Kā izveidot pagaidu e-pasta adresi mobilajā tālrunī?

01/09/2023
Kā izveidot pagaidu e-pasta adresi mobilajā tālrunī?

Pagaidu e-pasta adreses ģenerēšanas pakalpojumi tagad interesē daudzus lietotājus, lai ierobežotu iespēju uzlauzt primāro e-pastu. Tiešsaistes vietnes izveido virtuālu e-pasta atbalstu bez maksas un vienlaikus izveido vairākus pagaidu e-pastus.

Tmailor.com ir lietojumprogramma, kas ģenerē nejaušus virtuālos e-pastus operētājsistēmās Android un iOS. E-pasta adreses ir atšķirīgas un nepārklājas, neatkarīgi no tā, cik reizes tās izveido. Lietotājiem ir jāizvēlas jebkurš e-pasta ziņojums, ko izmantot. Temp Mail to nekavējoties nodrošinās, lai mēs varētu kopēt starpliktuvē. Šis raksts palīdzēs, kā izmantot Temp Mail operētājsistēmās Android un iOS.

Quick access
├── Kā izveidot virtuālu e-pastu vietnē Temp Mail, izmantojot tmailor.com
├── Turklāt lietojumprogrammai TEMP MAIL by Tmailor.com ir arī citas funkcijas, piemēram:

Kā izveidot virtuālu e-pastu vietnē Temp Mail, izmantojot tmailor.com

1. darbība. Lietotāji noklikšķina uz zemāk esošās saites, lai instalētu lietojumprogrammu Temp Mail operētājsistēmā Android un iOS (Iphone - Ipad).

  1. Iegūstiet Android pagaidu pastu, izmantojot tmailor.com lietotni..
  2. Lejupielādējiet Temp Mail, izmantojot tmailor.com iOS lietotni (iPhone - Ipad)..

2. darbība.

  • Atveriet lietotni, un lietotājam tiks jautāts, vai viņš vēlas saņemt paziņojumus vietnē Temp Mail. Noklikšķiniet uz Atļaut, lai saņemtu jaunumus, kad jauns e-pasta ziņojums tiek saņemts nekavējoties. .
  • Allow notifications
  • Tad mēs redzēsim e-pasta adresi, kas nejauši sniegta ar pastāvīgi mainīgām rakstzīmēm. Ja vēlaties pārslēgties uz citu e-pasta adresi, noklikšķiniet uz pogas Mainīt. Jums nekavējoties tiks piešķirta jauna e-pasta adrese.

3. darbība.

Lai kopētu e-pasta adresi starpliktuvē, Lūdzu, noklikšķiniet uz pagaidu e-pasta adreses, kas parādās. Mēs redzēsim ziņojumu, ka adrese ir kopēta. Tagad varat izmantot šo e-pasta adresi, lai reģistrētos e-pasta ziņojumiem, neizmantojot sākotnējo e-pasta ziņojumu.

Get temp mail address

4. darbība.

Kad virtuālā e-pasta adrese saņem ienākošo pastu, tā parāda jauno ienākošo pasta ziņojumu skaitu. Pieskaroties iesūtnes izvēlnei, tiks parādīts saņemto e-pasta ziņojumu saraksts. Lai lasītu saturu, jums jānoklikšķina uz saņemto e-pasta ziņojumu galvenes, lai redzētu e-pasta saturu.

Inbox temp email

Turklāt lietojumprogrammai TEMP MAIL by Tmailor.com ir arī citas funkcijas, piemēram:

  1. Pārvaldiet izveidotās pagaidu e-pasta adreses.
  2. Izmantojiet izveidotās pagaidu e-pasta adreses.
  3. Skenējiet kopīgoto QR kodu vai ievadiet pilnvaru, lai piekļūtu e-pasta adresei, kas izveidota no citas ierīces vai tīmekļa pārlūkprogrammā.
  4. Dublējiet un atjaunojiet ierīcē e-pasta adrešu sarakstu, lai to varētu izmantot, dzēšot vai instalējot jaunas lietojumprogrammas citā ierīcē.

Pagaidu pasta lietojumprogramma atbalsta vairāk nekā 100+ valodas visā pasaulē. Izmantojot šo lietojumprogrammu, lietotājiem nekavējoties būs nejauši virtuālie e-pasta ziņojumi, lai abonētu pakalpojumus kā parasti tālrunī. Turklāt mēs saņemsim jaunu e-pasta ziņojumu skaitu tieši lietojumprogrammas saskarnē.