Uslovi korišćenja usluge

11/29/2022
Uslovi korišćenja usluge

Uslovi korišćenja su sporazum između korisnika ("vi") i tmailor.com usluge (usluga", "mi") koji prikazuje odredbe i uslove Usluge. Pažljivo pročitajte sporazum, jer korišćenjem Usluge pristajete na sledeće uslove.

Quick access
├── OPŠTE
├── OPIS SERVISA
├── PRIHVATLJIVA UPOTREBA
├── ODRICANJA ODGOVORNOSTI
├── NEDOSTOJNOST
├── VAŠ PRISTANAK
├── PROMENE
├── KONTAKTI

OPŠTE

Ne pravimo nikakvu garanciju za prikladnost ili pouzdanost u bilo koje svrhe. Vlasnici zadržavaju pravo da u svakom trenutku uklone njegovu raspoloživost ili postojanje. Svaka e-pošta poslata putem Usluge može, ali i ne mora biti dostupna za prikazivanje, može biti promenjena i može je odmah pregledati bilo koji korisnik sistema. Slažete se da podatke Usluge pristupate samo preko Veb lokacije Usluge.

OPIS SERVISA

Usluga je besplatna i omogućava vam da:

  • Pristupite listi besplatnih domena.
  • Odmah generiši novu e-adresu.
  • Uklonite i generišite jedinstvene e-adrese.
  • Promenite imena e-adresa.
  • Automatski dobijate e-poruke i priloge.
  • Čitanje dolaznih e-poruka, kao i proširenja.
  • Preuzmite izvore (. EML), kao i priloge datoteka.
  • Kopirajte u ostavu ili koristite QR-kod.

PRIHVATLJIVA UPOTREBA

Obavezujete se da Uslugu ne koristite direktno ili indirektno u bilo koje nezakonite svrhe. Slažete se da će svaka e-pošta poslata Usluzi ili e-poruke koje ohrabrite druge da pošalju postati javni domen čim se nalazi u sistemu Usluge, bez očekivanja da će sadržaj e-pošte biti samouveren.

Javni sistem Usluge ne koristite za pribabavanje, skladištenje ili prikazivanje e-poruka koje sadrže poverljive ili privatne informacije. Potvrđujete da Usluga nema kontrolu nad sadržajem koji se stavlja u poštanske sandučiće.

Obavezujete se da će Usluga biti bezopasna od bilo kakve štete prouzrokovane gubitkom e-pošte, sadržaja e-pošte ili oštećenja uređaja zbog pregledanja e-poruka nakon direktnog ili indirektnog korišćenja Usluge.

Razumete i slažete se da ne možete da šaljete e-poruke sa Uslugom. Samo primi. Pored toga, pošto je Usluga besplatna, ona rukuje milionima e-poruka na sat. Stoga razumete i slažete se da maksimalni period skladištenja e-poruka može biti 1-2 sata, što može promeniti domene.

Obavezujete se da nećete koristiti privremene e-poruke za registrovanje važnih naloga ili za primanje osetljivih podataka. Usluga neće moći da vrati e-poruke ili domene u prethodno stanje kada budu uklonjeni.

ODRICANJA ODGOVORNOSTI

Usluga je obezbeđena na osnovu "kakva jeste", bez garancije bilo koje vrste. Ne garantujemo da će Usluga ispuniti vaše zahteve i očekivanja ili da će uvek biti dostupna, bez grešaka, neometano i bezbedna. Ne pravimo garanciju u vezi sa prisustvom određenih imena ili adresa domena u Usluzi i skladištenjem e-pošte već primljenih e-poruka.

NEDOSTOJNOST

Držaćete bezopasnu i odštetnu Službu, kao i njene direktore, službenike, zaposlene, partnere i agente, od i protiv bilo kakvih obaveza, sporova, zahteva, odštete, gubitaka, zahteva, štete, troškova i troškova, uključujući, bez ograničenja, odgovarajuće računovodstvene i pravne naknade, koje mogu nastati iz ili na bilo koji način u vezi sa vašim pristupom ili korišćenjem Usluge ili

VAŠ PRISTANAK

Pristajete na naše Uslove korišćenja i politiku privatnosti korišćenjem naše Usluge.

PROMENE

Zadržavamo pravo da izmenimo Uslove u bilo kom trenutku. Promene će postati efikasne čim budu objavljene na ovoj stranici. Zato vas ohrabrujemo da redovno proveravate da li u Odredbama postoje ispravke.

KONTAKTI

Ukoliko postoje bilo kakva pitanja u vezi sa ovim Uslovima korišćenja, kontaktirajte nas na tmailor.com@gmail.com.