Hva er en midlertidig e-posttjeneste? Hva er engangs-e-post?

11/26/2022
Hva er en midlertidig e-posttjeneste? Hva er engangs-e-post?

Hei alle sammen! Vi er skaperne av det tmailor.com nettstedet. Dette er vår første artikkel i denne bloggen. Vi er en engangs midlertidig e-posttjeneste. Først vil vi fortelle deg hvordan midlertidig e-post fungerer. La oss komme i gang.

Quick access
├── Hva er en midlertidig e-post?
├── Hvorfor trenger jeg en midlertidig e-post i stedet for e-postadressen min?
├── Hvordan velger jeg en midlertidig engangsleverandør av e-postadresser?
├── Konkludere

Hva er en midlertidig e-post?

For eksempel er dette din midlertidige e-post som vi tilbyr, for eksempel mrx2022@tmailor.com, og du kan bruke den overalt: registrer deg på nettsteder og sosiale nettverk, motta lenker til forskjellige arkiver, motta morsomme memes, motta e-postinnhold som andre sender deg ...

Etter en tid (vanligvis over 24 timer) vil e-postmeldinger mottatt på mrx2022@tmailor.com adresse automatisk bli slettet fra nettstedet vårt.

Hva er en midlertidig e-post?

I motsetning til andre midlertidige e-posttjenester som temp-mail, 10minutemail ... I stedet for å bruke en egen e-postserver (Kontroller og oppdag enkelt midlertidige e-postserveradresser). Vår teknologi bruker MX-poster gjennom Microsoft, Google... Så vår midlertidige e-postadresse er anonym og kan unngå å bli oppdaget som en midlertidig. Vis eksempel

Hvorfor trenger jeg en midlertidig e-post i stedet for e-postadressen min?

Hvorfor trenger jeg en midlertidig e-post i stedet for e-postadressen min?

Her er noen gode grunner til å bruke midlertidige engangs-e-postadresser:

  1. Bli kvitt spam. Engangs-e-postadresser er et nyttig verktøy mot spam. Spesielt for brukere som stadig besøker nettskjemaer, fora og diskusjonsgrupper, kan du begrense spam til et absolutt minimum med en midlertidig engangs-e-postadresse.
  2. Anonym. Hackere kan ikke få ekte e-postadresser, ekte navn ... din. Dette er en god måte å forbedre sikkerheten din på internett.
  3. Registrer deg for en hvilken som helst annen konto. Du kan bruke en midlertidig e-post til å registrere en sosial nettverkskonto som støtter Twitter, Facebook, Tiktok ... uten å måtte opprette en ny Gmail-adresse, Hotmail separat. En ny konto trenger en annen melding enn standardkontoen. Hvis du vil ekskludere administrasjon av en ny e-postboks, får du en ny engangs-e-postadresse på tmailor.com.

Hvordan velger jeg en midlertidig engangsleverandør av e-postadresser?

Hvordan velger jeg en midlertidig engangsleverandør av e-postadresser?

Leverandører av midlertidige e-postadresser bør ha følgende betingelser:

  • Tillater brukere å opprette midlertidige e-postadresser ved å klikke på en knapp.
  • Det er ikke nødvendig å registrere eller be om identifiserende informasjon om brukere.
  • Midlertidige e-postadresser må være anonyme.
  • Oppgi mer enn én e-postadresse (så mange du vil).
  • Mottatte e-postmeldinger trenger ikke å lagres for lenge på serveren.
  • Enkel og funksjonell design for å få en midlertidig e-post umiddelbart.
  • Tilfeldige og ikke-dupliserte midlertidige e-postadresseleverandører er opprettet.

Konkludere

Midlertidig e-postadresse, engangs-e-post: er en gratis e-posttjeneste som gjør det mulig å motta e-post på en midlertidig e-postadresse og selvdestruere etter at en bestemt tid har gått. Mange fora, Wi-Fi-eiere, nettsteder og blogger krever at besøkende registrerer seg med en e-postadresse før de ser på innhold, legger ut kommentarer eller laster ned noe. tmailor.com er den mest avanserte midlertidige e-posttjenesten som hjelper deg med å unngå spam og være trygg.