Koristite privremenu email adresu za jednokratnu upotrebu da biste se prijavili na društvene mreže (Facebook, Twitter, Tiktok, Instagram...)

11/29/2022
Koristite privremenu email adresu za jednokratnu upotrebu da biste se prijavili na društvene mreže (Facebook, Twitter, Tiktok, Instagram...)

Svaki put kada želite da kreirate nalog na nekom forumu ili društvenim medijima kao što je Facebook, morate da unesete informacije o svojoj e-poruci da biste dobili vezu za aktivaciju. Nažalost, nakon prijave, ovaj društveni medij će vam poslati desetine poruka sa beskorisnim informacijama koje vas ne zanimaju. Naloge obično možete registrovati na više društvenih mreža, svaki sa svojim prednostima. Na primer, Facebook je pogodniji za neformalnu komunikaciju, LinkedIn - je za profesionalnu komunikaciju, a Instagram je za deljenje medija.

Čak i ako ovaj društveni medij šalje samo 2-3 poruke dnevno, do kraja nedelje, vaše prijemno poštansko sanduče će biti prepuno stotinu beskorisnih poruka. Dakle, ako želite da eliminišete svu ovu bezvrednu poštu, možete da koristite privremenu poštu prilikom kreiranja naloga na društvenim mrežama.

Mnogi ljudi veruju da uljezi koriste samo kratke poruke u kriminalne svrhe ili pošiljaocima bezvredne pošte za slanje reklama i virusa. Međutim, nije. Privremena pošta je odlična alatka u borbi protiv bezvredne pošte. Na primer, pravo poštansko sanduče možete koristiti isključivo za ličnu ili poslovnu korespondenciju i privremeno poštansko sanduče - za ostatak posta i registraciju na društvenim mrežama ili na raznim forumima. Da ne biste otkrili svoju pravu poštu, a ne legnete, tako da ne morate da provodite mnogo vremena sortirajući poštu i tražeći bitne e-poruke u neželjenoj pošti.

Usluga jednokratne pošte je jednostavna za korišćenje i ne zahteva registraciju. Samo otvorite veb https://tmailor.com u pregledaču na računaru ili mobilnom uređaju i možete da pristupite privremenom poštanskom sandučetu koje ste upravo generisali.

Pošto korisnik može da pristupi privremenom poštanskom sandučetu bez unošenja bilo kakvih informacija o registraciji, može da se zaštiti od otkrivanja ličnih podataka. Tako se korisnici štite od neželjenih informativnih poruka sa društvenih mreža i mogućih napada uljeza. Krađa identiteta je ovih dana toliko česta da je neophodno težiti maksimalnoj anonimnosti na internetu. U suprotnom, rizikujete da izgubite lične podatke uređaja i novac iz e-novčanika ili kreditnih kartica.

Koristite privremenu poštu https://tmailor.com, i bićete što zaštićeniji!