Умови надання послуг

11/29/2022
Умови надання послуг

Умови використання - це угода між користувачем ("ви") та tmailor.com службою ("Сервіс", "ми"), яка окреслює умови Сервісу. Будь ласка, уважно прочитайте угоду, оскільки, використовуючи Сервіс, ви погоджуєтеся з наступними умовами.

Quick access
├── ЗАГАЛЬНЕ
├── ОПИС ПОСЛУГИ
├── ПРИЙНЯТНЕ ВИКОРИСТАННЯ
├── ЗАСТЕРЕЖЕННЯ
├── ВІДШКОДУВАННЯ
├── ВАША ЗГОДА
├── ЗМІНИ
├── КОНТАКТИ

ЗАГАЛЬНЕ

Ми не даємо жодних гарантій придатності або надійності для будь-яких цілей. Власники залишають за собою право в будь-який момент видалити його наявність або існування. Будь-який електронний лист, відправлений через Сервіс, може бути доступний або недоступний для перегляду, може бути змінений і може бути негайно переглянутий БУДЬ-ЯКИМ користувачем системи. Ви погоджуєтеся отримувати доступ до даних Сервісу тільки через веб-сайт Сервісу.

ОПИС ПОСЛУГИ

Послуга безкоштовна, і вона дозволяє:

  • Отримайте доступ до списку безкоштовних доменів.
  • Негайно створіть нову адресу електронної пошти.
  • Видаляйте та створюйте унікальні адреси електронної пошти.
  • Змініть імена адрес електронної пошти.
  • Автоматично отримувати повідомлення електронної пошти та вкладення.
  • Читайте вхідні електронні листи, а також розширення.
  • Завантажити джерела (. EML), а також вкладені файли.
  • Скопіюйте в буфер обміну або скористайтеся QR-кодом.

ПРИЙНЯТНЕ ВИКОРИСТАННЯ

Ви зобов'язуєтеся не використовувати Сервіс прямо чи опосередковано для будь-яких незаконних цілей. Ви погоджуєтеся з тим, що будь-який електронний лист, надісланий до Служби, або електронні листи, які ви заохочуєте надсилати іншим, стануть суспільним надбанням, як тільки вони з'являться в системі Сервісу, не очікуючи, що вміст електронної пошти буде впевненим.

Ви не використовуєте загальнодоступну систему Сервісу для отримання, зберігання або перегляду електронних листів, що містять конфіденційну або приватну інформацію. Ви визнаєте, що Сервіс не контролює вміст, розміщений у поштових скриньках.

Ви зобов'язуєтеся захистити Сервіс від будь-яких збитків, спричинених втратою електронних листів, вмісту електронної пошти або пошкодженням вашого пристрою внаслідок перегляду електронних листів після прямого або непрямого використання Сервісу.

Ви розумієте і погоджуєтеся з тим, що не можете відправляти електронні листи за допомогою Сервісу. Тільки отримую. Крім того, оскільки Служба безкоштовна, вона обробляє мільйони електронних листів на годину. Таким чином, ви розумієте і погоджуєтеся з тим, що максимальний термін зберігання електронних листів може становити 1-2 години, що може змінити домени.

Ви зобов'язуєтеся не використовувати тимчасові електронні листи для реєстрації важливих облікових записів або отримання конфіденційних даних. Служба не зможе відновити електронні листи або домени після їх видалення.

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ

Послуга надається на умовах «як є», без будь-яких гарантій. Ми не гарантуємо, що Сервіс відповідатиме вашим вимогам та очікуванням або що він завжди буде доступним, безпомилковим, безперебійним та безпечним. Ми не даємо жодних гарантій щодо наявності певних імен або адрес доменів у Сервісі та зберігання вже отриманих електронних листів електронною поштою.

ВІДШКОДУВАННЯ

Ви будете захищати Сервіс, а також його директорів, посадових осіб, співробітників, партнерів і агентів від будь-яких зобов'язань, суперечок, претензій, збитків, втрат, вимог, збитків, збитків, збитків, збитків, витрат і витрат, включаючи, але не обмежуючись, належні бухгалтерські та судові витрати, які можуть виникнути внаслідок або будь-яким чином пов'язані з вашим доступом або використанням Сервісу або порушенням вами цих Умов використання.

ВАША ЗГОДА

Ви погоджуєтеся з нашими Умовами використання та Політикою конфіденційності, використовуючи наш Сервіс.

ЗМІНИ

Ми залишаємо за собою право змінювати Умови в будь-який час. Зміни набудуть чинності, як тільки вони будуть розміщені на цій сторінці. Ось чому ми рекомендуємо вам регулярно перевіряти Умови на наявність оновлень.

КОНТАКТИ

Якщо виникнуть запитання щодо цих Умов використання, зв'яжіться з нами за адресою tmailor.com@gmail.com.