Mis on AdGuardi ajutine e-post? Kuidas kasutada AdGuardi ajutist e-posti?

10/04/2024
Mis on AdGuardi ajutine e-post? Kuidas kasutada AdGuardi ajutist e-posti?
Quick access
├── Ajutiste meiliteenuste ülevaade
├── Mis on AdGuardi ajutine e-post?
├── Tmailor.com teenus? Võimsam ajutine meililahendus
├── Kuidas kasutada AdGuard Temp Maili
├── tmailor.com antud juhised ajutiste e-posti aadresside kasutamiseks
├── AdGuardi ja Tmailor.com võrdlustabel
├── Miks valida AdGuard Temp Maili asemel tmailor.com?
├── Sõlmida

Ajutiste meiliteenuste ülevaade

Isikliku e-posti aadressi kasutamine digitaalajastul veebiteenuse kasutajaks registreerumiseks võib põhjustada mitmesuguseid privaatsus- ja turvaprobleeme. Just seetõttu muutuvad ajutised e-posti teenused üha populaarsemaks. Ajutised e-kirjad, mida nimetatakse ka ühekordselt kasutatavateks e-kirjadeks, annavad kasutajatele lühiajalise e-posti aadressi, mis ei nõua isikuandmete registreerimist. Ajutiste e-kirjade esmane ülesanne on e-kirjade vastuvõtmine teatud aja jooksul, tavaliselt mõnest minutist kuni 24 tunnini, pärast mida kustutatakse aadress koos vastuvõetud sõnumitega.

Ajutised meiliteenused aitavad kasutajatel vältida järgmisi riske.

  • Spämm: Piirake, et teie esmane sisendkast ei oleks üle ujutatud soovimatute reklaamsõnumitega veebisaitidelt või võrguteenustelt, mille kasutajaks nad on registreerunud.
  • Jälgimise: Keelake võrguteenuse pakkujatel jälgida kasutajate tegevust isiklike e-posti aadresside abil.
  • Privaatsuse kaitse: Ajutise e-posti kasutamine tähendab, et kasutajad ei pea muretsema selle pärast, et nende isiklikku e-posti aadressi müüakse kolmandatele isikutele või kasutatakse ärilistel eesmärkidel.

Lisaks aitavad ajutised e-kirjad kasutajatel säästa aega võrguteenuste registreerumisel ilma tegelikku teavet esitamata. Need on kasulikud ka juhul, kui soovite lihtsalt teenust testida või aktiveerimiskoodi saada, ilma et peaksite hiljem vaeva nägema. Mõned silmapaistvad ajutised e-posti teenused hõlmavad täna Tmailor.com pakutavat AdGuard Temp Maili ja Temp Maili, mis mõlemad pakuvad ülimat privaatsuse kaitse lahendust.

Ajutised e-posti teenused muutuvad üha vajalikumaks, kuna Interneti-kasutajad seisavad silmitsi paljude infoturbe riskidega, samuti rämpsposti ja veebireklaamide plahvatusliku kasvuga.

Mis on AdGuardi ajutine e-post?

AdGuardi ajutine e-post (AdGuard Temp Mail) on ajutine e-posti teenus, mis on loodud selleks, et kaitsta privaatsust ja aidata kasutajatel vältida rämpsposti veebitegevustes osalemisel. Selle on välja töötanud tuntud ettevõte AdGuard, mis blokeerib reklaame ja kaitseb privaatsust, see teenus pakub kasutajatele lühiajalisi e-posti aadresse ilma registreerimiseta.

Mõned AdGuardi ajutise e-posti tipphetked on järgmised.

  • Lühike eluiga: E-posti aadress kustutatakse 7 päeva pärast, kui te sellele juurde ei pääse.
  • Lihtne kasutada: Kasutajad ei pea kontot registreerima; nad pääsevad ajutisele e-posti aadressile juurde ja saavad selle kohe kätte. See on väga mugav, kui vajate kiiret e-posti aadressi, et saada autentimiskoode või teavet ebausaldusväärsetest võrguteenustest.
  • Kaitske isikuandmeid: Sisseehitatud turbetehnoloogiad aitavad blokeerida meilide jälgimist ja kontrollida linke, et kaitsta kasutajaid andmepüügirünnakute eest.
  • Funktsioonide piirangud: Teenus toetab ainult e-kirjade vastuvõtmist ega võimalda kasutajatel saata e-kirju ajutiselt aadressilt, mis aitab piirata rämpsposti saatmise teenuse kuritarvitamist.

Kuigi see pakub palju kasulikke turvafunktsioone, on AdGuardi ajutisel e-postil siiski mõned piirangud, näiteks ainult mõned domeenid, mida kasutada ja mis ei luba e-kirju saata, mis võib mõnes olukorras olla ebamugav. Kuid peamise eesmärgiga kaitsta privaatsust sobib see valik siiski kasutajatele, kes vajavad turvalisust ja mugavust.

Tmailor.com teenus? Võimsam ajutine meililahendus

Tmailor.com on täiustatud ajutine e-posti teenus, mis pakub mitmesuguseid silmapaistvaid utiliite ja funktsioone, muutes selle paremaks valikuks teiste teenustega, nagu AdGuard. Rätsep on turvaline ja pakub paindlikkust ajutiste e-kirjade kasutamiseks. Selle missioon on kaitsta privaatsust ja pakkuda kasutajatele mugavaid vahendeid rämpsposti vältimiseks.

Tmailor.com silmapaistvad omadused:

  • Toetab enam kui 500 domeeni: See on üks Tmailori tugevusi. Rohkem kui 500 erineva domeeniga saavad kasutajad hõlpsasti valida sobiva e-posti aadressi. See aitab vähendada veebiteenuste blokeerimise võimalusi - probleem, mida teised ajutised e-posti teenused, nagu AdGuard, võivad domeenide piiratud arvu tõttu kogeda.
  • Registreerimine pole vajalik ja seda on lihtne kasutada. Nagu teisedki ajutised e-posti teenused, ei nõua Tmailor kasutajatelt konto loomist ega isikliku teabe esitamist. Vaid mõne klõpsuga saate luua ajutise e-posti aadressi, et saada teavet kiiresti ja lihtsalt.
  • Meilide toomine pääsukoodiga: Tmailori silmapaistev funktsioon on võimalus saada unikaalse pääsukoodiga e-kirju. Oletame, et sulgete brauseri kogemata või tulete hiljem tagasi. Sellisel juhul pääsete oma ajutisele postkastile juurde ka 24 tunni jooksul, kasutades pääsukoodi. See pakub mugavust, mida AdGuard ei toeta.
  • Kustutage e-kirjad 24 tunni pärast: Teie privaatsuse kaitsmiseks ja tagamaks, et isikuandmeid ei säilitata liiga kaua, kustutatakse kõik Tmailoris saabuvad e-kirjad automaatselt 24 tunni pärast. See on oluline funktsioon, mis aitab kasutajatel end turvaliselt tunda.

Oma paindlike funktsioonide ja kasutusmugavusega edestab Tmailor.com AdGuardit paljudes aspektides, eriti domeenide mitmekesisuses ja e-posti otsimises. See teenus aitab kasutajatel rämpsposti vältida ning pakub sujuvamat ja turvalisemat kogemust. Neile, kellel on vaja regulaarselt ja praktiliselt kasutada ajutist e-posti, on Tmailor.com kindlasti optimaalne valik.

Kuidas kasutada AdGuard Temp Maili

AdGuard Temp Mail on ajutine e-posti teenus, mis aitab kaitsta teie privaatsust veebitehingute tegemisel. Siin on selle teenuse kasutamise põhitoimingud:

Kuidas kasutada AdGuard Temp Maili
  1. Külastage veebisaiti: Avage brauser ja külastage ametlikku AdGuard Temp Maili veebisaiti. https://adguard.com/
  2. Hankige ajutine e-posti aadress: Niipea kui külastate, peate captcha valideerima, et kinnitada, et te pole robot. Kui autentimine õnnestub, saate e-posti aadressi.
  3. Kasutage e-posti: Kopeerige see e-posti aadress, et registreerida konto, saada kinnituskood või mis tahes teenus, mis nõuab e-posti aadressi. Saadud e-kiri ilmub otse veebisaidi liidesesse.
  4. Kontrollige oma postkasti: Teie sisendkaustas kuvatakse vastuvõetud sõnumid. Saate valida e-kirjade lugemise või kustutamise siin.

tmailor.com antud juhised ajutiste e-posti aadresside kasutamiseks

tmailor.com antud juhised ajutiste e-posti aadresside kasutamiseks

Siin on lihtsad sammud, et saaksite Tmailor.com kiiresti ja tõhusalt kasutada:

  1. Juurdepääs tmailor.com: Peate avama oma brauseri ja minema Tmailori ametlikule veebisaidile. Temp Mail: tasuta ajutine ja ühekordselt kasutatav e-posti generaator (tmailor.com)
  2. Looge ajutine e-posti aadress. Niipea kui veebisaidile sisenete, saate ajutise e-posti aadressi, mis on kohe saadaval.
  3. Kasutage registreerumiseks või teabe saamiseks e-posti teel. Kasutage seda e-posti aadressi konto registreerimiseks või võrguteenustest aktiveerimiskoodide saamiseks. See aitab kaitsta teie isiklikku e-posti aadressi.
  4. Külastage uuesti e-posti: Saate e-posti aadressi uuesti kasutada iga kord, kui saate uue ajutise e-posti aadressi, kasutades jagamise jaotises toodud pääsukoodi.

AdGuardi ja Tmailor.com võrdlustabel

Funktsioon AdGuardi ajutine meil Ajutine post (Tmailor.com)

Ajutine e-posti aadress eluiga  

7 päeva ilma juurdepääsuta

Püsiv kasutamine

Saada e-kiri  

Esitada ei saa

Esitada ei saa

Kasutatud domeen  

Väike arv domeene on kergesti blokeeritav

Iga kuu lisatakse rohkem kui 500 domeeni ja rohkem

Pildi puhverserverid  

On

On

Linkide kontroll (andmepüük)  

On

On

Ajutise e-posti aadressi taaskasutamine

Ei (mõne aja pärast ei saa meilisõnumeid uuesti külastada)

Jah (kasutage pääsukoode e-posti aadresside pika aja pärast uuesti kasutamiseks)

Kustutage sissetulevad meilid 24 tunni pärast  

On

On

Registreerimist pole vaja  

Peab kinnitama captcha

On

Privaatsuse kaitse  

Hea

Hea, pääsukoodide ja üle 500+ domeeniga

Suur valgus:

  • AdGuard Temp Mail pakub piltide puhverserveri ja linkide kontrollimist, et kaitsta kasutajaid andmepüügirünnakute eest. See teenus tagab, et kasutaja IP-aadress on puhverserverite kaudu jälgimisteenuste eest peidetud.
  • Tmailor.com toetab ka piltide puhverservereid, mis aitavad kaitsta kasutaja privaatsust. Üle 500 erineva domeeniga Tmailor pakub jõulisemat lahendust veebiteenustest möödahiilimiseks, mis võivad e-kirju ajutiselt blokeerida.

Silmapaistvate turvafunktsioonide ja suure paindlikkusega pakub Tmailor.com paremat kogemust ajutise e-posti kasutamisel, eriti kui peate vältima nõudlike veebisaitide blokeerimist.

Miks valida AdGuard Temp Maili asemel tmailor.com?

Tmailor.com eristub AdGuard Temp Mailist oma silmapaistvate funktsioonide poolest, mis pakuvad kasutajatele rohkem eeliseid, kui nad vajavad ajutist e-posti teenust. Siin on põhjused, miks peaksite AdGuard Temp Maili asemel valima Tmailor.com:

  • Domeenide mitmekesisus: Tmailori üks suurimaid tugevusi on enam kui 500 domeeni tugi. See aitab kasutajatel vähendada ohtu, et neid blokeerivad nõudlikud veebisaidid või võrguteenused, mida vähemate domeenidega AdGuard ei suuda täita. Tmailoriga saate valida õige domeeni ilma piirangute pärast muretsemata, pakkudes suuremat paindlikkust.
  • Lihtne e-posti toomine: erinevalt AdGuardist võimaldab Tmailor.com kasutajatel kasutada pääsukoodi, et naasta oma ajutisse e-posti postkasti 24 tunni jooksul. See pakub ülimat mugavust, kuna saate seda igal ajal uuesti külastada, muretsemata oluliste e-kirjade kaotamise pärast. AdGuard ei paku seda funktsiooni, nii et brauseri sulgemisel kaob e-kiri täielikult.
  • Mugavam e-posti haldus: Tmailoriga saate naasta oma postkasti kuni 24 tunniks. See aitab kasutajatel vajadusel e-kirju üle kontrollida, hallates e-kirju tõhusalt, muretsemata olulise teabe kaotamise pärast kohe pärast nende saamist. Samal ajal ei toeta AdGuard teie postkasti tagasilööki, kui olete saidilt lahkunud.

Üldiselt aitab Tmailor.com kasutajatel rämpsposti vältida ja oma privaatsust kaitsta ning pakub suuremat paindlikkust ja mugavust kui AdGuard Temp Mail. Neile, kes vajavad domeenide arvu järgi võimsat, mitmekülgset ja piiramatut teenust, on Tmailor.com ideaalne valik.

Sõlmida

AdGuardi ajutine e-posti teenus on hea valik, kui vajate kiiret ja lihtsat lahendust. Kuid silmapaistvate funktsioonidega, nagu mitmekesine domeenihaldus, võimalus e-kirju koodi järgi alla laadida ja postkastihalduse mugavus, on Tmailor.com palju paindlikum ja turvalisem lahendus. Kui otsite terviklikku ja tõhusat ajutist e-posti teenust, vastab Tmailor.com kõigile teie vajadustele.

Külastage tmailor.com nüüd, et kogeda seda võimsat ja turvalist ajutist e-posti teenust!