E-mailul temporar de unică folosință are deja o aplicație mobilă dedicată pentru smartphone-uri

11/29/2022
E-mailul temporar de unică folosință are deja o aplicație mobilă dedicată pentru smartphone-uri

Majoritatea site-urilor web necesită înregistrare înainte de a acorda acces complet utilizatorilor, iar detaliile solicitate în formularul de înregistrare includ adrese de e-mail și multe altele. Utilizatorii riscă să primească spam lăsând o adresă de e-mail reală pe un site puțin cunoscut. Serviciul Temp Mail, disponibil acum pentru dispozitivele Android, vă poate ajuta.

Quick access
├── Mail temporar pe Android
├── Beneficiile serviciilor de e-mail anonime
├── Motive pentru a utiliza adrese de e-mail de unică folosință
├── VPN + e-mail temporar = anonimat complet

Mail temporar pe Android

Dezvoltatorii Temp Mail au lansat o aplicație compatibilă cu Android pentru a face experiența mobilă și mai accesibilă.

Link către pagina Google Play cu aplicația oficială descărcabilă:

Aplicația de e-mail temporară din magazinul Google Play

Utilizatorului i se atribuie o adresă de e-mail temporară la înregistrare.

Puteți schimba acest e-mail oricând făcând clic pe butonul "Modificare" de deasupra adresei.

Mail temporar pe Android

Aplicația este disponibilă în mai multe limbi, inclusiv (dar fără a se limita la) engleză, spaniolă, rusă, germană, franceză, olandeză, italiană, poloneză, ucraineană, japoneză ... Limba implicită a aplicației este selectată în funcție de limba dispozitivului utilizatorului.

Aplicația este disponibilă în mai multe limbi, inclusiv (dar fără a se limita la) engleză, spaniolă, rusă, germană, franceză, olandeză, italiană, poloneză, ucraineană, japoneză ... Limba implicită a aplicației este selectată în funcție de limba dispozitivului utilizatorului.

E-mailurile sunt stocate timp de 24 de ore. După aceea, acestea vor fi șterse și nu pot fi restaurate. Deci, serviciul este util atunci când un utilizator se înregistrează pe site.

Aplicația Temp Mail menține anonimatul utilizatorului atunci când creează un cont pe site, permițându-i să-și ascundă adresa IP și să nu trimită niciodată e-mailuri personale.

Beneficiile serviciilor de e-mail anonime

  1. Nu sunt necesare date personale pentru a primi o adresă de e-mail temporară. Utilizatorii trebuie să descarce și să instaleze aplicația pe Android și atât.
  2. Schimbați adresele cu un singur clic.
  3. Adresele de e-mail temporare nu sunt niciodată legate de celelalte conturi ale utilizatorului.
  4. Există diverse nume de domenii actualizate periodic (@tmailor.com, @coffeejadore.com etc.).
  5. Utilizatorii își pot șterge adresele de e-mail în orice moment. Toate datele, inclusiv adresele IP, vor fi, de asemenea, șterse.
  6. Utilizatorii pot alege orice nume de utilizator pentru adresa de e-mail, cum ar fi aztomo@coffeejadore.com, io19guvy@pingddns.com etc. Din păcate, această caracteristică este disponibilă numai în versiunea web.

Notă: Capacitatea de a trimite mesaje prin intermediul aplicației sau al serviciilor bazate pe browser a fost dezactivată pentru a preveni escrocheriile. Software-ul poate primi numai notificări.

Motive pentru a utiliza adrese de e-mail de unică folosință

Există multe situații în care utilizatorii pot avea nevoie de servicii de poștă temporară:

  • E-mailul anonim păstrează utilizatorii în siguranță împotriva spamului. Adresa de e-mail a utilizatorului rămâne necunoscută spammerilor și fraudatorilor care se angajează în phishing.
  • Serviciul este perfect atunci când utilizatorii se înscriu din orice motiv și vizitează site-uri web discutabile.
  • Descărcați cărți electronice și software disponibile pentru descărcare, dar solicitați utilizatorilor să își lase adresele de e-mail.
  • De fiecare dată când un utilizator trebuie să primească un răspuns de la cineva, dar nu dorește să-și dezvăluie adresa de e-mail reală.
  • Multe alte situații.

Notă: E-mailurile de unică folosință protejează anonimatul utilizatorilor și economisesc timp. Înregistrarea conturilor false pentru utilizare temporară pe site-urile populare devine din ce în ce mai dificilă. Utilizatorii sunt obligați să completeze mai multe câmpuri în formularul de înregistrare. În multe servicii (cum ar fi Google), utilizatorii trebuie să specifice numărul lor de telefon mobil pentru a confirma înregistrarea. Corespondența temporară nu necesită niciuna dintre cele de mai sus. Înregistrarea se face automat sau cu un singur click.

VPN + e-mail temporar = anonimat complet

Anonimatul online garantat nu este o problemă dacă un serviciu de poștă temporară este combinat cu un VPN, permițând utilizatorilor să își ascundă adresa IP. Acest serviciu este accesibil la cloudflare WARP. Dezvoltatorii au încercat din răsputeri să facă serviciul simplu și ușor de utilizat, fără reclame enervante și viteze mari de conectare. În plus, un VPN de la cloudflare WARP va debloca orice site-uri web blocate, va cripta traficul și vă va proteja PC-ul sau dispozitivul portabil de intruziuni și programe malware.