Napravite Facebook račun s privremenom e-poštom

11/10/2023
Napravite Facebook račun s privremenom e-poštom
Quick access
├── O Facebooku
├── Zašto koristiti privremenu poštu prilikom kreiranja Facebook računa?
├── Kako koristiti privremenu poštu za stvaranje Facebook računa
├── Kako ga sigurno koristiti prilikom stvaranja Facebook računa s privremenom poštom
├── Zaključiti
├── Često postavljana pitanja - Često postavljana pitanja o korištenju privremene pošte koju pruža tmailor.com

O Facebooku

Facebook je jedna od najvećih i najpopularnijih društvenih mreža na svijetu, s milijardama dnevno aktivnih korisnika. Osnovan 2004. godine od strane Marka Zuckerberga i grupe prijatelja sa Sveučilišta Harvard, Facebook je postao moćan alat za povezivanje ljudi, omogućujući im dijeljenje fotografija, videozapisa i vijesti te interakciju na mreži u stvarnom vremenu.

Osim povezivanja s prijateljima i obitelji, Facebook nudi razne značajke kao što su pridruživanje grupama, praćenje omiljenih stranica i sudjelovanje u događajima. Međutim, brzi rast platforme također je doveo do problema povezanih s neželjenom poštom i neželjenim oglašavanjem putem e-pošte, što je navelo mnoge korisnike da nastoje zaštititi svoje osobne podatke prilikom registracije za novi račun.

O Facebooku

Zašto koristiti privremenu poštu prilikom kreiranja Facebook računa?

Korištenje privremene pošte (privremene e-pošte) prilikom kreiranja Facebook računa donosi mnoge praktične prednosti, posebno za korisnike koji su sve više zainteresirani za sigurnost i praktičnost osobnih podataka. Evo glavnih razloga zbog kojih biste trebali razmisliti o korištenju privremene pošte za prijavu za Facebook račun.

Što je privremena pošta?

Privremena pošta, također poznata kao jednokratna e-pošta, automatizirana je e-pošta stvorena i traje kratko vrijeme (obično od nekoliko minuta do nekoliko sati). Ova e-pošta će biti otkazana nakon isteka vremena, a sve povezane poruke će nestati. Privremena pošta često se koristi privremeno, primjerice prilikom prijave za mrežne račune za koje ne želite da primaju obavijesti ili oglase.

Neke popularne usluge koje nude privremenu e-poštu uključuju:

Prednosti korištenja privremene pošte

  1. Facebook ne dopušta registraciju više računa s istom adresom e-pošte. Jedan od ključnih razloga za korištenje privremene pošte je taj što Facebook ne dopušta registraciju više računa s istom adresom e-pošte. Ako ste već koristili svoju osobnu e-poštu za registraciju za Facebook račun, nećete je moći ponovno koristiti za stvaranje novog računa. Privremena pošta rješava ovaj problem pružanjem privremenih adresa e-pošte, omogućujući vam brzo i praktično stvaranje više računa bez stvaranja nove osobne e-pošte.
  2. Sigurnost osobnih podataka: Kada koristite svoju e-poštu za registraciju računa na web stranicama ili društvenim mrežama kao što je Facebook, vaši se podaci mogu prikupljati i dijeliti s trećim stranama. To može dovesti do primanja neželjenih promotivnih e-poruka ili, još gore, zlouporabe osobnih podataka. Privremena pošta pomaže vam stvoriti račun bez davanja primarne e-pošte, smanjujući rizik od curenja osobnih podataka.
  3. Izbjegavajte neželjenu poštu i oglase: Jedna od najvećih smetnji za korisnike pri korištenju društvenih mreža je primanje promotivnih e-poruka ili neželjenih obavijesti. Korištenje privremene pošte pomaže vam da izbjegnete primanje neželjene e-pošte od Facebooka ili povezanih oglašivača, jer će privremene adrese e-pošte biti otkazane nakon određenog vremena.
  4. Uštedite vrijeme i jednostavno kreirajte više računa: Temp mail nudi brzu i jednostavnu metodu za stvaranje više Facebook računa bez trošenja vremena na postavljanje novih e-poruka. Ovo je posebno korisno za ljude kojima je potrebno više računa za upravljanje stranicama obožavatelja, bavljenje poslovanjem, oglašavanje ili testiranje značajki Facebooka bez utjecaja na glavni osobni račun.
  5. Zaštitite svoju privatnost prilikom privremenog korištenja Facebooka: Postoje mnoge situacije u kojima ćete možda htjeti koristiti Facebook samo kratko vrijeme, kao što je eksperimentiranje, sudjelovanje u događaju ili praćenje podataka bez utjecaja na vaš osobni račun. Privremena pošta savršen je izbor, omogućujući vam da kreirate privremeni račun i izbrišete ga nakon što ispunite potrebu bez ostavljanja traga.
  6. Bez brige o praćenju: Osobna e-pošta može trećim stranama olakšati praćenje putem marketinških kampanja ili kampanja prikupljanja podataka. S privremenom poštom potpuno ste anonimni tijekom stvaranja računa, smanjujući mogućnost praćenja i prikupljanja osobnih podataka.
  7. Prikladno za podračune ili eksperimente: Ako želite testirati značajke ili pokrenuti oglasne kampanje na Facebooku, korištenje privremene pošte za stvaranje podračuna logično je rješenje. To vam omogućuje jednostavno odvajanje aktivnosti testiranja od glavnog računa bez brige o padovima ili gubitku važnih informacija.

Kako koristiti privremenu poštu za stvaranje Facebook računa

Korak 1: Odaberite privremenu uslugu pošte

Prvo vam je potrebna privremena adresa e-pošte. Mnoge usluge nude privremenu poštu, ali Tmailor.com je jedna od najboljih opcija za prijavu za Facebook račun s adresom e-pošte. Tmailor nudi besplatnu, stabilnu i jednostavnu privremenu adresu e-pošte, osiguravajući da možete brzo dobiti kodove za potvrdu s Facebooka.

Bilješka: Ako želite trajno koristiti adresu e-pošte koju ste primili, napravite sigurnosnu kopiju pristupnog koda prije dijeljenja. Kôd će ponovno odobriti pristup e-pošti kada ga koristite.

Korak 2: Idite na stranicu za prijavu na Facebook

  • Otvorite Facebookovu stranicu za registraciju ( https://www.facebook.com ), kliknite gumb za registraciju računa i ispunite sve druge podatke koje Facebook zahtijeva, kao što su naziv vašeg računa, lozinka i datum rođenja.
  • U odjeljku E-pošta zalijepite privremenu adresu e-pošte koju ste kopirali u koraku 1 s web-mjesta privremene pošte tmailor.com
  • Nakon što ispunite sve podatke, kliknite "Nastavi" za kreiranje računa.

Korak 3: Potvrdite e-poštu od tmailor.com

Nakon što ispunite podatke i pritisnete gumb za registraciju, Facebook će poslati potvrdni kod i aktivacijsku vezu na adresu e-pošte koju ste upravo unijeli. Vratite se na stranicu https://tmailor.com privremene pošte, provjerite pristiglu poštu i potražite e-poštu s Facebooka.

  • Otvorite e-poštu s potvrdom i kopirajte kod za potvrdu.
  • Vratite se na Facebook, unesite kod za potvrdu u okvir zahtjeva i dovršite postupak registracije.

Korak 4: Dovršite registraciju Facebook računa

Nakon potvrde koda, Facebook će dovršiti postupak registracije. Sada imate novi Facebook račun bez korištenja osobne adrese e-pošte.

Korak 5: Ponovite da biste stvorili drugi račun

Ako želite stvoriti više Facebook računa, vratite se na Tmailor.com stranicu i pritisnite gumb "Promijeni adresu e-pošte" da biste stvorili novu privremenu adresu e-pošte.

  • Da biste stvorili više Facebook računa bez korištenja osobne e-pošte, ponovite gore navedene korake sa svakom novom privremenom adresom e-pošte.

Zašto koristiti privremenu poštu koju pruža tmailor.com umjesto drugih usluga privremene pošte?

Kako koristiti privremenu poštu za stvaranje Facebook računa

U usporedbi s drugim besplatnim uslugama privremene pošte, privremenu poštu pruža besplatno tmailor.com i ima mnoge prednosti koje druge usluge nemaju ili ne nude besplatnim korisnicima.

  1. Globalna mreža poslužitelja: Temp mail by tmailor.com koristi Googleov sustav poslužitelja e-pošte. Uz Googleovu globalnu mrežu poslužitelja, primanje e-pošte bit će vrlo brzo, a šansa za propuštanje e-pošte je mala.
  2. E-mail adresa nije otkazana: Uz tmailor.com, privremena adresa e-pošte može se koristiti dulje vrijeme. Svojoj e-pošti možete pristupiti u bilo kojem trenutku bez brisanja pristupnim kodom (istim kao i lozinka za prijavu u uobičajenim uslugama e-pošte), koji se ažurira svaki put kada kreirate novu adresu e-pošte. Nalazi se u odjeljku za dijeljenje.
  3. Sigurnost osobnih podataka: Ne morate navesti točnu e-poštu, što pomaže u izbjegavanju otkrivanja osobnih podataka i ograničavanju primanja dosadnih promotivnih e-poruka.
  4. Jednostavno stvaranje više računa: Uz Tmailor.com možete jednostavno stvoriti više Facebook računa za upravljanje svojim radom, oglašavanje ili sudjelovanje u drugim aktivnostima bez brige o ograničavanju broja računa.
  5. Prikladno i dostupno: Tmailor.com je potpuno besplatna usluga jednostavna za korištenje koja štedi vrijeme prilikom kreiranja novog Facebook računa.

Kako ga sigurno koristiti prilikom stvaranja Facebook računa s privremenom poštom

Iako je prikladno koristiti privremenu poštu za stvaranje Facebook računa, kako biste ostali sigurni i izbjegli potencijalne rizike, morate imati na umu nekoliko bitnih stvari:

  • Pridržavajte se Facebookovih propisa: Facebook ima stroga pravila u vezi s stvaranjem i korištenjem više računa. Ako prekršite ta pravila, vaš račun može biti zaključan ili pristup ograničen. Kako biste izbjegli rizik, uvijek provjerite jesu li računi stvoreni privremenom poštom u skladu s Facebookovim uvjetima korištenja, uglavnom ako ih koristite za oglašavanje, poslovne svrhe ili se bavite aktivnostima koje zahtijevaju dugoročnu vjerodostojnost.
  • Upotrijebite VPN ili proxy da sakrijete svoju IP adresu: Prilikom stvaranja više Facebook računa s iste IP adrese, Facebookov sustav to može otkriti i vidjeti kao anomaliju, što dovodi do zaključavanja ili ograničavanja vašeg računa. Da biste to izbjegli, možete razmisliti o korištenju VPN-a ili proxyja. To će vam pomoći sakriti vašu IP adresu i omogućiti vam da sigurno i neotkriveno stvorite više računa s različitih IP adresa.

Poštivanje Facebookovih propisa i korištenje alata za zaštitu privatnosti kao što su VPN-ovi ili proxy poslužitelji mogu vam pružiti više mira kada koristite privremenu poštu za stvaranje novog Facebook računa bez nepotrebnih rizika.

Zaključiti

Korištenje privremene pošte za stvaranje Facebook računa nudi mnoge izvanredne prednosti, kao što su sigurnost osobnih podataka, izbjegavanje neželjene pošte i brzo stvaranje više računa. Međutim, pomoglo bi ako biste imali na umu da je privremena pošta samo kratkotrajna, pa se ne preporučuje korištenje za bitne račune ili dugoročne potrebe. Odaberite pouzdanu uslugu privremene pošte i mudro je koristite za optimizaciju svog iskustva na Facebooku.

Često postavljana pitanja - Često postavljana pitanja o korištenju privremene pošte koju pruža tmailor.com

  • Je li privremena pošta sigurna? Privremena pošta se automatski generira i ne zahtijeva osobne podatke. Pomaže u zaštiti osobnih podataka i izbjegavanju primanja neželjene pošte.
  • Koliko Facebook računa mogu stvoriti s privremenom poštom? Možete stvoriti više Facebook računa pomoću tmailor.com-ove usluge privremene pošte. Međutim, svakako slijedite Facebookova pravila i propise kako biste bili sigurni da je vaš račun zaključan.
  • Što se događa ako Facebook zatraži ponovnu provjeru e-pošte? Kada koristite tmailor.com-ovu privremenu poštu, možete dobiti kontrolni kod ili oporaviti svoj račun. Pohranite pristupni kod u odjeljak za dijeljenje kada izradite novu e-mail adresu.
  • Je li Temp mail by tmailor.com najbolja za pretplatu na Facebook? Sa stotinama aktivnih domena za privremene adrese pošte i redovitim dodavanjem novih domena prema rasporedu, tmailor.com je pouzdano mjesto za korištenje privremenih adresa e-pošte za registraciju Facebook računa.