Instruksjoner om hvordan du oppretter og bruker en midlertidig e-postadresse levert av Tmailor.com

10/10/2024
Instruksjoner om hvordan du oppretter og bruker en midlertidig e-postadresse levert av Tmailor.com
Quick access
├── Innføre
├── Hva er Temp Mail, og hvorfor bør du bruke det?
├── Oversikt over Tmailor.com og dens enestående fordeler
├── Hvordan lage en midlertidig e-postadresse på Tmailor.com
├── Bruk Tmailor.com på Android og iOS.
├── Instruksjoner for å gjenopprette en midlertidig e-postadresse med et token på Tmailor.com
├── Hvordan bruke Temp Mail til nettaktiviteter
├── Unike funksjoner ved midlertidig post på Tmailor.com
├── Slik administrerer du innkommende varsler og e-poster
├── Sikkerhetsfunksjonen for midlertidig e-post som Tmailor.com tilbyr
├── Fordeler med å bruke Tmailor.com sammenlignet med andre Temp Mail-tjenester
├── Hvordan hjelper Tmailor.com deg med å unngå spam?
├── Ofte stilte spørsmål om bruk av Tmailor.com
├── Konkludere

Innføre

På det voksende internett har behovet for å sikre personlig informasjon og unngå å bli plaget av spam blitt ekstremt presserende. Hver dag registrerer vi kontoer på nettsteder, nettjenester, sosiale nettverk eller fora uten å vite om informasjonen vi gir er konfidensiell eller ikke. Bruk av en personlig e-postadresse på upålitelige plattformer kan føre til å motta en haug med uønskede reklame-e-poster og, enda verre, dele personlig informasjon uten tillatelse.

Det er her midlertidige e-posttjenester blir den perfekte løsningen på dette problemet. Tmailor.com er en av de raskeste, mest tilgjengelige og mest pålitelige leverandørene av midlertidige e-posttjenester. Med bare noen få sekunder med tilgang til nettstedet kan du umiddelbart eie en midlertidig e-postadresse uten å oppgi personlig informasjon. Dette gjør det mulig å bruke denne e-posten til å registrere seg for en konto eller motta e-post uten å bekymre deg for spam eller miste personvernet.

I tillegg til å være gratis og enkel å bruke, tilbyr Tmailor.com mange enestående fordeler, for eksempel muligheten til å beskytte brukernes personvern, automatisk slette e-poster etter 24 timer, og spesielt bruke Googles servernettverk for å øke hastigheten på mottak av e-poster globalt. Alle disse funksjonene hjelper brukere ikke bare med å opprettholde personvernet når de bruker internett, men også unngå å ha sine personlige postkasser fylt med uønskede e-poster.

Dermed er Tmailor.com det optimale valget for de som ønsker å holde sin personlige informasjon sikker og unngå spam.

Hva er Temp Mail, og hvorfor bør du bruke det?

Definisjon av midlertidig e-post

Temp Mail, også kjent som midlertidig e-post, er en type e-postadresse som brukes i en kort periode, vanligvis til et bestemt formål, for eksempel å registrere en konto, motta en bekreftelseskode eller laste ned et dokument fra et nettsted. Når oppgaven er fullført, vil denne e-postadressen utløpe eller slettes automatisk etter en viss periode, noe som hjelper brukere med å unngå å bli plaget av reklame-e-poster eller spam.

En av de essensielle funksjonene til Temp Mail er at du ikke trenger å oppgi noen personlig informasjon når du oppretter en konto. Dette hjelper deg med å holde deg anonym og unngå å avsløre personlig informasjon på nettsteder du ikke stoler på.

Hvorfor bruke Temp Mail?

  1. Beskytt personlige e-postadresser mot spam: Når du oppgir personlige e-postadresser til nettsteder eller nettjenester, er det en betydelig risiko for at informasjonen din blir delt med tredjeparter, noe som resulterer i uønskede reklame-e-poster. Bruk av Temp Mail bidrar til å beskytte din primære e-post mot disse risikoene.
  2. Hold deg anonym på nettet: Temp Mail lar deg holde identiteten din privat når du deltar i nettaktiviteter. Du kan bruke den midlertidige e-postadressen din til å registrere deg for en konto på fora, sosiale medier eller nettjenester uten å oppgi nøyaktig informasjon.
  3. Unngå å dele personlige data med upålitelige nettsteder: Mange nettsteder krever at du oppgir en e-postadresse for å få tilgang til innholdet deres eller bruke tjenestene deres. Imidlertid har ikke alle nettsteder en god personvernpolicy. Bruk av Temp Mail hjelper deg med å unngå å dele dine personlige data med upålitelige plattformer.

Oversikt over Tmailor.com og dens enestående fordeler

Tmailor.com skiller seg ut fra andre flyktige e-posttjenester takket være dens mange overlegne funksjoner:

  • Ingen personlig informasjon kreves: Du trenger ikke å registrere eller oppgi personlig informasjon for å bruke Tmailor.com. Besøk nettsiden, så har du en midlertidig e-postadresse klar.
  • Bruk tokens for å få tilgang til e-poster på nytt: Tmailor.com gir et token som hjelper deg med å gjenopprette bare tidligere brukte e-poster, i motsetning til andre tjenester, som vanligvis sletter e-poster umiddelbart etter bruk.
  • Bruk Googles servernettverk: Dette øker hastigheten på global e-postmottak og sikrer at e-post leveres raskt uten forsinkelser.
  • Slett e-poster automatisk etter 24 timer: For å beskytte personvernet ditt slettes e-postene du mottar automatisk etter 24 timer.
  • Mer enn 500 e-postdomener: Tmailor.com tilbyr et bredt spekter av e-postdomener og legger til nye domener månedlig, noe som gir brukerne flere alternativer når de oppretter e-poster.

Takket være disse funksjonene har Tmailor.com blitt et perfekt valg for alle som ønsker å beskytte personvernet sitt og unngå plagen med spam når de deltar i nettaktiviteter.

Hvordan lage en midlertidig e-postadresse på Tmailor.com

The interface for receiving a temporary email address on the https://tmailor.com website

Grensesnittet for å motta en midlertidig e-postadresse på https://tmailor.com nettstedet

Trinn 1: Gå til Tmailor.com nettstedet

Besøk først nettstedet for midlertidig e-post Tmailor.com. Dette er hovednettstedet som tilbyr midlertidige e-posttjenester uten å be om personlig informasjon.

Trinn 2: Motta en midlertidig e-postadresse umiddelbart

Når du går inn på Tmailor.com hjemmeside, genererer systemet umiddelbart en midlertidig e-postadresse for deg uten å måtte registrere deg. Du kan bruke denne e-postadressen umiddelbart for å motta bekreftelses-e-poster eller registreringsinformasjon fra nettsteder og nettjenester.

Trinn 3: Gå til den midlertidige postkassen

Du kan få tilgang til den midlertidige innboksen din på nettstedet for å lese nye e-poster. Denne postkassen vil automatisk oppdatere og vise e-poster sendt til den opprettede midlertidige adressen.

Trinn 4: Lagre tokenet for å få tilgang til e-postadressen senere

Takket være tokenet er en unik funksjon ved Tmailor.com at du kan få tilgang til den gamle e-postadressen din på nytt. Dette tokenet vil bli gitt når du mottar en ny e-post og lagret i "Del"-delen. Hvis du vil bruke denne e-postadressen på nytt etter at du har forlatt nettstedet, lagrer du tokenet slik at du kan få tilgang til det igjen senere.

Receive a token to recover a temporary email address for future use in the share section.

Motta et token for å gjenopprette en midlertidig e-postadresse for fremtidig bruk i delingsdelen.

Bruk Tmailor.com på Android og iOS.

Oversikt over appen

Tmailor.com støtter brukere via en nettleser og har en midlertidig e-post-app for Android og iOS. Denne appen gjør det enkelt for brukere å administrere og bruke midlertidige e-poster når som helst og hvor som helst. Det gir en jevn og praktisk opplevelse for brukere som ønsker å motta og administrere midlertidige e-poster på sine mobile enheter.

Slik laster du ned og bruker appen

Last ned Temp-e-posten tmailor.com appen:

Temp mail app available on the Apple App Store.

Temp mail-app tilgjengelig på Apple App Store.

Notat:

Åpne appen og begynn å bruke:

Administrer midlertidig e-post på mobil.

  • "Temp mail"-appen lar deg motta umiddelbare varsler når nye e-poster er tilgjengelige, slik at du ikke går glipp av noen kritiske bekreftelsesmeldinger eller varsler.
  • Appen hjelper deg med å administrere alle opprettede midlertidige e-postadresser; Du kan raskt gjenopprette de opprettede midlertidige e-postadressene
  • Appen lar deg se, lagre og administrere e-poster og slette dem om nødvendig. Dette er spesielt nyttig når du raskt sjekker informasjon eller registrerer deg for en konto på andre plattformer.

Instruksjoner for å gjenopprette en midlertidig e-postadresse med et token på Tmailor.com

Trinn 1: Få et token når du mottar en ny e-post

Når du mottar en ny e-post via en midlertidig e-postadresse på nettstedet for midlertidig e-post "Tmailor.com", vil et token bli gitt. Dette tokenet er plassert i "Deling"-delen av innboksen din. Det er nøkkelen til å få tilgang til den midlertidige e-postadressen som er utstedt.

Lagre dette tokenet, som kan kopieres og lagres på et trygt sted (f.eks. lagret i et personlig dokument, primær e-post eller telefonnotat). Dette tokenet er viktig for å gjenopprette e-postadressen din etter at du har lukket nettstedet eller økten.

Trinn 2: Få tilgang til Tmailor.com igjen

Etter å ha forlatt nettstedet eller etter en stund, hvis du vil gå tilbake til den midlertidige e-postadressen du brukte, må du gå tilbake til Tmailor.com hjemmeside.

Trinn 3: Skriv inn tokenet for å gjenopprette den midlertidige e-postadressen

  1. På Tmailor.com-hjemmesiden, se etter "Gjenopprett e-post"-knappen. Eller gå direkte til følgende URL-adresse: Gjenopprett midlertidige e-postadresser med tilgangstokenet (tmailor.com)
  2. Skriv inn tokenet du lagret tidligere i forespørselsboksen.
  3. Autentiser at du ikke er en robot.
  4. Trykk på "Bekreft"-knappen for systemet for å hente din gamle e-postadresse og postkasse.

Trinn 4: Bruk den gjenopprettede midlertidige e-postadressen på nytt

Når tokenet er bekreftet, vil systemet gjenopprette den midlertidige e-postadressen og alle e-postene du mottok. Du kan fortsette å bruke denne e-postadressen til å motta flere e-poster eller se tilbake for tidligere e-poster til e-posten og innboksen slettes automatisk etter 24 timer.

Interface for entering a temporary email address recovery token.

Grensesnitt for å angi et midlertidig gjenopprettingstoken for e-postadresse.

Notat:

  • Tokens er avgjørende for å gjenopprette e-postadresser, så lagre dem permanent hvis du trenger å få tilgang til dem igjen.
  • Hvis tokenet ikke lagres, kan du ikke gjenopprette den midlertidige e-postadressen din etter at du har forlatt nettstedet.
  • Etter 24 timer, selv om du har tokenet, vil hele e-posten automatisk bli slettet for sikkerhets skyld, og postkassen vil ikke bli gjenopprettet.

Med token-funksjonen tilbyr Tmailor.com mer fleksibilitet og bekvemmelighet enn andre midlertidige e-posttjenester. Det lar brukere fortsette å bruke sin gamle e-postadresse uten å være begrenset til et enkelt besøk.

Hvordan bruke Temp Mail til nettaktiviteter

Opprett kontoer på nettsteder.

Temp Mail er et verdifullt verktøy for å opprette en konto på nettsteder og nettjenester uten å ønske å bruke en personlig e-postadresse. Du kan bruke Temp Mail til å abonnere:

  • Nyhetsbrev: Bli informert uten å bekymre deg for å bli spammet senere.
  • Fora: Bli med i nettsamfunn anonymt uten å avsløre den faktiske e-postadressen din.
  • Nettbaserte tjenester: Registrer deg for nettjenester og applikasjoner raskt og sikkert.

Motta en bekreftelse på e-post

Temp Mail lar deg motta en bekreftelses-e-post for å fullføre registreringsprosessen eller bekrefte kontoen din:

  • En bekreftelses-e-post vil bli sendt til din midlertidige innboks når du oppretter en konto på nettstedet.
  • Du må gå til Tmailor.com for å se og klikke på bekreftelseslenken uten å bekymre deg for at e-posten blir lagret i lang tid.

Sjekk funksjonaliteten til appen eller nettstedet ditt.

Temp Mail er nyttig for utviklere eller testere som ønsker å teste funksjonaliteten for sending og mottak av e-post i en app eller et nettsted:

  • Du kan opprette flere midlertidige e-postadresser for å teste å sende e-post samtidig, motta bekreftelseskoder eller teste andre e-postrelaterte funksjoner.

Ytterligere brukstilfeller:

  • Midlertidig abonnement for gratis prøvetjenester: Temp Mail lar deg registrere deg for prøvetjenester uten å dele din primære e-post.
  • Anonyme e-posttransaksjoner: Du kan utveksle e-poster uten å avsløre identiteten din ved å bruke Temp Mail.
  • Engangsnedlasting eller tilgang til innhold: Bruk Temp Mail for å få en nedlastingslenke eller aktiveringskode uten å bekymre deg for langsiktig e-postlagring.

Unike funksjoner ved midlertidig post på Tmailor.com

Bruk den genererte midlertidige e-postadressen permanent med tokenet

En av de fremtredende funksjonene til Tmailor.com er muligheten til å få tilgang til gamle e-postadresser gjennom tokens:

  • Tokensystem: Når du mottar en e-post, vil Tmailor.com gi deg et token som hjelper deg med å lagre og besøke denne e-postadressen på nytt etter at du har forlatt nettstedet.
  • Token Manual: For å gjenopprette en gammel e-post, skriv inn tokenet på Tmailor.com hjemmeside, og systemet vil automatisk gjenopprette e-postadressen og alle mottatte meldinger.

Lag umiddelbare e-poster uten personlig informasjon

En av de store fordelene med Tmailor.com er rask oppretting av e-poster uten å måtte oppgi noen personlig informasjon:

  • Ingen registrering er nødvendig. Du trenger bare å gå til nettstedet, og du vil umiddelbart ha en midlertidig e-postadresse klar til bruk.
  • Sikkerhet og personvern: Ved å ikke be om personlig informasjon er du helt anonym, og personvernet ditt er beskyttet når du bruker tjenesten.

Globale hastigheter med Googles serversystem

Tmailor.com bruker Googles globale servernettverk for å sikre høy hastighet og pålitelighet:

  • Rask e-postmottakshastighet: Takket være Googles robuste serverinfrastruktur mottas og behandles e-poster nesten umiddelbart, noe som sikrer at du ikke går glipp av informasjon.
  • Høy pålitelighet: Googles system sørger for at du mottar e-post raskt og konsekvent uansett hvor du er i verden.

Slett e-poster automatisk etter 24 timer.

Tmailor.com innebygd automatisk sletting av alle e-poster etter 24 timer, noe som beskytter personvernet ditt:

  • Automatisk sletting: E-poster mottatt i mer enn 24 timer vil automatisk bli slettet, noe som sikrer at ingen informasjon varer lenge.
  • Maksimal sikkerhet: Automatisk sletting av e-post eliminerer risikoen for e-postlekkasjer eller misbruk.

Takket være disse overlegne funksjonene gir Tmailor.com ikke bare brukervennlighet, men sikrer også sikkerhet og effektivitet ved bruk av midlertidige e-poster.

Slik administrerer du innkommende varsler og e-poster

Motta varsler med e-poster sendt til øyeblikkelige midlertidige e-postadresser.

Tmailor.com tilbyr umiddelbare varsler så snart en ny e-post kommer, og hjelper brukere med å ikke gå glipp av noen viktige meldinger:

  • Slik fungerer varsler: Så snart en e-post sendes til din midlertidige adresse, vil Tmailor.com system varsle deg via nettleseren eller mobilappen din (hvis du har installert den).
  • Varslingswidget: Dette er spesielt nyttig hvis du venter på en bekreftelseskode eller en viktig e-post fra nettjenester.

For å bruke varslingsfunksjonen, når du besøker nettstedet eller bruker applikasjonen, må du samtykke til å motta varsler når du blir bedt om tillatelse i varslingsvinduet i nettleseren eller mobilapplikasjonen.

Slik sjekker du postkassen din

Tmailor.com lar brukere enkelt få tilgang til postboksene sine på hvilken som helst enhet:

  • På skrivebordet: Gå til Tmailor.com-nettstedet, og den midlertidige e-postadressen og postkassen vises på hjemmesiden.
  • På en mobilenhet: Hvis du bruker en telefon, kan du få tilgang til nettstedet via en nettleser eller bruke mobilappen på Android eller iOS for å sjekke e-posten din raskt og enkelt.
  • På Android/iOS-appen har Tmailor.com et intuitivt, brukervennlig grensesnitt som lar deg administrere dine midlertidige e-poster og motta umiddelbare varsler når nye e-poster blir tilgjengelige.

Administrer viktige e-poster

Med automatisk sletting av e-poster etter 24 timer, må du huske på viktige e-poster:

  • Lagre viktige e-poster: Hvis du mottar en viktig e-post du vil beholde, laster du ned eller kopierer innholdet i e-posten før den slettes automatisk.
  • Eksporter e-poster: For å sikre at informasjonen ikke går tapt, kan du sikkerhetskopiere e-postene dine eller eksportere e-postinnholdet til et eget dokument.

Sikkerhetsfunksjonen for midlertidig e-post som Tmailor.com tilbyr

Bilde-proxyer

En av Tmailor.com unike sikkerhetsfunksjonene er en bildeproxy, som blokkerer sporing av bilder i e-poster:

  • Blokker sporingspiksler: Mange tjenester og reklameselskaper bruker små 1px-bilder for å spore brukeraktivitet når de åpner en e-post. Tmailor.com bruker bildeproxyer for å eliminere disse sporingsbildene, og beskytter personvernet ditt.
  • Forhindre informasjonslekkasjer: Takket være bildeproxyer lekkes ingen informasjon om aktiviteten din til tredjeparter via e-post.

Fjerning av sporings-JavaScript

Tmailor.com fjerner også all JavaScript-sporingskode som er innebygd i e-poster:

  • Hvorfor er JavaScript i e-post farlig? JavaScript kan spore brukere, registrere handlingene deres eller til og med åpne sikkerhetssårbarheter. Tmailor.com fjerner disse utdragene helt fra e-posten før de vises.
  • Maksimal sikkerhet: Fjerning av JavaScript gjør e-postene dine sikrere, og sikrer at ingen skadelig kode eller sporingsverktøy er aktive.

Ingen personlig informasjon kreves

En av styrkene til Tmailor.com er at den ikke ber om noen personlig informasjon når du bruker tjenesten:

  • Fullstendig anonymitet: Brukere kan opprette og bruke midlertidige e-poster uten å oppgi informasjon, for eksempel navn, primær e-postadresse eller påloggingsinformasjon.
  • Informasjonssikkerhet: Dette sikrer at du er helt anonym og ikke bekymrer deg for at personopplysninger samles inn når du bruker tjenesten.

Mer enn 500 domener er tilgjengelige.

Tmailor.com tilbyr over 500 forskjellige domenenavn som du kan bruke for din midlertidige e-postadresse:

  • Ved å bruke en rekke domenenavn får du flere valgmuligheter når du oppretter midlertidige e-poster. Det reduserer risikoen for å bli oppdaget ved hjelp av midlertidige e-poster.
  • Legge til nye domener hver måned: Tmailor.com legger stadig til nye domener, noe som gir brukerne flere alternativer og unngår å bli blokkert av nettjenester.

Fordeler med å bruke Tmailor.com sammenlignet med andre Temp Mail-tjenester

Ikke slett en opprettet midlertidig e-postadresse.

I motsetning til mange andre Temp Mail-tjenester som sletter e-postadresser umiddelbart etter bruk, lar Tmailor.com deg gjenbruke en generert e-postadresse med et token:

  • Enkel gjenbruk: Du kan lagre tokens og gjenbruke den gamle e-postadressen din når det er nødvendig, noe som skaper fleksibilitet for brukerne.

Globalt servernettverk

Tmailor.com bruker Googles globale nettverk av tjenere for å sikre at mottak av e-post er raskt og pålitelig:

  • Rask hastighet: Takket være Googles robuste infrastruktur kommer e-poster umiddelbart uten forsinkelser.
  • Høy pålitelighet: Dette globale serversystemet hjelper deg med å motta stabile og sikre e-poster uansett hvor du er.

Støtte for flere språk

Tmailor.com støtter mer enn 99 språk, noe som gjør tjenesten tilgjengelig for globale brukere:

  • Internasjonal tilgang: Brukere fra alle land kan enkelt bruke denne Temp Mail-tjenesten.
  • Ulike språk: Tmailor.com grensesnitt er oversatt til flere språk, noe som gjør det enkelt for brukere over hele verden å oppleve det.

Med sine enestående funksjoner og sikkerhetsfordeler er Tmailor.com et toppvalg for alle som leter etter en sikker og praktisk midlertidig e-posttjeneste.

Hvordan hjelper Tmailor.com deg med å unngå spam?

Hvorfor vises spam?

Spam oppstår ofte når e-postadressen din selges eller deles med tredjeparter uten at du vet om det. Mange nettsteder, hovedsakelig kommersielle eller markedsføringstunge, vil samle inn og dele brukernes e-postadresser med annonsører eller andre tjenesteleverandører. Dette resulterer i at din personlige innboks fylles med uønskede meldinger, inkludert annonser, produktmarkedsføring og til og med ondsinnede e-poster eller phishing-e-poster.

Forhindre spam med Temp Mail.

Å bruke en midlertidig e-post fra Tmailor.com er en fin måte å unngå spam på når du trenger å registrere deg for en konto på upålitelige nettsteder eller sannsynligvis vil sende mange reklame-e-poster. I stedet for å bruke en personlig e-postadresse kan du bruke en midlertidig e-postadresse til å:

  • Registrer deg for en demokonto: Disse nettstedene ber ofte om e-post, men sender mange reklame-e-poster etter at du har registrert deg.
  • Ta undersøkelser eller få gratis materiale: Disse stedene samler ofte inn e-poster for markedsføringsformål.

Hvordan Tmailor.com midlertidig postkasse beskytter personvernet ditt

Tmailor.com gir sterke sikkerhetstiltak for å sikre brukernes personvern:

  • Slett e-poster etter 24 timer: Alle e-poster i innboksen din slettes automatisk etter 24 timer, noe som sikrer at ingen uønskede e-poster varer lenge i systemet.
  • Postbokssikkerhet: Med automatisk sletting av e-post trenger ikke brukere å bekymre seg for spam eller annonser som tar opp plass i innboksen. Etter 24 timer vil systemet slette alle e-poster på en sikker måte, noe som bidrar til å beskytte din personlige innboks mot fremtidige irritasjoner.

Ofte stilte spørsmål om bruk av Tmailor.com

Er Temp-post drevet av Tmailor.com gratis?

Tmailor.com er en helt gratis tjeneste. Du kan opprette midlertidige e-poster og bruke dem med en gang uten å betale noe. Denne tjenesten er alltid tilgjengelig for brukere uten å kreve registrering eller personlig informasjon.

Kan jeg gjenbruke en Temp Mail-adresse?

Tmailor.com lar deg gjenbruke en midlertidig e-postadresse ved å lagre tokenet. Når du mottar en ny e-post, vil systemet gi dette tokenet slik at du kan få tilgang til e-postadressen igjen etter at du har forlatt nettstedet.

Hvor lenge blir e-posten min liggende i postkassen?

Alle e-poster i din midlertidige innboks vil automatisk bli slettet etter 24 timer. Dette bidrar til å beskytte personvernet ditt og forhindrer arkivering av unødvendige e-poster.

Kan jeg sende e-post fra Tmailor.com?

Nei, Tmailor.com er utformet for kun å motta e-post og støtter ikke e-postsending. Denne tjenesten er først og fremst for sikkerhets- og spamforebyggingsformål og bør ikke brukes til e-postutvekslingsaktiviteter.

Er Temp Mail-adressen min sikker?

Ja, Tmailor.com bruker avanserte sikkerhetstiltak som:

  • Googles globale servernettverk sørger for rask og sikker mottak av e-post.
  • Bildeproxy og fjerning av sporings-JavaScript i e-poster beskytter deg mot uautoriserte reklameselskapers sporingspraksis.

Kan jeg registrere en konto på Facebook, Instagram, TikTok eller Twitter (X) med en midlertidig e-postadresse?

Ja, du kan bruke den midlertidige e-postadressen oppgitt av tmailor.com for å registrere deg for de ovennevnte sosiale nettverkene. Du kan se noen instruksjoner for å opprette en konto med en midlertidig e-postadresse som følger:

Konkludere

Å bruke Tmailor.com gir bekvemmelighet og høy sikkerhet for de som trenger en midlertidig e-postadresse. Det hjelper deg med å unngå spam og sikrer maksimalt personvern med sikkerhetsfunksjoner som 24-timers sletting av e-post, bildeproxyer og et globalt nettverk av servere.

Hvis du leter etter en sikker, rask og gratis måte å registrere deg for en konto eller sjekke ut tjenesten uten å bekymre deg for å bli sporet eller spammet, er Tmailor.com ideell.

Prøv det i dag ved å besøke Tmailor.com og opprette en midlertidig e-postadresse på sekunder!