Šta je AdGuard privremena e-pošta? Kako da koristim AdGuard privremenu poštu?

10/04/2024
Šta je AdGuard privremena e-pošta? Kako da koristim AdGuard privremenu poštu?
Quick access
├── Pregled privremenih usluga e-pošte
├── Šta je AdGuard privremena e-pošta?
├── Tmailor.com servis? Moćniji privremeni rešenje za e-poštu
├── Kako koristiti AdGuard Temp Mail
├── Uputstvo za korišćenje temp mail adrese koje tmailor.com
├── Tabela poređenja između AdGuard i Tmailor.com
├── Zašto izabrati tmailor.com umesto AdGuard Temp Mail?
├── Zaključi

Pregled privremenih usluga e-pošte

Korišćenje lične adrese e-pošte da biste se prijavili za online uslugu u digitalnom dobu može dovesti do različitih pitanja privatnosti i bezbednosti. Upravo zbog toga privremene usluge e-pošte postaju sve popularnije. Privremene poruke e-pošte, poznate i kao jednokratne e-poruke, pružaju korisnicima kratkoročnu adresu e-pošte koja ne zahteva registraciju ličnih podataka. Primarna funkcija privremenih e-poruka je primanje e-pošte za određeno vreme, obično od nekoliko minuta do 24 sata, nakon čega će adresa biti izbrisana zajedno sa primljenim porukama.

Privremene usluge e-pošte pomažu korisnicima da izbegnu rizike kao što su:

  • Spam: Ograničite svoju primarnu pristiglu poštu od preplavljenosti neželjenim promotivnim porukama sa veb lokacija ili online usluga za koje su se prijavili.
  • Praćenja: Sprečite online provajdere da prate aktivnost korisnika koristeći lične adrese e-pošte.
  • Zaštita privatnosti: Korišćenje privremene e-pošte znači da korisnici ne moraju da brinu o tome da će se njihova lična adresa e-pošte prodati trećim licima ili koristiti u komercijalne svrhe.

Pored toga, privremene e-poruke pomažu korisnicima da uštede vreme prilikom prijavljivanja za online usluge bez pružanja stvarnih informacija. Oni su takođe korisni u slučaju da samo želite da testirate uslugu ili dobijete aktivacioni kod bez želje da se kasnije muči. Neki od istaknutih privremenih usluga e-pošte danas uključuju AdGuard Temp Mail i Temp Mail obezbeđuje Tmailor.com, od kojih oba nude vrhunsko rešenje za zaštitu privatnosti.

Privremene usluge e-pošte postaju sve neophodnije jer se korisnici interneta suočavaju sa mnogim rizicima bezbednosti informacija, kao i eksplozijom neželjene pošte i online oglašavanja.

Šta je AdGuard privremena e-pošta?

AdGuard privremena e-pošta (AdGuard Temp Mail) je privremena usluga e-pošte rođena da zaštiti privatnost i pomogne korisnicima da izbegnu neželjenu poštu kada učestvuju u online aktivnostima. Razvijen od strane AdGuard, poznata kompanija koja blokira oglase i štiti privatnost, ova usluga pruža korisnicima kratkoročne adrese e-pošte bez registracije.

Neki od vrhunaca AdGuard privremene e-pošte uključuju:

  • Kratak vek trajanja: Adresa e-pošte će biti izbrisana nakon 7 dana ako joj ne pristupite.
  • Jednostavan za korišćenje: Korisnici ne moraju da registruju nalog; Oni mogu odmah pristupiti i primiti privremenu adresu e-pošte. Ovo je veoma zgodno kada vam je potrebna brza e-pošta za primanje kodova za autentifikaciju ili informacija od nepouzdanih online servisa.
  • Zaštitite lične podatke: Ugrađene sigurnosne tehnologije pomažu u blokiranju praćenja e-pošte i provjeri linkova kako bi zaštitili korisnike od phishing napada.
  • Ograničenja funkcija: Usluga podržava samo primanje e-pošte i ne dozvoljava korisnicima da šalju e-poštu sa privremene adrese, što pomaže da se ograniči zloupotreba usluge za slanje neželjene pošte.

Iako nudi mnoge korisne bezbednosne funkcije, AdGuard privremena e-pošta i dalje ima neka ograničenja, kao što je samo nekoliko domena za korišćenje i ne dozvoljava slanje e-pošte, što može biti nezgodno u nekim situacijama. Međutim, sa primarnim ciljem zaštite privatnosti, ova opcija je i dalje pogodna za korisnike kojima je potrebna sigurnost i udobnost.

Tmailor.com servis? Moćniji privremeni rešenje za e-poštu

Tmailor.com je napredna privremena usluga e-pošte koja nudi niz istaknutih uslužnih programa i funkcija, što ga čini superiornim izborom za druge usluge kao što je AdGuard. Tailor je siguran i pruža fleksibilnost za korišćenje privremenih e-poruka. Njegova misija je da zaštiti privatnost i obezbedi pogodno sredstvo za korisnike da izbegnu spam.

Izuzetne karakteristike Tmailor.com:

  • Podržava više od 500 domena: Ovo je jedna od Tmailorovih prednosti. Sa više od 500 različitih domena, korisnici mogu lako da izaberu odgovarajuću adresu e-pošte. Ovo pomaže da se smanje šanse da budu blokirani od strane veb servisa, problem koji druge privremene usluge e-pošte kao što je AdGuard mogu iskusiti zbog ograničenog broja domena.
  • Nije potrebna registracija i jednostavna je za korišćenje. Kao i druge privremene usluge e-pošte, Tmailor ne zahteva od korisnika da kreiraju nalog ili daju lične podatke. Sa samo nekoliko klikova, možete napraviti privremenu adresu e-pošte za brzo i jednostavno primanje informacija.
  • Preuzimanje e-pošte sa pristupnim kodom: Izuzetna karakteristika Tmailora je mogućnost preuzimanja e-pošte sa jedinstvenim pristupnim kodom. Pretpostavimo da slučajno zatvorite pregledač ili se vratite kasnije. U tom slučaju, i dalje možete pristupiti privremenom poštanskom sandučetu u roku od 24 sata koristeći pristupni kod. Ovo nudi pogodnost koju AdGuard ne podržava.
  • Izbrišite e-poštu nakon 24 sata: Da biste zaštitili svoju privatnost i osigurali da se nijedan lični podatak ne čuva predugo, svi dolazni e-mailovi na Tmailor će biti automatski izbrisani nakon 24 sata. Ovo je važna karakteristika koja pomaže korisnicima da se osećaju sigurno.

Sa svojim fleksibilnim karakteristikama i lakoćom upotrebe, Tmailor.com nadmašuje AdGuard u mnogim aspektima, posebno raznolikost domena i pronalaženje e-pošte. Ova usluga pomaže korisnicima da izbegnu neželjenu poštu i pruža glatko i sigurnije iskustvo. Za one koji treba da koriste privremenu e-poštu na redovnoj i praktičnoj osnovi, Tmailor.com je definitivno optimalan izbor.

Kako koristiti AdGuard Temp Mail

AdGuard Temp Mail je privremena usluga e-pošte koja pomaže u zaštiti vaše privatnosti prilikom obavljanja online transakcija. Evo osnovnih koraka za korišćenje ove usluge:

Kako koristiti AdGuard Temp Mail
  1. Posetite sajt: Otvorite pretraživač i posetite zvanični AdGuard Temp Mail sajt. https://adguard.com/
  2. Nabavite privremenu adresu e-pošte: Čim posetite, morate da potvrdite captcha da biste potvrdili da niste robot. Ako je autentifikacija uspešna, dobićete adresu e-pošte.
  3. Koristite e-poštu: Kopirajte ovu adresu e-pošte da biste se prijavili za nalog, primili kod za potvrdu ili bilo koju uslugu koja zahteva e-poštu. Primljena e-pošta će se pojaviti direktno na interfejsu veb sajta.
  4. Proverite svoje poštansko sanduče: Vaše inbok će prikazati poruke koje primate. Možete da izaberete da čitate ili brišete e-poštu ovde.

Uputstvo za korišćenje temp mail adrese koje tmailor.com

Uputstvo za korišćenje temp mail adrese koje tmailor.com

Evo jednostavnih koraka kako biste Tmailor.com mogli brzo i efikasno koristiti:

  1. Pristup tmailor.com: Potrebno je da otvorite pregledač i idite na zvanični sajt Tmailor. Temp Pošta: besplatan privremeni i jednokratni generator e-pošte (tmailor.com)
  2. Kreirajte privremenu adresu e-pošte: Čim uđete na veb stranicu, dobićete privremenu adresu e-pošte koja je odmah dostupna.
  3. Koristite e-poštu da biste se prijavili ili primali informacije: Koristite ovu adresu e-pošte da biste se prijavili za nalog ili primali aktivacijske kodove sa online usluga. Ovo pomaže u zaštiti vaše lične adrese e-pošte.
  4. Ponovite e-poštu: Možete ponovo koristiti adresu e-pošte svaki put kada primite novu privremenu adresu e-pošte pomoću pristupnog koda koji se nalazi u odeljku za deljenje.

Tabela poređenja između AdGuard i Tmailor.com

Funkcija AdGuard Temp Pošta Temp Pošta (Tmailor.com)

Temp adresa e-pošte životni vek  

7 dana bez pristupa

Stalna upotreba

Pošalji imejl  

Nije moguće da pošaljem

Nije moguće da pošaljem

Korišćeni domen  

Mali broj domena se lako blokira

Više od KSNUMKS domena, a više se dodaje svakog meseca

Slike punomoćnika  

Imati

Imati

Provera veze (phishing)  

Imati

Imati

Ponovo koristite privremenu adresu e-pošte

Ne (Nije moguće ponovo pregledati e-poštu nakon nekog vremena)

Da (koristite pristupne kodove za ponovnu upotrebu adresa e-pošte nakon dužeg vremena)

Izbrišite dolazne e-poruke nakon 24 sata  

Imati

Imati

Nije potrebna registracija  

Mora da potvrdi captcha

Imati

Zaštita privatnosti  

Dobro

Dobro, sa pristupnim kodovima i preko 500+ domena

Visoko osvetljenje:

  • AdGuard Temp Mail nudi proki slike i proveru linkova kako bi zaštitili korisnike od phishing napada. Ova usluga osigurava da je IP adresa korisnika skrivena od usluga praćenja putem punomoćnika.
  • Tmailor.com takođe podržava slikovne punomoćnike, koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Sa preko 500 različitih domena, Tmailor nudi robusnije rešenje za zaobilaženje veb servisa koji mogu privremeno blokirati e-poštu.

Sa izuzetnim bezbednosnim karakteristikama i visokom fleksibilnošću, Tmailor.com nudi bolje iskustvo korišćenjem privremene e-pošte, posebno kada morate da izbegnete blokiranje od strane zahtevnih sajtova.

Zašto izabrati tmailor.com umesto AdGuard Temp Mail?

Tmailor.com izdvaja od AdGuard Temp Mail zbog svojih izuzetnih karakteristika, koje pružaju više pogodnosti korisnicima kada im je potrebna privremena usluga e-pošte. Evo razloga zašto bi trebalo da izaberete Tmailor.com preko AdGuard Temp Mail:

  • Raznolikost domena: Jedna od najvećih prednosti Tmailora je njegova podrška za više od 500 domena. Ovo pomaže korisnicima da smanje rizik od blokiranja od strane izbirljivih sajtova ili online usluga, koje AdGuard, sa manje domena, ne može da ispuni. Pomoću Tmailor-a možete odabrati pravi domen bez brige o ograničenjima, pružajući veću fleksibilnost.
  • Lako pronalaženje e-pošte: Za razliku od AdGuard-a, Tmailor.com omogućava korisnicima da koriste pristupni kod da se vrate u svoje privremeno sanduče e-pošte u roku od 24 sata. Ovo nudi vrhunsku pogodnost, jer ga možete ponovo pregledati u bilo kom trenutku bez brige o gubitku važnih e-poruka. AdGuard ne pruža ovu funkciju, tako da će e-mail u potpunosti nestati ako zatvorite pregledač.
  • Praktičnije upravljanje e-poštom: Sa Tmailorom možete da se vratite u prijemno sanduče do 24 sata. Ovo pomaže korisnicima da po potrebi proveri e-poštu, efikasno upravljajući e-poštom bez brige o gubitku važnih informacija odmah nakon što ih primi. AdGuard, u međuvremenu, ne podržava odbijanje u prijemno sanduče ako ste napustili sajt.

Sve u svemu, Tmailor.com pomaže korisnicima da izbegnu neželjenu poštu i zaštite svoju privatnost i nudi veću fleksibilnost i pogodnost od AdGuard Temp Mail-a. Za one kojima je potrebna moćna, svestrana i neograničena usluga po broju domena, Tmailor.com je savršen izbor.

Zaključi

AdGuard privremena e-mail usluga je dobar izbor ako vam je potrebno brzo i jednostavno rešenje. Međutim, sa izvanrednim karakteristikama kao što su raznovrsno upravljanje domenom, mogućnost preuzimanja e-pošte kodom i pogodnost upravljanja poštanskim sandučetom, Tmailor.com je mnogo fleksibilnije i sigurnije rešenje. Ako tražite sveobuhvatnu i efikasnu privremenu uslugu e-pošte, Tmailor.com će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Posetite tmailor.com sada da iskusite ovu moćnu i sigurnu privremenu uslugu e-pošte!