Uputstva o tome kako da kreirate i koristite privremenu mail adresu koju Tmailor.com

10/10/2024
Uputstva o tome kako da kreirate i koristite privremenu mail adresu koju Tmailor.com
Quick access
├── Predstavim
├── Šta je Temp Mail, i zašto bi trebalo da ga koristite?
├── Pregled Tmailor.com i njegovih izuzetnih prednosti
├── Kako kreirati privremenu mail adresu na Tmailor.com
├── Koristite Tmailor.com na Android i iOS.
├── Uputstvo za oporavak privremene adrese e-pošte sa tokenom na Tmailor.com
├── Kako koristiti Temp Mail za online aktivnosti
├── Jedinstvene karakteristike Temp Mail na Tmailor.com
├── Kako upravljati dolaznim obaveštenjima i e-poštom
├── Bezbednosna funkcija privremene pošte koja Tmailor.com nudi
├── Prednosti korišćenja Tmailor.com u poređenju sa drugim uslugama Temp Mail
├── Kako vam Tmailor.com pomoći da izbegnete neželjenu poštu?
├── Često postavljana pitanja o korišćenju Tmailor.com
├── Zaključi

Predstavim

U rastućem internetu, potreba da se obezbede lični podaci i izbegne da vam smeta neželjena pošta postala je izuzetno hitna. Svakodnevno registrujemo račune na veb lokacijama, online servisima, društvenim mrežama ili forumima, ne znajući da li su informacije koje pružamo poverljive ili ne. Korišćenje lične adrese e-pošte na nepouzdanim platformama može dovesti do primanja gomile neželjenih promotivnih e-poruka i, što je još gore, deljenja ličnih podataka bez dozvole.

Ovo je mesto gde privremene usluge e-pošte postaju savršeno rešenje za ovaj problem. Tmailor.com je jedan od najbržih, najpristupačnijih i najpouzdanijih privremenih provajdera usluga e-pošte. Sa samo nekoliko sekundi pristupa sajtu, možete odmah posedovati privremenu adresu e-pošte bez davanja ličnih podataka. Ovo omogućava da koristite ovu e-poštu da se prijavite za nalog ili primate poštu bez brige o spamu ili gubitku privatnosti.

Pored toga što je besplatan i jednostavan za korišćenje, Tmailor.com nudi mnoge izvanredne prednosti, kao što je mogućnost zaštite privatnosti korisnika, automatsko brisanje e-pošte nakon 24 sata, a posebno korišćenje Google-ove serverske mreže kako bi se ubrzalo primanje e-pošte na globalnom nivou. Sve ove funkcije pomažu korisnicima ne samo da održavaju privatnost prilikom korišćenja interneta, već i da izbegnu da svoje lične poštanske sandučiće budu ispunjene neželjenim e-porukama.

Dakle, Tmailor.com je optimalan izbor za one koji žele da svoje lične podatke čuvaju i izbegavaju neželjenu poštu.

Šta je Temp Mail, i zašto bi trebalo da ga koristite?

Definicija Temp Mail

Temp Pošta, takođe poznat kao privremeni e-mail, je vrsta e-mail adrese koja se koristi za kratak period, obično za određenu svrhu, kao što je registracija naloga, primanje kod za potvrdu, ili preuzimanje dokumenta sa sajta. Kada se zadatak završi, ova adresa e-pošte će isteći ili će se automatski izbrisati nakon određenog perioda, pomažući korisnicima da izbegnu da im smetaju promotivne e-poruke ili neželjena pošta.

Jedna od osnovnih karakteristika Temp Mail je da ne morate da pružite nikakve lične podatke prilikom kreiranja naloga. Ovo vam pomaže da ostanete anonimni i izbegnete izlaganje ličnih podataka na sajtovima kojima ne verujete.

Zašto koristiti Temp Mail?

  1. Zaštitite lične adrese e-pošte od neželjene pošte: Kada pružite lične adrese e-pošte na sajtovima ili online uslugama, postoji značajan rizik da će se vaše informacije deliti sa trećim licima, što dovodi do masovnih neželjenih promotivnih e-poruka. Korišćenje Temp Mail pomaže u zaštiti primarne e-pošte od ovih rizika.
  2. Ostanite anonimni na mreži: Temp Mail vam omogućava da zadržite svoj identitet privatnim kada učestvujete u online aktivnostima. Možete koristiti svoju privremenu e-poštu da biste se prijavili za nalog na forumima, društvenim medijima ili online uslugama bez pružanja tačnih informacija.
  3. Izbegavajte deljenje ličnih podataka sa nepouzdanim sajtovima: Mnogi sajtovi zahtevaju da navedete adresu e-pošte za pristup njihovom sadržaju ili korišćenje njihovih usluga. Međutim, nije svaki sajt ima dobru politiku privatnosti. Korišćenje Temp Mail vam pomaže da izbegnete deljenje ličnih podataka sa nepouzdanim platformama.

Pregled Tmailor.com i njegovih izuzetnih prednosti

Tmailor.com se izdvaja od ostalih efemernih usluga e-pošte zahvaljujući mnogim superiornim karakteristikama:

  • Nisu potrebni lični podaci: Ne morate da se registrujete ili unesete lične podatke da biste koristili Tmailor.com. Posetite veb stranicu i imaćete spremnu privremenu adresu e-pošte.
  • Koristite tokene za ponovni pristup e-pošti: Tmailor.com pruža token koji vam pomaže da se oporavi samo prethodno korišćene e-pošte, za razliku od drugih usluga, koji obično brišu e-poštu odmah nakon upotrebe.
  • Koristite Google-ovu mrežu servera: Ovo ubrzava globalni prijem e-pošte i osigurava da se e-poruke brzo isporučuju bez odlaganja.
  • Automatski izbrišite e-poštu nakon 24 sata: Da biste zaštitili svoju privatnost, e-poruke koje primite automatski će se izbrisati nakon 24 sata.
  • Više od 500 domena e-pošte: Tmailor.com nudi širok spektar domena e-pošte i dodaje nove domene mesečno, dajući korisnicima više opcija prilikom kreiranja e-pošte.

Zahvaljujući ovim karakteristikama, Tmailor.com je postao savršen izbor za svakoga ko želi da zaštiti svoju privatnost i izbegne smetnje neželjene pošte prilikom angažovanja u online aktivnostima.

Kako kreirati privremenu mail adresu na Tmailor.com

The interface for receiving a temporary email address on the https://tmailor.com website

Interfejs za primanje privremene adrese e-pošte na sajtu https://tmailor.com

Korak KSNUMKS: Idite na veb lokaciju Tmailor.com

Prvo, posetite sajt Tmailor.com privremene pošte. Ovo je glavni sajt koji nudi privremene usluge e-pošte bez traženja ličnih podataka.

Korak KSNUMKS: Odmah primite privremenu adresu e-pošte

Kada uđete Tmailor.com početnu stranicu, sistem odmah generiše privremenu adresu e-pošte za vas bez potrebe da se registrujete. Ovu adresu e-pošte možete odmah koristiti za primanje e-pošte za potvrdu ili informacije o registraciji sa veb lokacija i online usluga.

Korak KSNUMKS: Idite u svoje privremeno poštansko sanduče

Možete pristupiti privremenom sandučetu na veb lokaciji da biste pročitali nove poruke e-pošte. Ovo poštansko sanduče će se automatski ažurirati i prikazati e-poštu poslatu na vašu privremenu adresu.

Korak KSNUMKS: Sačuvajte token da biste kasnije ponovo pristupili adresi e-pošte

Zahvaljujući tokenu, jedinstvena karakteristika Tmailor.com je da možete ponovo pristupiti svojoj staroj adresi e-pošte. Ovaj token će biti obezbeđen kada primite novu e-poštu i sačuvan u odeljku "Share". Ako želite da ponovo koristite ovu adresu e-pošte nakon što ste izašli sa veb sajta, sačuvajte token kako biste mu kasnije mogli ponovo pristupiti.

Receive a token to recover a temporary email address for future use in the share section.

Primite token da biste oporavili privremenu adresu e-pošte za buduću upotrebu u odeljku za deljenje.

Koristite Tmailor.com na Android i iOS.

Pregled aplikacija

Tmailor.com podržava korisnike preko pretraživača i ima aplikaciju za privremenu poštu za Android i iOS. Ova aplikacija olakšava korisnicima da upravljaju i koriste privremene e-poruke bilo kada, bilo gde. Pruža glatko i praktično iskustvo za korisnike koji žele da primaju i upravljaju privremenim e-porukama na svojim mobilnim uređajima.

Kako da preuzmete i koristite aplikaciju

Preuzmite Temp mail od tmailor.com aplikacije:

Temp mail app available on the Apple App Store.

Temp mail aplikacija dostupna na Apple App Store.

Nota:

Otvorite aplikaciju i počnite da koristite:

Upravljanje Temp Mail na mobilnom telefonu.

  • Aplikacija "Temp mail" vam omogućava da primate trenutna obaveštenja kada su dostupni novi e-mailovi, tako da ne propustite nikakve kritične poruke za potvrdu ili obaveštenja.
  • Aplikacija vam pomaže da upravljate svim kreiranim privremenim adresama e-pošte; Možete brzo vratiti kreirane privremene adrese e-pošte
  • Aplikacija vam omogućava da pregledate, sačuvate i upravljate e-poštom i izbrišete ih ako je potrebno. Ovo je posebno korisno kada brzo proveravate informacije ili registrujete nalog na drugim platformama.

Uputstvo za oporavak privremene adrese e-pošte sa tokenom na Tmailor.com

Korak KSNUMKS: Nabavite token kada primite novu e-poštu

Kada primite novu e-poštu putem privremene adrese e-pošte na veb lokaciji privremene pošte "Tmailor.com", biće obezbeđen token. Ovaj token se nalazi u odeljku "Deljenje" u vašem inboku. To je ključ za povratak pristupa privremenoj adresi e-pošte koja je izdata.

Sačuvajte ovaj token, koji se može kopirati i čuvati na sigurnom mestu (npr. sačuvan u ličnom dokumentu, primarnoj e-pošti ili telefonskoj belešci). Ovaj token je od suštinskog značaja za oporavak vaše adrese e-pošte nakon zatvaranja veb stranice ili sesije.

Korak 2: Ponovo pristupite Tmailor.com

Nakon izlaska sa veb sajta ili nakon nekog vremena, ako želite da ponovo posetite privremenu adresu e-pošte koju ste koristili, morate se vratiti na Tmailor.com početnu stranicu.

Korak 3: Unesite token da biste oporavili privremenu adresu pošte

  1. Na početnoj stranici Tmailor.com potražite dugme "Oporavak e-pošte". Ili idite direktno na sledeću URL adresu: Oporavak privremene adrese e-pošte sa pristupnim tokenom (tmailor.com)
  2. Unesite token koji ste ranije sačuvali u kutiji za zahtev.
  3. Potvrdite da niste robot.
  4. Pritisnite dugme "Potvrdi" za sistem da preuzme svoju staru adresu e-pošte i poštansko sanduče.

Korak KSNUMKS: Ponovo koristite vraćenu privremenu adresu e-pošte

Kada je token potvrđen, sistem će vratiti privremenu adresu e-pošte i sve e-poruke koje ste primili. Možete nastaviti da koristite ovu adresu e-pošte da biste primali više poruka ili proverili prethodne poruke dok se e-pošta i prijemno sanduče automatski ne izbrišu nakon 24 sata.

Interface for entering a temporary email address recovery token.

Interfejs za unos privremene e-mail adresa oporavak token.

Nota:

  • Tokeni su od suštinskog značaja za oporavak adresa e-pošte, tako da ih trajno sačuvajte ako vam je potrebno da im ponovo pristupite.
  • Ako token nije sačuvan, ne možete oporaviti svoju privremenu adresu e-pošte nakon izlaska sa sajta.
  • Posle 24 sati, čak i ako imate token, ceo e-mail će biti automatski izbrisan radi bezbednosti, a poštansko sanduče neće biti vraćena.

Sa funkcijom tokena, Tmailor.com nudi veću fleksibilnost i praktičnost od drugih privremenih usluga e-pošte. Omogućava korisnicima da nastave da koriste svoju staru adresu e-pošte bez ograničenja na jednu posetu.

Kako koristiti Temp Mail za online aktivnosti

Kreirajte naloge na sajtovima.

Temp Mail je vredan alat za kreiranje naloga na sajtovima i online uslugama bez želje da koristite ličnu adresu e-pošte. Možete koristiti Temp Mail da se pretplatite:

  • Bilteni: Informišite se bez brige da ćete kasnije biti spamovani.
  • Forumi: Pridružite se online zajednicama anonimno bez otkrivanja stvarne e-pošte.
  • Online usluge: Registrujte se za online usluge i aplikacije brzo i sigurno.

Primite e-poštu za potvrdu

Temp Pošta vam omogućava da primite potvrdu e-mail da završi proces registracije ili potvrdite svoj nalog:

  • E-pošta za potvrdu će biti poslata u vaše privremeno sanduče kada kreirate nalog na veb lokaciji.
  • Morate da odete na Tmailor.com da biste videli i kliknuli na link za potvrdu bez brige o e-pošti koja se čuva duže vreme.

Proverite funkcionalnost vaše aplikacije ili veb sajta.

Temp Mail je koristan za programere ili testere koji žele da testiraju e-mail slanje i primanje funkcionalnost aplikacije ili sajta:

  • Možete da kreirate više privremenih adresa e-pošte da biste testirali slanje e-pošte u rasutom stanju, primali kodove za potvrdu ili testirali druge funkcije vezane za e-poštu.

Dodatni slučajevi upotrebe:

  • Privremena pretplata za besplatne probne usluge: Temp Mail vam omogućava da se prijavite za probne usluge bez deljenja primarne e-pošte.
  • Anonimne transakcije e-pošte: Možete razmenjivati e-poštu bez otkrivanja svog identiteta koristeći Temp Mail.
  • Jednokratno preuzimanje sadržaja ili pristup: Koristite Temp Mail da biste dobili link za preuzimanje ili aktivacioni kod bez brige o dugoročnom skladištenju e-pošte.

Jedinstvene karakteristike Temp Mail na Tmailor.com

Trajno koristite generisanu privremenu mail adresu sa tokenom

Jedna od istaknutih karakteristika Tmailor.com je mogućnost povratka pristupa starim adresama e-pošte putem tokena:

  • Token sistem: Kada primite e-poštu, Tmailor.com će obezbediti token koji vam pomaže da sačuvate i ponovo posetite ovu adresu e-pošte nakon izlaska sa sajta.
  • Token Priručnik: Da biste oporavili staru e-poštu, unesite token u Tmailor.com početnu stranicu, a sistem će automatski oporaviti adresu e-pošte i sve primljene poruke.

Kreirajte instant e-poštu bez ličnih podataka

Jedna od velikih prednosti Tmailor.com je brzo kreiranje e-pošte bez potrebe za pružanjem bilo kakvih ličnih podataka:

  • Nije potrebna registracija. Potrebno je samo da odete na veb lokaciju i odmah ćete imati privremenu adresu e-pošte spremnu za upotrebu.
  • Bezbednost i privatnost: Ne tražeći lične podatke, potpuno ste anonimni, a vaša privatnost je zaštićena prilikom korišćenja usluge.

Globalne brzine sa Google-ovim serverskim sistemom

Tmailor.com koristi Google-ovu globalnu mrežu servera kako bi osigurao veliku brzinu i pouzdanost:

  • Brza brzina primanja e-pošte: Zahvaljujući Google-ovoj robusnoj serverskoj infrastrukturi, e-poruke se primaju i obrađuju gotovo trenutno, osiguravajući da ne propustite nijednu informaciju.
  • Visoka pouzdanost: Google-ov sistem osigurava da brzo i dosledno primate e-poštu bez obzira na to gde se nalazite u svetu.

Izbrišite e-poštu automatski nakon 24 sata.

Tmailor.com ugrađeno automatsko brisanje svih e-poruka nakon 24 sata, što štiti vašu privatnost:

  • Automatsko brisanje: E-poruke primljene duže od 24 sata će se automatski izbrisati, osiguravajući da nijedna informacija ne traje dugo.
  • Maksimalna bezbednost: Automatsko brisanje e-pošte eliminiše rizik od curenja e-pošte ili zloupotrebe.

Zahvaljujući ovim vrhunskim karakteristikama, Tmailor.com ne samo da donosi pogodnost korisnicima, već i obezbeđuje sigurnost i efikasnost u korišćenju privremenih e-poruka.

Kako upravljati dolaznim obaveštenjima i e-poštom

Primajte obaveštenja sa e-poštom poslatom na trenutne privremene adrese e-pošte.

Tmailor.com nudi trenutna obaveštenja čim stigne nova e-pošta, pomažući korisnicima da ne propuste važne poruke:

  • Kako funkcionišu obaveštenja: Čim se e-mail pošalje na vašu privremenu adresu, sistem Tmailor.com će vas obavestiti putem vašeg pretraživača ili mobilne aplikacije (ako ste ga instalirali).
  • Obaveštenje vidžet: Ovo je posebno korisno ako čekate kod za potvrdu ili važnu e-poštu od online usluga.

Da biste koristili funkciju obaveštenja, kada posetite veb lokaciju ili koristite aplikaciju, morate pristati na primanje obaveštenja kada se od vas zatraži dozvola u prozoru za obaveštenja vašeg pretraživača ili mobilne aplikacije.

Kako proveriti svoje poštansko sanduče

Tmailor.com omogućava korisnicima da lako pristupe svojim poštanskim sandučićima na bilo kom uređaju:

  • Na radnoj površini: Idite na veb lokaciju Tmailor.com i vaša privremena adresa e-pošte i poštansko sanduče će se pojaviti na početnoj stranici.
  • Na mobilnom uređaju: Ako koristite telefon, možete pristupiti veb lokaciji putem pretraživača ili koristiti mobilnu aplikaciju na Androidu ili iOS-u da biste brzo i povoljno proverili svoju e-poštu.
  • Na Android / iOS aplikaciji, Tmailor.com ima intuitivan, jednostavan za korišćenje interfejs koji vam omogućava da upravljate svojim privremenim e-porukama i primate trenutna obaveštenja kada nove e-poruke postanu dostupne.

Upravljajte važnim e-porukama

Sa automatskim brisanjem e-pošte nakon 24 sata, morate imati na umu za bitne e-poruke:

  • Sačuvajte osnovne poruke e-pošte: Ako primite važnu e-poštu koju želite zadržati, preuzmite ili kopirajte sadržaj e-pošte pre nego što se automatski briše.
  • Izvoz e-pošte: Da biste bili sigurni da se informacije ne izgube, možete napraviti rezervnu kopiju e-pošte ili izvoziti sadržaj e-pošte u poseban dokument.

Bezbednosna funkcija privremene pošte koja Tmailor.com nudi

Slike punomoćnika

Jedna od jedinstvenih bezbednosnih karakteristika Tmailor.com-a je proki slike, koji blokira praćenje slika u e-pošti:

  • Blok piksela za praćenje: Mnoge usluge i reklamne kompanije koriste male KSNUMKSpk slike za praćenje aktivnosti korisnika kada otvore e-poštu. Tmailor.com koristi slikovne punomoćnike kako bi eliminisao ove slike za praćenje, štiteći vašu privatnost.
  • Sprečite curenje informacija: Zahvaljujući slikovnim punomoćnika, nikakve informacije o vašoj aktivnosti ne propuštaju trećim licima putem e-pošte.

Uklanjanje praćenja JavaScript

Tmailor.com takođe uklanja sav JavaScript kod za praćenje ugrađen u e-poštu:

  • Zašto je JavaScript u e-pošti opasan? JavaScript može pratiti korisnike, snimati njihove akcije ili čak otvoriti sigurnosne ranjivosti. Tmailor.com uklanja ove isečke iz e-pošte pre nego što ih prikaže.
  • Maksimalna sigurnost: Uklanjanje JavaScript-a čini vaše e-poruke sigurnijim, osiguravajući da nema zlonamernog koda ili alata za praćenje su aktivni.

Nisu potrebni lični podaci

Jedna od prednosti Tmailor.com je da ne traži nikakve lične podatke kada koristite uslugu:

  • Potpuna anonimnost: Korisnici mogu kreirati i koristiti privremene e-poruke bez pružanja bilo kakvih informacija, kao što su njihovo ime, primarna adresa e-pošte, ili akreditive za prijavljivanje.
  • Bezbednost informacija: Ovo osigurava da ste potpuno anonimni i ne brinite o ličnim podacima koji se prikupljaju prilikom korišćenja usluge.

Dostupno je više od 500 domena.

Tmailor.com nudi preko 500 različitih imena domena koje možete koristiti za svoju privremenu adresu e-pošte:

  • Korišćenje različitih imena domena daje vam više izbora prilikom kreiranja privremenih e-poruka. Smanjuje rizik od otkrivanja pomoću privremenih e-poruka.
  • Dodavanje novih domena svakog meseca: Tmailor.com stalno dodaje nove domene, dajući korisnicima više opcija i izbegavajući blokiranje od strane online usluga.

Prednosti korišćenja Tmailor.com u poređenju sa drugim uslugama Temp Mail

Ne brišite kreiranu privremenu adresu e-pošte.

Za razliku od mnogih drugih Temp Mail servisa koji brišu adrese e-pošte odmah nakon upotrebe, Tmailor.com vam omogućava da ponovo koristite generisanu adresu e-pošte sa tokenom:

  • Jednostavna ponovna upotreba: Možete da sačuvate tokene i ponovo koristiti svoju staru adresu e-pošte kad god je to potrebno, stvarajući fleksibilnost za korisnike.

Globalna mreža servera

Tmailor.com koristi Google-ovu globalnu mrežu servera kako bi osigurao da je primanje e-pošte brzo i pouzdano:

  • Brza brzina: Zahvaljujući Google-ovoj robusnoj infrastrukturi, e-poruke stižu odmah bez odlaganja.
  • Visoka pouzdanost: Ovaj globalni sistem servera pomaže vam da primate stabilne i sigurne e-poruke gde god da ste.

Podrška za više jezika

Tmailor.com podržava više od 99 jezika, čineći uslugu dostupnom globalnim korisnicima:

  • Međunarodni pristup: Korisnici iz bilo koje zemlje mogu lako koristiti ovu uslugu Temp Mail.
  • Različiti jezici: Tmailor.com-ov interfejs je preveden na više jezika, što olakšava korisnicima širom sveta da ga iskuse.

Sa svojim izvanrednim karakteristikama i bezbednosnim prednostima, Tmailor.com je najbolji izbor za svakoga ko traži sigurnu i praktičnu privremenu uslugu e-pošte.

Kako vam Tmailor.com pomoći da izbegnete neželjenu poštu?

Zašto se spam pojavljuje?

Spam se često javlja kada se vaša adresa e-pošte prodaje ili deli sa trećim licima bez vašeg znanja. Mnoge veb stranice, pre svega komercijalne ili marketinške, prikupljaju i dele adrese e-pošte korisnika sa oglašivačima ili drugim pružaocima usluga. To dovodi do toga da se vaš lični inbok popunjava neželjenim porukama, uključujući reklame, marketing proizvoda, pa čak i zlonamerne ili phishing e-poruke.

Sprečite spam sa Temp Mail.

Korišćenje privremene e-pošte od Tmailor.com je odličan način da izbegnete neželjenu poštu kada je potrebno da se prijavite za nalog na nepouzdanim sajtovima ili ćete verovatno poslati mnogo promotivnih e-poruka. Umesto da koristite ličnu e-poštu, možete koristiti privremenu adresu e-pošte za:

  • Prijavite se za demo nalog: Ovi sajtovi često traže e-poštu, ali šalju mnoge promotivne e-poruke nakon što se prijavite.
  • Uzmite ankete ili dobiti besplatne materijale: Ova mesta često prikupljaju e-poštu u marketinške svrhe.

Kako Tmailor.com privremeno poštansko sanduče štiti vašu privatnost

Tmailor.com pruža jake zaštitne mere kako bi se osigurala privatnost korisnika:

  • Izbrišite e-poštu nakon 24 sata: Sve poruke e-pošte u vašem prijemnom sandučetu će se automatski brisati nakon 24 sata, osiguravajući da neželjene poruke e-pošte nisu dugotrajne u sistemu.
  • Bezbednost poštanskog sandučeta: Sa automatskim brisanjem e-pošte, korisnici ne moraju da brinu o spam ili oglasima koji zauzimaju prostor u prijemnom sandučetu. Posle 24 sata, sistem će bezbedno izbrisati sve e-poruke, pomažući da zaštitite svoj lični inbok od budućih smetnji.

Često postavljana pitanja o korišćenju Tmailor.com

Da li je Temp mail povered bi Tmailor.com besplatan?

Tmailor.com je potpuno besplatna usluga. Možete kreirati privremene e-poruke i koristiti ih odmah bez plaćanja. Ova usluga je uvek dostupna korisnicima bez potrebe za registracijom ili ličnim podacima.

Mogu li ponovo koristiti Temp Mail adresu?

Tmailor.com vam omogućava da ponovo koristite privremenu adresu e-pošte čuvanjem tokena. Kada primite novu e-poštu, sistem će obezbediti ovaj token tako da možete ponovo pristupiti adresi e-pošte nakon izlaska sa sajta.

Koliko dugo će moja e-pošta ostati u poštanskom sandučetu?

Sve e-poruke u vašem privremenom prijemnom sandučetu će biti automatski izbrisane nakon 24 sata. Ovo pomaže u zaštiti vaše privatnosti i sprečava arhiviranje nepotrebnih e-poruka.

Mogu li da šaljem e-poštu od Tmailor.com?

Ne, Tmailor.com je dizajniran samo za primanje e-pošte i ne podržava slanje e-pošte. Ova usluga je prvenstveno za potrebe bezbednosti i sprečavanja spama i ne treba da se koristi za aktivnosti razmene e-pošte.

Da li je moja Temp Mail adresa sigurna?

Da, Tmailor.com koristi napredne bezbednosne mere kao što su:

  • Google-ova globalna mreža servera obezbeđuje brz i siguran prijem e-pošte.
  • Slika proki i uklanjanje praćenja JavaScript u e-pošti štite vas od prakse praćenja neovlašćenih reklamnih kompanija.

Mogu li da registrujem nalog na Facebook-u, Instagram-u, TikTok-u ili Tvitter-u (Ks) sa privremenom adresom pošte?

Da, možete koristiti privremenu mail adresu koju tmailor.com da se registrujete za gore navedene društvene mreže. Možete videti neka uputstva za kreiranje naloga sa privremenom adresom e-pošte na sledeći način:

Zaključi

Korišćenje Tmailor.com nudi pogodnost i visoku sigurnost za one kojima je potrebna privremena adresa e-pošte. Pomaže vam da izbegnete neželjenu poštu i obezbeđuje maksimalnu privatnost sa bezbednosnim funkcijama kao što su 24-časovno brisanje e-pošte, proksi slika i globalna mreža servera.

Ako tražite siguran, brz i besplatan način da se prijavite za nalog ili proverite uslugu bez brige o praćenju ili spamu, Tmailor.com je idealan.

Isprobajte ga danas tako što ćete posetiti Tmailor.com i kreirati privremenu adresu e-pošte za nekoliko sekundi!