Personvernpolicy

11/29/2022
Personvernpolicy

Denne personvernerklæringen ("policyen") beskriver måtene vi behandler personopplysninger og andre data som vi kan motta gjennom vår tmailor.com tjeneste ("tjenesten", "vi").

Vi oppfordrer deg til å lese retningslinjene nøye før du begynner å bruke tjenesten, da du godtar retningslinjene når du får tilgang til eller bruker tjenesten. Slutt å bruke tjenesten hvis du er uenig i retningslinjene og vilkårene for bruk.

Quick access
├── PERSONLIG INFORMASJON
├── INFORMASJONSKAPSLER
├── AD SERVERING
├── EKSTERNE LENKER
├── SIKKERHET
├── ENDRINGER
├── KONTAKTER

PERSONLIG INFORMASJON

Vi samler ikke inn personlig identifiserbar informasjon, for eksempel navn, e-post, telefonnummer, geolokalisering eller IP-adresse. Tjenesten fungerer helt anonymt, så vi lagrer ikke logger eller overvåker nettaktiviteten din.

INFORMASJONSKAPSLER

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre tjenesteytelsen kontinuerlig. Informasjonskapsler hjelper oss med å huske innstillingene dine for å gi den beste brukeropplevelsen. Du står fritt til å deaktivere informasjonskapsler i enhetsinnstillingene dine, men dette kan gjøre at enkelte funksjoner i tjenesten ikke er tilgjengelige.

Siden vi bruker tredjeparts analysetjenester som Firebase og Google Analytics, bør du være oppmerksom på at de også kan bruke informasjonskapsler. Du kan lese gjennom retningslinjene deres her: https://policies.google.com/privacy. I tillegg brukes statistikkdataene vi får fra analysetjenesten på en måte som ikke kan kobles til individuelle brukere.

AD SERVERING

Når du bruker tjenesten, kan du bli vist generiske annonser av Google AdSense. Vennligst les mer om hvilke data som kan samles inn av Google AdSense her https://policies.google.com/privacy.

EKSTERNE LENKER

Hvis du forlater nettstedet vårt ved å følge en lenke til et eksternt nettsted eller en tjeneste, bør du bli kjent med deres retningslinjer og vilkår. Dessverre har vi ikke kontroll over eksterne nettsteder du kan besøke, så du besøker dem på egen risiko.

SIKKERHET

Vi bruker pålitelige administrative og tekniske sikkerhetsmetoder for å beskytte informasjon vi kan samle inn av statistikk- og appforbedringsårsaker. Serverne våre er plassert i datasentre der robuste sikkerhetsrutiner brukes. Selv om vi gjør vårt beste for å sikre en trygg og sikker tjeneste, bør du være oppmerksom på at på Internett kan ingen datasikkerhetstiltak gi total beskyttelse.

ENDRINGER

Vi forbeholder oss retten til å endre og oppdatere retningslinjene fra tid til annen hvis det gjøres vesentlige endringer i egenskaper eller funksjonalitet i tjenesten. Sjekk derfor retningslinjene regelmessig for å vite hvilke data som kan samles inn mens du bruker tjenesten.

KONTAKTER

Hvis du har spørsmål angående personvernreglene, kan du kontakte oss på tmailor.com@gmail.com.