Ce este un serviciu de e-mail temporar? Ce este e-mailul de unică folosință?

11/26/2022
Ce este un serviciu de e-mail temporar? Ce este e-mailul de unică folosință?

Bună tuturor! Suntem creatorii site-ului tmailor.com. Acesta este primul nostru articol din acest blog. Suntem un serviciu de e-mail temporar de unică folosință. În primul rând, vrem să vă spunem cum funcționează e-mailul temporar. Să începem.

Quick access
├── Ce este un e-mail temporar?
├── De ce am nevoie de un e-mail temporar în locul adresei mele de e-mail?
├── Cum aleg un furnizor de adrese de e-mail temporare de unică folosință?
├── Termina

Ce este un e-mail temporar?

De exemplu, acesta este e-mailul dumneavoastră temporar pe care îl oferim, cum ar fi mrx2022@tmailor.com, și îl puteți folosi peste tot: înregistrați-vă pe site-uri web și rețele sociale, primiți link-uri către diferite arhive, primiți meme-uri amuzante, primiți conținut de e-mail pe care alții vi-l trimit ...

După un timp (de obicei peste 24 de ore), e-mailurile primite la adresa mrx2022@tmailor.com vor fi șterse automat de pe site-ul nostru.

Ce este un e-mail temporar?

Spre deosebire de alte servicii temporare de e-mail, cum ar fi temp-mail, 10minutemail ... În loc să utilizați un server de e-mail separat (verificați și detectați cu ușurință adresele temporare ale serverului de e-mail). Tehnologia noastra foloseste inregistrari MX prin Microsoft, Google... Deci, adresa noastră de e-mail temporară este anonimă și poate evita detectarea ca una temporară. Vizualizare eșantion

De ce am nevoie de un e-mail temporar în locul adresei mele de e-mail?

De ce am nevoie de un e-mail temporar în locul adresei mele de e-mail?

Iată câteva motive întemeiate pentru a utiliza adrese de e-mail temporare de unică folosință:

  1. Scapă de spam. Adresele de e-mail de unică folosință sunt un instrument util împotriva spamului. În special, pentru utilizatorii care vizitează în mod constant formulare web, forumuri și grupuri de discuții, puteți limita spamul la un minim absolut cu o adresă de e-mail temporară de unică folosință.
  2. Anonim. Hackerii nu pot obține adrese de e-mail reale, nume reale ... al tău. Aceasta este o modalitate bună de a vă îmbunătăți securitatea pe internet.
  3. Înscrieți-vă pentru orice al doilea cont. Puteți utiliza un e-mail temporar pentru a înregistra un cont de rețea socială care acceptă Twitter, Facebook, Tiktok ... fără a fi nevoie să creați o nouă adresă Gmail, Hotmail separat. Un cont nou are nevoie de un alt mesaj decât cel implicit. Pentru a exclude gestionarea unui nou inbox de e-mail, obțineți o nouă adresă de e-mail de unică folosință la tmailor.com.

Cum aleg un furnizor de adrese de e-mail temporare de unică folosință?

Cum aleg un furnizor de adrese de e-mail temporare de unică folosință?

Furnizorii temporari de adrese de e-mail ar trebui să aibă următoarele condiții:

  • Permite utilizatorilor să creeze adrese de e-mail temporare la un clic pe un buton..
  • Nu este nevoie să vă înregistrați sau să solicitați informații de identificare despre utilizatori.
  • Adresele de e-mail temporare trebuie să fie anonime.
  • Furnizați mai multe adrese de e-mail (câte doriți).
  • E-mailurile primite nu trebuie să fie stocate prea mult timp pe server.
  • Design simplu și funcțional pentru a obține instantaneu un e-mail temporar.
  • Au fost creați furnizori de adrese de e-mail temporare aleatorii și care nu se dublează.

Termina

Adresa de e-mail temporară, e-mailul de unică folosință: este un serviciu de e-mail gratuit care permite primirea de e-mailuri la o adresă de e-mail temporară și autodistrugerea după ce a trecut un anumit timp. Multe forumuri, proprietari de Wi-Fi, site-uri web și bloguri solicită vizitatorilor să se înscrie cu o adresă de e-mail înainte de a vizualiza conținut, de a posta comentarii sau de a descărca ceva. tmailor.com este cel mai avansat serviciu temporar de e-mail care vă ajută să evitați spamul și să rămâneți în siguranță.