Hizmet Şartları

11/29/2022
Hizmet Şartları

Kullanım Koşulları, bir kullanıcı ("siz") ile tmailor.com hizmeti ("Hizmet", "biz") arasında, Hizmetin hüküm ve koşullarını özetleyen bir sözleşmedir. Lütfen sözleşmeyi dikkatlice okuyun, çünkü Hizmeti kullanarak aşağıdaki şartları kabul etmiş olursunuz.

Quick access
├── GENEL
├── HİZMET AÇIKLAMASI
├── KABUL EDİLEBİLİR KULLANIM
├── FERAGATLER
├── TAZMİNAT
├── ONAYINIZ
├── DEĞİŞİKLİK
├── KİŞİLER

GENEL

Herhangi bir amaç için uygunluk veya güvenilirlik garantisi vermiyoruz. Sahipler, herhangi bir zamanda kullanılabilirliğini veya varlığını kaldırma hakkını saklı tutar. Hizmet aracılığıyla gönderilen herhangi bir e-posta görüntülenebilir veya görüntülenemeyebilir, değiştirilebilir ve sistemin HERHANGİ BİR kullanıcısı tarafından hemen görüntülenebilir. Hizmet verilerine yalnızca Hizmetin web sitesi üzerinden erişmeyi kabul edersiniz.

HİZMET AÇIKLAMASI

Hizmet ücretsizdir ve şunları yapmanıza olanak tanır:

  • Ücretsiz etki alanları listesine erişin.
  • Hemen yeni bir e-posta adresi oluşturun.
  • Benzersiz e-posta adreslerini kaldırın ve oluşturun.
  • E-posta adreslerinin adlarını değiştirin.
  • E-postaları ve ekleri otomatik olarak alın.
  • Gelen e-postaları ve uzantıları okuyun.
  • İndirme kaynakları (. EML) ve dosya ekleri.
  • Panoya kopyalayın veya QR kodunu kullanın.

KABUL EDİLEBİLİR KULLANIM

Hizmeti doğrudan veya dolaylı olarak herhangi bir yasadışı amaç için kullanmamayı taahhüt edersiniz. Hizmete gönderilen herhangi bir e-postanın veya başkalarını göndermeye teşvik ettiğiniz e-postaların, e-posta içeriğinin güvenli olmasını beklemeden, Hizmet sistemine girer girmez kamu malı olacağını kabul edersiniz.

Gizli veya özel bilgiler içeren e-postaları almak, depolamak veya görüntülemek için Hizmetin genel sistemini kullanmazsınız. Hizmetin posta kutularına yerleştirilen içerik üzerinde hiçbir kontrolü olmadığını kabul edersiniz.

Hizmet'i, Hizmet'in doğrudan veya dolaylı kullanımından sonra e-postaların görüntülenmesi nedeniyle e-postaların, e-posta içeriğinin kaybından veya cihazınızın zarar görmesinden kaynaklanan zararlardan masun tutmayı taahhüt edersiniz.

Hizmet ile e-posta gönderemeyeceğinizi anlıyor ve kabul ediyorsunuz. Sadece alın. Ayrıca, Hizmet ücretsiz olduğundan, saatte milyonlarca e-postayı işler. Böylece, e-postalar için maksimum depolama süresinin 1-2 saat olabileceğini ve bunun da etki alanlarını değiştirebileceğini anlıyor ve kabul ediyorsunuz.

Önemli hesapları kaydetmek veya hassas verileri almak için geçici e-postaları kullanmamayı taahhüt edersiniz. Hizmet, kaldırıldıktan sonra e-postaları veya etki alanlarını geri yükleyemez.

FERAGATLER

Hizmet, herhangi bir garanti olmaksızın "olduğu gibi" sağlanmaktadır. Hizmetin gereksinimlerinizi ve beklentilerinizi karşılayacağını veya her zaman kullanılabilir, hatasız, kesintisiz ve güvenli olacağını garanti etmiyoruz. Hizmetteki etki alanlarının belirli adlarının veya adreslerinin varlığı ve önceden alınmış e-postaların e-postayla depolanması konusunda hiçbir garanti vermeyiz.

TAZMİNAT

Hizmeti ve yöneticilerini, memurlarını, çalışanlarını, ortaklarını ve temsilcilerini, Hizmete erişiminiz veya kullanımınızdan veya bu Kullanım Koşullarını ihlal etmenizden kaynaklanabilecek veya herhangi bir şekilde bunlarla ilgili olabilecek uygun muhasebe ve yasal ücretler dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, herhangi bir yükümlülük, anlaşmazlık, talep, hasar, kayıp, talep, hasar, gider ve maliyetten masun tutacak ve tazmin edeceksiniz.

ONAYINIZ

Hizmetimizi kullanarak Kullanım Koşullarımızı ve Gizlilik Politikamızı kabul etmiş olursunuz.

DEĞİŞİKLİK

Şartları herhangi bir zamanda değiştirme hakkımızı saklı tutarız. Değişiklikler, bu sayfada yayınlanır yayınlanmaz yürürlüğe girecektir. Bu nedenle, güncellemeler için Şartları düzenli olarak kontrol etmenizi öneririz.

KİŞİLER

Bu Kullanım Koşulları ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, tmailor.com@gmail.com adresinden bizimle iletişime geçin.