Одноразова тимчасова електронна пошта вже має спеціальний мобільний додаток для смартфонів

11/29/2022
Одноразова тимчасова електронна пошта вже має спеціальний мобільний додаток для смартфонів

Більшість веб-сайтів вимагають реєстрації, перш ніж надати повний доступ користувачам, а дані, запитувані в реєстраційній формі, включають адреси електронної пошти тощо. Користувачі ризикують отримати спам, залишивши реальну адресу електронної пошти на маловідомому сайті. У цьому може допомогти сервіс Temp Mail, який тепер доступний і для Android-пристроїв.

Quick access
├── Тимчасова пошта на Андроїд
├── Переваги анонімних поштових сервісів
├── Причини використання одноразових адрес електронної пошти
├── VPN + тимчасова електронна пошта = повна анонімність

Тимчасова пошта на Андроїд

Розробники Temp Mail запустили додаток, сумісний з Android, щоб зробити мобільний досвід ще доступнішим.

Посилання на сторінку Google Play з офіційним додатком, який можна завантажити:

Програма Temp mail у магазині Google Play

Користувачеві присвоюється тимчасова адреса електронної пошти при реєстрації.

Ви можете змінити цю адресу електронної пошти в будь-який час, натиснувши кнопку «Змінити» над адресою.

Тимчасова пошта на Андроїд

Додаток доступний кількома мовами, включаючи (але не обмежуючись) англійською, іспанською, російською, німецькою, французькою, голландською, італійською, польською, українською, японською... Мова програми за замовчуванням вибирається відповідно до мови пристрою користувача.

Додаток доступний кількома мовами, включаючи (але не обмежуючись) англійською, іспанською, російською, німецькою, французькою, голландською, італійською, польською, українською, японською... Мова програми за замовчуванням вибирається відповідно до мови пристрою користувача.

Електронні листи зберігаються протягом 24 годин. Після цього вони будуть видалені і не можуть бути відновлені. Отже, сервіс стає в нагоді, коли користувач реєструється на сайті.

Додаток Temp Mail зберігає анонімність користувача під час створення облікового запису на веб-сайті, дозволяючи йому приховувати свою IP-адресу та ніколи не надсилати особисті електронні листи.

Переваги анонімних поштових сервісів

  1. Для отримання тимчасової адреси електронної пошти не потрібні жодні персональні дані. Користувачі повинні завантажити та встановити додаток на Android, і все.
  2. Змінюйте адреси одним клацанням миші.
  3. Тимчасові адреси електронної пошти ніколи не пов'язані з іншими обліковими записами користувача.
  4. Існують різні доменні імена, що регулярно оновлюються (@tmailor.com, @coffeejadore.com і т.д.).
  5. Користувачі можуть видалити свої адреси електронної пошти в будь-який час. Всі дані, включаючи IP-адреси, також будуть видалені.
  6. Користувачі можуть вибрати будь-яке ім'я користувача для адреси електронної пошти, наприклад aztomo@coffeejadore.com, io19guvy@pingddns.com тощо. На жаль, ця функція доступна лише у веб-версії.

Примітка: Можливість надсилати повідомлення через додаток або сервіси на основі браузера була вимкнена, щоб запобігти шахрайству. Програма може отримувати лише сповіщення.

Причини використання одноразових адрес електронної пошти

Існує безліч ситуацій, коли користувачам можуть знадобитися тимчасові поштові сервіси:

  • Анонімна електронна пошта захищає користувачів від спаму. Адреса електронної пошти користувача залишається невідомою спамерам і шахраям, які займаються фішингом.
  • Сервіс ідеально підходить, коли користувачі реєструються з будь-якої причини та відвідують сумнівні веб-сайти.
  • Завантажуйте електронні книги та програмне забезпечення, доступні для завантаження, але вимагайте від користувачів залишити свої адреси електронної пошти.
  • Щоразу, коли користувачеві потрібно отримати відповідь від когось, але він не хоче розкривати свою справжню адресу електронної пошти.
  • Багато інших ситуацій.

Примітка: Одноразові листи захищають анонімність користувачів і економлять час. Реєстрація фейкових облікових записів для тимчасового користування на популярних сайтах стає дедалі складнішою. Користувачі змушені заповнювати кілька полів у реєстраційній формі. У багатьох сервісах (наприклад, Google) користувачі повинні вказати номер свого мобільного телефону для підтвердження реєстрації. Тимчасова пошта не вимагає нічого з перерахованого вище. Реєстрація здійснюється автоматично або всього одним кліком.

VPN + тимчасова електронна пошта = повна анонімність

Гарантована анонімність в Інтернеті не є проблемою, якщо тимчасова поштова служба поєднується з VPN, що дозволяє користувачам приховувати свою IP-адресу. Ця послуга доступна за адресою cloudflare WARP. Розробники постаралися зробити сервіс простим і зручним для користувача, без набридливої реклами і високої швидкості з'єднання. Крім того, VPN від cloudflare WARP розблокує будь-які заблоковані веб-сайти, зашифрує трафік і захистить ваш комп'ютер або кишеньковий комп'ютер від вторгнень і шкідливих програм.