Privremena e-pošta za jednokratnu upotrebu već ima namensku mobilnu aplikaciju za pametne telefone

11/29/2022
Privremena e-pošta za jednokratnu upotrebu već ima namensku mobilnu aplikaciju za pametne telefone

Većina Veb lokacija zahteva registraciju pre nego što se odobri potpuni pristup korisnicima, a detalji traženi u registracionom obrascu uključuju e-adrese i još mnogo toga. Korisnici rizikuju da dobiju bezvrednu poštu tako što će ostaviti pravu e-adresu na malo poznatoj Veb lokaciji. Usluga Temp Mail, koja je sada dostupna za Android uređaje, može da pomogne.

Quick access
├── Privremena pošta na Androidu
├── Prednosti anonimnih usluga e-pošte
├── Razlozi za korišćenje e-adresa za jednokratnu upotrebu
├── VPN + privremena e-pošta = Potpuna anonimnost

Privremena pošta na Androidu

Programeri Temp Maila pokrenuli su aplikaciju kompatibilnu sa Androidom kako bi iskustvo mobilnog telefona bilo još pristupačnije.

Link ka Google Play stranici sa zvaničnom aplikacijom koja se može preuzeti:

Temp aplikacija za poštu na Google play prodavnici

Korisniku se prilikom registracije dodeljuje privremena e-adresa.

Ovu e-poruku možete da promenite u bilo kom trenutku tako što ćete kliknuti na dugme "Promeni" iznad adrese.

Privremena pošta na Androidu

Aplikacija je dostupna na više jezika , uključujući (ali ne ograničavajući se na) engleski, španski, ruski, nemački, francuski, holandski, italijanski, poljski, ukrajinski, japanski... Podrazumevani jezik aplikacije je izabran u skladu sa jezikom uređaja korisnika.

Aplikacija je dostupna na više jezika , uključujući (ali ne ograničavajući se na) engleski, španski, ruski, nemački, francuski, holandski, italijanski, poljski, ukrajinski, japanski... Podrazumevani jezik aplikacije je izabran u skladu sa jezikom uređaja korisnika.

E-poruke se čuvaju 24 sata. Nakon toga će biti izbrisane i ne mogu se vratiti u prethodno stanje. Dakle, usluga dobro dođe kada se korisnik registruje na sajtu.

Aplikacija Temp Pošta održava anonimnost korisnika prilikom kreiranja naloga na Veb lokaciji, omogućavajući im da sakriju svoju IP adresu i nikada ne šalju lične e-poruke.

Prednosti anonimnih usluga e-pošte

  1. Za prijem privremene e-adrese nisu potrebni lični podaci. Korisnici moraju da preuzmu i instaliraju aplikaciju na Androidu i to je to.
  2. Promenite adrese samo jednim klikom.
  3. Privremene e-adrese nikada nisu povezane sa drugim korisničkim nalozima.
  4. Postoje razna redovno ažurirana imena domena (@tmailor.com, @coffeejadore.com itd.).
  5. Korisnici mogu da izbrišu svoje e-adrese u bilo kom trenutku. Svi podaci, uključujući IP adrese, takođe će biti izbrisani.
  6. Korisnici mogu da odaberu bilo koje korisničko ime za e-adresu, kao što su aztomo@coffeejadore.com, io19guvy@pingddns.com itd. Nažalost, ova funkcija je dostupna samo u web verziji.

Nota: Mogućnost slanja poruka putem aplikacije ili usluga zasnovanih na pregledaču onemogućena je da bi se sprečile prevare. Softver može da prima samo obaveštenja.

Razlozi za korišćenje e-adresa za jednokratnu upotrebu

Postoji mnogo situacija u kojima će korisnicima možda biti potrebne privremene poštanske usluge:

  • Anonimna e-pošta čuva korisnike od bezvredne pošte. E-adresa korisnika ostaje nepoznata pošiljaocima bezvredne pošte i prevarantima koji se bave phishingom.
  • Usluga je savršena kada se korisnici prijave iz bilo kog razloga i posete sporne Veb lokacije.
  • Preuzmite eBooks i softver dostupan za preuzimanje, ali zahtevajte od korisnika da ostave svoje e-adrese.
  • Svaki put kada korisnik treba da dobije odgovor od nekoga, ali ne želi da otkrije svoju stvarnu e-adresu.
  • Mnoge druge situacije.

Nota: E-poruke za jednokratnu upotrebu štite anonimnost korisnika i štede vreme. Registrovanje lažnih naloga za privremenu upotrebu na popularnim veb lokacijama postaje sve teže. Korisnici su primorani da popune više polja u registracionom obrascu. U mnogim servisima (kao što je Google), korisnici moraju da navedu svoj broj mobilnog telefona da bi potvrdili registraciju. Privremena pošta ne zahteva ništa od navedenog. Registracija se vrši automatski ili samo jednim klikom.

VPN + privremena e-pošta = Potpuna anonimnost

Garantovana anonimnost na mreži nije problem ako se privremena poštanska usluga kombinuje sa VPN-om, što korisnicima omogućava da sakriju svoju IP adresu. Do ove usluge se može stići u cloudflare WARP-u. Programeri su dali sve od sebe da uslugu učini jednostavnom i prilagođenom korisniku, bez dosadnih oglasa i velikih brzina povezivanja. Pored toga, VPN iz cloudflare WARP-a će deblokirati sve blokirane Veb lokacije, šifrovati saobraćaj i zaštititi računar ili ručni od upada i malvera.