Инструкции как да създадете и използвате временен пощенски адрес, предоставени от Tmailor.com

10/10/2024
Инструкции как да създадете и използвате временен пощенски адрес, предоставени от Tmailor.com
Quick access
├── Представям
├── Какво е временна поща и защо трябва да я използвате?
├── Преглед на Tmailor.com и неговите изключителни предимства
├── Как да създадете временен пощенски адрес на Tmailor.com
├── Използвайте Tmailor.com на Android и iOS.
├── Инструкции за възстановяване на временен имейл адрес с токен на Tmailor.com
├── Как да използвате временната поща за онлайн дейности
├── Уникални характеристики на временната поща на Tmailor.com
├── Как да управлявате входящите известия и имейли
├── Функцията за сигурност на временната поща, която Tmailor.com предлага
├── Предимства от използването на Tmailor.com в сравнение с други услуги на Temp Mail
├── Как Tmailor.com ви помага да избегнете спам?
├── Често задавани въпроси относно използването на Tmailor.com
├── Привършвам

Представям

В разрастващия се интернет необходимостта от защита на личната информация и избягване на спам стана изключително спешна. Всеки ден регистрираме акаунти в уебсайтове, онлайн услуги, социални мрежи или форуми, без да знаем дали информацията, която предоставяме, е поверителна или не. Използването на личен имейл адрес на ненадеждни платформи може да доведе до получаване на куп нежелани промоционални имейли и, още по-лошо, споделяне на лична информация без разрешение.

Това е мястото, където временните имейл услуги се превръщат в идеалното решение на този проблем. Tmailor.com е един от най-бързите, най-достъпните и най-надеждните доставчици на временни имейл услуги. Само с няколко секунди достъп до уебсайта можете веднага да притежавате временен имейл адрес, без да предоставяте лична информация. Това дава възможност да използвате този имейл, за да се регистрирате за акаунт или да получавате поща, без да се притеснявате от спам или загуба на поверителност.

Освен че е безплатен и лесен за използване, Tmailor.com предлага много изключителни предимства, като например възможността за защита на поверителността на потребителите, автоматично изтриване на имейли след 24 часа и особено използване на сървърната мрежа на Google за ускоряване на получаването на имейли в световен мащаб. Всички тези функции помагат на потребителите не само да запазят поверителността при използване на интернет, но и да избегнат пълнежа на личните им пощенски кутии с нежелани имейли.

По този начин Tmailor.com е оптималният избор за тези, които искат да запазят личната си информация защитена и да избегнат спам.

Какво е временна поща и защо трябва да я използвате?

Определение за временна поща

Временната поща, известна още като временна електронна поща, е вид имейл адрес, използван за кратък период от време, обикновено за конкретна цел, като например регистриране на акаунт, получаване на код за потвърждение или изтегляне на документ от уебсайт. След като задачата бъде изпълнена, този имейл адрес ще изтече или ще бъде автоматично изтрит след определен период от време, помагайки на потребителите да избегнат притеснения от промоционални имейли или спам.

Една от основните характеристики на Temp Mail е, че не е необходимо да предоставяте лична информация, когато създавате акаунт. Това ви помага да останете анонимни и да избегнете разкриването на лична информация на уебсайтове, на които нямате доверие.

Защо да използвате временна поща?

  1. Защита на личните имейл адреси от спам: Когато предоставяте лични имейл адреси на уебсайтове или онлайн услуги, съществува значителен риск информацията ви да бъде споделена с трети страни, което ще доведе до масови нежелани промоционални имейли. Използването на временна поща помага да защитите основния си имейл от тези рискове.
  2. Останете анонимни онлайн: Временната поща ви позволява да запазите самоличността си поверителна, когато участвате в онлайн дейности. Можете да използвате временния си имейл, за да се регистрирате за акаунт във форуми, социални медии или онлайн услуги, без да предоставяте точна информация.
  3. Избягвайте споделянето на лични данни с ненадеждни уебсайтове: Много уебсайтове изискват да предоставите имейл адрес, за да получите достъп до тяхното съдържание или да използвате услугите им. Не всеки уебсайт обаче има добра политика за поверителност. Използването на Temp Mail ви помага да избегнете споделянето на личните си данни с ненадеждни платформи.

Преглед на Tmailor.com и неговите изключителни предимства

Tmailor.com се отличава от другите ефимерни имейл услуги благодарение на многото си превъзходни функции:

  • Не се изисква лична информация: Не е необходимо да се регистрирате или да въвеждате лична информация, за да използвате Tmailor.com. Посетете уебсайта и ще имате готов временен имейл адрес.
  • Използвайте токени за повторен достъп до имейли: Tmailor.com предоставя токен, който ви помага да възстановите само използвани преди това имейли, за разлика от други услуги, които обикновено изтриват имейли веднага след употреба.
  • Използвайте сървърната мрежа на Google: Това ускорява глобалното приемане на имейли и гарантира, че имейлите се доставят бързо без забавяне.
  • Автоматично изтриване на имейли след 24 часа: За да защитите поверителността си, имейлите, които получавате, ще бъдат автоматично изтрити след 24 часа.
  • Повече от 500 имейл домейна: Tmailor.com предлага широка гама от имейл домейни и добавя нови домейни ежемесечно, като дава на потребителите повече възможности при създаване на имейли.

Благодарение на тези функции Tmailor.com се превърна в перфектен избор за всеки, който иска да защити поверителността си и да избегне неудобството на спама, когато участва в онлайн дейности.

Как да създадете временен пощенски адрес на Tmailor.com

The interface for receiving a temporary email address on the https://tmailor.com website

Интерфейсът за получаване на временен имейл адрес на уебсайта на https://tmailor.com

Стъпка 1: Отидете на уебсайта на Tmailor.com

Първо посетете уебсайта на временната поща Tmailor.com. Това е основният уебсайт, който предлага временни имейл услуги, без да иска лична информация.

Стъпка 2: Незабавно получете временен имейл адрес

Когато влезете в началната страница на Tmailor.com, системата незабавно генерира временен имейл адрес за вас, без да се налага да се регистрирате. Можете да използвате този имейл адрес незабавно, за да получавате имейли за потвърждение или информация за регистрация от уебсайтове и онлайн услуги.

Стъпка 3: Отидете във временната си пощенска кутия

Можете да получите достъп до временната си входяща поща на уебсайта, за да четете нови имейли. Тази пощенска кутия автоматично ще актуализира и показва имейлите, изпратени до създадения от вас временен адрес.

Стъпка 4: Запазете токена, за да получите повторен достъп до имейл адреса по-късно

Благодарение на токена, уникална характеристика на Tmailor.com е, че можете да получите отново достъп до стария си имейл адрес. Този токен ще бъде предоставен, когато получите нов имейл и ще бъде запазен в секцията "Споделяне". Ако искате да използвате повторно този имейл адрес, след като излезете от уебсайта, запазете маркера, за да имате повторен достъп до него по-късно.

Receive a token to recover a temporary email address for future use in the share section.

Получете токен за възстановяване на временен имейл адрес за бъдеща употреба в секцията за споделяне.

Използвайте Tmailor.com на Android и iOS.

Преглед на приложението

Tmailor.com поддържа потребители чрез браузър и има приложение за временна поща за Android и iOS. Това приложение улеснява потребителите да управляват и използват временни имейли по всяко време и навсякъде. Той осигурява гладко и удобно изживяване за потребители, които искат да получават и управляват временни имейли на своите мобилни устройства.

Как да изтеглите и използвате приложението

Изтеглете временната поща от tmailor.com приложение:

Temp mail app available on the Apple App Store.

Приложението за временна поща е налично в Apple App Store.

Бележка:

Отворете приложението и започнете да използвате:

Управление на временната поща на мобилно устройство.

  • Приложението "Временна поща" ви позволява да получавате незабавни известия, когато са налични нови имейли, така че да не пропускате критични съобщения за потвърждение или известия.
  • Приложението ви помага да управлявате всички създадени временни имейл адреси; Можете бързо да възстановите създадените временни имейл адреси
  • Приложението ви позволява да преглеждате, запазвате и управлявате имейли и да ги изтривате, ако е необходимо. Това е особено полезно при бърза проверка на информация или регистрация на акаунт в други платформи.

Инструкции за възстановяване на временен имейл адрес с токен на Tmailor.com

Стъпка 1: Вземете токен, когато получите нов имейл

Когато получите нов имейл чрез временен имейл адрес на уебсайта за временна поща "Tmailor.com", ще бъде предоставен токен. Този токен се намира в секцията "Споделяне" на входящата ви поща. Това е ключът към възвръщането на достъпа до издадения временен имейл адрес.

Запазете този токен, който може да бъде копиран и съхраняван на сигурно място (напр. запазен в личен документ, основен имейл или телефонна бележка). Този токен е от съществено значение за възстановяване на вашия имейл адрес след затваряне на вашия уебсайт или сесия.

Стъпка 2: Достъп до Tmailor.com отново

След като излезете от уебсайта или след известно време, ако искате да посетите отново временния имейл адрес, който сте използвали, трябва да се върнете на началната страница на Tmailor.com.

Стъпка 3: Въведете токена, за да възстановите временния имейл адрес

  1. На началната страница на Tmailor.com потърсете бутона "Възстановяване на имейл". Или отидете директно на следния URL адрес: Възстановяване на временни имейл адреси с маркера за достъп (tmailor.com)
  2. Въведете маркера, който сте записали по-рано, в полето за заявка.
  3. Удостоверете, че не сте робот.
  4. Натиснете бутона "Потвърди", за да може системата да извлече стария ви имейл адрес и пощенска кутия.

Стъпка 4: Повторно използване на възстановения временен имейл адрес

След като токенът бъде потвърден, системата ще възстанови временния имейл адрес и всички имейли, които сте получили. Можете да продължите да използвате този имейл адрес, за да получавате още съобщения или да проверявате за предишни съобщения, докато имейлът и входящата поща не бъдат автоматично изтрити след 24 часа.

Interface for entering a temporary email address recovery token.

Интерфейс за въвеждане на временен маркер за възстановяване на имейл адрес.

Бележка:

  • Токените са от съществено значение за възстановяването на имейл адреси, така че ги запазете завинаги, ако трябва да получите повторен достъп до тях.
  • Ако токенът не бъде запазен, не можете да възстановите временния си имейл адрес след излизане от уебсайта.
  • След 24 часа, дори и да имате токена, целият имейл ще бъде автоматично изтрит за сигурност и пощенската кутия няма да бъде възстановена.

С функцията за токени Tmailor.com предлага повече гъвкавост и удобство от други временни имейл услуги. Той позволява на потребителите да продължат да използват стария си имейл адрес, без да се ограничават до едно посещение.

Как да използвате временната поща за онлайн дейности

Създайте акаунти в уебсайтове.

Temp Mail е ценен инструмент за създаване на акаунт в уебсайтове и онлайн услуги, без да искате да използвате личен имейл адрес. Можете да използвате Временна поща, за да се абонирате:

  • Бюлетини: Информирайте се, без да се притеснявате, че ще бъдете спамени по-късно.
  • Форуми: Присъединете се към онлайн общности анонимно, без да разкривате действителния си имейл.
  • Онлайн услуги: Регистрирайте се за онлайн услуги и приложения бързо и сигурно.

Получаване на имейл за потвърждение

Temp Mail ви позволява да получите имейл за потвърждение, за да завършите процеса на регистрация или да потвърдите акаунта си:

  • Имейл за потвърждение ще бъде изпратен във временната ви входяща поща, когато създадете акаунт на уебсайта.
  • Трябва да отидете на Tmailor.com, за да видите и кликнете върху връзката за потвърждение, без да се притеснявате, че имейлът се съхранява дълго време.

Проверете функционалността на приложението или уебсайта си.

Временната поща е полезна за разработчици или тестери, които искат да тестват функционалността за изпращане и получаване на имейли на приложение или уеб сайт:

  • Можете да създадете няколко временни имейл адреса, за да тествате групово изпращане на имейли, да получавате кодове за потвърждение или да тествате други функции, свързани с имейли.

Допълнителни случаи на употреба:

  • Временен абонамент за безплатни пробни услуги: Temp Mail ви позволява да се регистрирате за пробни услуги, без да споделяте основния си имейл.
  • Анонимни имейл транзакции: Можете да обменяте имейли, без да разкривате самоличността си с помощта на временна поща.
  • Еднократно изтегляне или достъп до съдържание: Използвайте Temp Mail, за да получите връзка за изтегляне или код за активиране, без да се притеснявате за дългосрочно съхранение на имейли.

Уникални характеристики на временната поща на Tmailor.com

Използвайте постоянно генерирания временен пощенски адрес с токена

Една от забележителните характеристики на Tmailor.com е възможността за възстановяване на достъпа до стари имейл адреси чрез токени:

  • Система за токени: Когато получите имейл, Tmailor.com ще предоставите токен, който ви помага да съхранявате и посещавате отново този имейл адрес, след като излезете от уебсайта.
  • Ръководство за токена: За да възстановите стар имейл, въведете токена в началната страница на Tmailor.com и системата автоматично ще възстанови имейл адреса и всички получени съобщения.

Създавайте незабавни имейли без лична информация

Едно от големите предимства на Tmailor.com е бързото създаване на имейли, без да се налага да се предоставя лична информация:

  • Не се изисква регистрация. Просто трябва да отидете на уебсайта и незабавно ще имате временен имейл адрес, готов за използване.
  • Сигурност и поверителност: Като не искате лична информация, вие сте напълно анонимни и поверителността ви е защитена, когато използвате услугата.

Глобални скорости със сървърната система на Google

Tmailor.com използва глобалната сървърна мрежа на Google, за да осигури висока скорост и надеждност:

  • Бърза скорост на получаване на имейли: Благодарение на стабилната сървърна инфраструктура на Google, имейлите се получават и обработват почти мигновено, което гарантира, че няма да пропуснете никаква информация.
  • Висока надеждност: Системата на Google гарантира, че получавате имейли бързо и последователно, независимо къде се намирате по света.

Изтривайте имейлите автоматично след 24 часа.

Tmailor.com вградено автоматично изтриване на всички имейли след 24 часа, което защитава поверителността ви:

  • Автоматично изтриване: Имейлите, получени за повече от 24 часа, ще бъдат автоматично изтрити, което гарантира, че никоя информация няма да продължи дълго.
  • Максимална сигурност: Автоматичното изтриване на имейли елиминира риска от изтичане на имейли или злоупотреба.

Благодарение на тези превъзходни функции, Tmailor.com не само носи удобство на потребителите, но също така гарантира сигурност и ефективност при използването на временни имейли.

Как да управлявате входящите известия и имейли

Получавайте известия с имейли, изпратени до незабавни временни имейл адреси.

Tmailor.com предлага незабавни известия веднага щом пристигне нов имейл, като помага на потребителите да не пропускат важни съобщения:

  • Как работят известията: Веднага щом имейл бъде изпратен на вашия временен адрес, системата на Tmailor.com ще ви уведоми чрез вашия браузър или мобилно приложение (ако сте го инсталирали).
  • Джаджа за известия: Това е особено полезно, ако чакате код за потвърждение или важен имейл от онлайн услуги.

За да използвате функцията за уведомяване, когато посещавате уебсайта или използвате приложението, трябва да се съгласите да получавате известия, когато бъдете помолени за разрешение в прозореца за уведомяване на вашия браузър или мобилно приложение.

Как да проверите пощенската си кутия

Tmailor.com позволява на потребителите лесен достъп до пощенските си кутии на всяко устройство:

  • На работен плот: Отидете на уеб сайта на Tmailor.com и временният ви имейл адрес и пощенска кутия ще се покажат на началната страница.
  • На мобилно устройство: Ако използвате телефон, можете да получите достъп до уебсайта чрез браузър или да използвате мобилното приложение за Android или iOS, за да проверите имейла си бързо и удобно.
  • В приложението за Android/iOS Tmailor.com има интуитивен, лесен за използване интерфейс, който ви позволява да управлявате временните си имейли и да получавате незабавни известия, когато нови имейли станат налични.

Управление на важни имейли

С автоматичното изтриване на имейли след 24 часа трябва да имате предвид основните имейли:

  • Запазване на важни имейли: Ако получите важен имейл, който искате да запазите, изтеглете или копирайте съдържанието му, преди да бъде изтрит автоматично.
  • Експортиране на имейли: За да сте сигурни, че информацията няма да бъде загубена, можете да архивирате имейлите си или да експортирате съдържанието на имейла в отделен документ.

Функцията за сигурност на временната поща, която Tmailor.com предлага

Прокси сървъри за изображения

Една от уникалните функции за сигурност на Tmailor.com е прокси сървърът за изображения, който блокира проследяването на изображения в имейлите:

  • Блокиране на проследяващи пиксели: Много услуги и рекламни компании използват малки изображения от 1px, за да проследяват активността на потребителите, когато отворят имейл. Tmailor.com използва прокси сървъри за изображения, за да премахне тези проследяващи изображения, защитавайки вашата поверителност.
  • Предотвратяване на изтичане на информация: Благодарение на прокси сървърите за изображения, никаква информация за вашата дейност не изтича на трети страни по имейл.

Премахване на проследяващ JavaScript

Tmailor.com също така премахва целия проследяващ JavaScript код, вграден в имейлите:

  • Защо JavaScript в имейла е опасен? JavaScript може да проследява потребителите, да записва техните действия или дори да отваря уязвимости в сигурността. Tmailor.com премахва тези фрагменти от имейла изцяло, преди да ги покаже.
  • Максимална сигурност: Премахването на JavaScript прави вашите имейли по-сигурни, като гарантира, че няма активен злонамерен код или инструменти за проследяване.

Не се изисква лична информация

Една от силните страни на Tmailor.com е, че не изисква никаква лична информация, когато използвате услугата:

  • Пълна анонимност: Потребителите могат да създават и използват временни имейли, без да предоставят никаква информация, като име, основен имейл адрес или идентификационни данни за вход.
  • Информационна сигурност: Това гарантира, че сте напълно анонимни и не се притеснявате, че личните данни се събират при използване на услугата.

Налични са повече от 500 домейна.

Tmailor.com предлага над 500 различни имена на домейни, които можете да използвате за вашия временен имейл адрес:

  • Използването на различни имена на домейни ви дава повече възможности за избор при създаване на временни имейли. Намалява риска от откриване с помощта на временни имейли.
  • Добавяне на нови домейни всеки месец: Tmailor.com постоянно добавя нови домейни, като дава на потребителите повече възможности и избягва блокирането от онлайн услуги.

Предимства от използването на Tmailor.com в сравнение с други услуги на Temp Mail

Не изтривайте създаден временен имейл адрес.

За разлика от много други услуги на Temp Mail, които изтриват имейл адреси веднага след употреба, Tmailor.com ви позволява да използвате повторно генериран имейл адрес с токен:

  • Лесна повторна употреба: Можете да запазвате токени и да използвате повторно стария си имейл адрес, когато е необходимо, създавайки гъвкавост за потребителите.

Глобална сървърна мрежа

Tmailor.com използва глобалната мрежа от сървъри на Google, за да гарантира, че получаването на имейли е бързо и надеждно:

  • Бърза скорост: Благодарение на стабилната инфраструктура на Google, имейлите пристигат незабавно и без забавяне.
  • Висока надеждност: Тази глобална сървърна система ви помага да получавате стабилни и сигурни имейли, където и да се намирате.

Многоезична поддръжка

Tmailor.com поддържа повече от 99 езика, което прави услугата достъпна за глобални потребители:

  • Международен достъп: Потребители от всяка държава могат лесно да използват тази услуга Temp Mail.
  • Различни езици: Интерфейсът на Tmailor.com е преведен на множество езици, което улеснява потребителите по целия свят да го изпитат.

Със своите изключителни функции и предимства за сигурност, Tmailor.com е най-добрият избор за всеки, който търси сигурна и удобна временна имейл услуга.

Как Tmailor.com ви помага да избегнете спам?

Защо се появява спам?

Спам често се появява, когато имейл адресът ви се продава или споделя с трети страни без ваше знание. Много уебсайтове, предимно търговски или маркетингови, събират и споделят имейл адресите на потребителите с рекламодатели или други доставчици на услуги. Това води до запълване на личната ви входяща кутия с нежелани съобщения, включително реклами, продуктов маркетинг и дори злонамерени или фишинг имейли.

Предотвратете спам с временна поща.

Използването на временен имейл от Tmailor.com е чудесен начин да избегнете спам, когато трябва да се регистрирате за акаунт в ненадеждни уебсайтове или е вероятно да изпратите много промоционални имейли. Вместо да използвате личен имейл, можете да използвате временен имейл адрес, за да:

  • Регистрирайте се за демо акаунт: Тези сайтове често искат имейл, но изпращат много промоционални имейли, след като се регистрирате.
  • Участвайте в анкети или получете безплатни материали: Тези места често събират имейли за маркетингови цели.

Как временната пощенска кутия Tmailor.com защитава поверителността ви

Tmailor.com предоставя силни предпазни мерки за гарантиране на поверителността на потребителите:

  • Изтриване на имейли след 24 часа: Всички имейли във входящата ви поща ще бъдат автоматично изтрити след 24 часа, като се гарантира, че нежеланите имейли не са дълготрайни в системата.
  • Сигурност на пощенската кутия: С автоматичното изтриване на имейли потребителите не трябва да се притесняват, че спам или реклами заемат място във входящата им поща. След 24 часа системата ще изтрие сигурно всички имейли, което ще ви помогне да защитите личната ви входяща кутия от бъдещи раздразнения.

Често задавани въпроси относно използването на Tmailor.com

Безплатна ли е временната поща, захранвана от Tmailor.com?

Tmailor.com е напълно безплатна услуга. Можете да създавате временни имейли и да ги използвате веднага, без да плащате нищо. Тази услуга е винаги достъпна за потребителите, без да се изисква регистрация или лична информация.

Мога ли да използвам повторно временен пощенски адрес?

Tmailor.com ви позволява да използвате повторно временен имейл адрес, като запазите маркера. Когато получите нов имейл, системата ще предостави този токен, за да можете да получите повторен достъп до имейл адреса след излизане от уебсайта.

Колко дълго ще остане имейлът ми в пощенската кутия?

Всички имейли във временната ви входяща поща ще бъдат автоматично изтрити след 24 часа. Това помага за защитата на поверителността ви и предотвратява архивирането на ненужни имейли.

Мога ли да изпращам имейли от Tmailor.com?

Не, Tmailor.com е предназначен само за получаване на имейли и не поддържа изпращане на имейли. Тази услуга е предимно за целите на сигурността и предотвратяването на спам и не трябва да се използва за дейности по обмен на имейли.

Защитен ли е моят временен пощенски адрес?

Да, Tmailor.com използва разширени мерки за сигурност, като например:

  • Глобалната сървърна мрежа на Google осигурява бързо и сигурно получаване на имейли.
  • Прокси върху изображения и премахване на проследяващ JavaScript в имейли ви предпазват от неоторизирани практики за проследяване на рекламните компании.

Мога ли да регистрирам акаунт във Facebook, Instagram, TikTok или Twitter (X) с временен имейл адрес?

Да, можете да използвате временния пощенски адрес, предоставен от tmailor.com, за да се регистрирате в горните социални мрежи. Можете да видите някои инструкции за създаване на акаунт с временен имейл адрес, както следва:

Привършвам

Използването на Tmailor.com предлага удобство и висока сигурност за тези, които се нуждаят от временен имейл адрес. Помага ви да избегнете спам и гарантира максимална поверителност с функции за сигурност като 24-часово изтриване на имейли, прокси сървъри за изображения и глобална мрежа от сървъри.

Ако търсите сигурен, бърз и безплатен начин да се регистрирате за акаунт или да проверите услугата, без да се притеснявате, че ще бъдете проследени или спамяти, Tmailor.com е идеален.

Изпробвайте го днес, като посетите Tmailor.com и създадете временен имейл адрес за секунди!