Vejledning i, hvordan du opretter og bruger en midlertidig mailadresse fra Tmailor.com

10/10/2024
Vejledning i, hvordan du opretter og bruger en midlertidig mailadresse fra Tmailor.com
Quick access
├── Introducere
├── Hvad er Temp Mail, og hvorfor skal du bruge det?
├── Oversigt over Tmailor.com og dens enestående fordele
├── Sådan opretter du en midlertidig mailadresse på Tmailor.com
├── Brug Tmailor.com på Android og iOS.
├── Vejledning til gendannelse af en midlertidig e-mailadresse med et token på Tmailor.com
├── Sådan bruger du Temp Mail til onlineaktiviteter
├── Unikke funktioner ved Temp Mail på Tmailor.com
├── Sådan administrerer du indgående meddelelser og e-mails
├── Den midlertidige mailsikkerhedsfunktion, som Tmailor.com tilbyder
├── Fordele ved at bruge Tmailor.com sammenlignet med andre Temp Mail-tjenester
├── Hvordan hjælper Tmailor.com dig med at undgå spam?
├── Ofte stillede spørgsmål om brug af Tmailor.com
├── Slutte

Introducere

På det voksende internet er behovet for at sikre personlige oplysninger og undgå at blive generet af spam blevet ekstremt presserende. Hver dag registrerer vi konti på websteder, onlinetjenester, sociale netværk eller fora uden at vide, om de oplysninger, vi giver, er fortrolige eller ej. Brug af en personlig e-mailadresse på upålidelige platforme kan føre til at modtage en masse uønskede salgsfremmende e-mails og, endnu værre, dele personlige oplysninger uden tilladelse.

Det er her, midlertidige e-mail-tjenester bliver den perfekte løsning på dette problem. Tmailor.com er en af de hurtigste, mest tilgængelige og mest pålidelige udbydere af midlertidige e-mail-tjenester. Med blot et par sekunders adgang til hjemmesiden kan du straks eje en midlertidig e-mailadresse uden at give personlige oplysninger. Dette gør det muligt at bruge denne e-mail til at tilmelde sig en konto eller modtage e-mail uden at bekymre sig om spam eller miste privatlivets fred.

Ud over at være gratis og nem at bruge, tilbyder Tmailor.com mange enestående fordele, såsom muligheden for at beskytte brugernes privatliv, automatisk slette e-mails efter 24 timer og især bruge Googles servernetværk til at fremskynde modtagelsen af e-mails globalt. Alle disse funktioner hjælper brugere ikke kun med at bevare privatlivets fred, når de bruger internettet, men også undgå at have deres personlige postkasser fyldt med uønskede e-mails.

Således er Tmailor.com det optimale valg for dem, der ønsker at holde deres personlige oplysninger sikre og undgå spam.

Hvad er Temp Mail, og hvorfor skal du bruge det?

Definition af Temp Mail

Temp Mail, også kendt som midlertidig e-mail, er en type e-mailadresse, der bruges i en kort periode, normalt til et bestemt formål, såsom at registrere en konto, modtage en bekræftelseskode eller downloade et dokument fra et websted. Når opgaven er fuldført, udløber denne e-mailadresse eller slettes automatisk efter en vis periode, hvilket hjælper brugerne med at undgå at blive generet af salgsfremmende e-mails eller spam.

En af de væsentlige funktioner ved Temp Mail er, at du ikke behøver at angive nogen personlige oplysninger, når du opretter en konto. Dette hjælper dig med at forblive anonym og undgå at afsløre personlige oplysninger på websteder, du ikke har tillid til.

Hvorfor bruge Temp Mail?

  1. Beskyt personlige e-mailadresser mod spam: Når du angiver personlige e-mailadresser til websteder eller onlinetjenester, er der en betydelig risiko for, at dine oplysninger deles med tredjeparter, hvilket resulterer i uønskede reklame-e-mails. Brug af Temp Mail hjælper med at beskytte din primære e-mail mod disse risici.
  2. Forbliv anonym online: Temp Mail giver dig mulighed for at holde din identitet privat, når du deltager i onlineaktiviteter. Du kan bruge din midlertidige e-mail til at tilmelde dig en konto på fora, sociale medier eller onlinetjenester uden at give nøjagtige oplysninger.
  3. Undgå at dele personlige data med websteder, der ikke er tillid til: Mange websteder kræver, at du angiver en e-mailadresse for at få adgang til deres indhold eller bruge deres tjenester. Det er dog ikke alle websteder, der har en god privatlivspolitik. Brug af Temp Mail hjælper dig med at undgå at dele dine personlige data med upålidelige platforme.

Oversigt over Tmailor.com og dens enestående fordele

Tmailor.com skiller sig ud fra andre flygtige e-mail-tjenester takket være dens mange overlegne funktioner:

  • Ingen personlige oplysninger påkrævet: Du behøver ikke at registrere eller indtaste personlige oplysninger for at bruge Tmailor.com. Besøg hjemmesiden, og du vil have en midlertidig e-mailadresse klar.
  • Brug tokens til at få adgang til e-mails igen: Tmailor.com giver et token, der hjælper dig med kun at gendanne tidligere brugte e-mails, i modsætning til andre tjenester, som normalt sletter e-mails umiddelbart efter brug.
  • Brug Googles servernetværk: Dette fremskynder den globale e-mailmodtagelse og sikrer, at e-mails leveres hurtigt uden forsinkelser.
  • Slet automatisk e-mails efter 24 timer: For at beskytte dit privatliv slettes de e-mails, du modtager, automatisk efter 24 timer.
  • Mere end 500 e-mail-domæner: Tmailor.com tilbyder en bred vifte af e-mail-domæner og tilføjer nye domæner månedligt, hvilket giver brugerne flere muligheder, når de opretter e-mails.

Takket være disse funktioner er Tmailor.com blevet et perfekt valg for alle, der ønsker at beskytte deres privatliv og undgå gener af spam, når de deltager i onlineaktiviteter.

Sådan opretter du en midlertidig mailadresse på Tmailor.com

The interface for receiving a temporary email address on the https://tmailor.com website

Grænsefladen til modtagelse af en midlertidig e-mailadresse på https://tmailor.com webstedet

Trin 1: Gå til Tmailor.com webstedet

Besøg først den midlertidige mail Tmailor.com hjemmeside. Dette er det vigtigste websted, der tilbyder midlertidige e-mail-tjenester uden at bede om personlige oplysninger.

Trin 2: Modtag en midlertidig e-mailadresse med det samme

Når du går ind på Tmailor.com hjemmeside, genererer systemet straks en midlertidig e-mailadresse til dig uden at skulle registrere dig. Du kan bruge denne e-mailadresse med det samme til at modtage bekræftelses-e-mails eller registreringsoplysninger fra websteder og onlinetjenester.

Trin 3: Gå til din midlertidige postkasse

Du kan få adgang til din midlertidige indbakke på hjemmesiden for at læse nye e-mails. Denne postkasse opdaterer og viser automatisk e-mails, der er sendt til din oprettede midlertidige adresse.

Trin 4: Gem tokenet for at få adgang til e-mailadressen igen senere

Takket være tokenet er en unik egenskab ved Tmailor.com, at du kan få adgang til din gamle e-mailadresse igen. Dette token vil blive angivet, når du modtager en ny e-mail og gemt i afsnittet "Del". Hvis du vil genbruge denne e-mailadresse, efter du har forladt webstedet, skal du gemme tokenet, så du kan få adgang til det igen senere.

Receive a token to recover a temporary email address for future use in the share section.

Modtag et token for at gendanne en midlertidig e-mailadresse til fremtidig brug i delingssektionen.

Brug Tmailor.com på Android og iOS.

App oversigt

Tmailor.com understøtter brugere via en browser og har en midlertidig mail-app til Android og iOS. Denne app gør det nemt for brugere at administrere og bruge midlertidige e-mails når som helst og hvor som helst. Det giver en smidig og bekvem oplevelse for brugere, der ønsker at modtage og administrere midlertidige e-mails på deres mobile enheder.

Sådan downloader og bruger du appen

Download Temp mail by tmailor.com app:

Temp mail app available on the Apple App Store.

Temp mail-app tilgængelig i Apple App Store.

Seddel:

Åbn appen og begynd at bruge:

Administrer midlertidig mail på mobilen.

  • Appen "Temp mail" giver dig mulighed for at modtage øjeblikkelige meddelelser, når nye e-mails er tilgængelige, så du ikke går glip af kritiske bekræftelsesmeddelelser eller meddelelser.
  • Appen hjælper dig med at administrere alle de oprettede midlertidige e-mailadresser; Du kan hurtigt gendanne de oprettede midlertidige e-mailadresser
  • Appen giver dig mulighed for at se, gemme og administrere e-mails og slette dem, hvis det er nødvendigt. Dette er især nyttigt, når du hurtigt tjekker oplysninger eller registrerer dig for en konto på andre platforme.

Vejledning til gendannelse af en midlertidig e-mailadresse med et token på Tmailor.com

Trin 1: Få et token, når du modtager en ny mail

Når du modtager en ny e-mail via en midlertidig e-mailadresse på det midlertidige mailwebsted "Tmailor.com", vil der blive givet et token. Dette token er placeret i afsnittet "Deling" i din indbakke. Det er nøglen til at genvinde adgangen til den midlertidige e-mailadresse, der er blevet udstedt.

Gem dette token, som kan kopieres og gemmes et sikkert sted (f.eks. gemt i et personligt dokument, primær e-mail eller telefonnote). Dette token er vigtigt for at gendanne din e-mailadresse efter at have lukket dit websted eller din session.

Trin 2: Få adgang til Tmailor.com igen

Efter at have forladt hjemmesiden eller efter et stykke tid, hvis du vil besøge den midlertidige e-mailadresse, du brugte, skal du vende tilbage til Tmailor.com hjemmeside.

Trin 3: Indtast tokenet for at gendanne den midlertidige e-mail-adresse

  1. På Tmailor.com's hjemmeside skal du kigge efter knappen "Gendan e-mail". Eller gå direkte til følgende URL: Gendan midlertidige mailadresser med adgangstokenet (tmailor.com)
  2. Angiv det token, du gemte tidligere, i anmodningsfeltet.
  3. Godkend, at du ikke er en robot.
  4. Tryk på knappen "Bekræft" for systemet for at hente din gamle e-mailadresse og postkasse.

Trin 4: Genbrug den gendannede midlertidige mailadresse

Når tokenet er bekræftet, vil systemet gendanne den midlertidige e-mailadresse og alle de e-mails, du har modtaget. Du kan fortsætte med at bruge denne e-mailadresse til at modtage flere meddelelser eller tjekke tilbage for tidligere meddelelser, indtil e-mailen og indbakken automatisk slettes efter 24 timer.

Interface for entering a temporary email address recovery token.

Grænseflade til indtastning af et midlertidigt e-mail-adressegendannelsestoken.

Seddel:

  • Tokens er afgørende for at gendanne e-mailadresser, så gem dem permanent, hvis du har brug for at få adgang til dem igen.
  • Hvis tokenet ikke gemmes, kan du ikke gendanne din midlertidige e-mailadresse, når du har forladt webstedet.
  • Efter 24 timer, selvom du har tokenet, vil hele e-mailen automatisk blive slettet af sikkerhedsmæssige årsager, og postkassen vil ikke blive gendannet.

Med token-funktionen tilbyder Tmailor.com mere fleksibilitet og bekvemmelighed end andre midlertidige e-mail-tjenester. Det giver brugerne mulighed for at fortsætte med at bruge deres gamle e-mailadresse uden at være begrænset til et enkelt besøg.

Sådan bruger du Temp Mail til onlineaktiviteter

Opret konti på websteder.

Temp Mail er et værdifuldt værktøj til at oprette en konto på websteder og onlinetjenester uden at ville bruge en personlig e-mailadresse. Du kan bruge Temp Mail til at abonnere:

  • Nyhedsbreve: Bliv informeret uden at bekymre dig om at blive spammet senere.
  • Fora: Deltag anonymt i onlinefællesskaber uden at afsløre din faktiske e-mail.
  • Onlinetjenester: Tilmeld dig onlinetjenester og applikationer hurtigt og sikkert.

Modtag en bekræftelses-e-mail

Temp Mail giver dig mulighed for at modtage en bekræftelses-e-mail for at fuldføre registreringsprocessen eller bekræfte din konto:

  • En bekræftelses-e-mail vil blive sendt til din midlertidige indbakke, når du opretter en konto på hjemmesiden.
  • Du skal gå til Tmailor.com for at se og klikke på bekræftelseslinket uden at bekymre dig om, at e-mailen gemmes i lang tid.

Kontrollér funktionaliteten af din app eller dit website.

Temp Mail er nyttigt for udviklere eller testere, der ønsker at teste funktionen til afsendelse og modtagelse af e-mail i en app eller et websted:

  • Du kan oprette flere midlertidige e-mailadresser for at teste afsendelse af e-mails på én gang, modtage bekræftelseskoder eller teste andre e-mail-relaterede funktioner.

Yderligere brugssager:

  • Midlertidigt abonnement på gratis prøvetjenester: Temp Mail giver dig mulighed for at tilmelde dig prøvetjenester uden at dele din primære e-mail.
  • Anonyme e-mail-transaktioner: Du kan udveksle e-mails uden at afsløre din identitet ved hjælp af Temp Mail.
  • Engangsdownload eller adgang til indhold: Brug Temp Mail til at få et downloadlink eller en aktiveringskode uden at bekymre dig om langsigtet e-maillagring.

Unikke funktioner ved Temp Mail på Tmailor.com

Brug permanent den genererede midlertidige mailadresse med tokenet

En af de iøjnefaldende funktioner ved Tmailor.com er muligheden for at genvinde adgang til gamle e-mailadresser gennem tokens:

  • Token-system: Når du modtager en e-mail, giver Tmailor.com dig et token, der hjælper dig med at gemme og genbesøge denne e-mailadresse, når du har forladt webstedet.
  • Token Manual: For at gendanne en gammel e-mail skal du indtaste tokenet på Tmailor.com hjemmeside, og systemet vil automatisk gendanne e-mailadressen og alle modtagne beskeder.

Opret øjeblikkelige e-mails uden personlige oplysninger

En af de store fordele ved Tmailor.com er den hurtige oprettelse af e-mails uden at skulle give nogen personlige oplysninger:

  • Ingen registrering er nødvendig. Du skal bare gå til hjemmesiden, og du vil øjeblikkeligt have en midlertidig e-mailadresse klar til brug.
  • Sikkerhed og privatliv: Ved ikke at bede om personlige oplysninger er du fuldstændig anonym, og dit privatliv er beskyttet, når du bruger tjenesten.

Globale hastigheder med Googles serversystem

Tmailor.com bruger Googles globale servernetværk til at sikre høj hastighed og pålidelighed:

  • Hurtig e-mail-modtagelseshastighed: Takket være Googles robuste serverinfrastruktur modtages og behandles e-mails næsten øjeblikkeligt, hvilket sikrer, at du ikke går glip af nogen information.
  • Høj pålidelighed: Googles system sikrer, at du modtager e-mails hurtigt og konsekvent, uanset hvor du befinder dig i verden.

Slet e-mails automatisk efter 24 timer.

Tmailor.com indbygget automatisk sletning af alle e-mails efter 24 timer, hvilket beskytter dit privatliv:

  • Automatisk sletning: E-mails, der modtages i mere end 24 timer, slettes automatisk, hvilket sikrer, at ingen oplysninger varer længe.
  • Maksimal sikkerhed: Automatisk sletning af e-mail eliminerer risikoen for e-maillækager eller misbrug.

Takket være disse overlegne funktioner giver Tmailor.com ikke kun brugernes bekvemmelighed, men sikrer også sikkerhed og effektivitet ved brug af midlertidige e-mails.

Sådan administrerer du indgående meddelelser og e-mails

Modtag notifikationer med e-mails, der sendes til øjeblikkelige midlertidige e-mailadresser.

Tmailor.com tilbyder øjeblikkelige meddelelser, så snart der ankommer en ny e-mail, hvilket hjælper brugerne med ikke at gå glip af vigtige beskeder:

  • Sådan fungerer notifikationer: Så snart en e-mail er sendt til din midlertidige adresse, giver Tmailor.com system dig besked via din browser eller mobilapp (hvis du har installeret den).
  • Notifikationswidget: Dette er især nyttigt, hvis du venter på en bekræftelseskode eller en vigtig e-mail fra onlinetjenester.

For at bruge notifikationsfunktionen, når du besøger hjemmesiden eller bruger applikationen, skal du give samtykke til at modtage notifikationer, når du bliver bedt om tilladelse i notifikationsvinduet i din browser eller mobilapplikation.

Sådan tjekker du din postkasse

Tmailor.com giver brugerne mulighed for nemt at få adgang til deres postkasser på enhver enhed:

  • På computeren: Gå til Tmailor.com-webstedet, og din midlertidige e-mailadresse og postkasse vises på startsiden.
  • På en mobilenhed: Hvis du bruger en telefon, kan du få adgang til hjemmesiden via en browser eller bruge mobilappen på Android eller iOS til at tjekke din e-mail hurtigt og bekvemt.
  • På Android/iOS-appen har Tmailor.com en intuitiv, brugervenlig grænseflade, der giver dig mulighed for at administrere dine midlertidige e-mails og modtage øjeblikkelige meddelelser, når nye e-mails bliver tilgængelige.

Administrer vigtige mails

Med automatisk sletning af e-mails efter 24 timer skal du huske på vigtige e-mails:

  • Gem vigtige e-mails: Hvis du modtager en vigtig e-mail, som du vil beholde, skal du downloade eller kopiere indholdet af e-mailen, før den slettes automatisk.
  • Eksporter e-mails: For at sikre, at oplysningerne ikke går tabt, kan du sikkerhedskopiere dine e-mails eller eksportere e-mailindholdet til et separat dokument.

Den midlertidige mailsikkerhedsfunktion, som Tmailor.com tilbyder

Billede proxyer

En af Tmailor.com unikke sikkerhedsfunktioner er en billedproxy, som blokerer sporingsbilleder i e-mails:

  • Bloker sporingspixels: Mange tjenester og reklamevirksomheder bruger små 1px-billeder til at spore brugeraktivitet, når de åbner en e-mail. Tmailor.com bruger billedproxyer til at fjerne disse sporingsbilleder og beskytte dit privatliv.
  • Undgå informationslækager: Takket være billedproxyer lækkes ingen oplysninger om din aktivitet til tredjeparter via e-mail.

Fjernelse af JavaScript

Tmailor.com fjerner også al JavaScript-sporingskode, der er indlejret i e-mails:

  • Hvorfor er JavaScript i e-mail farligt? JavaScript kan spore brugere, registrere deres handlinger eller endda åbne sikkerhedssårbarheder. Tmailor.com fjerner disse uddrag helt fra e-mailen, før de vises.
  • Maksimal sikkerhed: Fjernelse af JavaScript gør dine e-mails mere sikre og sikrer, at ingen ondsindet kode eller sporingsværktøjer er aktive.

Ingen personlige oplysninger påkrævet

En af styrkerne ved Tmailor.com er, at den ikke beder om personlige oplysninger, når du bruger tjenesten:

  • Fuldstændig anonymitet: Brugere kan oprette og bruge midlertidige e-mails uden at give nogen oplysninger, såsom deres navn, primære e-mailadresse eller loginoplysninger.
  • Informationssikkerhed: Dette sikrer, at du er helt anonym og ikke bekymrer dig om, at der indsamles personoplysninger, når du bruger tjenesten.

Mere end 500 domæner er tilgængelige.

Tmailor.com tilbyder over 500 forskellige domænenavne, som du kan bruge til din midlertidige e-mailadresse:

  • Brug af en række forskellige domænenavne giver dig flere valgmuligheder, når du opretter midlertidige e-mails. Det reducerer risikoen for at blive opdaget ved hjælp af midlertidige e-mails.
  • Tilføjelse af nye domæner hver måned: Tmailor.com tilføjer konstant nye domæner, hvilket giver brugerne flere muligheder og undgår at blive blokeret af onlinetjenester.

Fordele ved at bruge Tmailor.com sammenlignet med andre Temp Mail-tjenester

Slet ikke en oprettet midlertidig e-mailadresse.

I modsætning til mange andre Temp Mail-tjenester, der sletter e-mailadresser umiddelbart efter brug, giver Tmailor.com dig mulighed for at genbruge en genereret e-mailadresse med et token:

  • Nem genbrug: Du kan gemme tokens og genbruge din gamle e-mailadresse, når det er nødvendigt, hvilket skaber fleksibilitet for brugerne.

Globalt servernetværk

Tmailor.com bruger Googles globale netværk af servere til at sikre, at modtagelsen af e-mails er hurtig og pålidelig:

  • Hurtig hastighed: Takket være Googles robuste infrastruktur ankommer e-mails øjeblikkeligt uden forsinkelse.
  • Høj pålidelighed: Dette globale serversystem hjælper dig med at modtage stabile og sikre e-mails, uanset hvor du er.

Understøttelse af flere sprog

Tmailor.com understøtter mere end 99 sprog, hvilket gør tjenesten tilgængelig for globale brugere:

  • International adgang: Brugere fra ethvert land kan nemt bruge denne Temp Mail-tjeneste.
  • Forskellige sprog: Tmailor.com grænseflade er oversat til flere sprog, hvilket gør det nemt for brugere over hele verden at opleve det.

Med sine enestående funktioner og sikkerhedsfordele er Tmailor.com et topvalg for alle, der leder efter en sikker og bekvem midlertidig e-mail-tjeneste.

Hvordan hjælper Tmailor.com dig med at undgå spam?

Hvorfor vises spam?

Spam opstår ofte, når din e-mailadresse sælges eller deles med tredjeparter uden din viden. Mange websteder, primært kommercielle eller markedsføringstunge, indsamler og deler brugernes e-mailadresser med annoncører eller andre tjenesteudbydere. Dette resulterer i, at din personlige indbakke bliver fyldt med uønskede beskeder, herunder reklamer, produktmarkedsføring og endda ondsindede e-mails eller phishing-e-mails.

Undgå spam med Temp Mail.

Brug af en midlertidig e-mail fra Tmailor.com er en fantastisk måde at undgå spam på, når du skal oprette en konto på utroværdige websteder eller sandsynligvis vil sende mange salgsfremmende e-mails. I stedet for at bruge en personlig e-mailadresse kan du bruge en midlertidig e-mailadresse til at:

  • Tilmeld dig en demokonto: Disse websteder beder ofte om e-mail, men sender mange salgsfremmende e-mails, når du har tilmeldt dig.
  • Deltag i undersøgelser eller få gratis materialer: Disse steder indsamler ofte e-mails til markedsføringsformål.

Sådan beskytter Tmailor.com midlertidig postkasse dit privatliv

Tmailor.com giver stærke sikkerhedsforanstaltninger for at sikre brugernes privatliv:

  • Slet e-mails efter 24 timer: Alle e-mails i din indbakke slettes automatisk efter 24 timer, hvilket sikrer, at ingen uønskede e-mails er langtidsholdbare i systemet.
  • Postkassesikkerhed: Med automatisk sletning af e-mail behøver brugerne ikke bekymre sig om spam eller annoncer, der optager plads i deres indbakke. Efter 24 timer vil systemet sikkert slette alle e-mails, hvilket hjælper med at beskytte din personlige indbakke mod fremtidige irritationer.

Ofte stillede spørgsmål om brug af Tmailor.com

Er Temp mail drevet af Tmailor.com gratis?

Tmailor.com er en helt gratis service. Du kan oprette midlertidige e-mails og bruge dem med det samme uden at betale noget. Denne service er altid tilgængelig for brugere uden at kræve registrering eller personlige oplysninger.

Kan jeg genbruge en Temp Mail-adresse?

Tmailor.com giver dig mulighed for at genbruge en midlertidig e-mailadresse ved at gemme tokenet. Når du modtager en ny e-mail, vil systemet give dette token, så du kan få adgang til e-mailadressen igen, når du har forladt webstedet.

Hvor længe bliver min e-mail i postkassen?

Alle e-mails i din midlertidige indbakke slettes automatisk efter 24 timer. Dette hjælper med at beskytte dit privatliv og forhindrer arkivering af unødvendige e-mails.

Kan jeg sende e-mails fra Tmailor.com?

Nej, Tmailor.com er designet til kun at modtage e-mails og understøtter ikke afsendelse af e-mails. Denne tjeneste er primært til sikkerheds- og spamforebyggelsesformål og bør ikke bruges til e-mailudvekslingsaktiviteter.

Er min Temp Mail-adresse sikker?

Ja, Tmailor.com bruger avancerede sikkerhedsforanstaltninger såsom:

  • Googles globale servernetværk sikrer hurtig og sikker modtagelse af e-mails.
  • Billedproxy og fjernelse af sporings-JavaScript i e-mails beskytter dig mod uautoriserede reklamevirksomheders sporingspraksis.

Kan jeg registrere en konto på Facebook, Instagram, TikTok eller Twitter (X) med en midlertidig e-mailadresse?

Ja, du kan bruge den midlertidige e-mail-adresse, som tmailor.com har angivet, til at tilmelde dig ovenstående sociale netværk. Du kan se nogle instruktioner til oprettelse af en konto med en midlertidig e-mailadresse på følgende måde:

Slutte

Brug af Tmailor.com tilbyder bekvemmelighed og høj sikkerhed for dem, der har brug for en midlertidig e-mailadresse. Det hjælper dig med at undgå spam og sikrer maksimalt privatliv med sikkerhedsfunktioner som 24-timers sletning af e-mails, billedproxyer og et globalt netværk af servere.

Hvis du leder efter en sikker, hurtig og gratis måde at tilmelde dig en konto eller tjekke tjenesten ud uden at bekymre dig om at blive sporet eller spammet, er Tmailor.com ideel.

Prøv det i dag ved at besøge Tmailor.com og oprette en midlertidig e-mailadresse på få sekunder!