Politika privatnosti

11/29/2022
Politika privatnosti

Ova Politika privatnosti ("Politika") prikazuje načine na koje tretiramo lične podatke i sve druge podatke koje možemo da dobijemo putem naše tmailor.com usluge ("Usluga", "mi").

Ohrabrujemo vas da pažljivo pročitate Smernice pre nego što počnete da koristite Uslugu, jer se prilikom pristupa ili korišćenja Usluge slažete sa Smernicama. Prestanite da koristite Uslugu ako se ne slažete sa Smernicama i Uslovima korišćenja.

Quick access
├── LIČNE INFORMACIJE
├── KOLAČIĆE
├── AD SERVING
├── SPOLJNI LINKOVI
├── BEZBEDNOSTI
├── PROMENE
├── KONTAKTI

LIČNE INFORMACIJE

Ne prikupljamo lične informacije, kao što su vaše ime, e-pošta, broj telefona, geolokacija ili IP adresa. Usluga radi potpuno anonimno, tako da ne vodimo evidencije niti pratimo vašu aktivnost na mreži.

KOLAČIĆE

Koristimo kolačiće da bismo neprekidno poboljšavali performanse usluge. Kolačići nam pomažu da zapamtimo vaše postavke kako bismo obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Slobodni ste da onemogućite kolačiće u postavkama uređaja, ali to može učiniti da neke funkcije Usluge nisu dostupne.

Kako koristimo analitičke usluge trećih strana kao što su Firebase i Google Analytics, trebalo bi da znate da mogu da koriste i kolačiće. Njihovu politiku možete pročitati ovde: https://policies.google.com/privacy. Pored toga, podaci statistike koje dobijamo od usluge analitike koriste se na način da se ne mogu povezati sa pojedinačnim korisnicima.

AD SERVING

Dok koristite Uslugu, Google AdSense vam može servirati generičke oglase. Više o tome koje podatke može da prikupi Google AdSense pročitajte ovde https://policies.google.com/privacy.

SPOLJNI LINKOVI

Ako napustite naš vebsajt prateći link ka spoljnom veb sajtu ili usluzi, trebalo bi da se upoznate sa njihovim smernicama i uslovima. Nažalost, nemamo kontrolu nad spoljnim lokacijama koje možete posetiti, tako da ih posećujete pod jedinim rizikom.

BEZBEDNOSTI

Koristimo pouzdane administrativne i tehnološke bezbednosne metode da bismo zaštitili informacije koje možemo da prikupimo iz statističkih i razloga poboljšanja aplikacija. Naši serveri su smešteni u data centrima gde se primenjuju robusne bezbednosne prakse. Iako damo sve od sebe da obezbedimo bezbednu i bezbednu uslugu, treba da imate na umu da, na Internetu, nijedna mera bezbednosti podataka ne može da pruži potpunu zaštitu.

PROMENE

Zadržavamo pravo da s vremena na vreme izmenimo i ažuriramo Smernice ako dođe do bilo kakvih značajnih promena u svojstvima ili funkcionalnosti Usluge. Zbog toga redovno proveravajte smernice da biste znali koji podaci mogu biti prikupljeni tokom korišćenja Usluge.

KONTAKTI

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa Politikom privatnosti, kontaktirajte nas na tmailor.com@gmail.com.