Privatnosti

11/29/2022
Privatnosti

Ova Pravila o privatnosti ("Pravila") opisuju načine na koje postupamo s osobnim podacima i svim drugim podacima koje možemo primiti putem naše tmailor.com usluge ("Usluga", "mi").

Preporučujemo vam da pažljivo pročitate Pravila prije nego što počnete koristiti Uslugu, jer nakon pristupa ili korištenja Usluge pristajete na Pravila. Prestanite koristiti Uslugu ako se ne slažete s Pravilima i Uvjetima korištenja.

Quick access
├── OSOBNI PODACI
├── KOLAČIĆI
├── POSLUŽIVANJE OGLASA
├── VANJSKE VEZE
├── SIGURNOST
├── PROMJENAMA
├── KONTAKTE

OSOBNI PODACI

Ne prikupljamo osobne podatke, kao što su vaše ime, e-pošta, telefonski broj, geolokacija ili IP adresa. Usluga radi potpuno anonimno, tako da ne vodimo evidenciju niti pratimo vašu mrežnu aktivnost.

KOLAČIĆI

Kolačiće koristimo za kontinuirano poboljšanje performansi naše usluge. Kolačići nam pomažu da zapamtimo vaše postavke kako bismo pružili najbolje korisničko iskustvo. Možete slobodno onemogućiti kolačiće u postavkama uređaja, ali to može učiniti neke značajke Usluge nedostupnima.

Budući da koristimo analitičke usluge trećih strana kao što su Firebase i Google Analytics, trebali biste biti svjesni da oni također mogu koristiti kolačiće. Njihova pravila možete pročitati ovdje: https://policies.google.com/privacy. Osim toga, statistički podaci koje dobivamo iz analitičke usluge koriste se na način na koji se ne mogu povezati s pojedinačnim korisnicima.

POSLUŽIVANJE OGLASA

Tijekom korištenja Usluge Google AdSense može vam poslužiti generičke oglase. Više o tome koje podatke Google AdSense može prikupiti pročitajte ovdje https://policies.google.com/privacy.

VANJSKE VEZE

Ako napustite našu web stranicu nakon veze na vanjsku web stranicu ili uslugu, trebali biste se upoznati s njihovim pravilima i uvjetima. Nažalost, nemamo kontrolu nad vanjskim stranicama koje možete posjetiti, pa ih posjećujete na vlastiti rizik.

SIGURNOST

Koristimo pouzdane administrativne i tehnološke sigurnosne metode za zaštitu podataka koje možemo prikupiti iz razloga statistike i poboljšanja aplikacije. Naši poslužitelji smješteni su u podatkovnim centrima u kojima se primjenjuju robusne sigurnosne prakse. Iako dajemo sve od sebe kako bismo osigurali sigurnu uslugu, trebali biste biti svjesni da na internetu nikakve mjere sigurnosti podataka ne mogu pružiti potpunu zaštitu.

PROMJENAMA

Zadržavamo pravo povremeno mijenjati i ažurirati Pravila ako dođe do značajnih promjena u objektima ili funkcionalnosti Usluge. Stoga redovito provjeravajte Pravila kako biste znali koji se podaci mogu prikupljati tijekom korištenja Usluge.

KONTAKTE

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s Pravilima o privatnosti, obratite nam se na tmailor.com@gmail.com.