Використовуйте одноразову тимчасову адресу електронної пошти для реєстрації в соціальних мережах (Facebook, Twitter, Tiktok, Instagram...)

11/29/2022
Використовуйте одноразову тимчасову адресу електронної пошти для реєстрації в соціальних мережах (Facebook, Twitter, Tiktok, Instagram...)

Кожного разу, коли ви хочете створити обліковий запис на якомусь форумі або в соціальних мережах, таких як Facebook, ви повинні ввести інформацію про свою електронну скриньку, щоб отримати посилання для активації. На жаль, після реєстрації ця соціальна мережа надішле вам десятки повідомлень з непотрібною інформацією, яка вас не цікавить. Як правило, ви можете зареєструвати облікові записи в кількох соціальних мережах, кожна з яких має свої переваги. Наприклад, Facebook більш зручний для неформального спілкування, LinkedIn - для професійного спілкування, а Instagram - для обміну медіа.

Навіть якщо ця соціальна мережа надсилає лише 2-3 повідомлення щодня, до кінця тижня ваша поштова скринька буде захаращена сотнею непотрібних повідомлень. Отже, якщо ви хочете усунути весь цей спам, ви можете використовувати тимчасову пошту при створенні своїх облікових записів у соціальних мережах.

Багато хто вважає, що зловмисники використовують лише короткі повідомлення в злочинних цілях або спамери для розсилки реклами та вірусів. Однак це не так. Тимчасова пошта - відмінний інструмент в боротьбі зі спамом. Наприклад, можна використовувати реальну поштову скриньку виключно для особистого або ділового листування, а тимчасову - для решти пошти і реєстрації в соціальних мережах або на різних форумах. Таким чином, ви не розкриваєте свою справжню пошту і не смітите, тому вам не потрібно витрачати багато часу на сортування пошти та пошук важливих листів у небажаній пошті.

Одноразовий поштовий сервіс простий у використанні і не вимагає реєстрації. Просто відкрийте веб-сторінку https://tmailor.com у браузері на комп'ютері або мобільному пристрої, і ви отримаєте доступ до щойно створеної тимчасової поштової скриньки.

Оскільки користувач може отримати доступ до тимчасової поштової скриньки без введення будь-яких реєстраційних даних, він може убезпечити себе від розголошення персональних даних. Таким чином, користувачі убезпечують себе від небажаних інформаційних повідомлень із соціальних мереж та можливих атак зловмисників. Крадіжка особистих даних настільки поширена в наші дні, що необхідно прагнути до максимальної анонімності в Інтернеті. В іншому випадку ви ризикуєте втратити особисті дані свого пристрою та гроші зі своїх електронних гаманців або кредитних карток.

Використовуйте тимчасову пошту від https://tmailor.com, і ви будете максимально захищені!