Termeni și condiții

11/29/2022
Termeni și condiții

Termenii de utilizare sunt un acord între un utilizator ("dvs.") și tmailor.com serviciu ("Serviciul", "noi") care prezintă termenii și condițiile Serviciului. Vă rugăm să citiți cu atenție acordul, deoarece prin utilizarea Serviciului, sunteți de acord cu următorii termeni.

Quick access
├── GENERAL
├── DESCRIEREA SERVICIULUI
├── UTILIZARE ACCEPTABILĂ
├── DECLARATIILE
├── INDEMNIZAŢIA
├── CONSIMTAMANTUL DVS.
├── MODIFICĂRI
├── CONTACTE

GENERAL

Nu oferim nicio garanție de adecvare sau fiabilitate pentru niciun scop. Proprietarii își rezervă dreptul de a elimina disponibilitatea sau existența acestuia în orice moment. Orice e-mail trimis prin intermediul Serviciului poate sau nu să fie disponibil pentru vizualizare, poate fi modificat și poate fi vizualizat imediat de orice utilizator al sistemului. Sunteți de acord să accesați datele Serviciului numai prin intermediul site-ului web al Serviciului.

DESCRIEREA SERVICIULUI

Serviciul este gratuit și vă permite să:

  • Accesați lista domeniilor gratuite.
  • Generați imediat o nouă adresă de e-mail.
  • Eliminați și generați adrese de e-mail unice.
  • Modificați numele adreselor de e-mail.
  • Primiți automat e-mailuri și atașamente.
  • Citiți e-mailurile primite, precum și extensiile.
  • Descărcați surse (. EML), precum și atașamente de fișiere.
  • Copiați în clipboard sau utilizați codul QR.

UTILIZARE ACCEPTABILĂ

Vă angajați să nu utilizați Serviciul direct sau indirect în niciun scop ilegal. Sunteți de acord că orice e-mail trimis serviciului sau e-mailurile pe care le încurajați pe alții să le trimită vor deveni domeniu public imediat ce se află în sistemul Serviciului, fără a vă aștepta ca conținutul de e-mail să fie încrezător.

Nu utilizați sistemul public al Serviciului pentru a obține, stoca sau vizualiza e-mailuri care conțin informații confidențiale sau private. Sunteți de acord că Serviciul nu are nici un control asupra conținutului pus în cutiile poștale.

Vă angajați să păstrați Serviciul inofensiv de orice daune cauzate de pierderea e-mailurilor, a conținutului de e-mail sau a deteriorării dispozitivului din cauza vizualizării e-mailurilor după utilizarea directă sau indirectă a Serviciului.

Înțelegeți și sunteți de acord că nu puteți trimite e-mailuri cu Serviciul. Doar primi. În plus, deoarece Serviciul este gratuit, se ocupă de milioane de e-mailuri pe oră. Astfel, înțelegeți și sunteți de acord că perioada maximă de stocare pentru e-mailuri poate fi de 1-2 ore, ceea ce poate schimba domeniile.

Vă angajați să nu utilizați e-mailuri temporare pentru a înregistra conturi importante sau pentru a primi date sensibile. Serviciul nu va putea restaura e-mailurile sau domeniile odată ce acestea sunt eliminate.

DECLARATIILE

Serviciul este furnizat "ca atare", fără niciun fel de garanție. Nu garantăm că Serviciul va îndeplini cerințele și așteptările dumneavoastră sau că va fi întotdeauna disponibil, fără erori, neîntrerupt și sigur. Nu oferim nicio garanție cu privire la prezența anumitor nume sau adrese de domenii în Serviciu și stocarea prin e-mail a e-mailurilor deja primite.

INDEMNIZAŢIA

Veți exonera de răspundere și veți despăgubi Serviciul, precum și directorii, ofițerii, angajații, partenerii și agenții săi, de la și împotriva oricăror răspunderi, dispute, revendicări, daune, pierderi, cereri, daune, cheltuieli și costuri, inclusiv, dar fără a se limita la, taxe contabile și legale adecvate, care pot apărea din sau în orice mod legate de accesul sau utilizarea Serviciului sau de încălcarea de către dumneavoastră a acestor Termeni de utilizare.

CONSIMTAMANTUL DVS.

Sunteți de acord cu Termenii de utilizare și Politica de confidențialitate prin utilizarea Serviciului nostru.

MODIFICĂRI

Ne rezervăm dreptul de a modifica Termenii în orice moment. Modificările vor intra în vigoare de îndată ce sunt postate pe această pagină. De aceea, vă încurajăm să verificați în mod regulat Termenii pentru actualizări.

CONTACTE

Dacă există întrebări cu privire la acești Termeni de utilizare, contactați-ne la tmailor.com@gmail.com.