Midlertidig engangs-e-post har allerede en dedikert mobilapp for smarttelefoner

11/29/2022
Midlertidig engangs-e-post har allerede en dedikert mobilapp for smarttelefoner

De fleste nettsteder krever registrering før du gir full tilgang til brukere, og detaljer forespurt i registreringsskjemaet inkluderer e-postadresser og mer. Brukere risikerer å motta spam ved å legge igjen en faktisk e-postadresse på et lite kjent nettsted. Temp Mail-tjenesten, nå tilgjengelig for Android-enheter, kan hjelpe.

Quick access
├── Midlertidig e-post på Android
├── Fordeler med anonyme e-posttjenester
├── Grunner til å bruke engangs-e-postadresser
├── VPN + midlertidig e-post = fullstendig anonymitet

Midlertidig e-post på Android

Temp Mail-utviklere har lansert en Android-kompatibel app for å gjøre mobilopplevelsen enda mer tilgjengelig.

Link til Google Play-siden med den nedlastbare offisielle appen:

Temp mail-app i Google Play Store

Brukeren tildeles en midlertidig e-postadresse ved registrering.

Du kan endre denne e-posten når som helst ved å klikke på "Endre" -knappen over adressen.

Midlertidig e-post på Android

Appen er tilgjengelig på flere språk, inkludert (men ikke begrenset til) engelsk, spansk, russisk, tysk, fransk, nederlandsk, italiensk, polsk, ukrainsk, japansk... Programmets standardspråk velges i henhold til brukerens enhetsspråk.

Appen er tilgjengelig på flere språk, inkludert (men ikke begrenset til) engelsk, spansk, russisk, tysk, fransk, nederlandsk, italiensk, polsk, ukrainsk, japansk... Programmets standardspråk velges i henhold til brukerens enhetsspråk.

E-post lagres i 24 timer. Etterpå blir de slettet og kan ikke gjenopprettes. Så tjenesten kommer godt med når en bruker registrerer seg på nettstedet.

Temp Mail-appen opprettholder brukerens anonymitet når du oppretter en konto på nettstedet, slik at de kan skjule IP-adressen sin og aldri sende ut personlige e-poster.

Fordeler med anonyme e-posttjenester

  1. Ingen personopplysninger kreves for å motta en midlertidig e-postadresse. Brukere må laste ned og installere appen på Android, og det er det.
  2. Endre adresser med bare ett klikk.
  3. Midlertidige e-postadresser kobles aldri til brukerens andre kontoer.
  4. Det finnes ulike jevnlig oppdaterte domenenavn (@tmailor.com, @coffeejadore.com osv.).
  5. Brukere kan når som helst slette e-postadressene sine. Alle data, inkludert IP-adresser, vil også bli slettet.
  6. Brukere kan velge hvilket som helst brukernavn for e-postadressen, for eksempel aztomo@coffeejadore.com, io19guvy@pingddns.com, etc. Dessverre er denne funksjonen bare tilgjengelig i nettversjonen.

Notat: Muligheten til å sende meldinger via appen eller nettleserbaserte tjenester er deaktivert for å forhindre svindel. Programvaren kan bare motta varsler.

Grunner til å bruke engangs-e-postadresser

Det er mange situasjoner der brukere kan trenge midlertidige posttjenester:

  • Anonym e-post holder brukerne trygge mot spam. Brukerens e-postadresse forblir ukjent for spammere og svindlere som driver med phishing.
  • Tjenesten er perfekt når brukere registrerer seg av en eller annen grunn og besøker tvilsomme nettsteder.
  • Last ned e-bøker og programvare som er tilgjengelig for nedlasting, men krever at brukerne legger igjen e-postadressene sine.
  • Hver gang en bruker trenger å få svar fra noen, men ikke vil avsløre sin faktiske e-postadresse.
  • Mange andre situasjoner.

Notat: Engangs-e-poster beskytter brukerens anonymitet og sparer tid. Registrering av falske kontoer for midlertidig bruk på populære nettsteder blir stadig vanskeligere. Brukere blir tvunget til å fylle ut flere felt i registreringsskjemaet. I mange tjenester (for eksempel Google) må brukerne oppgi mobiltelefonnummeret sitt for å bekrefte registreringen. Midlertidig post krever ikke noe av det ovennevnte. Registrering utføres automatisk eller med bare ett klikk.

VPN + midlertidig e-post = fullstendig anonymitet

Garantert anonymitet på nettet er ikke et problem hvis en midlertidig posttjeneste kombineres med en VPN, slik at brukerne kan skjule IP-adressen sin. Denne tjenesten er tilgjengelig på cloudflare WARP. Utviklerne har prøvd sitt beste for å gjøre tjenesten enkel og brukervennlig, uten irriterende annonser og høye tilkoblingshastigheter. I tillegg vil en VPN fra cloudflare WARP fjerne blokkeringen av blokkerte nettsteder, kryptere trafikk og beskytte PC-en eller håndholdt mot inntrenging og skadelig programvare.