Vilkår for bruk

11/29/2022
Vilkår for bruk

Vilkår for bruk er en avtale mellom en bruker ("du") og tmailor.com tjeneste ("Tjenesten", "vi") som skisserer vilkårene og betingelsene for tjenesten. Les avtalen nøye, da du ved å bruke tjenesten godtar følgende vilkår.

Quick access
├── GENERELT
├── BESKRIVELSE AV TJENESTEN
├── AKSEPTABEL BRUK
├── ANSVARSFRASKRIVELSER
├── SKADESERSTATNING
├── DITT SAMTYKKE
├── ENDRINGER
├── KONTAKTER

GENERELT

Vi gir ingen garanti for egnethet eller pålitelighet for noe formål. Eierne forbeholder seg retten til å fjerne tilgjengeligheten eller eksistensen når som helst. Enhver e-post sendt via tjenesten kan eller ikke kan være tilgjengelig for visning, kan endres, og kan umiddelbart vises av alle brukere av systemet. Du samtykker i å bare få tilgang til tjenestedataene via nettstedet til tjenesten.

BESKRIVELSE AV TJENESTEN

Tjenesten er gratis, og den lar deg:

  • Få tilgang til listen over gratis domener.
  • Generer en ny e-postadresse med en gang.
  • Fjern og generer unike e-postadresser.
  • Endre navnene på e-postadressene.
  • Få automatisk e-post og vedlegg.
  • Les innkommende e-post, samt utvidelser.
  • Last ned kilder (. EML), samt filvedlegg.
  • Kopier til utklippstavlen eller bruk QR-kode.

AKSEPTABEL BRUK

Du forplikter deg til ikke å bruke tjenesten direkte eller indirekte til ulovlige formål. Du samtykker i at all e-post som sendes til tjenesten eller e-postmeldinger du oppfordrer andre til å sende, blir allemannseie så snart de er i tjenestesystemet, uten forventning om at e-postinnhold skal være trygt.

Du bruker ikke tjenestens offentlige system til å innhente, lagre eller vise e-postmeldinger som inneholder konfidensiell eller privat informasjon. Du erkjenner at tjenesten ikke har kontroll over innhold som legges inn i postbokser.

Du forplikter deg til å holde tjenesten skadesløs fra eventuelle skader forårsaket av tap av e-post, e-postinnhold eller skade på enheten din på grunn av visning av e-post etter direkte eller indirekte bruk av tjenesten.

Du forstår og godtar at du ikke kan sende e-post med tjenesten. Bare motta. Videre, siden tjenesten er gratis, håndterer den millioner av e-poster i timen. Dermed forstår og godtar du at maksimal lagringsperiode for e-post kan være 1-2 timer, noe som kan endre domenene.

Du forplikter deg til ikke å bruke midlertidige e-poster til å registrere viktige kontoer eller til å motta sensitive data. Tjenesten vil ikke kunne gjenopprette e-post eller domener når de er fjernet.

ANSVARSFRASKRIVELSER

Tjenesten leveres "som den er", uten noen form for garanti. Vi garanterer ikke at tjenesten vil oppfylle dine krav og forventninger, eller at den alltid vil være tilgjengelig, feilfri, uavbrutt og sikker. Vi gir ingen garantier for tilstedeværelsen av bestemte navn eller adresser til domener i tjenesten og e-postlagring av allerede mottatte e-poster.

SKADESERSTATNING

Du vil holde tjenesten skadesløs og skadesløs, så vel som dens direktører, ledere, ansatte, partnere og agenter, fra og mot ethvert ansvar, tvister, krav, skader, tap, krav, skader, utgifter og kostnader, inkludert, uten begrensning, riktig regnskaps- og juridiske avgifter, som kan oppstå som følge av eller på noen måte relatert til din tilgang til eller bruk av tjenesten eller brudd på disse bruksvilkårene.

DITT SAMTYKKE

Du samtykker til våre vilkår for bruk og personvernregler ved å bruke tjenesten vår.

ENDRINGER

Vi forbeholder oss retten til å endre vilkårene når som helst. Endringene trer i kraft så snart de er lagt ut på denne siden. Derfor oppfordrer vi deg til å sjekke vilkårene for oppdateringer regelmessig.

KONTAKTER

Hvis det er spørsmål angående disse vilkårene for bruk, kontakt oss på tmailor.com@gmail.com.