Ako vytvoriť dočasnú e-mailovú adresu na mobilnom telefóne?

01/09/2023
Ako vytvoriť dočasnú e-mailovú adresu na mobilnom telefóne?

Dočasné služby generovania e-mailových adries sú teraz zaujímavé pre mnohých používateľov, aby obmedzili možnosť hacknúť primárny e-mail. Online webové stránky vytvárajú bezplatnú virtuálnu e-mailovú podporu a vytvárajú viacero dočasných e-mailov súčasne.

Tmailor.com je aplikácia, ktorá generuje náhodné virtuálne e-maily v systémoch Android a iOS. E-mailové adresy sú rôzne a neprekrývajú sa bez ohľadu na to, koľkokrát ich vytvoria. Používatelia musia vybrať ľubovoľný e-mail, ktorý chcú použiť. Dočasná pošta nám ho okamžite poskytne na kopírovanie do Schránky. Nasledujúci článok bude návod, ako používať Temp Mail v systémoch Android a iOS.

Quick access
├── Ako vytvoriť virtuálny e-mail v službe Temp Mail by tmailor.com
├── Okrem toho má aplikácia TEMP MAIL by Tmailor.com aj ďalšie funkcie, ako napríklad:

Ako vytvoriť virtuálny e-mail v službe Temp Mail by tmailor.com

Krok 1: Používatelia kliknutím na odkaz nižšie nainštalujú aplikáciu Temp Mail na Android a iOS (iPhone - Ipad).

  1. Získajte aplikáciu Android Temp Mail od tmailor.com aplikácie..
  2. Stiahnite si aplikáciu Temp Mail by tmailor.com iOS (iPhone - Ipad)..

Krok 2:

  • Otvorte aplikáciu a používateľovi sa zobrazí otázka, či chce dostávať upozornenia v službe Temp Mail. Kliknutím na položku Povoliť môžete dostávať novinky, keď okamžite príde nový e-mail. .
  • Allow notifications
  • Potom uvidíme e-mailovú adresu náhodne poskytnutú s neustále sa meniacimi znakmi. Ak chcete prepnúť na inú e-mailovú adresu, kliknite na tlačidlo Zmeniť. Okamžite dostanete novú e-mailovú adresu.

Krok 3:

Ak chcete skopírovať e-mailovú adresu do Schránky, kliknite na zobrazenú dočasnú e-mailovú adresu. Zobrazí sa správa, že adresa bola skopírovaná. Túto e-mailovú adresu teraz môžete použiť na registráciu e-mailov bez použitia pôvodného e-mailu.

Get temp mail address

Krok 4:

Keď virtuálna e-mailová adresa prijíma prichádzajúcu poštu, zobrazuje počet nových správ prichádzajúcej pošty. Po klepnutí na ponuku doručenej pošty sa zobrazí zoznam prijatých e-mailov. Ak si chcete prečítať obsah, musíte kliknúť na hlavičku prijatých e-mailov, aby ste videli obsah e-mailu.

Inbox temp email

Okrem toho má aplikácia TEMP MAIL by Tmailor.com aj ďalšie funkcie, ako napríklad:

  1. Spravujte vytvorené dočasné e-mailové adresy.
  2. Použite vytvorené dočasné e-mailové adresy.
  3. Naskenujte zdieľaný QR kód alebo zadajte token, aby ste získali prístup k e-mailovej adrese vytvorenej z iného zariadenia alebo vo webovom prehliadači.
  4. Zálohujte a obnovte zoznam e-mailových adries do zariadenia, aby ho bolo možné použiť pri odstraňovaní alebo inštalácii nových aplikácií do iného zariadenia.

Aplikácia Temp mail podporuje viac ako 100+ jazykov po celom svete. S touto aplikáciou budú mať používatelia okamžite náhodné virtuálne e-maily, aby sa mohli prihlásiť na odber služieb ako obvykle v telefóne. Okrem toho dostaneme počet nových e-mailov priamo na rozhraní aplikácie.