Що таке тимчасова служба електронної пошти? Що таке одноразова електронна пошта?

11/26/2022
Що таке тимчасова служба електронної пошти? Що таке одноразова електронна пошта?

Всім привіт! Ми є творцями сайту tmailor.com. Це наша перша стаття в цьому блозі. Ми є одноразовою службою тимчасової електронної пошти. По-перше, ми хочемо розповісти вам, як працює тимчасова електронна пошта. Давайте почнемо.

Quick access
├── Що таке тимчасова електронна пошта?
├── Навіщо потрібна тимчасова електронна пошта замість адреси електронної пошти?
├── Як вибрати постачальника одноразових тимчасових адрес електронної пошти?
├── Укладати

Що таке тимчасова електронна пошта?

Наприклад, це ваш тимчасовий електронний лист, який ми надаємо, наприклад, mrx2022@tmailor.com, і ви можете використовувати його скрізь: реєструватися на веб-сайтах та в соціальних мережах, отримувати посилання на різні архіви, отримувати смішні меми, отримувати вміст електронної пошти, який інші надсилають вам ...

Через деякий час (зазвичай понад 24 години) електронні листи, отримані на mrx2022@tmailor.com адресу, будуть автоматично видалені з нашого веб-сайту.

Що таке тимчасова електронна пошта?

На відміну від інших тимчасових служб електронної пошти, таких як temp-mail, 10minutemail ... Замість того, щоб використовувати окремий сервер електронної пошти (легко перевіряйте та виявляйте тимчасові адреси сервера електронної пошти). Наша технологія використовує записи MX через Microsoft, Google... Таким чином, наша тимчасова адреса електронної пошти є анонімною і може уникнути виявлення як тимчасової. Переглянути зразок

Навіщо потрібна тимчасова електронна пошта замість адреси електронної пошти?

Навіщо потрібна тимчасова електронна пошта замість адреси електронної пошти?

Ось кілька вагомих причин використовувати одноразові тимчасові адреси електронної пошти:

  1. Позбавтеся від спаму. Одноразові адреси електронної пошти є зручним інструментом проти спаму. Зокрема, для користувачів, які постійно відвідують веб-форми, форуми та дискусійні групи, можна обмежити спам до абсолютного мінімуму з одноразовою тимчасовою адресою електронної пошти.
  2. Безіменний. Хакери не можуть отримати справжні адреси електронної пошти, справжні імена ... ваш. Це хороший спосіб покращити свою безпеку в Інтернеті.
  3. Зареєструйте будь-який другий обліковий запис. Ви можете використовувати тимчасову електронну пошту для реєстрації одного облікового запису соціальної мережі, що підтримує Twitter, Facebook, Tiktok ... без необхідності створювати одну нову адресу Gmail, Hotmail окремо. Для нового облікового запису потрібне інше повідомлення, ніж для вас за замовчуванням. Щоб виключити керування новою поштовою скринькою, отримайте нову одноразову адресу електронної пошти за адресою tmailor.com.

Як вибрати постачальника одноразових тимчасових адрес електронної пошти?

Як вибрати постачальника одноразових тимчасових адрес електронної пошти?

Постачальники тимчасових адрес електронної пошти повинні мати такі умови:

  • Дозволяє користувачам створювати тимчасові адреси електронної пошти одним натисканням кнопки.
  • Немає необхідності реєструватися або запитувати ідентифікаційну інформацію про користувачів.
  • Тимчасові адреси електронної пошти повинні бути анонімними.
  • Надайте кілька адрес електронної пошти (стільки, скільки забажаєте).
  • Отримані електронні листи не потрібно занадто довго зберігати на сервері.
  • Простий і функціональний дизайн, щоб миттєво отримати тимчасовий електронний лист.
  • Були створені випадкові та не дублюючі постачальники тимчасових адрес електронної пошти.

Укладати

Тимчасова адреса електронної пошти, одноразова електронна пошта: це безкоштовна служба електронної пошти, яка дозволяє отримувати електронні листи на тимчасову адресу електронної пошти та самознищуватися після того, як пройде певний час. Багато форумів, власників Wi-Fi, веб-сайтів і блогів вимагають, щоб відвідувачі реєструвалися за адресою електронної пошти перед переглядом вмісту, публікацією коментарів або завантаженням чогось. tmailor.com - це найдосконаліша служба тимчасової електронної пошти, яка допомагає уникнути спаму та залишатися в безпеці.