Instrukcije o tome kako kreirati i koristiti privremenu mail adresu koju pruža Tmailor.com

10/10/2024
Instrukcije o tome kako kreirati i koristiti privremenu mail adresu koju pruža Tmailor.com
Quick access
├── Predstavim
├── Što je Temp Mail, i zašto biste ga trebali koristiti?
├── Pregled Tmailor.com i njegovih izvanrednih prednosti
├── Kako kreirati privremenu mail adresu na Tmailor.com
├── Koristite Tmailor.com na Androidu i iOS-u.
├── Instrukcije za oporavak privremene e-mail adrese sa tokenom na Tmailor.com
├── Kako koristiti privremenu poštu za online aktivnosti
├── Jedinstvene karakteristike privremene pošte na Tmailor.com
├── Kako upravljati dolaznim obavijestima i e-poštom
├── Sigurnosna funkcija privremene pošte koju Tmailor.com nudi
├── Prednosti korištenja Tmailor.com u poređenju sa drugim Temp Mail servisima
├── Kako vam Tmailor.com pomaže da izbjegnete spam?
├── Često postavljana pitanja o korištenju Tmailor.com
├── Zaključak

Predstavim

U rastućem internetu, potreba da se osiguraju lični podaci i izbjegne da vam smeta spam je postala izuzetno hitna. Svaki dan registrujemo račune na web stranicama, online servisima, društvenim mrežama ili forumima ne znajući da li su informacije koje pružamo povjerljive ili ne. Korištenje lične e-mail adrese na nepouzdanim platformama može dovesti do primanja gomile neželjenih promotivnih e-mailova i, još gore, dijeljenja ličnih podataka bez dozvole.

Ovo je mjesto gdje privremeni servisi e-pošte postaju savršeno rješenje za ovaj problem. Tmailor.com je jedan od najbržih, najpristupačnijih i najpouzdanijih privremenih pružatelja usluga e-pošte. Sa samo nekoliko sekundi pristupa web stranici, možete odmah posjedovati privremenu adresu e-pošte bez davanja ličnih podataka. To omogućuje korištenje ove e-pošte za prijavu za račun ili primanje pošte bez brige o neželjenoj pošti ili gubitku privatnosti.

Pored toga što je besplatan i jednostavan za korištenje, Tmailor.com nudi mnoge izvanredne prednosti, kao što je mogućnost zaštite privatnosti korisnika, automatsko brisanje e-pošte nakon 24 sata, a posebno korištenje Googleove serverske mreže za ubrzavanje primanja e-pošte na globalnom nivou. Sve ove funkcije pomažu korisnicima ne samo da održavaju privatnost prilikom korištenja interneta, već i da izbjegnu da njihovi lični poštanski sandučiće budu ispunjeni neželjenim e-mailovima.

Dakle, Tmailor.com je optimalan izbor za one koji žele zadržati svoje lične podatke sigurnim i izbjeći spam.

Što je Temp Mail, i zašto biste ga trebali koristiti?

Definicija privremene pošte

Temp Mail, također poznat kao privremena e-pošta, je vrsta e-mail adrese koja se koristi za kratak period, obično za određenu svrhu, kao što je registracija naloga, primanje koda za potvrdu ili preuzimanje dokumenta sa web stranice. Kada je zadatak završen, ova e-mail adresa će isteći ili će biti automatski izbrisana nakon određenog perioda, pomažući korisnicima da izbjegnu da im smetaju promotivni e-mailovi ili spam.

Jedna od bitnih karakteristika Temp Mail-a je da ne morate davati nikakve lične podatke prilikom kreiranja naloga. To vam pomaže da ostanete anonimni i izbjegnete izlaganje ličnih podataka na web stranicama kojima ne vjerujete.

Zašto koristiti privremenu poštu?

  1. Zaštitite lične e-mail adrese od spama: Kada pružate lične e-mail adrese web stranicama ili online uslugama, postoji značajan rizik da će vaše informacije biti podijeljene sa trećim stranama, što rezultira masovnim neželjenim promotivnim e-mailovima. Korištenje Temp Mail-a pomaže u zaštiti vaše primarne e-pošte od ovih rizika.
  2. Ostanite anonimni na mreži: Temp Mail vam omogućava da vaš identitet bude privatan kada učestvujete u online aktivnostima. Možete koristiti svoju privremenu e-poštu da se prijavite za račun na forumima, društvenim medijima ili online uslugama bez pružanja tačnih informacija.
  3. Izbjegavajte dijeljenje ličnih podataka sa nepouzdanim web stranicama: Mnoge web stranice zahtijevaju da navedete adresu e-pošte za pristup njihovom sadržaju ili korištenje njihovih usluga. Međutim, nema svaka web stranica dobru politiku privatnosti. Korištenje Temp Mail-a pomaže vam da izbjegnete dijeljenje vaših ličnih podataka sa nepouzdanim platformama.

Pregled Tmailor.com i njegovih izvanrednih prednosti

Tmailor.com se izdvaja od ostalih efemernih e-mail servisa zahvaljujući mnogim superiornim karakteristikama:

  • Nisu potrebni lični podaci: Ne morate se registrovati ili unositi lične podatke da biste koristili Tmailor.com. Posjetite web stranicu i imat ćete spremnu privremenu e-mail adresu.
  • Koristite tokene za ponovni pristup e-pošti: Tmailor.com pruža token koji vam pomaže da oporavite samo prethodno korištene e-mailove, za razliku od drugih servisa, koji obično brišu e-poštu odmah nakon upotrebe.
  • Koristite Google-ovu mrežu servera: Ovo ubrzava globalni prijem e-pošte i osigurava da se e-mailovi isporučuju brzo bez odlaganja.
  • Automatski izbrišite e-poštu nakon 24 sata: Da biste zaštitili svoju privatnost, e-poruke koje primite bit će automatski izbrisane nakon 24 sata.
  • Više od 500 domena e-pošte: Tmailor.com nudi širok spektar domena e-pošte i dodaje nove domene mjesečno, dajući korisnicima više opcija prilikom kreiranja e-pošte.

Zahvaljujući ovim karakteristikama, Tmailor.com je postao savršen izbor za svakoga ko želi da zaštiti svoju privatnost i izbjegne smetnje spama kada se uključe u online aktivnosti.

Kako kreirati privremenu mail adresu na Tmailor.com

The interface for receiving a temporary email address on the https://tmailor.com website

Interfejs za primanje privremene e-mail adrese na https://tmailor.com web stranici

Korak 1: Idite na Tmailor.com web stranicu

Prvo, posjetite web stranicu Tmailor.com privremene pošte. Ovo je glavna web stranica koja nudi privremene usluge e-pošte bez traženja ličnih podataka.

Korak 2: Primite privremenu e-mail adresu odmah

Kada uđete na Tmailor.com početnu stranicu, sistem odmah generiše privremenu e-mail adresu za vas bez potrebe za registracijom. Ovu e-mail adresu možete odmah koristiti za primanje potvrdnih e-poruka ili informacija o registraciji sa web stranica i online usluga.

Korak 3: Idite na svoj privremeni poštanski sandučić

Možete pristupiti svom privremenom inboxu na web stranici za čitanje novih e-mailova. Ovaj poštanski sandučić će se automatski ažurirati i prikazati e-poštu poslanu na vašu kreiranu privremenu adresu.

Korak 4: Sačuvajte token da biste kasnije ponovo pristupili adresi e-pošte

Zahvaljujući tokenu, jedinstvena karakteristika Tmailor.com je da možete ponovo pristupiti svojoj staroj adresi e-pošte. Ovaj token će biti obezbjeđen kada primite novi e-mail i sačuvan u odjeljku "Share". Ako želite ponovo koristiti ovu e-mail adresu nakon što ste izašli iz web stranice, sačuvajte token kako biste mu kasnije mogli ponovo pristupiti.

Receive a token to recover a temporary email address for future use in the share section.

Primite token za oporavak privremene adrese e-pošte za buduću upotrebu u odjeljku za dijeljenje.

Koristite Tmailor.com na Androidu i iOS-u.

Pregled aplikacije

Tmailor.com podržava korisnike putem preglednika i ima aplikaciju za privremenu poštu za Android i iOS. Ova aplikacija olakšava korisnicima upravljanje i korištenje privremenih e-poruka bilo kada i bilo gdje. Pruža glatko i praktično iskustvo za korisnike koji žele primati i upravljati privremenim e-mailovima na svojim mobilnim uređajima.

Kako preuzeti i koristiti aplikaciju

Preuzmite aplikaciju Temp mail by tmailor.com:

Temp mail app available on the Apple App Store.

Aplikacija za privremenu poštu dostupna je na Apple App Storeu.

Napomena:

Otvorite aplikaciju i počnite koristiti:

Upravljajte Temp Mailom na mobitelu.

  • Aplikacija "Temp mail" omogućava vam da primate trenutne obavijesti kada su dostupni novi e-mailovi, tako da ne propustite nijednu kritičnu poruku potvrde ili obavijesti.
  • Aplikacija vam pomaže da upravljate svim kreiranim privremenim adresama e-pošte; Možete brzo vratiti kreirane privremene adrese e-pošte
  • Aplikacija vam omogućava da pregledate, spremate i upravljate e-poštom i izbrišete ih ako je potrebno. Ovo je posebno korisno kada brzo provjeravate informacije ili se registrujete za račun na drugim platformama.

Instrukcije za oporavak privremene e-mail adrese sa tokenom na Tmailor.com

Korak 1: Nabavite token kada primite novi e-mail

Kada primite novu e-poštu putem privremene adrese e-pošte na web stranici privremene pošte "Tmailor.com", token će biti dostavljen. Ovaj token se nalazi u odjeljku "Dijeljenje" u vašem inboxu. To je ključ za ponovno dobivanje pristupa privremenoj adresi e-pošte koja je izdana.

Sačuvajte ovaj token, koji se može kopirati i pohraniti na sigurnom mjestu (npr. sačuvan u lični dokument, primarni e-mail ili telefonska bilješka). Ovaj token je neophodan za oporavak vaše e-mail adrese nakon zatvaranja vaše web stranice ili sesije.

Korak 2: Ponovo pristupite Tmailor.com

Nakon izlaska sa web stranice ili nakon nekog vremena, ako želite ponovo posjetiti privremenu e-mail adresu koju ste koristili, morate se vratiti na Tmailor.com početnu stranicu.

Korak 3: Unesite token za oporavak privremene adrese pošte

  1. Na početnoj stranici Tmailor.com-a, potražite dugme "Recover Email". Ili idite direktno na sljedeći URL: Oporavak privremenih adresa e-pošte sa pristupnim tokenom (tmailor.com)
  2. Unesite token koji ste ranije spremili u okvir zahtjeva.
  3. Potvrdite da niste robot.
  4. Pritisnite dugme "Potvrdi" da bi sistem preuzeo vašu staru adresu e-pošte i poštanski sandučić.

Korak 4: Ponovo koristite vraćenu privremenu e-mail adresu

Nakon što je token potvrđen, sistem će vratiti privremenu e-mail adresu i sve e-mailove koje ste primili. Možete nastaviti koristiti ovu e-mail adresu za primanje više poruka ili provjeravati prethodne poruke dok se e-mail i inbox automatski ne izbrišu nakon 24 sata.

Interface for entering a temporary email address recovery token.

Interfejs za unos privremenog tokena za oporavak e-mail adrese.

Napomena:

  • Tokeni su neophodni za oporavak e-mail adresa, tako da ih trajno sačuvajte ako im trebate ponovo pristupiti.
  • Ako token nije sačuvan, ne možete povratiti svoju privremenu e-mail adresu nakon izlaska sa web stranice.
  • Nakon 24 sata, čak i ako imate token, cijeli e-mail će biti automatski izbrisan zbog sigurnosti, a poštanski sandučić neće biti vraćen.

Sa funkcijom tokena, Tmailor.com nudi više fleksibilnosti i pogodnosti od drugih privremenih e-mail servisa. Omogućava korisnicima da nastave koristiti svoju staru e-mail adresu bez ograničenja na jednu posjetu.

Kako koristiti privremenu poštu za online aktivnosti

Kreirajte račune na web stranicama.

Temp Mail je vrijedan alat za kreiranje naloga na web stranicama i online servisima bez želje za korištenjem lične e-mail adrese. Možete koristiti Temp Mail da se pretplatite:

  • Bilteni: Informirajte se bez brige da ćete kasnije biti spamirani.
  • Forumi: Pridružite se online zajednicama anonimno bez otkrivanja stvarne e-pošte.
  • Online usluge: Registrirajte se za online usluge i aplikacije brzo i sigurno.

Primite potvrdni e-mail

Temp Mail vam omogućava da primite potvrdni e-mail za dovršetak procesa registracije ili verifikaciju vašeg naloga:

  • Potvrdni e-mail će biti poslan u vaš privremeni inbox kada kreirate račun na web stranici.
  • Morate otići na Tmailor.com da biste vidjeli i kliknuli na link za potvrdu bez brige o tome da će e-mail biti pohranjen duže vrijeme.

Provjerite funkcionalnost vaše aplikacije ili web stranice.

Temp Mail je koristan za programere ili testere koji žele testirati funkcionalnost slanja i primanja e-pošte aplikacije ili web stranice:

  • Možete kreirati više privremenih adresa e-pošte za testiranje slanja e-pošte u rasu, primanje kodova za potvrdu ili testiranje drugih funkcija vezanih za e-poštu.

Dodatni slučajevi upotrebe:

  • Privremena pretplata za besplatne probne usluge: Temp Mail vam omogućava da se prijavite za probne usluge bez dijeljenja primarne e-pošte.
  • Anonimne transakcije e-pošte: Možete razmjenjivati e-poštu bez otkrivanja svog identiteta koristeći Temp Mail.
  • Jednokratno preuzimanje ili pristup sadržaju: Koristite Temp Mail da biste dobili link za preuzimanje ili aktivacijski kod bez brige o dugoročnoj pohrani e-pošte.

Jedinstvene karakteristike privremene pošte na Tmailor.com

Trajno koristite generiranu privremenu mail adresu sa tokenom

Jedna od istaknutih karakteristika Tmailor.com je mogućnost povratnog pristupa starim e-mail adresama putem tokena:

  • Sistem tokena: Kada primite e-mail, Tmailor.com će vam pružiti token koji vam pomaže da pohranite i ponovo posjetite ovu e-mail adresu nakon izlaska sa web stranice.
  • Priručnik za tokene: Da biste oporavili staru e-poštu, unesite token na Tmailor.com početnu stranicu, a sistem će automatski oporaviti adresu e-pošte i sve primljene poruke.

Kreirajte instant e-poštu bez ličnih podataka

Jedna od velikih prednosti Tmailor.com je brzo kreiranje e-mailova bez potrebe za pružanjem bilo kakvih ličnih podataka:

  • Registracija nije potrebna. Samo trebate otići na web stranicu i odmah ćete imati privremenu adresu e-pošte spremnu za korištenje.
  • Sigurnost i privatnost: Ne tražeći lične podatke, potpuno ste anonimni, a vaša privatnost je zaštićena prilikom korištenja usluge.

Globalne brzine sa Googleovim serverskim sistemom

Tmailor.com koristi Google-ovu globalnu mrežu servera kako bi osigurao veliku brzinu i pouzdanost:

  • Velika brzina primanja e-pošte: Zahvaljujući Googleovoj robusnoj serverskoj infrastrukturi, e-mailovi se primaju i obrađuju gotovo trenutno, osiguravajući da ne propustite nijednu informaciju.
  • Visoka pouzdanost: Googleov sistem osigurava da primate e-poštu brzo i dosljedno bez obzira gdje se nalazite u svijetu.

Automatski izbrišite e-poštu nakon 24 sata.

Tmailor.com ugrađeno automatsko brisanje svih e-mailova nakon 24 sata, što štiti vašu privatnost:

  • Automatsko brisanje: E-mailovi primljeni duže od 24 sata će biti automatski izbrisani, osiguravajući da nijedna informacija ne traje dugo.
  • Maksimalna sigurnost: Automatsko brisanje e-pošte eliminira rizik od curenja e-pošte ili zloupotrebe.

Zahvaljujući ovim vrhunskim karakteristikama, Tmailor.com ne samo da donosi pogodnost korisnicima, već i osigurava sigurnost i efikasnost u korištenju privremenih e-poruka.

Kako upravljati dolaznim obavijestima i e-poštom

Primajte obavijesti s e-poštom poslanom na trenutne privremene adrese e-pošte.

Tmailor.com nudi trenutne obavijesti čim stigne novi e-mail, pomažući korisnicima da ne propuste nijednu važnu poruku:

  • Kako obavještenja rade: Čim se e-mail pošalje na vašu privremenu adresu, Tmailor.com-ov sistem će vas obavijestiti putem vašeg preglednika ili mobilne aplikacije (ako ste je instalirali).
  • Widget za obavijesti: Ovo je posebno korisno ako čekate kod za potvrdu ili važan e-mail od online servisa.

Da biste koristili funkciju obavještavanja, kada posjetite web stranicu ili koristite aplikaciju, morate pristati na primanje obavijesti kada se od vas zatraži dozvola u prozoru obavijesti vašeg preglednika ili mobilne aplikacije.

Kako provjeriti svoj poštanski sandučić

Tmailor.com omogućava korisnicima da lako pristupe svojim poštanskim sandučićima na bilo kojem uređaju:

  • Na radnoj površini: Idite na Tmailor.com web stranicu, i vaša privremena e-mail adresa i poštanski sandučić će se pojaviti na početnoj stranici.
  • Na mobilnom uređaju: Ako koristite telefon, možete pristupiti web stranici putem preglednika ili koristiti mobilnu aplikaciju na Androidu ili iOS-u za brzu i praktičnu provjeru e-pošte.
  • Na Android/iOS aplikaciji, Tmailor.com ima intuitivan, jednostavan za korištenje interfejs koji vam omogućava da upravljate svojim privremenim e-mailovima i primate trenutne obavijesti kada novi e-mailovi postanu dostupni.

Upravljajte važnim e-mailovima

Sa automatskim brisanjem e-mailova nakon 24 sata, morate imati na umu za bitne e-mailove:

  • Sačuvajte bitne e-mailove: Ako primite važnu e-poštu koju želite zadržati, preuzmite ili kopirajte sadržaj e-pošte prije nego što se automatski izbriše.
  • Izvoz e-pošte: Da biste osigurali da se informacije ne izgube, možete napraviti sigurnosnu kopiju e-pošte ili izvesti sadržaj e-pošte u zaseban dokument.

Sigurnosna funkcija privremene pošte koju Tmailor.com nudi

Slikovni proxyji

Jedna od Tmailor.com-ovih jedinstvenih sigurnosnih karakteristika je slikovni proxy, koji blokira praćenje slika u e-mailovima:

  • Blokirajte piksele za praćenje: Mnogi servisi i reklamne kompanije koriste male slike od 1px za praćenje aktivnosti korisnika kada otvore e-poštu. Tmailor.com koristi slikovne proxyje kako bi eliminirao ove slike za praćenje, štiteći vašu privatnost.
  • Spriječite curenje informacija: Zahvaljujući slikovnim proxyjima, nijedna informacija o vašoj aktivnosti ne curi trećim stranama putem e-pošte.

Uklanjanje JavaScript-a za praćenje

Tmailor.com također uklanja sav JavaScript kod za praćenje ugrađen u e-poštu:

  • Zašto je JavaScript u e-pošti opasan? JavaScript može pratiti korisnike, bilježiti njihove akcije ili čak otvoriti sigurnosne ranjivosti. Tmailor.com uklanja ove isječke iz e-maila u potpunosti prije nego što ih prikaže.
  • Maksimalna sigurnost: Uklanjanje JavaScript-a čini vaše e-poruke sigurnijima, osiguravajući da nema zlonamjernog koda ili alata za praćenje.

Nisu potrebni lični podaci

Jedna od prednosti Tmailor.com je da ne traži nikakve lične podatke kada koristite uslugu:

  • Potpuna anonimnost: Korisnici mogu kreirati i koristiti privremene e-mailove bez davanja bilo kakvih informacija, kao što su njihovo ime, primarna adresa e-pošte ili vjerodajnice za prijavu.
  • Sigurnost informacija: Ovo osigurava da ste potpuno anonimni i da ne brinete o osobnim podacima koji se prikupljaju prilikom korištenja usluge.

Dostupno je više od 500 domena.

Tmailor.com nudi preko 500 različitih imena domena koje možete koristiti za svoju privremenu e-mail adresu:

  • Korištenje različitih imena domena daje vam više izbora prilikom kreiranja privremenih e-mailova. Smanjuje rizik od otkrivanja pomoću privremenih e-mailova.
  • Dodavanje novih domena svakog mjeseca: Tmailor.com stalno dodaje nove domene, dajući korisnicima više opcija i izbjegavajući blokiranje od strane online servisa.

Prednosti korištenja Tmailor.com u poređenju sa drugim Temp Mail servisima

Nemojte brisati kreiranu privremenu e-mail adresu.

Za razliku od mnogih drugih Temp Mail servisa koji brišu e-mail adrese odmah nakon upotrebe, Tmailor.com vam omogućava da ponovo koristite generiranu e-mail adresu sa tokenom:

  • Jednostavna ponovna upotreba: Možete sačuvati tokene i ponovo koristiti svoju staru e-mail adresu kad god je to potrebno, stvarajući fleksibilnost za korisnike.

Globalna mreža servera

Tmailor.com koristi Google-ovu globalnu mrežu servera kako bi osigurao da je primanje e-pošte brzo i pouzdano:

  • Velika brzina: Zahvaljujući Googleovoj robusnoj infrastrukturi, e-mailovi stižu odmah bez odlaganja.
  • Visoka pouzdanost: Ovaj globalni serverski sistem pomaže vam da primate stabilne i sigurne e-poruke gdje god se nalazili.

Podrška za više jezika

Tmailor.com podržava više od 99 jezika, čineći uslugu dostupnom globalnim korisnicima:

  • Međunarodni pristup: Korisnici iz bilo koje zemlje mogu lako koristiti ovaj Temp Mail servis.
  • Različiti jezici: Tmailor.com-ov interfejs je preveden na više jezika, što olakšava korisnicima širom svijeta da ga iskuse.

Sa svojim izvanrednim karakteristikama i sigurnosnim prednostima, Tmailor.com je najbolji izbor za svakoga tko traži sigurnu i praktičnu privremenu uslugu e-pošte.

Kako vam Tmailor.com pomaže da izbjegnete spam?

Zašto se spam pojavljuje?

Spam se često javlja kada se vaša e-mail adresa prodaje ili dijeli s trećim stranama bez vašeg znanja. Mnoge web stranice, prvenstveno komercijalne ili marketinške, prikupljat će i dijeliti e-mail adrese korisnika s oglašivačima ili drugim pružateljima usluga. To rezultira u vašem ličnom inboxu koji je ispunjen neželjenim porukama, uključujući reklame, marketing proizvoda, pa čak i zlonamjerne ili phishing e-mailove.

Spriječite spam sa Temp Mail-om.

Korištenje privremene e-pošte od Tmailor.com je odličan način da se izbjegne spam kada se trebate prijaviti za račun na nepouzdanim web stranicama ili ćete vjerojatno poslati mnogo promotivnih e-mailova. Umjesto korištenja lične e-pošte, možete koristiti privremenu e-mail adresu za:

  • Prijavite se za demo račun: Ove stranice često traže e-poštu, ali šalju mnoge promotivne e-poruke nakon što se prijavite.
  • Ispunite ankete ili nabavite besplatne materijale: Ova mjesta često prikupljaju e-poštu u marketinške svrhe.

Kako Tmailor.com privremeni poštanski sandučić štiti vašu privatnost

Tmailor.com pruža jake zaštitne mjere kako bi se osigurala privatnost korisnika:

  • Izbrišite e-poštu nakon 24 sata: Svi e-mailovi u vašem inboxu će biti automatski izbrisani nakon 24 sata, osiguravajući da neželjeni e-mailovi nisu dugotrajni u sistemu.
  • Sigurnost poštanskog sandučića: Sa automatskim brisanjem e-pošte, korisnici ne moraju brinuti o spamu ili oglasima koji zauzimaju prostor u njihovom inboxu. Nakon 24 sata, sistem će sigurno izbrisati sve e-mailove, pomažući u zaštiti vašeg ličnog inboxa od budućih smetnji.

Često postavljana pitanja o korištenju Tmailor.com

Da li je Temp mail powered by Tmailor.com besplatan?

Tmailor.com je potpuno besplatna usluga. Možete kreirati privremene e-mailove i koristiti ih odmah bez plaćanja. Ova usluga je uvijek dostupna korisnicima bez potrebe za registracijom ili ličnim podacima.

Mogu li ponovo koristiti Temp Mail adresu?

Tmailor.com vam omogućava da ponovo koristite privremenu e-mail adresu čuvanjem tokena. Kada primite novu e-poštu, sistem će vam pružiti ovaj token tako da možete ponovo pristupiti adresi e-pošte nakon izlaska sa web stranice.

Koliko dugo će moj e-mail ostati u poštanskom sandučiću?

Svi e-mailovi u vašem privremenom inboxu će biti automatski izbrisani nakon 24 sata. To pomaže u zaštiti vaše privatnosti i sprječava arhiviranje nepotrebnih e-mailova.

Mogu li slati e-mailove od Tmailor.com?

Ne, Tmailor.com je dizajniran samo za primanje e-mailova i ne podržava slanje e-pošte. Ova usluga je prvenstveno za potrebe sigurnosti i prevencije neželjene pošte i ne bi se trebala koristiti za aktivnosti razmjene e-pošte.

Da li je moja Temp Mail adresa sigurna?

Da, Tmailor.com koristi napredne sigurnosne mjere kao što su:

  • Google-ova globalna mreža servera osigurava brz i siguran prijem e-pošte.
  • Slikovni proxy i uklanjanje JavaScript-a za praćenje u e-mailovima štite vas od neovlaštenih reklamnih kompanija koje se bave praćenjem.

Mogu li registrirati račun na Facebooku, Instagramu, TikToku ili Twitteru (X) s privremenom adresom pošte?

Da, možete koristiti privremenu mail adresu koju je dao tmailor.com da se registrirate za gore navedene društvene mreže. Možete vidjeti neke upute za kreiranje naloga s privremenom adresom e-pošte na sljedeći način:

Zaključak

Korištenje Tmailor.com nudi praktičnost i visoku sigurnost za one kojima je potrebna privremena adresa e-pošte. Pomaže vam da izbjegnete neželjenu poštu i osigurava maksimalnu privatnost sa sigurnosnim funkcijama kao što su 24-satno brisanje e-pošte, proxyji slika i globalna mreža servera.

Ako tražite siguran, brz i besplatan način da se prijavite za račun ili provjerite uslugu bez brige o praćenju ili spamu, Tmailor.com je idealan.

Isprobajte ga već danas tako što ćete posjetiti Tmailor.com i stvoriti privremenu adresu e-pošte u sekundi!