Kako stvoriti privremenu adresu e-pošte na mobilnom telefonu?

01/09/2023
Kako stvoriti privremenu adresu e-pošte na mobilnom telefonu?

Privremene usluge generiranja adresa e-pošte sada su zanimljive mnogim korisnicima kako bi se ograničila mogućnost hakiranja primarne e-pošte. Internetske web stranice besplatno stvaraju podršku za virtualnu e-poštu i istovremeno stvaraju više privremenih e-poruka.

Tmailor.com je aplikacija koja generira slučajne virtualne e-poruke na Androidu i iOS-u. Adrese e-pošte su različite i ne preklapaju se, bez obzira na to koliko ih puta stvorite. Korisnici moraju odabrati bilo koju e-poštu koju će koristiti. Temp Mail će nam odmah pružiti kopiranje u međuspremnik. Sljedeći članak će voditi kako koristiti Temp Mail na Androidu i iOS-u.

Quick access
├── Kako stvoriti virtualnu e-poštu na Temp Mailu putem tmailor.com
├── Osim toga, aplikacija TEMP MAIL by Tmailor.com ima i druge funkcije, kao što su:

Kako stvoriti virtualnu e-poštu na Temp Mailu putem tmailor.com

Korak 1: Korisnici kliknu na donju vezu kako bi instalirali aplikaciju Temp Mail na Android i iOS (iPhone - Ipad).

  1. Nabavite Android Temp Mail putem aplikacije tmailor.com..
  2. Preuzmite Temp Mail putem tmailor.com iOS aplikacije (iPhone - Ipad)..

Korak 2:

  • Otvorite aplikaciju i korisnik će biti upitan želi li primati obavijesti na Privremenoj pošti. Kliknite Dopusti primanje vijesti kada odmah stigne nova e-pošta. .
  • Allow notifications
  • Tada ćemo vidjeti adresu e-pošte nasumično opremljenu znakovima koji se stalno mijenjaju. Ako se želite prebaciti na drugu adresu e-pošte, kliknite gumb Promijeni. Odmah ćete dobiti novu adresu e-pošte.

Treći korak:

Da biste kopirali adresu e-pošte u međuspremnik, kliknite na prikazanu privremenu adresu e-pošte. Vidjet ćemo poruku da je adresa kopirana. Sada možete koristiti ovu adresu e-pošte za prijavu na e-poštu bez korištenja izvorne e-pošte.

Get temp mail address

Četvrti korak:

Kada virtualna adresa e-pošte primi dolaznu poštu, prikazuje broj novih dolaznih poruka e-pošte. Kada dodirnete izbornik ulazne pošte, prikazat će se popis primljenih poruka e-pošte. Da biste pročitali sadržaj, morate kliknuti na zaglavlje primljenih e-poruka da biste vidjeli sadržaj e-pošte.

Inbox temp email

Osim toga, aplikacija TEMP MAIL by Tmailor.com ima i druge funkcije, kao što su:

  1. Upravljajte stvorenim privremenim adresama e-pošte.
  2. Koristite stvorene privremene adrese e-pošte.
  3. Skenirajte zajednički QR kôd ili unesite token da biste pristupili adresi e-pošte stvorenoj s drugog uređaja ili u web pregledniku.
  4. Napravite sigurnosnu kopiju i vratite popis adresa e-pošte na uređaj tako da se može koristiti prilikom brisanja ili instaliranja novih aplikacija na drugi uređaj.

Aplikacija temp mail podržava više od 100+ jezika širom svijeta. Pomoću ove aplikacije korisnici će odmah imati slučajne virtualne e-poruke za pretplatu na usluge kao i obično na telefonu. Štoviše, broj novih e-poruka primit ćemo izravno na sučelju aplikacije.