Začasna e-pošta za enkratno uporabo že ima namensko mobilno aplikacijo za pametne telefone

11/29/2022
Začasna e-pošta za enkratno uporabo že ima namensko mobilno aplikacijo za pametne telefone

Večina spletnih mest zahteva registracijo, preden se uporabnikom odobri popoln dostop, podrobnosti, zahtevane v obrazcu za registracijo, pa vključujejo e-poštne naslove in drugo. Uporabniki tvegajo, da bodo prejeli neželeno pošto, tako da bodo na malo znanem spletnem mestu pustili dejanski e-poštni naslov. Storitev Temp Mail, ki je zdaj na voljo za naprave Android, vam lahko pomaga.

Quick access
├── Začasna pošta v Androidu
├── Prednosti anonimnih e-poštnih storitev
├── Razlogi za uporabo e-poštnih naslovov za enkratno uporabo
├── VPN + začasni e-poštni naslov = popolna anonimnost

Začasna pošta v Androidu

Razvijalci Temp Mail so predstavili aplikacijo, združljivo z Androidom, da bi bila mobilna izkušnja še bolj dostopna.

Povezava do strani v Googlu Play z uradno aplikacijo, ki jo je mogoče prenesti:

Aplikacija Temp Mail v trgovini Google Play

Uporabniku je ob registraciji dodeljen začasni e-poštni naslov.

To e-poštno sporočilo lahko kadar koli spremenite s klikom na gumb »Spremeni« nad naslovom.

Začasna pošta v Androidu

Aplikacija je na voljo v več jezikih, vključno z (vendar ne omejeno na) angleščino, španščino, ruščino, nemščino, francoščino, nizozemščino, italijanščino, poljščino, ukrajinščino, japonščino ... Privzeti jezik aplikacije je izbran glede na jezik uporabnikove naprave.

Aplikacija je na voljo v več jezikih, vključno z (vendar ne omejeno na) angleščino, španščino, ruščino, nemščino, francoščino, nizozemščino, italijanščino, poljščino, ukrajinščino, japonščino ... Privzeti jezik aplikacije je izbran glede na jezik uporabnikove naprave.

E-poštna sporočila so shranjena 24 ur. Nato bodo izbrisani in jih ne bo mogoče obnoviti. Torej, storitev pride prav, ko se uporabnik registrira na spletnem mestu.

Aplikacija Temp Mail ohranja anonimnost uporabnika pri ustvarjanju računa na spletnem mestu, kar mu omogoča, da skrije svoj IP naslov in nikoli ne pošilja osebnih e-poštnih sporočil.

Prednosti anonimnih e-poštnih storitev

  1. Za prejem začasnega e-poštnega naslova niso potrebni nobeni osebni podatki. Uporabniki morajo prenesti in namestiti aplikacijo na Android, in to je to.
  2. Spremenite naslove z enim samim klikom.
  3. Začasni e-poštni naslovi niso nikoli povezani z drugimi uporabnikovimi računi.
  4. Obstajajo različna redno posodobljena domenska imena (@tmailor.com, @coffeejadore.com itd.).
  5. Uporabniki lahko kadar koli izbrišejo svoje e-poštne naslove. Izbrisani bodo tudi vsi podatki, vključno z naslovi IP.
  6. Uporabniki lahko izberejo katero koli uporabniško ime za e-poštni naslov, na primer aztomo@coffeejadore.com, io19guvy@pingddns.com itd. Na žalost je ta funkcija na voljo samo v spletni različici.

Opomba: Možnost pošiljanja sporočil prek aplikacije ali storitev, ki temeljijo na brskalniku, je onemogočena, da se preprečijo prevare. Programska oprema lahko prejema samo obvestila.

Razlogi za uporabo e-poštnih naslovov za enkratno uporabo

Obstaja veliko primerov, ko uporabniki morda potrebujejo začasne poštne storitve:

  • Anonimna e-pošta varuje uporabnike pred neželeno pošto. Pošiljatelji neželene pošte in goljufi, ki se ukvarjajo z lažnim predstavljanjem, uporabnikov uporabnikovega e-poštnega naslova ne poznajo.
  • Storitev je popolna, ko se uporabniki prijavijo iz kakršnega koli razloga in obiščejo vprašljiva spletna mesta.
  • Prenesite e-knjige in programsko opremo, ki je na voljo za prenos, vendar morajo uporabniki pustiti svoje e-poštne naslove.
  • Vsakič, ko mora uporabnik prejeti odgovor od nekoga, vendar ne želi razkriti svojega dejanskega e-poštnega naslova.
  • Veliko drugih situacij.

Opomba: E-poštna sporočila za enkratno uporabo ščitijo anonimnost uporabnikov in prihranijo čas. Registracija lažnih računov za začasno uporabo na priljubljenih spletnih mestih postaja vse težja. Uporabniki so prisiljeni izpolniti več polj v registracijskem obrazcu. V številnih storitvah (kot je Google) morajo uporabniki za potrditev registracije navesti svojo številko mobilnega telefona. Začasna pošta ne zahteva ničesar od zgoraj navedenega. Registracija se izvede samodejno ali z enim samim klikom.

VPN + začasni e-poštni naslov = popolna anonimnost

Zagotovljena spletna anonimnost ni težava, če je storitev začasne pošte kombinirana z VPN, ki uporabnikom omogoča, da skrijejo svoj naslov IP. Ta storitev je dostopna na cloudflare WARP. Razvijalci so se potrudili, da bi bila storitev preprosta in uporabniku prijazna, brez nadležnih oglasov in visokih hitrosti povezave. Poleg tega bo VPN iz cloudflare WARP odblokiral vsa blokirana spletna mesta, šifriral promet in zaščitil vaš računalnik ali dlančnik pred vdori in zlonamerno programsko opremo.