Com crear un correu electrònic sense número de telèfon?

09/29/2024
Com crear un correu electrònic sense número de telèfon?

Els comptes de correu electrònic s'han convertit en una eina indispensable en l'era digital, essencial en la comunicació personal i laboral. Amb el correu electrònic, els usuaris poden enviar i rebre missatges, compartir documents i accedir a molts serveis en línia, com ara xarxes socials, banca o compres en línia. A més, el correu electrònic s'utilitza sovint per autenticar comptes i recuperar contrasenyes, per la qual cosa és essencial mantenir i protegir les identitats en línia dels usuaris.

Quick access
├── Quins són els avantatges de crear un correu electrònic sense número de telèfon?
├── Serveis de correu electrònic populars que no requereixen un número de telèfon
├── Una guia pas a pas per crear correus electrònics sense número de telèfon
├── Mantingueu la seguretat i la privadesa.
├── La importància d'actualitzar les contrasenyes regularment
├── Consciència de phishing i correus electrònics de pesca
├── Conclusió

Quins són els avantatges de crear un correu electrònic sense número de telèfon?

Tot i que crear un compte de correu electrònic és senzill, molts proveïdors de serveis requereixen que els usuaris proporcionin un número de telèfon durant el registre. Tanmateix, hi ha algunes raons per les quals alguns usuaris prefereixen crear un compte de correu electrònic sense número de telèfon:

  • Protecció de la privacitat: Un número de telèfon pot plantejar problemes de privadesa, ja que la vostra informació personal està directament vinculada a un compte de correu electrònic. Als usuaris els preocupa que els seus números de telèfon puguin ser utilitzats amb finalitats publicitàries, venuts a tercers o exposats a violacions de dades. No haver de proporcionar un número de telèfon ajuda els usuaris a protegir millor la seva informació personal i romandre en l'anonimat en línia.
  • Redueix el risc de verificació del número de telèfon: Els números de telèfon s'utilitzen sovint per a formes d'autenticació com l'autenticació de dos factors (2FA). Suposem que un tipus pèssim segresta el vostre número de telèfon. En aquest cas, poden utilitzar-lo per evitar les mesures de seguretat i accedir al vostre compte bloquejant missatges SMS que contenen codis 2FA o enllaços de recuperació.
  • Eviteu la comunicació no desitjada: Compartir un número de telèfon pot provocar trucades promocionals i missatges de correu brossa. No associar un número de telèfon amb un correu electrònic ajuda a evitar aquestes comunicacions no desitjades.
  • Mantenir la privacitat personal: Molta gent no vol compartir els seus números de telèfon per motius personals. Volen mantenir els seus números de telèfon privats i només proporcionar-los a persones o serveis de confiança.
  • Accessibilitat: No tothom té un telèfon mòbil o fàcil accés a aquest dispositiu, especialment en zones remotes o persones amb dificultats econòmiques. No requerir un número de telèfon fa que el correu electrònic sigui més accessible per a tots els públics.
  • Crea un compte temporal o secundari: Quan es necessita un compte de correu electrònic secundari o temporal per registrar-se a un servei o rebre un butlletí, els usuaris solen voler enllaçar-lo a alguna cosa que no sigui el seu número de telèfon principal. Això ajuda a separar la informació personal crucial de les diferents activitats en línia.

Serveis de correu electrònic populars que no requereixen un número de telèfon

Amb molts usuaris preocupats per la privadesa i la seguretat, crear un compte de correu electrònic sense proporcionar un número de telèfon és una prioritat important. Afortunadament, diversos serveis de correu electrònic de bona reputació permeten als usuaris registrar-se sense verificació telefònica. Aquests són alguns serveis de correu electrònic populars que són molt apreciats pel seu compromís amb la seguretat i la protecció de la privadesa, ajudant-vos a mantenir el control sobre la vostra informació personal:

 

TMAILOR Correu temporal

Tmailor.com Temp Mail és un servei d'adreces de correu electrònic temporals que permet als usuaris crear una adreça de correu electrònic temporal amb només un clic ràpidament. Aquest servei és beneficiós per registrar-se a llocs web i serveis sense revelar la vostra adreça de correu electrònic. És senzill d'utilitzar i no requereix informació personal per començar.

Característiques principals:
  1. No es requereix informació personal.
  2. Crea adreces electròniques ràpidament.
  3. És possible utilitzar una adreça de correu electrònic permanent sense ser suprimida.
  4. Utilitza el sistema de servidors globals de Google per proporcionar la velocitat de recepció de correu electrònic més ràpida de qualsevol servei de correu temporal disponible.
  5. Es mostra el contingut HTML, eliminant el codi de seguiment adjunt.
  6. És totalment gratuït, sense comissions d'usuari.

ProtonMail

ProtonMail és un servei de correu electrònic segur desenvolupat per científics del CERN, Suïssa. Llançat el 2014, ProtonMail s'ha popularitzat ràpidament per a aquells preocupats per la privadesa i la seguretat en línia. ProtonMail es caracteritza per l'encriptació d'extrem a extrem, que garanteix que només el remitent i el destinatari puguin llegir el contingut del correu electrònic.

Característiques principals:
  1. Xifratge d'extrem a extrem: Tots els correus electrònics enviats a través de ProtonMail estan xifrats, cosa que garanteix que ningú, inclòs ProtonMail, pugui accedir al contingut del correu electrònic.
  2. No cal cap número de telèfon: Els usuaris poden crear un compte sense proporcionar un número de telèfon, proporcionant la màxima protecció de la privadesa.
  3. Protecció de la identitat: ProtonMail no registra adreces IP i no demana informació personal en registrar-se.
  4. Aplicacions mòbils i d'escriptori: ProtonMail admet aplicacions per a Android, iOS i versions web, facilitant l'accés als usuaris des de qualsevol dispositiu.
  5. Suport 2FA (autenticació de dos factors): L'autenticació de dos factors millora la seguretat i fa que el teu compte estigui més segur dels atacs.
  6. Servidors ubicats a Suïssa: Les dades s'emmagatzemen a Suïssa, un país amb estrictes regulacions de privadesa que ajuden a protegir-les de la vigilància i interferències externes.

ProtonMail és l'opció ideal per a aquells que necessiten un servei de correu electrònic segur que no requereixi informació personal i prioritzi la privadesa.

Tutanota

Tutanota és un potent servei de correu electrònic xifrat d'Alemanya. Va néixer per aportar privacitat absoluta als usuaris. Tutanota és conegut per la seva capacitat per proporcionar una alternativa de xifratge d'extrem a extrem per al correu electrònic, els calendaris i els contactes, tots els quals estan protegits d'infraccions.

Característiques principals:
  1. Xifratge complet: Els correus electrònics, contactes i calendaris dels usuaris es xifren automàticament; fins i tot els correus electrònics no xifrats es poden enviar a través de Tutanota amb xifratge d'extrem a extrem.
  2. No cal cap número de telèfon: Els comptes es poden crear sense un número de telèfon ni informació personal, proporcionant la màxima protecció de la privadesa.
  3. Plataforma de codi obert: Tutanota desenvolupa codi obert, permetent a la comunitat provar i garantir la seguretat del servei.
  4. No hi ha anuncis: Tutanota no utilitza les dades dels usuaris per mostrar anuncis, garantint un entorn de correu electrònic net i segur.
  5. 2FA i autenticació biomètrica: Tutanota admet l'autenticació biomètrica i de dos factors per millorar la seguretat del compte.

 

Tanca de correu

Mailfence és un servei de correu electrònic segur de Bèlgica que destaca pel seu enfocament en la privadesa i la seguretat de gamma alta. Més que una plataforma de correu electrònic, Mailfence ofereix altres eines com ara calendari, emmagatzematge de documents i grups de treball, ajudant els usuaris a ser més productius en un entorn segur.

Característiques principals:
  1. Xifratge PGP integrat: Mailfence admet el xifratge PGP, facilitant l'enviament de correus electrònics xifrats d'extrem a extrem sense una configuració complicada.
  2. No cal cap número de telèfon: Podeu crear un compte sense proporcionar un número de telèfon, protegint la vostra privadesa.
  3. Conjunt d'eines d'oficina en línia: Mailfence integra calendaris, notes i documents, ajudant a gestionar la informació laboral i personal en una única plataforma.
  4. Emmagatzematge a Bèlgica: Les dades dels usuaris s'emmagatzemen a Bèlgica, amb estrictes regulacions de privacitat.
  5. Signatura digital: Mailfence proporciona una funció de signatura digital per garantir l'autenticitat i la integritat dels correus electrònics sortints.

GMX

GMX (Global Mail eXchange) és un servei de correu electrònic gratuït desenvolupat a Alemanya el 1997. Amb milions d'usuaris a tot el món, GMX ofereix una solució de correu electrònic fiable i no requereix un número de telèfon en registrar-se, per la qual cosa és adequat per a aquells que volen mantenir la seva privadesa privada.

Característiques principals:
  1. Inscripció fàcil: GMX no requereix un número de telèfon per crear un compte, cosa que fa que el registre sigui més ràpid i segur.
  2. Emmagatzematge de correu electrònic il·limitat: GMX ofereix emmagatzematge il·limitat, permetent als usuaris emmagatzemar correus electrònics i documents còmodament.
  3. Protecció antispam: GMX té potents eines de filtratge de correu brossa que ajuden a protegir els usuaris dels correus electrònics no desitjats.
  4. Emmagatzematge gratuït al núvol: GMX ofereix als seus usuaris emmagatzematge al núvol gratuït, facilitant la gestió i compartició de fitxers.
  5. Aplicació mòbil: GMX ofereix una aplicació mòbil gratuïta per a iOS i Android que ajuda els usuaris a accedir al seu correu electrònic en qualsevol moment i en qualsevol lloc.

Correu de guerrilla

Guerrilla Mail és un servei de correu electrònic temporal gratuït que permet als usuaris crear adreces de correu electrònic d'un sol ús sense proporcionar informació personal. Conegut pel seu anonimat absolut, Guerrilla Mail és ideal per a aquells que volen protegir la seva privadesa quan necessiten un correu electrònic temporal.

Característiques principals:
  1. Correu electrònic temporal: Guerrilla Mail proporciona una adreça de correu electrònic temporal, ideal per a transaccions o subscripcions a curt termini.
  2. No es requereix informació personal: L'usuari no ha de facilitar un número de telèfon o informació personal quan utilitzi el servei.
  3. Correus electrònics d'autodestrucció: Els correus electrònics temporals caducaran automàticament després d'un curt període, ajudant els usuaris a mantenir-se en l'anonimat i evitar riscos de seguretat.
  4. Antispam: Guerrilla Mail evita que rebeu correu brossa quan us registreu en llocs web que no són de confiança.
  5. Reenviament temporal: El servei us permet utilitzar correus electrònics temporals però encara rebre correus electrònics durant un curt període per comprovar i verificar la informació.

Temp-mail.org

Temp-mail.org és un conegut servei de correu electrònic temporal que permet als usuaris crear adreces de correu electrònic d'un sol ús a l'instant sense informació personal. És una de les solucions més populars per al correu electrònic anònim, ajudant els usuaris a evitar el correu brossa o protegir la seva privadesa quan visiten llocs web que no són de confiança.

Característiques principals:
  1. Creació ràpida de correu electrònic: Temp-mail.org permet crear correus electrònics temporals a l'instant amb un sol clic. No es requereix registre ni informació personal.
  2. No cal cap número de telèfon: No heu de proporcionar un número de telèfon ni informació personal quan utilitzeu el servei.
  3. Aplicació mòbil: El servei té una aplicació mòbil que permet als usuaris crear i gestionar correus electrònics temporals als seus telèfons.
  4. Aquest servei és ideal per a ús temporal o a curt termini quan necessiteu verificar el vostre compte o registrar-vos en llocs web, però voleu mantenir privat el vostre correu electrònic principal.



Una guia pas a pas per crear correus electrònics sense número de telèfon

Ús del correu temporal de Tmailor

El correu temporal de Tmailor.com proporciona una manera ràpida i segura de crear una adreça de correu electrònic temporal, ideal per mantenir la privadesa i evitar el correu brossa.

  1. Visita el lloc web: Adreça de correu temporal gratuïta proporcionada per https://tmailor.com
  2. Obtenir una adreça electrònica temporal: se'n genera una de temporal automàticament quan visiteu un lloc web.
  3. No es requereix registre ni informació personal.
  4. Podeu copiar l'adreça de correu electrònic i començar a utilitzar-la immediatament.
  5. Podeu desar el codi d'accés per utilitzar l'adreça de correu electrònic que rebeu permanentment.

Ús de ProtonMail

  1. Visita web: https://protonmail.com/
  2. Toca el botó Registrar-se a l'extrem superior.
  3. Seleccioneu el pla de compte gratuït i feu clic a Selecciona el pla gratuït.
  4. Emplena el nom d'usuari i crea una contrasenya.
  5. Introduïu l'adreça electrònica de recuperació (opcional) o ometeu aquest pas.
  6. Feu clic a Crea un compte per acabar.

Ús de Tutanota

  1. Visita web: https://tuta.com/
  2. Toca el botó Registra't.
  3. Seleccioneu el pla de compte gratuït i premeu Següent.
  4. Introduïu un nom d'usuari i seleccioneu un domini de correu electrònic (per exemple, @tutanota.com).
  5. Creeu una contrasenya i confirmeu-la.
  6. Feu clic a Següent per finalitzar i començar a utilitzar el correu electrònic.

Ús de Mailfence

  1. Visita el lloc web: https://mailfence.com/
  2. Toca Registra't a l'extrem superior.
  3. Trieu un pla de compte gratuït i feu clic a Crea un compte.
  4. Empleneu el vostre nom d'usuari, adreça electrònica i contrasenya.
  5. No es requereix cap número de telèfon; Podeu ometre aquest pas.
  6. Feu clic a Crea el meu compte per completar el registre.

Utilitzant GMX

  1. Visita el lloc web: https://www.gmx.com/
  2. Fes clic a Registra't a la pàgina d'inici.
  3. Ompliu informació bàsica com ara nom, nom d'usuari, contrasenya i data de naixement.
  4. Omet l'entrada del número de telèfon (opcional).
  5. Feu clic a Crea un compte per acabar.

Ús del correu de guerrilla

  1. Visita web: https://www.guerrillamail.com/
  2. Es crearà automàticament un compte de correu electrònic temporal quan visiteu el lloc web.
  3. No cal emplenar dades ni registrar-se.
  4. Copieu l'adreça de correu electrònic temporal i utilitzeu-la immediatament.

Ús del correu temporal

  1. Visita el lloc web: https://temp-mail.org/
  2. Un compte de correu electrònic temporal es crea automàticament quan visiteu el lloc web.



Mantingueu la seguretat i la privadesa.

En l'era digital actual, protegir els comptes de correu electrònic és extremadament important. El correu electrònic és el principal mitjà de comunicació i una porta d'entrada a serveis en línia, finances i altres activitats personals. Tant si creeu un correu electrònic que no requereix un número de telèfon per a més privadesa com si utilitzeu un servei de correu electrònic estàndard, és essencial implementar mesures de seguretat efectives. Aquests són alguns consells útils per protegir el vostre compte de correu electrònic:

1. Utilitzeu contrasenyes segures

  • Creeu contrasenyes llargues, incloses majúscules, minúscules, números i caràcters especials.
  • Eviteu utilitzar informació fàcil d'endevinar, com ara noms, aniversaris o paraules comunes.
  • No reutilitzeu contrasenyes antigues ni contrasenyes utilitzades en altres comptes.

2. Activeu l'autenticació de dos factors (2FA)

  • Activa l'autenticació de doble factor (2FA) per afegir una capa addicional de seguretat al teu compte.
  • Després d'introduir una contrasenya, 2FA requereix que proporcioneu un codi de confirmació des d'un segon dispositiu, normalment un telèfon.
  • Utilitza una app d'autenticació com Google Authenticator o Authy per rebre codis 2FA en lloc de rebre'ls per SMS, evitant el risc que els missatges siguin interceptats o robats.

3. Comproveu i actualitzeu la privadesa del compte

  • Comproveu periòdicament la configuració de seguretat i privadesa del vostre compte de correu electrònic.
  • Desactiveu les funcions de seguiment o recopilació de dades innecessàries per mantenir la informació personal més segura.
  • Comproveu i limiteu l'accés de les aplicacions de tercers als comptes de correu electrònic.

4. Utilitzeu un servei de correu electrònic xifrat

  • Trieu serveis de correu electrònic que ofereixin xifratge d'extrem a extrem, com ProtonMail o Tutanota, per protegir el contingut del correu electrònic del seguiment i el compromís.
  • Les vostres dades estaran segures fins i tot durant un pirateig, ja que només el destinatari pot desxifrar el contingut.

5. Aneu amb compte amb els correus electrònics de pesca

  • No obriu correus electrònics ni baixeu fitxers adjunts de remitents desconeguts.
  • Aneu amb compte amb els enllaços dels correus electrònics, sobretot si el correu electrònic us demana que proporcioneu informació personal.
  • Utilitzeu el filtratge de correu brossa i les alertes de pesca integrades al vostre servei de correu electrònic.

6. Utilitzeu una VPN quan accediu al correu electrònic en xarxes públiques

  • Quan us connecteu a una xarxa Wi-Fi pública, utilitzeu una VPN per xifrar la vostra connexió, evitant que us robin la informació personal i el correu electrònic.
  • Una VPN ajuda a protegir les dades transmeses a través de la xarxa dels ciberatacants.

7. Tanca la sessió del teu compte quan no l'utilitzis

  • Assegureu-vos de tancar la sessió del vostre compte de correu electrònic en dispositius públics o no segurs després d'utilitzar-los.
  • Eviteu desar inicis de sessió en navegadors públics o dispositius compartits.

8. Feu un seguiment de l'activitat d'inici de sessió

  • Comproveu regularment el vostre historial d'inici de sessió per detectar qualsevol activitat sospitosa.
  • Si veus un dispositiu o una ubicació que no reconeixes, canvia immediatament la contrasenya i considera altres mesures de seguretat.

Seguir els passos anteriors us permet mantenir els vostres comptes de correu electrònic segurs i garantir la privadesa en un ciberespai cada vegada més complex.

La importància d'actualitzar les contrasenyes regularment

Actualitzar la contrasenya periòdicament és un mètode senzill però molt eficaç per augmentar la seguretat del vostre compte de correu electrònic. Aquests són els motius pels quals això és important:

Reduïu el risc de compromís de credencials.

Suposem que la vostra contrasenya ha estat exposada en una violació de dades. En aquest cas, canviar-lo regularment minimitzarà el risc d'accés no autoritzat al vostre compte. Fins i tot si es filtra la vostra informació, una contrasenya nova us ajudarà a protegir el vostre compte.

    Reducció de l'eficàcia dels atacs de força bruta

    Canviar la contrasenya regularment pot evitar que els ciberdelinqüents intentin endevinar o trencar la contrasenya mitjançant mètodes d'atac de força bruta. L'actualització constant de les contrasenyes dificultarà aquest esforç per als atacants.

      Protegeix-te contra les amenaces internes.

      En entorns en què diverses persones poden accedir al vostre dispositiu (com ara un ordinador públic o un dispositiu compartit), l'actualització periòdica de la contrasenya garanteix que només els usuaris autoritzats puguin accedir a la vostra informació personal.

         

        Consciència de phishing i correus electrònics de pesca

        Els correus electrònics de phishing i phishing són tàctiques habituals que utilitzen els ciberdelinqüents per robar informació personal o difondre programari maliciós. Mantenir-se vigilant i conscient d'aquestes amenaces és crucial per mantenir la seguretat dels vostres correus electrònics.

        Identificar correus electrònics de pesca

        Aneu amb compte amb els correus electrònics de remitents desconeguts o les sol·licituds d'informació personal, contrasenyes o dades financeres. Busqueu signes d'estafes, com ara salutacions genèriques, mala gramàtica i sol·licituds urgents.

          Verifiqueu l'autenticitat del correu electrònic

          Abans de fer clic en un enllaç o descarregar un fitxer adjunt, comproveu l'adreça de correu electrònic del remitent i busqueu discrepàncies inusuals. Si rebeu un correu electrònic sospitós d'una organització, poseu-vos en contacte directament a través dels canals oficials per verificar-ne l'autenticitat.

            Informar d'intents de pesca

            La majoria dels serveis de correu electrònic ofereixen un mecanisme d'informes per a correus electrònics de pesca i pesca. Utilitzeu aquestes eines per protegir-vos a vosaltres mateixos i als altres de les amenaces, ajudant a mantenir un entorn de correu electrònic més segur.

              Conclusió

              Crear un compte de correu electrònic sense número de telèfon és ideal per a aquells que valoren la privadesa i volen evitar trucades de correu brossa i telemàrqueting. ProtonMail, Mail.com i Tutanota ofereixen plataformes segures i fàcils d'utilitzar, que us permeten saltar-vos el pas de verificació del número de mòbil alhora que garantiu funcions robustes i estrictes mesures de seguretat.

              Seguint les instruccions pas a pas, podeu configurar fàcilment un compte de correu electrònic que coincideixi amb les vostres opcions de seguretat. Tant si us preocupa protegir la vostra informació personal com si no voleu compartir el vostre número de mòbil, aquestes alternatives us garanteixen que pugueu mantenir una presència en línia sense comprometre la seguretat personal. Utilitzeu aquests serveis per comunicar-vos lliurement, de manera segura i privada en línia!