Kako kreirati privremenu e-adresu na mobilnom telefonu?

01/09/2023
Kako kreirati privremenu e-adresu na mobilnom telefonu?

Privremene usluge kreiranja e-adresa sada su od interesa za mnoge korisnike da ograniče mogućnost hakovanja primarne e-pošte. Veb lokacije na mreži besplatno kreiraju podršku za virtuelnu e-poštu i kreiraju više privremenih e-poruka istovremeno.

Tmailor.com je aplikacija koja generiše nasumične virtuelne mejlove na Androidu i iOS-u. E-adrese se razlikuju i ne preklapaju se, bez obzira koliko puta ih kreirate. Korisnici moraju da izaberu bilo koju e-poštu za korišćenje. Temp Pošta će nam ga odmah obezbediti za kopiranje u ostavu. Sledeći članak će voditi kako se koristi Temp Mail na Androidu i iOS-u.

Quick access
├── Kreiranje virtuelne e-poruke u programu Temp Mail putem tmailor.com
├── Pored toga, TEMP POŠTA po Tmailor.com takođe ima i druge funkcije, kao što su:

Kreiranje virtuelne e-poruke u programu Temp Mail putem tmailor.com

1. korak: Korisnici kliknu na link ispod da instaliraju aplikaciju Temp Mail na Android i iOS (Iphone - Ipad).

  1. Nabavite Android Temp Mail putem aplikacije tmailor.com..
  2. Preuzmite Temp Mail putem tmailor.com iOS aplikacije (iPhone - Ipad)..

2. korak:

  • Otvorite aplikaciju i korisnik će biti upitan da li želi da prima obaveštenja u programu Temp Mail. Kliknite na dugme Dozvoli prijem vesti kada odmah stigne nova e-pošta. .
  • Allow notifications
  • Tada ćemo videti adresu e-pošte nasumično obezbeđenu sa znakovima koji se stalno menjaju. Ako želite da se prebacite na drugu e-adresu, kliknite na dugme Promeni. Odmah će vam biti data nova e-adresa.

3. korak:

Da biste kopirali e-adresu u ostavu, kliknite na privremenu prikazanu e-adresu. Videćemo poruku da je adresa kopirana. Sada možete da koristite ovu e-adresu da biste se prijavili za e-poruke bez korišćenja originalne e-pošte.

Get temp mail address

4. korak:

Kada virtuelna e-adresa primi dolaznu poštu, ona prikazuje broj novih dolaznih e-poruka. Kada dodirnete meni prijemnog poštanskog sandučeta, videćete listu primljenih e-poruka. Da biste pročitali sadržaj, potrebno je da kliknete na zaglavlje primljenih e-poruka da biste videli sadržaj e-poruke.

Inbox temp email

Pored toga, TEMP POŠTA po Tmailor.com takođe ima i druge funkcije, kao što su:

  1. Upravljajte privremenim e-adresama koje su kreirane.
  2. Koristite kreirane privremene e-adrese.
  3. Skenirajte deljeni QR kôd ili unesite oznaku da biste pristupili e-adresi kreiranoj sa drugog uređaja ili Veb pregledača.
  4. Rezervna kopije i vraćanje liste e-adresa uređaju u prethodno stanje kako bi mogao da se koristi prilikom brisanja ili instaliranja novih aplikacija na drugom uređaju.

Temp aplikacija za poštu podržava više od 100+ jezika širom sveta. Pomoću ove aplikacije korisnici će odmah imati nasumične virtuelne e-poruke na koje će se pretplatiti na usluge kao i obično na telefonu. Štaviše, dobićemo broj novih mejlova baš na interfejsu aplikacije.