Uvjeti pružanja usluge

11/29/2022
Uvjeti pružanja usluge

Uvjeti korištenja su ugovor između korisnika ("vi") i tmailor.com usluge ("Usluga", "mi") koji opisuje uvjete i odredbe Usluge. Pažljivo pročitajte ugovor, jer korištenjem Usluge pristajete na sljedeće uvjete.

Quick access
├── OPĆENITO
├── OPIS USLUGE
├── PRIHVATLJIVA UPORABA
├── ODRICANJA
├── ODŠTETA
├── VAŠ PRISTANAK
├── PROMJENAMA
├── KONTAKTE

OPĆENITO

Ne dajemo nikakvo jamstvo prikladnosti ili pouzdanosti u bilo koju svrhu. Vlasnici zadržavaju pravo ukloniti njegovu dostupnost ili postojanje u bilo kojem trenutku. Svaka e-pošta poslana putem Usluge može, ali i ne mora biti dostupna za gledanje, može se promijeniti i može je odmah pregledati BILO koji korisnik sustava. Slažete se da ćete podatke o usluzi pristupati samo putem web stranice Usluge.

OPIS USLUGE

Usluga je besplatna i omogućuje vam:

  • Pristupite popisu besplatnih domena.
  • Odmah generirajte novu adresu e-pošte.
  • Uklonite i generirajte jedinstvene adrese e-pošte.
  • Promijenite nazive adresa e-pošte.
  • Automatski primajte e-poštu i privitke.
  • Pročitajte dolazne e-poruke, kao i proširenja.
  • Preuzmite izvore (. EML), kao i privici datoteka.
  • Kopirajte u međuspremnik ili upotrijebite QR kod.

PRIHVATLJIVA UPORABA

Obvezujete se da uslugu nećete koristiti izravno ili neizravno u bilo koju nezakonitu svrhu. Slažete se da će svaka e-pošta poslana usluzi ili e-poruke koje potičete druge da šalju postati javna domena čim se nalazi u sustavu Usluga, bez očekivanja da će sadržaj e-pošte biti siguran.

Javni sustav Usluge ne koristite za dohvaćanje, pohranu ili pregledavanje e-poruka koje sadrže povjerljive ili privatne podatke. Potvrđujete da Usluga nema kontrolu nad sadržajem koji se stavlja u poštanske sandučiće.

Obvezujete se da ćete uslugu smatrati bezopasnom od bilo kakve štete uzrokovane gubitkom e-pošte, sadržaja e-pošte ili oštećenjem vašeg uređaja zbog pregledavanja e-pošte nakon izravnog ili neizravnog korištenja Usluge.

Razumijete i slažete se da ne možete slati e-poštu s Uslugom. Primajte samo. Nadalje, budući da je Usluga besplatna, obrađuje milijune e-poruka na sat. Dakle, razumijete i slažete se da maksimalno razdoblje pohrane za e-poštu može biti 1-2 sata, što može promijeniti domene.

Obvezujete se da nećete koristiti privremene e-poruke za registraciju važnih računa ili za primanje osjetljivih podataka. Usluga neće moći vratiti e-poštu ili domene nakon što se uklone.

ODRICANJA

Usluga se pruža na temelju "kakav jest", bez ikakvog jamstva. Ne jamčimo da će Usluga ispuniti vaše zahtjeve i očekivanja ili da će uvijek biti dostupna, bez grešaka, neprekinuta i sigurna. Ne dajemo nikakva jamstva u vezi s prisutnošću određenih imena ili adresa domena u Usluzi i pohranom e-pošte već primljenih e-poruka e-pošte.

ODŠTETA

Uslugu ćete smatrati bezopasnom i obeštetititom, kao i njezine direktore, službenike, zaposlenike, partnere i agente, od i protiv bilo kakvih obveza, sporova, potraživanja, štete, gubitaka, zahtjeva, štete, troškova i troškova, uključujući, bez ograničenja, odgovarajuće računovodstvene i pravne troškove, koji mogu proizaći iz ili na bilo koji način povezan s vašim pristupom ili korištenjem Usluge ili vašim kršenjem ovih Uvjeta korištenja.

VAŠ PRISTANAK

Pristajete na naše Uvjete korištenja i Pravila o privatnosti korištenjem naše Usluge.

PROMJENAMA

Zadržavamo pravo izmjene Uvjeta u bilo kojem trenutku. Promjene će stupiti na snagu čim budu objavljene na ovoj stranici. Zato vas potičemo da redovito provjeravate ima li ažuriranja u Uvjetima.

KONTAKTE

Ako postoje bilo kakva pitanja u vezi s ovim Uvjetima korištenja, obratite nam se na tmailor.com@gmail.com.