Instrukcijos, kaip sukurti ir naudoti Tmailor.com pateiktą laikinąjį pašto adresą

10/10/2024
Instrukcijos, kaip sukurti ir naudoti Tmailor.com pateiktą laikinąjį pašto adresą
Quick access
├── Pristatyti
├── Kas yra "Temp Mail" ir kodėl turėtumėte jį naudoti?
├── Tmailor.com ir jo išskirtinių pranašumų apžvalga
├── Kaip sukurti laikiną pašto adresą Tmailor.com
├── Naudokite Tmailor.com "Android" ir "iOS".
├── Instrukcijos, kaip atkurti laikiną el. pašto adresą su prieigos raktu Tmailor.com
├── Kaip naudoti laikinąjį paštą veiklai internete
├── Unikalios "Temp Mail" savybės Tmailor.com
├── Kaip tvarkyti gaunamus pranešimus ir el. laiškus
├── Laikinojo pašto saugos funkcija, kurią siūlo Tmailor.com
├── Tmailor.com naudojimo pranašumai, palyginti su kitomis "Temp Mail" paslaugomis
├── Kaip Tmailor.com padeda išvengti šlamšto?
├── Dažnai užduodami klausimai apie Tmailor.com naudojimą
├── Sudaryti

Pristatyti

Augančiame internete poreikis apsaugoti asmeninę informaciją ir išvengti rūpesčių dėl šlamšto tapo itin aktualus. Kiekvieną dieną registruojame paskyras svetainėse, internetinėse paslaugose, socialiniuose tinkluose ar forumuose, nežinodami, ar mūsų teikiama informacija yra konfidenciali, ar ne. Naudojant asmeninį el. pašto adresą nepatikimose platformose galima gauti daugybę nepageidaujamų reklaminių el. laiškų ir, dar blogiau, dalytis asmenine informacija be leidimo.

Čia laikinos el. pašto paslaugos tampa puikiu šios problemos sprendimu. Tmailor.com yra vienas greičiausių, prieinamiausių ir patikimiausių laikinų el. pašto paslaugų teikėjų. Vos per kelias sekundes nuo prieigos prie svetainės galite iš karto turėti laikiną el. pašto adresą nepateikdami asmeninės informacijos. Tai leidžia naudoti šį el. laišką norint prisiregistruoti gauti paskyrą arba gauti laiškus nesijaudinant dėl šlamšto ar privatumo praradimo.

Be to, kad Tmailor.com yra nemokama ir paprasta naudoti, ji siūlo daug išskirtinių pranašumų, tokių kaip galimybė apsaugoti vartotojų privatumą, automatiškai ištrinti el. laiškus po 24 valandų ir ypač naudoti "Google" serverių tinklą, kad pagreitintų el. laiškų gavimą visame pasaulyje. Visos šios funkcijos padeda vartotojams ne tik išlaikyti privatumą naudojantis internetu, bet ir išvengti, kad jų asmeninės pašto dėžutės būtų užpildytos nepageidaujamais el. Laiškais.

Taigi Tmailor.com yra optimalus pasirinkimas tiems, kurie nori apsaugoti savo asmeninę informaciją ir išvengti šlamšto.

Kas yra "Temp Mail" ir kodėl turėtumėte jį naudoti?

"Temp Mail" apibrėžimas

"Temp Mail", taip pat žinomas kaip laikinas el. paštas, yra el. pašto adreso tipas, naudojamas trumpą laiką, paprastai konkrečiam tikslui, pavyzdžiui, registruojant paskyrą, gaunant patvirtinimo kodą arba atsisiunčiant dokumentą iš svetainės. Kai užduotis bus baigta, šis el. pašto adresas nustos galioti arba bus automatiškai ištrintas po tam tikro laikotarpio, kad vartotojai nesijaudintų dėl reklaminių el. laiškų ar šlamšto.

Viena iš esminių "Temp Mail" savybių yra ta, kad kuriant paskyrą nereikia pateikti jokios asmeninės informacijos. Tai padeda išlikti anonimiškiems ir neatskleisti asmeninės informacijos svetainėse, kuriomis nepasitikite.

Kodėl verta naudoti laikinąjį paštą?

  1. Apsaugokite asmeninius el. pašto adresus nuo šlamšto: kai svetainėms ar internetinėms paslaugoms pateikiate asmeninius el. pašto adresus, kyla didelė rizika, kad jūsų informacija bus bendrinama su trečiosiomis šalimis, todėl bus masiškai siunčiami nepageidaujami reklaminiai el. laiškai. "Temp Mail" naudojimas padeda apsaugoti pagrindinį el. paštą nuo šių pavojų.
  2. Likite anonimiški internete: "Temp Mail" leidžia išlaikyti savo tapatybę privačią, kai dalyvaujate internetinėje veikloje. Galite naudoti laikiną el. pašto adresą, kad prisiregistruotumėte gauti paskyrą forumuose, socialinėje žiniasklaidoje ar internetinėse paslaugose, nepateikdami tikslios informacijos.
  3. Venkite bendrinti asmeninius duomenis su nepatikimomis svetainėmis: daugelyje svetainių reikalaujama pateikti el. pašto adresą, kad galėtumėte pasiekti jų turinį arba naudotis jų paslaugomis. Tačiau ne kiekviena svetainė turi gerą privatumo politiką. "Temp Mail" naudojimas padeda išvengti asmeninių duomenų bendrinimo su nepatikimomis platformomis.

Tmailor.com ir jo išskirtinių pranašumų apžvalga

Tmailor.com išsiskiria iš kitų trumpalaikių el. pašto paslaugų dėl daugybės puikių funkcijų:

  • Nereikia jokios asmeninės informacijos: jums nereikia registruotis ar įvesti asmeninės informacijos, kad galėtumėte naudoti Tmailor.com. Apsilankykite svetainėje ir turėsite paruoštą laikiną el. pašto adresą.
  • Naudokite atpažinimo ženklus, kad iš naujo pasiektumėte el. laiškus: Tmailor.com suteikia prieigos raktą, kuris padeda atkurti tik anksčiau naudotus el. laiškus, skirtingai nuo kitų paslaugų, kurios paprastai ištrina el. laiškus iškart po naudojimo.
  • Naudokite "Google" serverių tinklą: tai pagreitina visuotinį el. laiškų priėmimą ir užtikrina, kad el. laiškai būtų pristatyti greitai ir nedelsiant.
  • Automatiškai ištrinkite el. laiškus po 24 valandų: siekiant apsaugoti jūsų privatumą, gauti el. laiškai bus automatiškai ištrinti po 24 valandų.
  • Daugiau nei 500 el. pašto domenų: Tmailor.com siūlo platų el. pašto domenų asortimentą ir kas mėnesį prideda naujų domenų, suteikdama vartotojams daugiau galimybių kuriant el. laiškus.

Dėl šių funkcijų Tmailor.com tapo puikiu pasirinkimu visiems, norintiems apsaugoti savo privatumą ir išvengti šlamšto nepatogumų užsiimant internetine veikla.

Kaip sukurti laikiną pašto adresą Tmailor.com

The interface for receiving a temporary email address on the https://tmailor.com website

Laikino el. pašto adreso gavimo https://tmailor.com svetainėje sąsaja

1 veiksmas: eikite į Tmailor.com svetainę

Pirmiausia apsilankykite laikinojo pašto Tmailor.com svetainėje. Tai pagrindinė svetainė, siūlanti laikinas el. pašto paslaugas neprašant asmeninės informacijos.

2 veiksmas: nedelsdami gaukite laikiną el. pašto adresą

Kai įeinate į Tmailor.com pagrindinį puslapį, sistema iš karto sugeneruoja jums laikiną el. pašto adresą ir nereikia registruotis. Šį el. pašto adresą galite nedelsdami naudoti norėdami gauti patvirtinimo el. laiškus arba registracijos informaciją iš svetainių ir internetinių paslaugų.

3 veiksmas: eikite į laikinąją pašto dėžutę

Norėdami skaityti naujus el. laiškus, galite pasiekti savo laikinus gautuosius svetainėje. Ši pašto dėžutė automatiškai atnaujins ir rodys el. laiškus, išsiųstus jūsų sukurtu laikinuoju adresu.

4 veiksmas: išsaugokite prieigos raktą, kad vėliau vėl pasiektumėte el. pašto adresą

Atpažinimo ženklo dėka unikali Tmailor.com savybė yra ta, kad galite iš naujo pasiekti senąjį el. pašto adresą. Šis prieigos raktas bus pateiktas, kai gausite naują el. laišką ir bus išsaugotas skiltyje "Bendrinti". Jei norite pakartotinai naudoti šį el. pašto adresą išėję iš svetainės, įrašykite atpažinimo ženklą, kad vėliau galėtumėte jį vėl pasiekti.

Receive a token to recover a temporary email address for future use in the share section.

Gaukite prieigos raktą, kad atkurtumėte laikiną el. pašto adresą ir galėtumėte naudoti ateityje bendrinimo skiltyje.

Naudokite Tmailor.com "Android" ir "iOS".

Programos apžvalga

Tmailor.com palaiko vartotojus per naršyklę ir turi laikino pašto programą, skirtą "Android" ir "iOS". Ši programa leidžia vartotojams lengvai valdyti ir naudoti laikinus el. laiškus bet kada ir bet kur. Tai suteikia sklandžią ir patogią patirtį vartotojams, norintiems gauti ir tvarkyti laikinus el. laiškus savo mobiliuosiuose įrenginiuose.

Kaip atsisiųsti ir naudoti programą

Atsisiųskite "Temp" laišką naudodami tmailor.com programą:

Temp mail app available on the Apple App Store.

Laikinojo pašto programa pasiekiama "Apple App Store".

Nata:

Atidarykite programą ir pradėkite naudoti:

Tvarkykite "Temp Mail" mobiliajame telefone.

  • Programa "Temp mail" leidžia gauti momentinius pranešimus, kai pasiekiami nauji el. laiškai, todėl nepraleisite jokių svarbių patvirtinimo pranešimų ar pranešimų.
  • Programa padeda tvarkyti visus sukurtus laikinus el. pašto adresus; Galite greitai atkurti sukurtus laikinus el. pašto adresus
  • Programa leidžia peržiūrėti, išsaugoti ir tvarkyti el. laiškus bei, jei reikia, juos ištrinti. Tai ypač naudinga greitai tikrinant informaciją ar registruojantis paskyrai kitose platformose.

Instrukcijos, kaip atkurti laikiną el. pašto adresą su prieigos raktu Tmailor.com

1 veiksmas: prieigos rakto gavimas, kai gaunate naują el. laišką

Kai gausite naują el. laišką laikinu el. pašto adresu laikino pašto svetainėje "Tmailor.com", bus pateiktas žetonas. Šis prieigos raktas yra gautųjų skiltyje "Bendrinimas". Tai raktas norint atgauti prieigą prie išduoto laikino el. pašto adreso.

Išsaugokite šį prieigos raktą, kurį galima nukopijuoti ir saugoti saugioje vietoje (pvz., išsaugoti asmeniniame dokumente, pagrindiniame el. laiške ar telefono užraše). Šis žetonas yra būtinas norint atkurti el. pašto adresą uždarius svetainę ar seansą.

2 veiksmas: dar kartą pasiekite Tmailor.com

Išėję iš svetainės arba po kurio laiko, jei norite dar kartą peržiūrėti naudotą laikiną el. pašto adresą, turite grįžti į Tmailor.com pagrindinį puslapį.

3 veiksmas: įveskite prieigos raktą, kad atkurtumėte laikinojo pašto adresą

  1. Tmailor.com pagrindiniame puslapyje ieškokite mygtuko "Atkurti el. laišką". Arba eikite tiesiai į šį URL: Laikinųjų el. pašto adresų atkūrimas naudojant prieigos atpažinimo ženklą (tmailor.com)
  2. Užklausos laukelyje įveskite atpažinimo ženklą, kurį išsaugojote anksčiau.
  3. Patvirtinkite, kad nesate robotas.
  4. Paspauskite mygtuką "Patvirtinti", kad sistema nuskaitytų seną el. pašto adresą ir pašto dėžutę.

4 veiksmas: pakartotinai naudokite atkurtą laikinąjį el. pašto adresą

Kai atpažinimo ženklas bus patvirtintas, sistema atkurs laikiną el. pašto adresą ir visus gautus el. laiškus. Galite ir toliau naudoti šį el. pašto adresą, kad gautumėte daugiau pranešimų arba patikrintumėte, ar nėra ankstesnių pranešimų, kol el. laiškas ir gautieji bus automatiškai ištrinti po 24 valandų.

Interface for entering a temporary email address recovery token.

Sąsaja laikinam el. pašto adreso atkūrimo atpažinimo ženklui įvesti.

Nata:

  • Žetonai yra būtini norint atkurti el. pašto adresus, todėl visam laikui juos išsaugokite, jei reikia juos iš naujo pasiekti.
  • Jei prieigos raktas neišsaugotas, išėję iš svetainės negalėsite atkurti laikino el. pašto adreso.
  • Po 24 valandų, net jei turite atpažinimo ženklą, visas el. laiškas bus automatiškai ištrintas dėl saugumo, o pašto dėžutė nebus atkurta.

Naudodama atpažinimo ženklo funkciją, Tmailor.com siūlo daugiau lankstumo ir patogumo nei kitos laikinos el. pašto paslaugos. Tai leidžia vartotojams toliau naudoti savo senąjį el. pašto adresą neapsiribojant vienu apsilankymu.

Kaip naudoti laikinąjį paštą veiklai internete

Sukurkite paskyras svetainėse.

"Temp Mail" yra vertingas įrankis kuriant paskyrą svetainėse ir internetinėse paslaugose nenaudojant asmeninio el. pašto adreso. Norėdami užsiprenumeruoti, galite naudoti "Temp Mail":

  • Informaciniai biuleteniai: gaukite informaciją nesijaudindami, kad vėliau gausite šlamštą.
  • Forumai: prisijunkite prie internetinių bendruomenių anonimiškai, neatskleisdami savo tikrojo el. pašto.
  • Internetinės paslaugos: greitai ir saugiai užsiregistruokite internetinėms paslaugoms ir programoms.

Gaukite patvirtinimo el. laišką

"Temp Mail" leidžia gauti patvirtinimo el. laišką, kad užbaigtumėte registracijos procesą arba patvirtintumėte paskyrą:

  • Patvirtinimo el. laiškas bus išsiųstas į jūsų laikinuosius gautuosius, kai sukursite paskyrą svetainėje.
  • Turite eiti į Tmailor.com, kad peržiūrėtumėte ir spustelėtumėte patvirtinimo nuorodą, nesijaudindami, kad el. laiškas bus saugomas ilgą laiką.

Patikrinkite programos ar svetainės funkcijas.

"Temp Mail" naudinga kūrėjams ar bandytojams, norintiems išbandyti programos ar svetainės el. laiškų siuntimo ir gavimo funkcijas:

  • Galite sukurti kelis laikinus el. pašto adresus, kad patikrintumėte masinį el. laiškų siuntimą, gautumėte patvirtinimo kodus arba išbandytumėte kitas su el. paštu susijusias funkcijas.

Papildomi naudojimo atvejai:

  • Laikina nemokamų bandomųjų paslaugų prenumerata: "Temp Mail" leidžia prisiregistruoti prie bandomųjų paslaugų nesidalijant pagrindiniu el. pašto adresu.
  • Anoniminės el. pašto operacijos: Galite keistis el. laiškais neatskleisdami savo tapatybės naudodami "Temp Mail".
  • Vienkartinis turinio atsisiuntimas arba prieiga: naudokite "Temp Mail", kad gautumėte atsisiuntimo nuorodą arba aktyvinimo kodą, nesijaudindami dėl ilgalaikės el. pašto saugyklos.

Unikalios "Temp Mail" savybės Tmailor.com

Visam laikui naudokite sugeneruotą laikinąjį pašto adresą su prieigos raktu

Viena iš išskirtinių Tmailor.com savybių yra galimybė atgauti prieigą prie senų el. pašto adresų naudojant žetonus:

  • Atpažinimo ženklų sistema: kai gausite el. laišką, Tmailor.com pateiks prieigos raktą, kuris padės išsaugoti ir dar kartą apsilankyti šį el. pašto adresą išėjus iš svetainės.
  • Atpažinimo ženklo vadovas: Norėdami atkurti seną el. laišką, įveskite prieigos raktą į Tmailor.com pagrindinį puslapį ir sistema automatiškai atkurs el. pašto adresą ir visus gautus pranešimus.

Kurkite tiesioginius el. laiškus be asmeninės informacijos

Vienas iš didžiausių Tmailor.com privalumų yra greitas el. laiškų kūrimas nepateikiant jokios asmeninės informacijos:

  • Registracijos nereikia. Jums tereikia apsilankyti svetainėje ir iškart turėsite paruoštą naudoti laikiną el. pašto adresą.
  • Saugumas ir privatumas: Neprašydami asmeninės informacijos, esate visiškai anonimiški, o jūsų privatumas yra apsaugotas, kai naudojatės paslauga.

Pasaulinis greitis naudojant "Google" serverių sistemą

Tmailor.com naudoja "Google" pasaulinį serverių tinklą, kad užtikrintų didelę spartą ir patikimumą:

  • Greitas el. laiškų gavimo greitis: Dėl patikimos "Google" serverių infrastruktūros el. laiškai gaunami ir apdorojami beveik akimirksniu, todėl nepraleisite jokios informacijos.
  • Didelis patikimumas: "Google" sistema užtikrina, kad el. laiškus gautumėte greitai ir nuosekliai, kad ir kurioje pasaulio vietoje būtumėte.

Automatiškai ištrinkite el. laiškus po 24 valandų.

Tmailor.com integruotas automatinis visų el. laiškų ištrynimas po 24 valandų, o tai apsaugo jūsų privatumą:

  • Automatinis ištrynimas: el. laiškai, gauti ilgiau nei 24 valandas, bus automatiškai ištrinti, užtikrinant, kad jokia informacija netruks ilgai.
  • Maksimalus saugumas: Automatinis el. pašto ištrynimas pašalina el. laiškų nutekėjimo ar netinkamo naudojimo riziką.

Dėl šių puikių funkcijų Tmailor.com ne tik suteikia patogumo vartotojams, bet ir užtikrina saugumą bei efektyvumą naudojant laikinus el. Laiškus.

Kaip tvarkyti gaunamus pranešimus ir el. laiškus

Gaukite pranešimus su el. laiškais, siunčiamais momentiniais laikinais el. pašto adresais.

Tmailor.com siūlo momentinius pranešimus, kai tik gaunamas naujas el. laiškas, padedantis vartotojams nepraleisti jokių svarbių pranešimų:

  • Kaip veikia pranešimai: kai tik el. laiškas bus išsiųstas jūsų laikinuoju adresu, Tmailor.com sistema praneš jums per naršyklę arba programą mobiliesiems (jei ją įdiegėte).
  • Pranešimų valdiklis: Tai ypač naudinga, jei laukiate patvirtinimo kodo arba svarbaus el. laiško iš internetinių paslaugų.

Norėdami naudotis pranešimų funkcija, kai lankotės svetainėje arba naudojatės programa, turite sutikti gauti pranešimus, kai jūsų prašoma leidimo naršyklės ar mobiliosios programos pranešimų lange.

Kaip patikrinti pašto dėžutę

Tmailor.com leidžia vartotojams lengvai pasiekti savo pašto dėžutes bet kuriame įrenginyje:

  • Darbalaukyje: eikite į Tmailor.com žiniatinklio svetainę ir jūsų laikinasis el. pašto adresas bei pašto dėžutė bus rodomi pagrindiniame puslapyje.
  • Mobiliajame įrenginyje: jei naudojate telefoną, galite pasiekti svetainę naudodami naršyklę arba naudoti programą mobiliesiems "Android" arba "iOS", kad greitai ir patogiai patikrintumėte el. paštą.
  • "Android" / "iOS" programoje "Tmailor.com" turi intuityvią, lengvai naudojamą sąsają, leidžiančią tvarkyti laikinus el. laiškus ir gauti momentinius pranešimus, kai atsiranda naujų el. laiškų.

Svarbių el. laiškų tvarkymas

Automatiškai ištrindami el. laiškus po 24 valandų, turite nepamiršti esminių el. laiškų:

  • Išsaugokite svarbiausius el. laiškus: jei gaunate svarbų el. laišką, kurį norite išsaugoti, atsisiųskite arba nukopijuokite el. laiško turinį, kol jis nebus automatiškai ištrintas.
  • El. laiškų eksportavimas: norėdami užtikrinti, kad informacija nebūtų prarasta, galite sukurti atsargines el. laiškų kopijas arba eksportuoti el. laiškų turinį į atskirą dokumentą.

Laikinojo pašto saugos funkcija, kurią siūlo Tmailor.com

Vaizdo tarpiniai serveriai

Viena iš unikalių Tmailor.com saugos funkcijų yra vaizdo tarpinis serveris, kuris blokuoja vaizdų stebėjimą el. laiškuose:

  • Blokuoti stebėjimo taškus: Daugelis paslaugų ir reklamos kompanijų naudoja mažus 1 pikselių vaizdus, kad stebėtų vartotojo veiklą, kai atidaro el. Laišką. Tmailor.com naudoja vaizdo tarpinius serverius, kad pašalintų šiuos stebėjimo vaizdus, apsaugodama jūsų privatumą.
  • Užkirsti kelią informacijos nutekėjimui: Dėl vaizdo tarpinių serverių jokia informacija apie jūsų veiklą nėra nutekinama trečiosioms šalims el. Paštu.

"JavaScript" stebėjimo pašalinimas

Tmailor.com taip pat pašalina visą stebėjimo "JavaScript" kodą, įterptą į el. Laiškus:

  • Kodėl "JavaScript" el. pašte yra pavojinga? "JavaScript" gali sekti vartotojus, įrašyti jų veiksmus ar net atidaryti saugos spragas. Tmailor.com visiškai pašalina šiuos fragmentus iš el. laiško prieš juos rodydamas.
  • Maksimalus saugumas: Pašalinus "JavaScript", el. laiškai tampa saugesni, todėl nėra aktyvaus kenkėjiško kodo ar stebėjimo įrankių.

Nereikia jokios asmeninės informacijos

Vienas iš Tmailor.com privalumų yra tas, kad jis neprašo jokios asmeninės informacijos, kai naudojatės paslauga:

  • Visiškas anonimiškumas: naudotojai gali kurti ir naudoti laikinus el. laiškus nepateikdami jokios informacijos, pvz., vardo, pagrindinio el. pašto adreso ar prisijungimo duomenų.
  • Informacijos saugumas: Tai užtikrina, kad esate visiškai anonimiški ir nesijaudinate dėl asmens duomenų rinkimo naudojantis paslauga.

Yra daugiau nei 500 domenų.

Tmailor.com siūlo daugiau nei 500 skirtingų domenų vardų, kuriuos galite naudoti laikinam el. pašto adresui:

  • Naudodami įvairius domenų vardus suteikiate daugiau pasirinkimų kurdami laikinus el. laiškus. Tai sumažina riziką būti aptiktam naudojant laikinus el. Laiškus.
  • Naujų domenų pridėjimas kiekvieną mėnesį: Tmailor.com nuolat prideda naujų domenų, suteikdama vartotojams daugiau galimybių ir išvengdama internetinių paslaugų blokavimo.

Tmailor.com naudojimo pranašumai, palyginti su kitomis "Temp Mail" paslaugomis

Neištrinkite sukurto laikino el. pašto adreso.

Skirtingai nuo daugelio kitų "Temp Mail" paslaugų, kurios ištrina el. pašto adresus iškart po naudojimo, Tmailor.com leidžia pakartotinai naudoti sugeneruotą el. pašto adresą su prieigos raktu:

  • Lengvas pakartotinis naudojimas: galite išsaugoti žetonus ir prireikus pakartotinai naudoti seną el. pašto adresą, taip suteikdami vartotojams lankstumo.

Pasaulinis serverių tinklas

Tmailor.com naudoja pasaulinį "Google" serverių tinklą, kad užtikrintų greitą ir patikimą el. laiškų gavimą:

  • Greitas greitis: dėl tvirtos "Google" infrastruktūros el. laiškai gaunami akimirksniu ir nedelsiant.
  • Didelis patikimumas: Ši pasaulinė serverių sistema padeda gauti stabilius ir saugius el. laiškus, kad ir kur būtumėte.

Kelių kalbų palaikymas

Tmailor.com palaiko daugiau nei 99 kalbas, todėl paslauga yra prieinama pasauliniams vartotojams:

  • Tarptautinė prieiga: Vartotojai iš bet kurios šalies gali lengvai naudotis šia "Temp Mail" paslauga.
  • Įvairios kalbos: Tmailor.com sąsaja yra išversta į kelias kalbas, todėl vartotojams visame pasaulyje lengva ją patirti.

Dėl savo išskirtinių savybių ir saugos pranašumų Tmailor.com yra geriausias pasirinkimas visiems, ieškantiems saugios ir patogios laikinos el. pašto paslaugos.

Kaip Tmailor.com padeda išvengti šlamšto?

Kodėl rodomas šlamštas?

Šlamštas dažnai atsiranda, kai jūsų el. pašto adresas parduodamas arba bendrinamas su trečiosiomis šalimis be jūsų žinios. Daugelis svetainių, visų pirma komercinių arba daug rinkodaros reikalaujančių, rinks ir bendrins naudotojų el. pašto adresus su reklamuotojais ar kitais paslaugų teikėjais. Dėl to jūsų asmeniniai gautieji užpildomi nepageidaujamais pranešimais, įskaitant reklamas, produktų rinkodarą ir net kenkėjiškus ar sukčiavimo el. Laiškus.

Užkirskite kelią šlamštui naudodami "Temp Mail".

Laikino el. laiško iš Tmailor.com naudojimas yra puikus būdas išvengti šlamšto, kai reikia prisiregistruoti gauti paskyrą nepatikimose svetainėse arba tikėtina, kad išsiųsite daug reklaminių el. laiškų. Užuot naudoję asmeninį el. pašto adresą, galite naudoti laikiną el. pašto adresą, kad:

  • Prisiregistruokite gauti demonstracinę paskyrą: šios svetainės dažnai prašo el. pašto, bet prisiregistravę siunčia daug reklaminių el. laiškų.
  • Dalyvaukite apklausose arba gaukite nemokamos medžiagos: šios vietos dažnai renka el. laiškus rinkodaros tikslais.

Kaip Tmailor.com laikinoji pašto dėžutė apsaugo jūsų privatumą

Tmailor.com numatytos griežtos apsaugos priemonės naudotojų privatumui užtikrinti:

  • Ištrinkite el. laiškus po 24 valandų: visi gautuosiuose esantys el. laiškai bus automatiškai ištrinti po 24 valandų, užtikrinant, kad sistemoje nebūtų ilgalaikių nepageidaujamų el. laiškų.
  • Pašto dėžutės sauga: Naudojant automatinį el. pašto ištrynimą, vartotojams nereikia jaudintis, kad šlamštas ar skelbimai užims vietos gautuosiuose. Po 24 valandų sistema saugiai ištrins visus el. laiškus, padėdama apsaugoti jūsų asmeninius gautuosius nuo būsimų nemalonumų.

Dažnai užduodami klausimai apie Tmailor.com naudojimą

Ar laikinasis paštas maitinamas Tmailor.com nemokamas?

Tmailor.com yra visiškai nemokama paslauga. Galite sukurti laikinus el. laiškus ir naudoti juos iš karto nieko nemokėdami. Ši paslauga visada prieinama vartotojams, nereikalaujant registracijos ar asmeninės informacijos.

Ar galiu pakartotinai naudoti laikinąjį pašto adresą?

Tmailor.com leidžia pakartotinai naudoti laikiną el. pašto adresą išsaugant prieigos raktą. Kai gausite naują el. laišką, sistema pateiks šį prieigos raktą, kad išėję iš svetainės galėtumėte iš naujo pasiekti el. pašto adresą.

Kiek laiko mano el. paštas liks pašto dėžutėje?

Visi laikinuosiuose gautuosiuose esantys el. laiškai bus automatiškai ištrinti po 24 valandų. Tai padeda apsaugoti jūsų privatumą ir neleidžia archyvuoti nereikalingų el. laiškų.

Ar galiu siųsti el. laiškus iš Tmailor.com?

Ne, Tmailor.com skirta tik el. laiškams gauti ir nepalaiko el. laiškų siuntimo. Ši paslauga visų pirma skirta saugumo ir šlamšto prevencijos tikslams ir neturėtų būti naudojama el. pašto mainų veiklai.

Ar mano "Temp Mail" adresas yra saugus?

Taip, Tmailor.com naudoja pažangias saugos priemones, tokias kaip:

  • "Google" pasaulinis serverių tinklas užtikrina greitą ir saugų el. laiškų priėmimą.
  • Vaizdo tarpinis serveris ir "JavaScript" stebėjimo el. laiškuose pašalinimas apsaugo jus nuo neteisėtos reklamos įmonių stebėjimo praktikos.

Ar galiu užregistruoti paskyrą "Facebook", "Instagram", "TikTok" ar "Twitter" (X) su laikinu pašto adresu?

Taip, norėdami užsiregistruoti į aukščiau nurodytus socialinius tinklus, galite naudoti tmailor.com pateiktą laikinąjį pašto adresą. Galite pamatyti keletą instrukcijų, kaip sukurti paskyrą su laikinu el. pašto adresu, kaip nurodyta toliau:

Sudaryti

Naudojant Tmailor.com suteikiamas patogumas ir didelis saugumas tiems, kuriems reikia laikino el. pašto adreso. Tai padeda išvengti šlamšto ir užtikrina maksimalų privatumą naudojant saugos funkcijas, pvz., 24 valandų el. pašto ištrynimą, vaizdų tarpinius serverius ir pasaulinį serverių tinklą.

Jei ieškote saugaus, greito ir nemokamo būdo prisiregistruoti gauti paskyrą arba patikrinti paslaugą nesijaudindami, kad būsite sekami ar šlamštas, Tmailor.com yra idealus.

Išbandykite šiandien apsilankę Tmailor.com ir per kelias sekundes sukūrę laikiną el. pašto adresą!