  • Dodavanje novih domena svaki mjesec: Tmailor.com stalno dodaje nove domene, dajući korisnicima više mogućnosti i izbjegavajući blokiranje mrežnim uslugama.

Prednosti korištenja Tmailor.com u usporedbi s drugim uslugama privremene pošte

Nemojte brisati stvorenu privremenu e-mail adresu.

Za razliku od mnogih drugih usluga privremene pošte koje brišu adrese e-pošte odmah nakon upotrebe, Tmailor.com vam omogućuje ponovno korištenje generirane adrese e-pošte s tokenom:

  • Jednostavna ponovna upotreba: Možete spremiti tokene i ponovno upotrijebiti svoju staru adresu e-pošte kad god je to potrebno, stvarajući fleksibilnost za korisnike.

Globalna mreža poslužitelja

Tmailor.com upotrebljava Googleovu globalnu mrežu poslužitelja kako bi osigurao brzo i pouzdano primanje e-pošte:

  • Velika brzina: zahvaljujući Googleovoj robusnoj infrastrukturi, e-poruke stižu odmah bez odgađanja.
  • Visoka pouzdanost: Ovaj globalni poslužiteljski sustav pomaže vam primati stabilnu i sigurnu e-poštu gdje god se nalazili.

Podrška za više jezika

Tmailor.com podržava više od 99 jezika, čineći uslugu dostupnom globalnim korisnicima:

  • Međunarodni pristup: Korisnici iz bilo koje zemlje mogu jednostavno koristiti ovu uslugu Temp Mail.
  • Različiti jezici: Tmailor.com-ovo sučelje prevedeno je na više jezika, što korisnicima diljem svijeta olakšava da ga iskuse.

Sa svojim izvanrednim značajkama i sigurnosnim prednostima, Tmailor.com je najbolji izbor za svakoga tko traži sigurnu i praktičnu privremenu uslugu e-pošte.

Kako vam Tmailor.com pomoći da izbjegnete neželjenu poštu?

Zašto se neželjena pošta pojavljuje?

Neželjena pošta često se javlja kada se vaša adresa e-pošte prodaje ili dijeli s trećim stranama bez vašeg znanja. Mnoge web stranice, prvenstveno komercijalne ili marketinške, prikupljat će i dijeliti adrese e-pošte korisnika s oglašivačima ili drugim pružateljima usluga. To rezultira time da je vaša osobna pristigla pošta ispunjena neželjenim porukama, uključujući oglase, marketing proizvoda, pa čak i zlonamjerne ili phishing e-poruke.

Spriječite neželjenu poštu uz Temp Mail.

Korištenje privremene e-pošte od Tmailor.com izvrstan je način da izbjegnete neželjenu poštu kada se trebate prijaviti za račun na nepouzdanim web stranicama ili ćete vjerojatno poslati mnogo promotivnih e-poruka. Umjesto osobne e-adrese, privremenu e-mail adresu možete upotrijebiti za:

  • Prijavite se za demo račun: Ove stranice često traže e-poštu, ali šalju mnoge promotivne e-poruke nakon što se prijavite.
  • Ispunite ankete ili nabavite besplatne materijale: Ova mjesta često prikupljaju e-poštu u marketinške svrhe.

Kako Tmailor.com privremeni poštanski sandučić štiti vašu privatnost

Tmailor.com pruža snažne zaštitne mjere za osiguravanje privatnosti korisnika:

  • Izbrišite e-poštu nakon 24 sata: Sve e-poruke u vašoj pristigloj pošti automatski će se izbrisati nakon 24 sata, osiguravajući da neželjene e-poruke ne traju dugo u sustavu.
  • Sigurnost poštanskog sandučića: Uz automatsko brisanje e-pošte, korisnici ne moraju brinuti da će neželjena pošta ili oglasi zauzeti prostor u njihovoj pristigloj pošti. Nakon 24 sata, sustav će sigurno izbrisati sve e-poruke, pomažući u zaštiti vaše osobne pristigle pošte od budućih smetnji.

Često postavljana pitanja o korištenju Tmailor.com

Je li Temp pošta koju pokreće Tmailor.com besplatna?

Tmailor.com je potpuno besplatna usluga. Možete kreirati privremene e-poruke i koristiti ih odmah bez plaćanja. Ova je usluga uvijek dostupna korisnicima bez potrebe za registracijom ili osobnim podacima.

Mogu li ponovno koristiti adresu privremene pošte?

Tmailor.com vam omogućuje ponovno korištenje privremene adrese e-pošte spremanjem tokena. Kada primite novu e-poštu, sustav će vam dati ovaj token kako biste mogli ponovno pristupiti adresi e-pošte nakon izlaska s web stranice.

Koliko dugo će moja e-pošta ostati u poštanskom sandučiću?

Sve e-poruke u privremenoj pristigloj pošti automatski će se izbrisati nakon 24 sata. To pomaže u zaštiti vaše privatnosti i sprječava arhiviranje nepotrebnih e-poruka.

Mogu li slati e-poštu s Tmailor.com?

Ne, Tmailor.com je dizajniran samo za primanje e-pošte i ne podržava slanje e-pošte. Ova usluga prvenstveno služi u svrhu sigurnosti i sprječavanja neželjene pošte i ne smije se koristiti za aktivnosti razmjene e-pošte.

Je li moja adresa privremene pošte sigurna?

Da, Tmailor.com koristi napredne sigurnosne mjere kao što su:

  • Googleova globalna mreža poslužitelja osigurava brz i siguran prijem e-pošte.
  • Slikovni proxy i uklanjanje JavaScripta za praćenje u e-porukama štite vas od neovlaštenih oglašivačkih tvrtki koje se bave praćenjem.

Mogu li registrirati račun na Facebooku, Instagramu, TikToku ili Twitteru (X) s privremenom adresom e-pošte?

Da, možete koristiti privremenu adresu e-pošte koju ste dali tmailor.com za registraciju na gore navedene društvene mreže. Neke upute za stvaranje računa s privremenom adresom e-pošte možete vidjeti na sljedeći način:

Zaključiti

Korištenje Tmailor.com nudi praktičnost i visoku sigurnost za one kojima je potrebna privremena adresa e-pošte. Pomaže vam da izbjegnete neželjenu poštu i osigurava maksimalnu privatnost sa sigurnosnim značajkama kao što su 24-satno brisanje e-pošte, proxyji slika i globalna mreža poslužitelja.

Ako tražite siguran, brz i besplatan način da se prijavite za račun ili provjerite uslugu bez brige da ćete biti praćeni ili neželjena pošta, Tmailor.com je idealan.

Isprobajte ga već danas tako što ćete posjetiti Tmailor.com i stvoriti privremenu adresu e-pošte u nekoliko sekundi!