Šta je privremena usluga e-pošte? Šta je e-pošta za jednokratnu upotrebu?

11/26/2022
Šta je privremena usluga e-pošte? Šta je e-pošta za jednokratnu upotrebu?

Ćao svima! Mi smo tvorci tmailor.com sajta. Ovo je naš prvi članak na ovom blogu. Mi smo jednokratna privremena usluga e-pošte. Prvo želimo da vam kažemo kako funkcioniše privremena e-pošta. Hajde da poиnemo.

Quick access
├── Šta je privremena e-pošta?
├── Zašto mi je potrebna privremena e-pošta umesto e-adrese?
├── Kako da odaberem dobavljača privremene e-adrese za jednokratnu upotrebu?
├── Zaključi

Šta je privremena e-pošta?

Na primer, ovo je vaša privremena e-pošta koju obezbeđujemo, kao što je mrx2022@tmailor.com, i možete je koristiti svuda: registrujte se na veb lokacijama i društvenim mrežama, primajte linkove ka različitim arhivama, primajte smešne mimove, primajte sadržaj e-pošte koji vam drugi šalju ...

Nakon nekog vremena (obično tokom 24 časa), e-poruke primljene mrx2022@tmailor.com će automatski biti izbrisane sa našeg veb sajta.

Šta je privremena e-pošta?

Za razliku od drugih privremenih usluga e-pošte kao što je temp-mail, 10minutemail... Umesto korišćenja posebnog servera e-pošte (lako proverite i otkrijte privremene adrese servera e-pošte). Naša tehnologija koristi MX zapise preko Microsofta, Google-a... Dakle, naša privremena e-adresa je anonimna i može da izbegne otkrivanje kao privremenu. Prikaži uzorak

Zašto mi je potrebna privremena e-pošta umesto e-adrese?

Zašto mi je potrebna privremena e-pošta umesto e-adrese?

Evo nekoliko dobrih razloga za korišćenje privremenih e-adresa za jednokratnu upotrebu:

  1. Rešite se bezvredne pošte. E-adrese za jednokratnu upotrebu su zgodna alatka protiv bezvredne pošte. Posebno, za korisnike koji konstantno posećuju Veb obrasce, forume i diskusione grupe, možete da ograničite bezvrednu poštu na apsolutni minimum sa privremenom e-adresom za jednokratnu upotrebu.
  2. Anonimni. Hakeri ne mogu da dobiju prave imejl adrese, prava imena... Tvoj. Ovo je dobar način da poboljšate svoju bezbednost na internetu.
  3. Prijavite se za bilo koji drugi nalog. Privremenu e-poruku možete da koristite za registrovanje jednog naloga na društvenim mrežama koji podržava Twitter, Facebook, Tiktok ... bez potrebe da kreirate jednu novu Gmail adresu, Hotmail odvojeno. Novom nalogu je potrebna drugačija poruka od podrazumevane. Da biste isključili upravljanje novim prijemnim poštanskim sandučetom e-pošte, nabavite novu e-adresu za jednokratnu upotrebu tmailor.com.

Kako da odaberem dobavljača privremene e-adrese za jednokratnu upotrebu?

Kako da odaberem dobavljača privremene e-adrese za jednokratnu upotrebu?

Privremeni dobavljači e-adresa treba da imaju sledeće uslove:

  • Omogućava korisnicima da kreiraju privremene e-adrese na klik dugmeta..
  • Nema potrebe da registrujete ili zahtevate identifikaciju informacija o korisnicima.
  • Privremene e-adrese moraju biti anonimne.
  • Navedite više e-adresa (koliko god želite).
  • Primljene e-poruke ne moraju biti predugo uskladištene na serveru.
  • Jednostavan i funkcionalan dizajn da biste odmah dobili privremenu e-poštu.
  • Kreirani su nasumični i neprodati privremeni dobavljači e-adresa.

Zaključi

Privremena e-adresa, e-poruka za jednokratnu upotrebu: je besplatna usluga e-pošte koja omogućava primanje e-poruka na privremenu e-adresu i samouništenje nakon što prođe određeno vreme. Mnogi forumi, vlasnici Wi-Fi mreža, Veb lokacije i blogovi zahtevaju od posetilaca da se prijave na e-adresu pre nego što pregledaju sadržaj, objave komentare ili preuzmu nešto. tmailor.com je najnaprednija privremena usluga e-pošte koja vam pomaže da izbegnete bezvrednu poštu i ostanete bezbedni.