Vienreizējam pagaidu e-pastam jau ir īpaša mobilā lietotne viedtālruņiem

11/29/2022
Vienreizējam pagaidu e-pastam jau ir īpaša mobilā lietotne viedtālruņiem

Lielākajai daļai vietņu ir jāreģistrējas pirms pilnīgas piekļuves piešķiršanas lietotājiem, un reģistrācijas veidlapā pieprasītā informācija ietver e-pasta adreses un daudz ko citu. Lietotāji riskē saņemt surogātpastu, atstājot faktisku e-pasta adresi mazpazīstamā vietnē. Temp Mail pakalpojums, kas tagad ir pieejams Android ierīcēm, var palīdzēt.

Quick access
├── Pagaidu pasts Android ierīcēs
├── Anonīmu e-pasta pakalpojumu priekšrocības
├── Iemesli, kāpēc izmantot vienreizējās e-pasta adreses
├── VPN + pagaidu e-pasts = pilnīga anonimitāte

Pagaidu pasts Android ierīcēs

Temp Mail izstrādātāji ir laiduši klajā ar Android saderīgu lietotni, lai padarītu mobilo pieredzi vēl pieejamāku.

Saite uz Google Play lapu ar lejupielādējamo oficiālo lietotni:

Pagaidu pasta lietotne Google Play veikalā

Reģistrējoties lietotājam tiek piešķirta pagaidu e-pasta adrese.

Jūs varat mainīt šo e-pastu jebkurā laikā, noklikšķinot uz pogas "Mainīt" virs adreses.

Pagaidu pasts Android ierīcēs

Lietotne ir pieejama vairākās valodās , tostarp (bet ne tikai) angļu, spāņu, krievu, vācu, franču, holandiešu, itāļu, poļu, ukraiņu, japāņu... Lietojumprogrammas noklusējuma valoda tiek atlasīta atbilstoši lietotāja ierīces valodai.

Lietotne ir pieejama vairākās valodās , tostarp (bet ne tikai) angļu, spāņu, krievu, vācu, franču, holandiešu, itāļu, poļu, ukraiņu, japāņu... Lietojumprogrammas noklusējuma valoda tiek atlasīta atbilstoši lietotāja ierīces valodai.

E-pasta ziņojumi tiek glabāti 24 stundas. Pēc tam tie tiks izdzēsti, un tos nevar atjaunot. Tātad, pakalpojums ir noderīgs, kad lietotājs reģistrējas vietnē.

Temp Mail lietotne saglabā lietotāja anonimitāti, veidojot kontu vietnē, ļaujot viņiem slēpt savu IP adresi un nekad neizsūtīt personiskus e-pastus.

Anonīmu e-pasta pakalpojumu priekšrocības

  1. Lai saņemtu pagaidu e-pasta adresi, personas dati nav nepieciešami. Lietotājiem ir jālejupielādē un jāinstalē lietotne Android ierīcē, un tas arī viss.
  2. Mainiet adreses tikai ar vienu klikšķi.
  3. Pagaidu e-pasta adreses nekad nav saistītas ar citiem lietotāja kontiem.
  4. Pastāv dažādi regulāri atjaunināti domēna vārdi (@tmailor.com, @coffeejadore.com utt.).
  5. Lietotāji jebkurā laikā var izdzēst savas e-pasta adreses. Visi dati, ieskaitot IP adreses, arī tiks izdzēsti.
  6. Lietotāji e-pasta adresei var izvēlēties jebkuru lietotājvārdu, piemēram, aztomo@coffeejadore.com, io19guvy@pingddns.com utt. Diemžēl šī funkcija ir pieejama tikai tīmekļa versijā.

Piezīme: Iespēja sūtīt ziņojumus, izmantojot lietotni vai pārlūkprogrammas pakalpojumus, ir atspējota, lai novērstu krāpniecību. Programmatūra var saņemt tikai paziņojumus.

Iemesli, kāpēc izmantot vienreizējās e-pasta adreses

Ir daudz situāciju, kad lietotājiem var būt nepieciešami pagaidu pasta pakalpojumi:

  • Anonīms e-pasts pasargā lietotājus no surogātpasta. Lietotāja e-pasta adrese joprojām nav zināma surogātpasta izplatītājiem un krāpniekiem, kuri iesaistās pikšķerēšanā.
  • Pakalpojums ir ideāls, ja lietotāji reģistrējas jebkāda iemesla dēļ un apmeklē apšaubāmas vietnes.
  • Lejupielādējiet e-grāmatas un programmatūru, kas pieejama lejupielādei, taču lietotājiem ir jāatstāj savas e-pasta adreses.
  • Katru reizi, kad lietotājam ir jāsaņem atbilde no kāda, bet viņš nevēlas atklāt savu faktisko e-pasta adresi.
  • Daudzas citas situācijas.

Piezīme: Vienreizlietojami e-pasta ziņojumi aizsargā lietotāju anonimitāti un ietaupa laiku. Viltotu kontu reģistrēšana pagaidu lietošanai populārās vietnēs kļūst arvien sarežģītāka. Lietotāji ir spiesti aizpildīt vairākus laukus reģistrācijas veidlapā. Daudzos pakalpojumos (piemēram, Google) lietotājiem ir jānorāda savs mobilā tālruņa numurs, lai apstiprinātu reģistrāciju. Pagaidu pastam nav nepieciešams neviens no iepriekš minētajiem. Reģistrācija tiek veikta automātiski vai tikai ar vienu klikšķi.

VPN + pagaidu e-pasts = pilnīga anonimitāte

Garantēta tiešsaistes anonimitāte nav problēma, ja pagaidu pasta pakalpojums ir apvienots ar VPN, ļaujot lietotājiem paslēpt savu IP adresi. Šis pakalpojums ir pieejams cloudflare WARP. Izstrādātāji ir centušies darīt visu iespējamo, lai pakalpojums būtu vienkāršs un lietotājam draudzīgs, bez kaitinošām reklāmām un liela savienojuma ātruma. Turklāt cloudflare WARP VPN atbloķēs visas bloķētās vietnes, šifrēs trafiku un aizsargās jūsu datoru vai rokas datoru no ielaušanās un ļaunprātīgas programmatūras.