Instruccions sobre com crear i utilitzar una adreça de correu temporal proporcionada per Tmailor.com

10/10/2024
Instruccions sobre com crear i utilitzar una adreça de correu temporal proporcionada per Tmailor.com
Quick access
├── Introduir
├── Què és el correu temporal i per què l'hauríeu d'utilitzar?
├── Visió general de Tmailor.com i els seus avantatges destacats
├── Com crear una adreça de correu temporal a Tmailor.com
├── Utilitza Tmailor.com a Android i iOS.
├── Instruccions per recuperar una adreça de correu electrònic temporal amb un testimoni a Tmailor.com
├── Com utilitzar el correu temporal per a activitats en línia
├── Característiques úniques de Temp Mail a Tmailor.com
├── Com gestionar les notificacions i els correus electrònics entrants
├── La funció de seguretat de correu temporal que ofereix Tmailor.com
├── Avantatges d'utilitzar Tmailor.com en comparació amb altres serveis de correu temporal
├── Com us ajuda Tmailor.com evitar el correu brossa?
├── Preguntes freqüents sobre l'ús Tmailor.com
├── Concloure

Introduir

En el creixent Internet, la necessitat de protegir la informació personal i evitar ser molestat pel correu brossa s'ha tornat extremadament urgent. Cada dia, registrem comptes en llocs web, serveis en línia, xarxes socials o fòrums sense saber si la informació que proporcionem és confidencial o no. L'ús d'una adreça de correu electrònic personal en plataformes no fiables pot provocar la recepció d'un munt de correus electrònics promocionals no desitjats i, pitjor, compartir informació personal sense permís.

Aquí és on els serveis de correu electrònic temporal es converteixen en la solució perfecta a aquest problema. Tmailor.com és un dels proveïdors de serveis de correu electrònic temporals més ràpids, accessibles i fiables. Amb només uns segons d'accedir al lloc web, podeu tenir immediatament una adreça de correu electrònic temporal sense proporcionar informació personal. Això permet utilitzar aquest correu electrònic per registrar-se per obtenir un compte o rebre correu sense preocupar-se pel correu brossa o perdre la privadesa.

A més de ser gratuït i fàcil d'utilitzar, Tmailor.com ofereix molts avantatges destacats, com ara la possibilitat de protegir la privadesa de l'usuari, eliminar automàticament els correus electrònics després de 24 hores i, especialment, utilitzar la xarxa de servidors de Google per accelerar la recepció de correus electrònics a nivell mundial. Totes aquestes funcions ajuden els usuaris no només a mantenir la privadesa quan utilitzen Internet, sinó també a evitar que les seves bústies personals s'omplin de correus electrònics no desitjats.

Per tant, Tmailor.com és l'opció òptima per a aquells que volen mantenir la seva informació personal segura i evitar el correu brossa.

Què és el correu temporal i per què l'hauríeu d'utilitzar?

Definició de correu temporal

El correu temporal, també conegut com a correu electrònic temporal, és un tipus d'adreça de correu electrònic que s'utilitza durant un curt període, normalment per a un propòsit específic, com ara registrar un compte, rebre un codi de confirmació o descarregar un document d'un lloc web. Un cop finalitzada la tasca, aquesta adreça de correu electrònic caducarà o s'eliminarà automàticament després d'un període determinat, ajudant els usuaris a evitar ser molestats per correus electrònics promocionals o correu brossa.

Una de les característiques essencials de Temp Mail és que no cal que proporcioneu cap informació personal quan creeu un compte. Això us ajuda a mantenir-vos en l'anonimat i evitar exposar informació personal en llocs web en què no confieu.

Per què utilitzar Temp Mail?

  1. Protegir les adreces electròniques personals del correu brossa: quan proporcioneu adreces electròniques personals a llocs web o serveis en línia, hi ha un risc important que la vostra informació es comparteixi amb tercers, cosa que provoca correus electrònics promocionals no desitjats massius. L'ús del correu temporal ajuda a protegir el correu electrònic principal d'aquests riscos.
  2. Mantingueu-vos en l'anonimat en línia: Temp Mail us permet mantenir la vostra identitat privada quan participeu en activitats en línia. Podeu utilitzar el vostre correu electrònic temporal per registrar-vos per obtenir un compte en fòrums, xarxes socials o serveis en línia sense proporcionar informació precisa.
  3. Eviteu compartir dades personals amb llocs web que no són de confiança: molts llocs web requereixen que proporcioneu una adreça electrònica per accedir al seu contingut o utilitzar els seus serveis. Tanmateix, no tots els llocs web tenen una bona política de privadesa. L'ús de Temp Mail us ajuda a evitar compartir les vostres dades personals amb plataformes que no són de confiança.

Visió general de Tmailor.com i els seus avantatges destacats

Tmailor.com destaca d'altres serveis de correu electrònic efímer gràcies a les seves moltes característiques superiors:

  • No cal que us registreu ni introduïu informació personal per utilitzar Tmailor.com. Visiteu el lloc web i tindreu a punt una adreça de correu electrònic temporal.
  • Utilitza fitxes per tornar a accedir als correus electrònics: Tmailor.com proporciona un testimoni que t'ajuda a recuperar només els correus electrònics utilitzats anteriorment, a diferència d'altres serveis, que solen eliminar correus electrònics immediatament després d'utilitzar-los.
  • Utilitzeu la xarxa de servidors de Google: això accelera la recepció global de correu electrònic i garanteix que els correus electrònics es lliurin ràpidament i sense retards.
  • Suprimeix automàticament els correus electrònics després de 24 hores: per protegir la teva privadesa, els correus electrònics que rebis se suprimiran automàticament al cap de 24 hores.
  • Més de 500 dominis de correu electrònic: Tmailor.com ofereix una àmplia gamma de dominis de correu electrònic i afegeix nous dominis mensualment, donant als usuaris més opcions a l'hora de crear correus electrònics.

Gràcies a aquestes funcions, Tmailor.com s'ha convertit en una opció perfecta per a qualsevol persona que vulgui protegir la seva privadesa i evitar les molèsties del correu brossa quan participa en activitats en línia.

Com crear una adreça de correu temporal a Tmailor.com

The interface for receiving a temporary email address on the https://tmailor.com website

La interfície per rebre una adreça de correu electrònic temporal al lloc web https://tmailor.com

Pas 1: aneu al lloc web de Tmailor.com

Primer, visiteu el lloc web del correu temporal Tmailor.com. Aquest és el lloc web principal que ofereix serveis de correu electrònic temporal sense demanar informació personal.

Pas 2: rebeu una adreça electrònica temporal immediatament

Quan entreu a la pàgina d'inici de Tmailor.com, el sistema us genera immediatament una adreça de correu electrònic temporal sense necessitat de registrar-vos. Podeu utilitzar aquesta adreça de correu electrònic immediatament per rebre correus electrònics de confirmació o informació de registre de llocs web i serveis en línia.

Pas 3: aneu a la vostra bústia temporal

Podeu accedir a la vostra safata d'entrada temporal al lloc web per llegir nous correus electrònics. Aquesta bústia s'actualitzarà automàticament i mostrarà els correus electrònics enviats a l'adreça temporal creada.

Pas 4: Deseu el testimoni per tornar a accedir a l'adreça electrònica més tard

Gràcies al token, una característica única de Tmailor.com és que podeu tornar a accedir a la vostra antiga adreça de correu electrònic. Aquest testimoni es proporcionarà quan rebeu un correu electrònic nou i es guardarà a la secció "Compartir". Si voleu tornar a utilitzar aquesta adreça electrònica després d'haver sortit del lloc web, deseu el testimoni per poder tornar-hi a accedir més tard.

Receive a token to recover a temporary email address for future use in the share section.

Rebeu un testimoni per recuperar una adreça de correu electrònic temporal per a un ús futur a la secció de compartició.

Utilitza Tmailor.com a Android i iOS.

Visió general de l'aplicació

Tmailor.com admet els usuaris mitjançant un navegador i té una aplicació de correu temporal per a Android i iOS. Aquesta aplicació facilita als usuaris la gestió i l'ús de correus electrònics temporals en qualsevol moment i en qualsevol lloc. Proporciona una experiència fluida i còmoda per als usuaris que volen rebre i gestionar correus electrònics temporals als seus dispositius mòbils.

Com descarregar i utilitzar l'aplicació

Descarrega el correu temporal de tmailor.com app:

Temp mail app available on the Apple App Store.

Aplicació de correu temporal disponible a l'App Store d'Apple.

Nota:

Obriu l'aplicació i comenceu a utilitzar:

Gestionar el correu temporal al mòbil.

  • L'aplicació "Correu temporal" us permet rebre notificacions instantànies quan hi ha nous correus electrònics disponibles, de manera que no us perdeu cap missatge de confirmació o notificació crítica.
  • L'aplicació us ajuda a gestionar totes les adreces de correu electrònic temporals creades; Podeu restaurar les adreces electròniques temporals creades ràpidament
  • L'aplicació us permet veure, desar i gestionar correus electrònics i eliminar-los si cal. Això és especialment útil quan es comprova ràpidament la informació o es registra un compte en altres plataformes.

Instruccions per recuperar una adreça de correu electrònic temporal amb un testimoni a Tmailor.com

Pas 1: Obteniu un testimoni quan rebeu un correu electrònic nou

Quan rebeu un correu electrònic nou a través d'una adreça de correu electrònic temporal al lloc web de correu temporal "Tmailor.com", es proporcionarà un testimoni. Aquest testimoni es troba a la secció "Compartició" de la safata d'entrada. És la clau per recuperar l'accés a l'adreça de correu electrònic temporal que s'ha emès.

Deseu aquest testimoni, que es pot copiar i emmagatzemar en un lloc segur (p. ex., desar-lo en un document personal, un correu electrònic principal o una nota telefònica). Aquest testimoni és essencial per recuperar la vostra adreça de correu electrònic després de tancar el vostre lloc web o sessió.

Pas 2: Torna a accedir al Tmailor.com

Després de sortir del lloc web o al cap d'un temps, si voleu tornar a visitar l'adreça de correu electrònic temporal que heu utilitzat, heu de tornar a la pàgina d'inici del Tmailor.com.

Pas 3: Introduïu el testimoni per recuperar l'adreça de correu temporal

  1. A la pàgina d'inici del Tmailor.com, cerqueu el botó "Recupera correu electrònic". O aneu directament a l'URL següent: Recuperar adreces electròniques temporals amb el testimoni d'accés (tmailor.com)
  2. Introduïu el testimoni que heu desat anteriorment al quadre de sol·licitud.
  3. Autentica que no ets un robot.
  4. Premeu el botó "Confirmar" perquè el sistema recuperi la vostra adreça de correu electrònic i la bústia de correu antigues.

Pas 4: reutilitza l'adreça electrònica temporal restaurada

Un cop confirmat el testimoni, el sistema restaurarà l'adreça de correu electrònic temporal i tots els correus electrònics que heu rebut. Podeu continuar utilitzant aquesta adreça electrònica per rebre més missatges o tornar a comprovar si hi ha missatges anteriors fins que el correu electrònic i la safata d'entrada se suprimeixin automàticament al cap de 24 hores.

Interface for entering a temporary email address recovery token.

Interfície per introduir un testimoni de recuperació d'adreça de correu electrònic temporal.

Nota:

  • Els tokens són essencials per recuperar adreces de correu electrònic, així que guardeu-los permanentment si necessiteu tornar-hi a accedir.
  • Si el testimoni no es guarda, no podeu recuperar la vostra adreça de correu electrònic temporal després de sortir del lloc web.
  • Després de 24 hores, fins i tot si teniu el testimoni, tot el correu electrònic s'eliminarà automàticament per seguretat i la bústia de correu no es recuperarà.

Amb la funció de token, Tmailor.com ofereix més flexibilitat i comoditat que altres serveis de correu electrònic temporals. Permet als usuaris continuar utilitzant la seva antiga adreça de correu electrònic sense limitar-se a una sola visita.

Com utilitzar el correu temporal per a activitats en línia

Crear comptes en llocs web.

Temp Mail és una eina valuosa per crear un compte en llocs web i serveis en línia sense voler utilitzar una adreça de correu electrònic personal. Podeu utilitzar el correu temporal per subscriure's:

  • Butlletins: Informa't sense preocupar-te de rebre spam més endavant.
  • Fòrums: uneix-te a comunitats en línia de manera anònima sense revelar el teu correu electrònic real.
  • Serveis en línia: registreu-vos als serveis i aplicacions en línia de manera ràpida i segura.

Rebre un correu electrònic de confirmació

Temp Mail us permet rebre un correu electrònic de confirmació per completar el procés de registre o verificar el vostre compte:

  • S'enviarà un correu electrònic de confirmació a la vostra safata d'entrada temporal quan creeu un compte al lloc web.
  • Heu d'anar a Tmailor.com per veure i fer clic a l'enllaç de confirmació sense preocupar-vos que el correu electrònic s'emmagatzemi durant molt de temps.

Comproveu la funcionalitat de l'aplicació o del lloc web.

El correu temporal és útil per als desenvolupadors o provadors que volen provar la funcionalitat d'enviament i recepció de correu electrònic d'una aplicació o lloc web:

  • Podeu crear diverses adreces electròniques temporals per provar l'enviament de correus electrònics de manera massiva, rebre codis de confirmació o provar altres funcions relacionades amb el correu electrònic.

Casos d'ús addicionals:

  • Subscripció temporal per a serveis de prova gratuïts: Temp Mail us permet registrar-vos als serveis de prova sense compartir el vostre correu electrònic principal.
  • Transaccions anònimes per correu electrònic: podeu intercanviar correus electrònics sense revelar la vostra identitat mitjançant Temp Mail.
  • Descàrrega o accés únic al contingut: utilitzeu el correu temporal per obtenir un enllaç de descàrrega o un codi d'activació sense preocupar-vos per l'emmagatzematge de correu electrònic a llarg termini.

Característiques úniques de Temp Mail a Tmailor.com

Utilitzeu permanentment l'adreça de correu temporal generada amb el testimoni

Una de les característiques destacades de Tmailor.com és la possibilitat de recuperar l'accés a adreces de correu electrònic antigues mitjançant tokens:

  • Sistema de testimonis: quan rebeu un correu electrònic, Tmailor.com us proporcionarà un testimoni que us ajudarà a emmagatzemar i tornar a visitar aquesta adreça de correu electrònic després de sortir del lloc web.
  • Manual del testimoni: Per recuperar un correu electrònic antic, introduïu el testimoni a la pàgina d'inici del Tmailor.com i el sistema recuperarà automàticament l'adreça de correu electrònic i tots els missatges rebuts.

Crea correus electrònics instantanis sense informació personal

Un dels grans avantatges de Tmailor.com és la creació ràpida de correus electrònics sense haver de proporcionar cap informació personal:

  • No cal registrar-se. Només cal que aneu al lloc web i tindreu instantàniament una adreça de correu electrònic temporal a punt per utilitzar.
  • Seguretat i privacitat: En no demanar informació personal, ets completament anònim i la teva privacitat està protegida quan utilitzes el servei.

Velocitats globals amb el sistema de servidors de Google

Tmailor.com utilitza la xarxa global de servidors de Google per garantir una alta velocitat i fiabilitat:

  • Velocitat ràpida de recepció de correus electrònics: gràcies a la robusta infraestructura de servidors de Google, els correus electrònics es reben i processen gairebé a l'instant, assegurant-vos que no us perdeu cap informació.
  • Alta fiabilitat: el sistema de Google garanteix que rebeu correus electrònics de manera ràpida i coherent, independentment d'on sigueu al món.

Suprimeix els correus electrònics automàticament després de 24 hores.

Tmailor.com Eliminació automàtica integrada de tots els correus electrònics després de 24 hores, que protegeix la vostra privadesa:

  • Eliminació automàtica: els correus electrònics rebuts durant més de 24 hores s'eliminaran automàticament, assegurant que cap informació duri gaire.
  • Màxima seguretat: l'eliminació automàtica del correu electrònic elimina el risc de filtracions o ús indegut del correu electrònic.

Gràcies a aquestes característiques superiors, Tmailor.com no només aporta comoditat als usuaris, sinó que també garanteix seguretat i eficiència en l'ús de correus electrònics temporals.

Com gestionar les notificacions i els correus electrònics entrants

Rep notificacions amb correus electrònics enviats a adreces de correu electrònic temporals instantànies.

Tmailor.com ofereix notificacions instantànies tan bon punt arriba un nou correu electrònic, ajudant els usuaris a no perdre's cap missatge important:

  • Com funcionen les notificacions: Tan bon punt s'enviï un correu electrònic a la teva adreça temporal, el sistema de Tmailor.com t'avisarà a través del navegador o de l'aplicació mòbil (si l'has instal·lat).
  • Giny de notificació: això és especialment útil si esteu esperant un codi de confirmació o un correu electrònic important dels serveis en línia.

Per utilitzar la funció de notificació, quan visiteu el lloc web o utilitzeu l'aplicació, heu de donar el vostre consentiment per rebre notificacions quan se us demani permís a la finestra de notificacions del vostre navegador o aplicació mòbil.

Com consultar la bústia

Tmailor.com permet als usuaris accedir fàcilment a les seves bústies des de qualsevol dispositiu:

  • A l'escriptori: aneu al lloc web del Tmailor.com i la vostra adreça electrònica temporal i la bústia de correu apareixeran a la pàgina d'inici.
  • En un dispositiu mòbil: si utilitzeu un telèfon, podeu accedir al lloc web mitjançant un navegador o utilitzar l'aplicació mòbil d'Android o iOS per consultar el correu electrònic de manera ràpida i còmoda.
  • A l'aplicació Android/iOS, Tmailor.com té una interfície intuïtiva i fàcil d'utilitzar que us permet gestionar els vostres correus electrònics temporals i rebre notificacions instantànies quan hi hagi nous correus electrònics disponibles.

Gestionar correus electrònics importants

Amb l'eliminació automàtica de correus electrònics després de 24 hores, heu de tenir en compte els correus electrònics essencials:

  • Desa els correus electrònics essencials: si reps un correu electrònic important que vols conservar, descarrega'n o copia el contingut abans que se suprimeixi automàticament.
  • Exportar correus electrònics: per assegurar-vos que no es perdi la informació, podeu fer una còpia de seguretat dels correus electrònics o exportar el contingut del correu electrònic a un document independent.

La funció de seguretat de correu temporal que ofereix Tmailor.com

Proxies d'imatge

Una de les característiques de seguretat úniques de Tmailor.com és un proxy d'imatge, que bloqueja les imatges de seguiment als correus electrònics:

  • Bloqueja els píxels de seguiment: molts serveis i empreses de publicitat utilitzen petites imatges d'1px per fer un seguiment de l'activitat dels usuaris quan obren un correu electrònic. Tmailor.com utilitza proxies d'imatge per eliminar aquestes imatges de seguiment, protegint la vostra privadesa.
  • Eviteu filtracions d'informació: gràcies als proxies d'imatges, no es filtra informació sobre la vostra activitat a tercers per correu electrònic.

Eliminació del JavaScript de seguiment

Tmailor.com també elimina tot el codi JavaScript de seguiment incrustat als correus electrònics:

  • Per què és perillós JavaScript al correu electrònic? JavaScript pot fer un seguiment dels usuaris, registrar les seves accions o fins i tot obrir vulnerabilitats de seguretat. Tmailor.com elimina aquests fragments del correu electrònic abans de mostrar-los.
  • Màxima seguretat: l'eliminació de JavaScript fa que els vostres correus electrònics siguin més segurs, assegurant que no hi hagi codi maliciós ni eines de seguiment actives.

No es requereix informació personal

Un dels punts forts de Tmailor.com és que no demana cap informació personal quan utilitzes el servei:

  • Anonimat complet: els usuaris poden crear i utilitzar correus electrònics temporals sense proporcionar cap informació, com ara el seu nom, adreça de correu electrònic principal o credencials d'inici de sessió.
  • Seguretat de la informació: Això garanteix que siguis completament anònim i no et preocupis per les dades personals que es recullen quan utilitzes el servei.

Hi ha més de 500 dominis disponibles.

Tmailor.com ofereix més de 500 noms de domini diferents per a la vostra adreça de correu electrònic temporal:

  • L'ús d'una varietat de noms de domini us ofereix més opcions a l'hora de crear correus electrònics temporals. Redueix el risc de ser detectat mitjançant correus electrònics temporals.
  • Afegir nous dominis cada mes: Tmailor.com afegeix constantment nous dominis, donant als usuaris més opcions i evitant ser bloquejats pels serveis en línia.

Avantatges d'utilitzar Tmailor.com en comparació amb altres serveis de correu temporal

No suprimiu una adreça electrònica temporal creada.

A diferència de molts altres serveis de correu temporal que suprimeixen adreces de correu electrònic immediatament després de l'ús, Tmailor.com us permet reutilitzar una adreça de correu electrònic generada amb un testimoni:

  • Reutilització fàcil: Podeu desar fitxes i reutilitzar la vostra adreça de correu electrònic antiga sempre que sigui necessari, creant flexibilitat per als usuaris.

Xarxa global de servidors

Tmailor.com utilitza la xarxa global de servidors de Google per garantir que la recepció de correus electrònics sigui ràpida i fiable:

  • Velocitat ràpida: gràcies a la robusta infraestructura de Google, els correus electrònics arriben a l'instant sense demora.
  • Alta fiabilitat: aquest sistema de servidor global us ajuda a rebre correus electrònics estables i segurs allà on siguis.

Suport multilingüe

Tmailor.com admet més de 99 idiomes, fent que el servei sigui accessible als usuaris globals:

  • Accés internacional: Els usuaris de qualsevol país poden utilitzar fàcilment aquest servei de correu temporal.
  • Diversos idiomes: la interfície de Tmailor.com està traduïda a diversos idiomes, cosa que facilita l'experiència dels usuaris de tot el món.

Amb les seves característiques excepcionals i avantatges de seguretat, Tmailor.com és la millor opció per a qualsevol persona que busqui un servei de correu electrònic temporal segur i còmode.

Com us ajuda Tmailor.com evitar el correu brossa?

Per què apareix el correu brossa?

El correu brossa sovint es produeix quan la vostra adreça de correu electrònic es ven o es comparteix amb tercers sense el vostre coneixement. Molts llocs web, principalment comercials o de màrqueting, recopilaran i compartiran les adreces de correu electrònic dels usuaris amb anunciants o altres proveïdors de serveis. Això fa que la vostra safata d'entrada personal s'ompli de missatges no desitjats, inclosos anuncis, màrqueting de productes i fins i tot correus electrònics maliciosos o de pesca.

Eviteu el correu brossa amb el correu temporal.

L'ús d'un correu electrònic temporal de Tmailor.com és una bona manera d'evitar el correu brossa quan necessiteu registrar-vos per obtenir un compte en llocs web poc fiables o és probable que envieu molts correus electrònics promocionals. En lloc d'utilitzar un correu electrònic personal, podeu utilitzar una adreça electrònica temporal per fer el següent:

  • Registreu-vos per obtenir un compte de demostració: aquests llocs solen demanar correu electrònic, però envien molts correus electrònics promocionals després de registrar-vos.
  • Feu enquestes o obteniu materials gratuïts: aquests llocs sovint recopilen correus electrònics amb finalitats de màrqueting.

Com Tmailor.com bústia temporal protegeix la vostra privadesa

Tmailor.com proporciona salvaguardes sòlides per garantir la privadesa de l'usuari:

  • Suprimiu els correus electrònics després de 24 hores: tots els correus electrònics de la safata d'entrada s'eliminaran automàticament al cap de 24 hores, assegurant que cap correu electrònic no desitjat sigui de llarga durada al sistema.
  • Seguretat de la bústia: amb la supressió automàtica del correu electrònic, els usuaris no s'han de preocupar que el correu brossa o els anuncis ocupin espai a la safata d'entrada. Després de 24 hores, el sistema eliminarà de manera segura tots els correus electrònics, ajudant a protegir la vostra safata d'entrada personal de futures molèsties.

Preguntes freqüents sobre l'ús Tmailor.com

El correu temporal funciona amb Tmailor.com gratuït?

Tmailor.com és un servei totalment gratuït. Podeu crear correus electrònics temporals i utilitzar-los immediatament sense pagar res. Aquest servei està sempre disponible per als usuaris sense necessitat de registre ni informació personal.

Puc reutilitzar una adreça de correu temporal?

Tmailor.com us permet reutilitzar una adreça de correu electrònic temporal desant el testimoni. Quan rebeu un correu electrònic nou, el sistema us proporcionarà aquest testimoni perquè pugueu tornar a accedir a l'adreça de correu electrònic després de sortir del lloc web.

Quant de temps romandrà el meu correu electrònic a la bústia?

Tots els correus electrònics de la safata d'entrada temporal se suprimiran automàticament al cap de 24 hores. Això ajuda a protegir la vostra privadesa i evita l'arxiu de correus electrònics innecessaris.

Puc enviar correus electrònics des de Tmailor.com?

No, Tmailor.com està dissenyat només per rebre correus electrònics i no admet l'enviament de correus electrònics. Aquest servei té principalment finalitats de seguretat i prevenció de correu brossa i no s'ha d'utilitzar per a activitats d'intercanvi de correu electrònic.

La meva adreça de correu temporal és segura?

Sí, Tmailor.com utilitza mesures de seguretat avançades com:

  • La xarxa global de servidors de Google garanteix una recepció de correu electrònic ràpida i segura.
  • El proxy d'imatge i l'eliminació del JavaScript de seguiment als correus electrònics us protegeixen de les pràctiques de seguiment no autoritzades de les empreses de publicitat.

Puc registrar un compte a Facebook, Instagram, TikTok o Twitter (X) amb una adreça de correu temporal?

Sí, podeu utilitzar l'adreça de correu temporal proporcionada per tmailor.com per registrar-vos a les xarxes socials anteriors. Podeu veure algunes instruccions per crear un compte amb una adreça electrònica temporal de la següent manera:

Concloure

L'ús Tmailor.com ofereix comoditat i alta seguretat per a aquells que necessiten una adreça de correu electrònic temporal. T'ajuda a evitar el correu brossa i garanteix la màxima privadesa amb funcions de seguretat com l'eliminació de correu electrònic les 24 hores, servidors intermediaris d'imatges i una xarxa global de servidors.

Si busqueu una manera segura, ràpida i gratuïta de registrar-vos per obtenir un compte o comprovar el servei sense preocupar-vos de ser rastrejat o correu brossa, Tmailor.com és ideal.

Proveu-ho avui visitant Tmailor.com i creant una adreça de correu electrònic temporal en qüestió de segons!