Kako ustvariti začasni e-poštni naslov v mobilnem telefonu?

01/09/2023
Kako ustvariti začasni e-poštni naslov v mobilnem telefonu?

Začasne storitve za ustvarjanje e-poštnega naslova so zdaj zanimive za številne uporabnike, da omejijo možnost vdora primarne e-pošte. Spletna spletna mesta ustvarijo brezplačno virtualno e-poštno podporo in hkrati ustvarijo več začasnih e-poštnih sporočil.

Tmailor.com je aplikacija, ki ustvarja naključna virtualna e-poštna sporočila na Android in iOS. E-poštni naslovi so različni in se ne prekrivajo, ne glede na to, kolikokrat jih ustvarite. Uporabniki morajo izbrati katero koli e-pošto za uporabo. Temp Mail nam bo takoj zagotovil kopiranje v odložišče. Naslednji članek bo vodil, kako uporabljati Temp Mail na Android in iOS.

Quick access
├── Kako ustvariti virtualno e-poštno sporočilo v programu Temp Mail s tmailor.com
├── Poleg tega ima TEMP MAIL Tmailor.com aplikaciji tudi druge funkcije, kot so:

Kako ustvariti virtualno e-poštno sporočilo v programu Temp Mail s tmailor.com

1: Uporabniki kliknite na spodnjo povezavo, da namestite aplikacijo Temp Mail na Android in iOS (Iphone - Ipad).

    Get
  1. the Android Temp Mail by tmailor.com app..
  2. Download
  3. Temp Mail by tmailor.com iOS app (iPhone - Ipad)..

Korak 2:

    Odprite aplikacijo in uporabnik bo vprašan, ali želi prejemati obvestila v
  • programu Temp Mail. Kliknite Dovoli prejemanje novic, ko takoj prispe novo e-poštno sporočilo. .
  • Allow notifications
    Potem
  • bomo videli e-poštni naslov, ki je naključno zagotovljen z znaki, ki se nenehno spreminjajo. Če želite preklopiti na drug e-poštni naslov, kliknite gumb Spremeni. Takoj boste dobili nov e-poštni naslov.

Korak 3:

Če želite kopirati e-poštni naslov v odložišče, kliknite začasni e-poštni naslov, ki prikazuje. Videli bomo sporočilo, da je bil naslov kopiran. Ta e-poštni naslov lahko zdaj uporabite za prijavo za e-poštna sporočila, ne da bi uporabili izvirno e-poštno sporočilo.

Get temp mail address

Korak 4:

Ko virtualni e-poštni naslov prejme dohodno pošto, prikaže število novih dohodnih poštnih sporočil. Ko se dotaknete menija »Prejeto« se prikaže seznam prejetih e-poštnih sporočil. Če želite prebrati vsebino, kliknite glavo prejetih e-poštnih sporočil, da vidite vsebino e-poštnega sporočila.

Inbox temp email

Poleg tega ima TEMP MAIL Tmailor.com aplikaciji tudi druge funkcije, kot so:

  1. Upravljajte začasne e-poštne naslove, ki so bili ustvarjeni.
  2. Uporabite
  3. ustvarjene začasne e-poštne naslove.
  4. Skenirajte QR kodo
  5. v skupni rabi ali vnesite žeton za dostop do e-poštnega naslova, ustvarjenega iz druge naprave ali spletnega brskalnika. Varnostno kopirajte in obnovite seznam e-poštnih naslovov v napravo, tako da ga lahko uporabljate pri brisanju ali namestitvi novih
  6. aplikacij v drugo napravo.

Program temp pošte podpira več kot 100+ jezikov po vsem svetu. S to aplikacijo bodo uporabniki takoj imeli naključna navidezna e-poštna sporočila, da se naročijo na storitve kot običajno na telefonu. Poleg tega bomo na vmesniku aplikacije prejeli število novih e-poštnih sporočil.