Tek kullanımlık geçici e-postanın zaten akıllı telefonlar için özel bir mobil uygulaması var

11/29/2022
Tek kullanımlık geçici e-postanın zaten akıllı telefonlar için özel bir mobil uygulaması var

Çoğu web sitesi, kullanıcılara tam erişim vermeden önce kayıt gerektirir ve kayıt formunda istenen ayrıntılar e-posta adreslerini ve daha fazlasını içerir. Kullanıcılar, az bilinen bir web sitesinde gerçek bir e-posta adresi bırakarak spam alma riskiyle karşı karşıya kalırlar. Artık Android cihazlar için kullanılabilen Temp Mail hizmeti yardımcı olabilir.

Quick access
├── Android'de Geçici Posta
├── Anonim E-posta Hizmetlerinin Faydaları
├── Tek Kullanımlık E-posta Adreslerini Kullanma Nedenleri
├── VPN + Geçici E-posta = Tam Anonimlik

Android'de Geçici Posta

Temp Mail geliştiricileri, mobil deneyimi daha da erişilebilir hale getirmek için Android uyumlu bir uygulama başlattı.

İndirilebilir resmi uygulama ile Google Play sayfasına bağlantı:

Google Play Store'da Temp Mail Uygulaması

Kayıt sırasında kullanıcıya geçici bir e-posta adresi atanır.

Bu e-postayı, adresin üzerindeki "Değiştir" düğmesine tıklayarak istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.

Android'de Geçici Posta

Uygulama, İngilizce, İspanyolca, Rusça, Almanca, Fransızca, Felemenkçe, İtalyanca, Lehçe, Ukraynaca, Japonca dahil (ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere) birçok dilde mevcuttur... Uygulamanın varsayılan dili, kullanıcının cihazının diline göre seçilir.

Uygulama, İngilizce, İspanyolca, Rusça, Almanca, Fransızca, Felemenkçe, İtalyanca, Lehçe, Ukraynaca, Japonca dahil (ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere) birçok dilde mevcuttur... Uygulamanın varsayılan dili, kullanıcının cihazının diline göre seçilir.

E-postalar 24 saat saklanır. Daha sonra silinirler ve geri yüklenemezler. Bu nedenle, bir kullanıcı web sitesine kaydolduğunda hizmet kullanışlı olur.

Temp Mail uygulaması, web sitesinde bir hesap oluştururken kullanıcının anonimliğini koruyarak IP adreslerini gizlemelerine ve asla kişisel e-posta göndermemelerine olanak tanır.

Anonim E-posta Hizmetlerinin Faydaları

  1. Geçici bir e-posta adresi almak için hiçbir kişisel veri gerekmez. Kullanıcıların uygulamayı Android'e indirip yüklemesi gerekiyor ve hepsi bu.
  2. Tek bir tıklama ile adresleri değiştirin.
  3. Geçici e-posta adresleri hiçbir zaman kullanıcının diğer hesaplarına bağlanmaz.
  4. Düzenli olarak güncellenen çeşitli alan adları (@tmailor.com, @coffeejadore.com, vb.) mevcuttur.
  5. Kullanıcılar e-posta adreslerini istedikleri zaman silebilir. IP adresleri de dahil olmak üzere tüm veriler de silinecektir.
  6. Kullanıcılar e-posta adresi için aztomo@coffeejadore.com, io19guvy@pingddns.com vb. gibi herhangi bir kullanıcı adı seçebilir. Ne yazık ki, bu özellik yalnızca web sürümünde mevcuttur.

Not: Dolandırıcılığı önlemek için uygulama veya tarayıcı tabanlı hizmetler aracılığıyla mesaj gönderme özelliği devre dışı bırakıldı. Yazılım yalnızca bildirim alabilir.

Tek Kullanımlık E-posta Adreslerini Kullanma Nedenleri

Kullanıcıların geçici posta hizmetlerine ihtiyaç duyabileceği birçok durum vardır:

  • Anonim e-posta, kullanıcıları istenmeyen postalardan korur. Kullanıcının e-posta adresi, kimlik avı yapan spam gönderenler ve dolandırıcılar tarafından bilinmemektedir.
  • Hizmet, kullanıcılar herhangi bir nedenle kaydolduğunda ve şüpheli web sitelerini ziyaret ettiğinde mükemmeldir.
  • İndirilebilecek e-Kitapları ve yazılımları indirin, ancak kullanıcıların e-posta adreslerini bırakmalarını gerektirir.
  • Bir kullanıcının birinden yanıt alması gerektiğinde, ancak gerçek e-posta adresini açıklamak istemediğinde.
  • Diğer birçok durum.

Not: Tek kullanımlık e-postalar, kullanıcı anonimliğini korur ve zamandan tasarruf sağlar. Popüler web sitelerinde geçici kullanım için sahte hesaplar açmak giderek zorlaşıyor. Kullanıcılar kayıt formunda birden fazla alan doldurmaya zorlanır. Birçok hizmette (Google gibi), kullanıcıların kaydı onaylamak için cep telefonu numaralarını belirtmeleri gerekir. Geçici posta, yukarıdakilerin hiçbirini gerektirmez. Kayıt otomatik olarak veya tek bir tıklama ile gerçekleştirilir.

VPN + Geçici E-posta = Tam Anonimlik

Garantili çevrimiçi anonimlik, geçici bir posta hizmeti bir VPN ile birleştirilirse sorun olmaz ve kullanıcıların IP adreslerini gizlemelerine olanak tanır. Bu hizmete şu adresten erişilebilir: cloudflare WARP. Geliştiriciler, can sıkıcı reklamlar ve yüksek bağlantı hızları olmadan hizmeti basit ve kullanıcı dostu hale getirmek için ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Ek olarak, cloudflare WARP'tan bir VPN, engellenen web sitelerinin engellemesini kaldıracak, trafiği şifreleyecek ve PC'nizi veya avuçiçi cihazınızı izinsiz girişlerden ve kötü amaçlı yazılımlardan koruyacaktır.