Geçici e-posta hizmeti nedir? Tek kullanımlık e-posta nedir?

11/26/2022
Geçici e-posta hizmeti nedir? Tek kullanımlık e-posta nedir?

Herkese merhaba! tmailor.com web sitesinin yaratıcılarıyız. Bu, bu blogdaki ilk makalemiz. Tek kullanımlık geçici bir e-posta hizmetiyiz. İlk olarak, size geçici e-postanın nasıl çalıştığını anlatmak istiyoruz. Haydi başlayalım.

Quick access
├── Geçici e-posta nedir?
├── Neden e-posta adresim yerine geçici bir e-postaya ihtiyacım var?
├── Tek kullanımlık geçici bir e-posta adresi sağlayıcısını nasıl seçerim?
├── Bitirmek

Geçici e-posta nedir?

Örneğin, bu, mrx2022@tmailor.com gibi sağladığımız geçici e-postanızdır ve her yerde kullanabilirsiniz: web sitelerine ve sosyal ağlara kaydolun, farklı arşivlere bağlantılar alın, komik memler alın, başkalarının size gönderdiği e-posta içeriğini alın ...

Bir süre sonra (genellikle 24 saatten fazla), mrx2022@tmailor.com adresten alınan e-postalar web sitemizden otomatik olarak silinecektir.

Geçici e-posta nedir?

Geçici posta gibi diğer geçici e-posta hizmetlerinin aksine, 10minutemail ... Ayrı bir e-posta sunucusu kullanmak yerine (Geçici e-posta sunucusu adreslerini kolayca kontrol edin ve algılayın). Teknolojimiz MX kayıtlarını Microsoft, Google üzerinden kullanıyor... Bu nedenle geçici e-posta adresimiz anonimdir ve geçici bir e-posta adresi olarak algılanmaktan kaçınabilir. Örneği görüntüle

Neden e-posta adresim yerine geçici bir e-postaya ihtiyacım var?

Neden e-posta adresim yerine geçici bir e-postaya ihtiyacım var?

Tek kullanımlık geçici e-posta adreslerini kullanmak için birkaç iyi neden aşağıda verilmiştir:

  1. Spam'den kurtulun. Tek kullanımlık e-posta adresleri spam'e karşı kullanışlı bir araçtır. Özellikle, web formlarını, forumları ve tartışma gruplarını sürekli ziyaret eden kullanıcılar için, tek kullanımlık geçici bir e-posta adresiyle spam'i mutlak bir minimumla sınırlayabilirsiniz.
  2. Anonim. Bilgisayar korsanları gerçek e-posta adreslerini, gerçek adları alamazlar ... Senin. Bu, internetteki güvenliğinizi artırmanın iyi bir yoludur.
  3. Herhangi bir ikinci hesap için kaydolun. Twitter, Facebook, Tiktok'u destekleyen bir sosyal ağ hesabını kaydetmek için geçici bir e-posta kullanabilirsiniz ... yeni bir Gmail adresi oluşturmak zorunda kalmadan, ayrı ayrı Hotmail. Yeni bir hesabın varsayılan hesabınızdan farklı bir mesaja ihtiyacı vardır. Yeni bir e-posta gelen kutusunun yönetimini hariç tutmak için tmailor.com yeni bir tek kullanımlık e-posta adresi alın.

Tek kullanımlık geçici bir e-posta adresi sağlayıcısını nasıl seçerim?

Tek kullanımlık geçici bir e-posta adresi sağlayıcısını nasıl seçerim?

Geçici e-posta adresi sağlayıcıları aşağıdaki koşullara sahip olmalıdır:

  • Kullanıcıların tek bir düğmeye tıklayarak geçici e-posta adresleri oluşturmasına izin verir.
  • Kayıt olmanıza veya kullanıcılar hakkında tanımlayıcı bilgiler talep etmenize gerek yoktur.
  • Geçici e-posta adresleri anonim olmalıdır.
  • Birden fazla e-posta adresi sağlayın (istediğiniz kadar).
  • Alınan e-postaların sunucuda çok uzun süre saklanması gerekmez.
  • Anında geçici bir e-posta almak için basit ve işlevsel tasarım.
  • Rastgele ve yinelenmeyen geçici e-posta adresi sağlayıcıları oluşturuldu.

Bitirmek

Geçici e-posta adresi, tek kullanımlık e-posta: geçici bir e-posta adresinden e-posta almaya ve belirli bir süre geçtikten sonra kendi kendini imha etmeye izin veren ücretsiz bir e-posta hizmetidir. Birçok forum, Wi-Fi sahibi, web sitesi ve blog, ziyaretçilerin içeriği görüntülemeden, yorum göndermeden veya bir şey indirmeden önce bir e-posta adresiyle kaydolmalarını gerektirir. tmailor.com, spam'den kaçınmanıza ve güvende kalmanıza yardımcı olan en gelişmiş geçici e-posta hizmetidir.