Kā izveidot e-pastu bez tālruņa numura?

09/29/2024
Kā izveidot e-pastu bez tālruņa numura?

E-pasta konti digitālajā laikmetā ir kļuvuši par neaizstājamu rīku, kas ir būtisks personīgajā un darba komunikācijā. Izmantojot e-pastu, lietotāji var sūtīt un saņemt ziņojumus, koplietot dokumentus un piekļūt daudziem tiešsaistes pakalpojumiem, piemēram, sociālajiem medijiem, banku pakalpojumiem vai iepirkšanās tiešsaistē. Turklāt e-pasts bieži tiek izmantots, lai autentificētu kontus un atgūtu paroles, tāpēc ir svarīgi uzturēt un aizsargāt lietotāju tiešsaistes identitāti.

Quick access
├── Kādas ir priekšrocības, izveidojot e-pastu bez tālruņa numura?
├── Populāri e-pasta pakalpojumi, kuriem nav nepieciešams tālruņa numurs
├── Soli pa solim, kā izveidot e-pastus bez tālruņa numura
├── Uzturiet drošību un konfidencialitāti.
├── Paroļu regulāras atjaunināšanas nozīme
├── Informētība par pikšķerēšanas un pikšķerēšanas e-pasta ziņojumiem
├── Secinājums

Kādas ir priekšrocības, izveidojot e-pastu bez tālruņa numura?

Lai gan e-pasta konta izveide ir vienkārša, daudzi pakalpojumu sniedzēji reģistrācijas laikā pieprasa lietotājiem norādīt tālruņa numuru. Tomēr ir daži iemesli, kāpēc daži lietotāji izvēlas izveidot e-pasta kontu bez tālruņa numura:

  • Privātuma aizsardzība: Tālruņa numurs var radīt bažas par konfidencialitāti, jo jūsu personiskā informācija ir tieši saistīta ar e-pasta kontu. Lietotāji ir nobažījušies, ka viņu tālruņu numuri varētu tikt izmantoti reklāmas nolūkos, pārdoti trešajām personām vai pakļauti datu pārkāpumiem. Tas, ka nav jānorāda tālruņa numurs, palīdz lietotājiem labāk aizsargāt savu personisko informāciju un palikt anonīmiem tiešsaistē.
  • Samaziniet tālruņa numura verifikācijas risku: Tālruņa numurus bieži izmanto autentifikācijas formām, piemēram, divfaktoru autentifikācijai (2FA). Pieņemsim, ka draņķīgs puisis nolaupa jūsu tālruņa numuru. Tādā gadījumā viņi to var izmantot, lai apietu drošības pasākumus un piekļūtu jūsu kontam, bloķējot īsziņas ar 2FA kodiem vai atkopšanas saitēm.
  • Izvairieties no nevēlamas saziņas: Tālruņa numura kopīgošana var izraisīt reklāmas zvanus un surogātpasta ziņojumus. Tālruņa numura nesaistīšana ar e-pasta ziņojumu palīdz izvairīties no šādas nevēlamas saziņas.
  • Saglabājiet personas privātumu: Daudzi cilvēki nevēlas kopīgot savus tālruņa numurus personisku iemeslu dēļ. Viņi vēlas saglabāt savus tālruņa numurus privātus un sniegt tos tikai uzticamiem cilvēkiem vai pakalpojumiem.
  • Pieejamības: Ne visiem ir mobilais tālrunis vai viegla piekļuve šai ierīcei, īpaši attālos rajonos vai cilvēkiem ar finansiālām grūtībām. Tālruņa numura neprasīšana padara e-pastu pieejamāku visām auditorijām.
  • Izveidojiet pagaidu vai sekundāro kontu: Ja ir nepieciešams sekundārais vai pagaidu e-pasta konts, lai reģistrētos pakalpojumam vai saņemtu biļetenu, lietotāji parasti vēlas to saistīt ar kaut ko citu, nevis ar savu primāro tālruņa numuru. Tas palīdz nošķirt būtisku personisko informāciju no dažādām tiešsaistes darbībām.

Populāri e-pasta pakalpojumi, kuriem nav nepieciešams tālruņa numurs

Tā kā daudzi lietotāji ir nobažījušies par privātumu un drošību, svarīga prioritāte ir e-pasta konta izveide, nenorādot tālruņa numuru. Par laimi, vairāki cienījami e-pasta pakalpojumi ļauj lietotājiem reģistrēties bez tālruņa verifikācijas. Tālāk ir norādīti daži populāri e-pasta pakalpojumi, kas tiek augstu novērtēti par to apņemšanos nodrošināt drošību un konfidencialitātes aizsardzību, palīdzot jums saglabāt kontroli pār savu personisko informāciju.

 

TMAILOR Pagaidu pasts

Tmailor.com Temp Mail ir pagaidu e-pasta adreses pakalpojums, kas ļauj lietotājiem ātri izveidot pagaidu e-pasta adresi tikai ar vienu klikšķi. Šis pakalpojums ir izdevīgs, lai reģistrētos vietnēm un pakalpojumiem, neatklājot savu e-pasta adresi. Tas ir vienkārši lietojams, un, lai sāktu darbu, nav nepieciešama personiska informācija.

Galvenās iezīmes:
  1. Personiskā informācija nav nepieciešama.
  2. Ātri izveidojiet e-pasta adreses.
  3. Ir iespējams izmantot pastāvīgu e-pasta adresi bez dzēšanas.
  4. Tas izmanto Google globālo serveru sistēmu, lai nodrošinātu ātrāko e-pasta saņemšanas ātrumu no jebkura pieejamā pagaidu pasta pakalpojuma.
  5. Tiek parādīts HTML saturs, novēršot pievienoto izsekošanas kodu.
  6. Tas ir pilnīgi bez maksas, bez lietotāja maksas.

ProtonMail

ProtonMail ir drošs e-pasta pakalpojums, ko izstrādājuši CERN, Šveices zinātnieki. ProtonMail, kas tika palaists 2014. gadā, ir ātri kļuvis populārs tiem, kurus uztrauc tiešsaistes privātums un drošība. ProtonMail raksturo pilnīga šifrēšana, kas nodrošina, ka tikai sūtītājs un saņēmējs var lasīt e-pasta saturu.

Galvenās iezīmes:
  1. Pilnīga šifrēšana: Visi e-pasta ziņojumi, kas nosūtīti, izmantojot ProtonMail, ir šifrēti, nodrošinot, ka neviens, ieskaitot ProtonMail, nevar piekļūt e-pasta saturam.
  2. Tālruņa numurs nav nepieciešams: Lietotāji var izveidot kontu, nenorādot tālruņa numuru, nodrošinot maksimālu privātuma aizsardzību.
  3. Identitātes aizsardzība: ProtonMail nereģistrē IP adreses un reģistrējoties neprasa personisku informāciju.
  4. Mobilās un darbvirsmas programmas: ProtonMail atbalsta lietotnes Android, iOS un tīmekļa versijām, ļaujot lietotājiem viegli piekļūt no jebkuras ierīces.
  5. 2FA (divfaktoru autentifikācijas) atbalsts: Divfaktoru autentifikācija uzlabo drošību, padarot jūsu kontu drošāku pret uzbrukumiem.
  6. Serveri, kas atrodas Šveicē: Dati tiek glabāti Šveicē, valstī ar stingriem privātuma noteikumiem, kas palīdz tos aizsargāt no ārējas novērošanas un iejaukšanās.

ProtonMail ir ideāla izvēle tiem, kam nepieciešams drošs e-pasta pakalpojums, kam nav nepieciešama personiska informācija un kas piešķir prioritāti privātumam.

Tutanota

Tutanota ir spēcīgs šifrēts e-pasta pakalpojums no Vācijas. Tas ir dzimis, lai lietotājiem nodrošinātu absolūtu privātumu. Tutanota ir pazīstama ar savu spēju nodrošināt pilnīgu šifrēšanas alternatīvu e-pastam, kalendāriem un kontaktpersonām, kas visas ir aizsargātas pret pārkāpumiem.

Galvenās iezīmes:
  1. Visaptveroša šifrēšana: Lietotāju e-pasta ziņojumi, kontaktpersonas un kalendāri tiek automātiski šifrēti; pat nešifrētus e-pastus var nosūtīt, izmantojot Tutanota ar pilnīgu šifrēšanu.
  2. Tālruņa numurs nav nepieciešams: Kontus var izveidot bez tālruņa numura vai personiskās informācijas, nodrošinot maksimālu privātuma aizsardzību.
  3. Atvērtā koda platforma: Tutanota izstrādā atvērtā pirmkoda kodu, ļaujot kopienai pārbaudīt un nodrošināt pakalpojuma drošību.
  4. Nav reklāmu: Tutanota neizmanto lietotāju datus reklāmu rādīšanai, nodrošinot tīru un drošu e-pasta vidi.
  5. 2FA un biometriskā autentifikācija: Tutanota atbalsta divfaktoru un biometrisko autentifikāciju, lai uzlabotu konta drošību.

 

Mailfence

Mailfence ir drošs e-pasta pakalpojums no Beļģijas, kas izceļas ar to, ka koncentrējas uz augstākās klases privātumu un drošību. Mailfence piedāvā ne tikai e-pasta platformu, bet arī citus rīkus, piemēram, kalendāru, dokumentu krātuvi un darba grupas, palīdzot lietotājiem būt produktīvākiem drošā vidē.

Galvenās iezīmes:
  1. Iebūvēta PGP šifrēšana: Mailfence atbalsta PGP šifrēšanu, padarot pilnīgu šifrētu e-pasta ziņojumu sūtīšanu vienkāršu bez sarežģītas konfigurācijas.
  2. Tālruņa numurs nav nepieciešams: Jūs varat izveidot kontu, nenorādot tālruņa numuru un aizsargājot savu privātumu.
  3. Tiešsaistes biroja rīkkopa: Mailfence integrē kalendārus, piezīmes un dokumentus, palīdzot pārvaldīt darba un personisko informāciju vienā platformā.
  4. Uzglabāšana Beļģijā: Lietotāju dati tiek glabāti Beļģijā, ievērojot stingrus privātuma noteikumus.
  5. Ciparparaksts: Mailfence nodrošina digitālā paraksta funkciju, lai nodrošinātu izejošo e-pasta ziņojumu autentiskumu un integritāti.

GMX

GMX (Global Mail eXchange) ir bezmaksas e-pasta pakalpojums, kas izstrādāts Vācijā 1997. gadā. Ar miljoniem lietotāju visā pasaulē, GMX piedāvā uzticamu e-pasta risinājumu un reģistrējoties neprasa tālruņa numuru, padarot to piemērotu tiem, kas vēlas saglabāt savu privātumu privātu.

Galvenās iezīmes:
  1. Vienkārša reģistrācija: GMX nav nepieciešams tālruņa numurs, lai izveidotu kontu, padarot reģistrāciju ātrāku un drošāku.
  2. Neierobežota e-pasta krātuve: GMX piedāvā neierobežotu krātuvi, ļaujot lietotājiem ērti uzglabāt e-pastus un dokumentus.
  3. Pretsurogātpasta aizsardzība: GMX ir jaudīgi surogātpasta filtrēšanas rīki, kas palīdz aizsargāt lietotājus no nevēlamiem e-pasta ziņojumiem.
  4. Bezmaksas mākoņkrātuve: GMX saviem lietotājiem piedāvā bezmaksas mākoņkrātuvi, atvieglojot failu pārvaldību un koplietošanu.
  5. Mobilā lietotne: GMX piedāvā bezmaksas mobilo lietotni iOS un Android ierīcēm, kas palīdz lietotājiem piekļūt savam e-pastam jebkurā laikā un vietā.

Partizānu pasts

Guerrilla Mail ir bezmaksas pagaidu e-pasta pakalpojums, kas ļauj lietotājiem izveidot vienreizējas e-pasta adreses, nesniedzot personisku informāciju. Guerrilla Mail, kas pazīstams ar savu absolūto anonimitāti, ir ideāli piemērots tiem, kas vēlas aizsargāt savu privātumu, kad viņiem ir nepieciešams pagaidu e-pasts.

Galvenās iezīmes:
  1. Pagaidu e-pasts: Guerrilla Mail nodrošina pagaidu e-pasta adresi, kas ir ideāli piemērota īstermiņa darījumiem vai abonementiem.
  2. Personiskā informācija nav nepieciešama: Izmantojot pakalpojumu, lietotāji nedrīkst norādīt tālruņa numuru vai personisku informāciju.
  3. Pašiznīcināšanās e-pasta ziņojumi: Pagaidu e-pasta ziņojumu derīguma termiņš pēc neilga laika automātiski beigsies, palīdzot lietotājiem palikt anonīmiem un izvairīties no drošības riskiem.
  4. Pretsurogātpasta pasākumi: Guerrilla Mail neļauj jums saņemt surogātpastu, reģistrējoties neuzticamās vietnēs.
  5. Pagaidu pārsūtīšana: Pakalpojums ļauj jums izmantot pagaidu e-pastus, bet joprojām saņemt e-pastus uz īsu laiku, lai pārbaudītu un pārbaudītu informāciju.

Temp-mail.org

Temp-mail.org ir labi zināms pagaidu e-pasta pakalpojums, kas ļauj lietotājiem uzreiz izveidot vienreizējas e-pasta adreses bez personiskas informācijas. Tas ir viens no populārākajiem anonīma e-pasta risinājumiem, palīdzot lietotājiem izvairīties no surogātpasta vai aizsargāt savu privātumu, apmeklējot neuzticamas vietnes.

Galvenās iezīmes:
  1. Ātra e-pasta izveide: Temp-mail.org ļauj uzreiz izveidot pagaidu e-pastus tikai ar vienu klikšķi. Reģistrācija vai personiskā informācija nav nepieciešama.
  2. Tālruņa numurs nav nepieciešams: Izmantojot pakalpojumu, jūs nedrīkstat norādīt tālruņa numuru vai personisku informāciju.
  3. Mobilā lietotne: Pakalpojumam ir mobilā lietotne, kas ļauj lietotājiem izveidot un pārvaldīt pagaidu e-pastus savos tālruņos.
  4. Šis pakalpojums ir ideāli piemērots īslaicīgai vai īstermiņa lietošanai, kad jums ir nepieciešams verificēt savu kontu vai reģistrēties vietnēs, bet vēlaties saglabāt savu primāro e-pastu privātu.



Soli pa solim, kā izveidot e-pastus bez tālruņa numura

Tmailor Temp pasta izmantošana

Temp mail by Tmailor.com nodrošina ātru un drošu veidu, kā izveidot pagaidu e-pasta adresi, kas ir ideāli piemērota, lai saglabātu privātumu un izvairītos no surogātpasta.

  1. Apmeklējiet vietni: Bezmaksas pagaidu pasta adrese, ko nodrošina https://tmailor.com
  2. Iegūt pagaidu e-pasta adresi: pagaidu e-pasta adrese tiek automātiski ģenerēta, kad apmeklējat vietni.
  3. Reģistrācija vai personiskā informācija nav nepieciešama.
  4. Jūs varat kopēt e-pasta adresi un sākt to izmantot uzreiz.
  5. Varat saglabāt piekļuves kodu, lai pastāvīgi izmantotu saņemto e-pasta adresi.

Izmantojot ProtonMail

  1. Apmeklējiet vietni: https://protonmail.com/
  2. Pieskarieties pogai Reģistrēties augšējā stūrī.
  3. Atlasiet bezmaksas konta plānu un noklikšķiniet uz Atlasīt bezmaksas plānu.
  4. Aizpildiet lietotājvārdu un izveidojiet paroli.
  5. Ievadiet atkopšanas e-pasta adresi (neobligāti) vai izlaidiet šo darbību.
  6. Noklikšķiniet uz Izveidot kontu, lai pabeigtu.

Izmantojot Tutanota

  1. Apmeklējiet vietni: https://tuta.com/
  2. Pieskarieties pogai Reģistrēties.
  3. Atlasiet bezmaksas konta plānu un nospiediet tālāk.
  4. Ievadiet lietotājvārdu un atlasiet e-pasta domēnu (piemēram, @tutanota.com).
  5. Izveidojiet paroli un apstipriniet paroli.
  6. Noklikšķiniet uz Tālāk, lai pabeigtu un sāktu izmantot e-pastu.

Izmantojot Mailfence

  1. Apmeklējiet vietni: https://mailfence.com/
  2. Pieskarieties pie Reģistrēties augšējā stūrī.
  3. Izvēlieties bezmaksas konta plānu un noklikšķiniet uz Izveidot kontu.
  4. Aizpildiet savu lietotājvārdu, e-pasta adresi un paroli.
  5. Tālruņa numurs nav nepieciešams; Varat izlaist šo darbību.
  6. Noklikšķiniet uz Izveidot manu kontu, lai pabeigtu reģistrāciju.

Izmantojot GMX

  1. Apmeklējiet vietni: https://www.gmx.com/
  2. Sākumlapā noklikšķiniet uz Reģistrēties.
  3. Aizpildiet pamatinformāciju, piemēram, vārdu, lietotājvārdu, paroli un dzimšanas datumu.
  4. Izlaidiet tālruņa numura ierakstu (neobligāti).
  5. Noklikšķiniet uz Izveidot kontu, lai pabeigtu.

Partizānu pasta izmantošana

  1. Apmeklējiet vietni: https://www.guerrillamail.com/
  2. Pagaidu e-pasta konts tiks automātiski izveidots, kad apmeklēsit vietni.
  3. Nav nepieciešams aizpildīt informāciju vai reģistrēties.
  4. Nokopējiet pagaidu e-pasta adresi un nekavējoties izmantojiet to.

Pagaidu pasta izmantošana

  1. Apmeklējiet vietni: https://temp-mail.org/
  2. Pagaidu e-pasta konts tiek izveidots automātiski, kad apmeklējat vietni.



Uzturiet drošību un konfidencialitāti.

Mūsdienu digitālajā laikmetā e-pasta kontu aizsardzība ir ārkārtīgi svarīga. E-pasts ir galvenais saziņas līdzeklis un vārteja uz tiešsaistes pakalpojumiem, finansēm un citām personiskām darbībām. Neatkarīgi no tā, vai izveidojat e-pasta ziņojumu, kura papildu konfidencialitātei nav nepieciešams tālruņa numurs, vai izmantojat standarta e-pasta pakalpojumu, efektīvu drošības pasākumu ieviešana ir būtiska. Tālāk ir sniegti daži noderīgi padomi, kā aizsargāt savu e-pasta kontu.

1. Izmantojiet stipras paroles

  • Izveidojiet garas paroles, tostarp lielos burtus, mazos burtus, ciparus un speciālās rakstzīmes.
  • Neizmantojiet viegli uzminamu informāciju, piemēram, vārdus, dzimšanas dienas vai bieži lietotus vārdus.
  • Neizmantojiet atkārtoti vecās paroles vai paroles, kas tiek izmantotas citos kontos.

2. Iespējojiet divfaktoru autentifikāciju (2FA)

  • Iespējojiet divfaktoru autentifikāciju (2FA), lai savam kontam pievienotu papildu drošības slāni.
  • Pēc paroles ievadīšanas 2FA pieprasa norādīt apstiprinājuma kodu no otras ierīces, parasti tālruņa.
  • Izmantojiet autentificētāja lietotni, piemēram, Google Authenticator vai Authy, lai saņemtu 2FA kodus, nevis saņemtu tos īsziņā, izvairoties no ziņojumu pārtveršanas vai nozagšanas riska.

3. Konta konfidencialitātes pārbaude un atjaunināšana

  • Regulāri pārbaudiet drošības un konfidencialitātes iestatījumus savā e-pasta kontā.
  • Izslēdziet nevajadzīgās izsekošanas vai datu apkopošanas funkcijas, lai personas informācija būtu drošāka.
  • Pārbaudiet un ierobežojiet trešo pušu lietotņu piekļuvi e-pasta kontiem.

4. Izmantojiet šifrētu e-pasta pakalpojumu

  • Izvēlieties e-pasta pakalpojumus, kas piedāvā pilnīgu šifrēšanu, piemēram, ProtonMail vai Tutanota, lai aizsargātu e-pasta saturu no izsekošanas un kompromitēšanas.
  • Jūsu dati būs droši pat uzlaušanas laikā, jo tikai saņēmējs var atšifrēt saturu.

5. Uzmanieties no pikšķerēšanas e-pasta ziņojumiem

  • Neatveriet e-pasta ziņojumus un nelejupielādējiet pielikumus no nezināmiem sūtītājiem.
  • Esiet piesardzīgs ar saitēm e-pasta ziņojumos, it īpaši, ja e-pasta ziņojumā tiek lūgts sniegt personisku informāciju.
  • Izmantojiet surogātpasta filtrēšanu un pikšķerēšanas brīdinājumus, kas iebūvēti jūsu e-pasta pakalpojumā.

6. Izmantojiet VPN, piekļūstot e-pastam publiskajos tīklos

  • Kad izveidojat savienojumu ar publisko Wi-Fi, izmantojiet VPN, lai šifrētu savienojumu, novēršot personiskās informācijas un e-pasta zagšanu.
  • VPN palīdz aizsargāt tīklā pārsūtītos datus no kiberuzbrucējiem.

7. Izrakstieties no sava konta, kad to neizmantojat

  • Pēc lietošanas noteikti izrakstieties no sava e-pasta konta publiskās vai nedrošās ierīcēs.
  • Izvairieties no pieteikšanās saglabāšanas publiskās pārlūkprogrammās vai koplietojamās ierīcēs.

8. Pieteikšanās darbību izsekošana

  • Regulāri pārbaudiet savu pieteikšanās vēsturi, vai nav aizdomīgu darbību.
  • Ja redzat ierīci vai atrašanās vietu, kuru neatpazīstat, nekavējoties nomainiet paroli un apsveriet citus drošības pasākumus.

Veicot iepriekš minētās darbības, varat saglabāt savu e-pasta kontu drošību un nodrošināt privātumu arvien sarežģītākā kibertelpā.

Paroļu regulāras atjaunināšanas nozīme

Paroles periodiska atjaunināšana ir vienkārša, bet ļoti efektīva metode, lai palielinātu sava e-pasta konta drošību. Šeit ir iemesli, kāpēc tas ir svarīgi:

Samaziniet akreditācijas datu kompromitēšanas risku.

Pieņemsim, ka jūsu parole ir atklāta datu pārkāpumā. Tādā gadījumā, regulāri mainot to, tiks samazināts nesankcionētas piekļuves jūsu kontam risks. Pat ja jūsu informācija ir nopludināta, jauna parole palīdzēs aizsargāt jūsu kontu.

    Brutālu spēka uzbrukumu efektivitātes samazināšana

    Regulāri mainot paroli, kibernoziedznieki var nemēģināt uzminēt vai uzlauzt jūsu paroli, izmantojot brutāla spēka uzbrukuma metodes. Pastāvīgi atjauninot paroles, uzbrucējiem būs grūtāk veikt šos centienus.

      Aizsargājiet pret iekšējiem draudiem.

      Vidēs, kur jūsu ierīcei var piekļūt vairākas personas (piemēram, publiskam datoram vai koplietojamai ierīcei), regulāri atjauninot paroli, tiek nodrošināts, ka tikai autorizēti lietotāji var piekļūt jūsu personiskajai informācijai.

         

        Informētība par pikšķerēšanas un pikšķerēšanas e-pasta ziņojumiem

        Pikšķerēšanas un pikšķerēšanas e-pasta ziņojumi ir izplatīta taktika, ko kibernoziedznieki izmanto, lai nozagtu personisko informāciju vai izplatītu ļaunprātīgu programmatūru. Lai saglabātu savu e-pasta ziņojumu drošību, ir ļoti svarīgi saglabāt modrību un apzināties šos draudus.

        Pikšķerēšanas e-pasta ziņojumu identificēšana

        Uzmanieties no e-pasta ziņojumiem no nezināmiem sūtītājiem vai pieprasījumiem pēc personiskas informācijas, parolēm vai finanšu informācijas. Meklējiet krāpniecības pazīmes, piemēram, vispārīgus sveicienus, sliktu gramatiku un steidzamus pieprasījumus.

          E-pasta ziņojuma autentiskuma pārbaude

          Pirms noklikšķināt uz saites vai lejupielādēt pielikumu, pārbaudiet sūtītāja e-pasta adresi un meklējiet neparastas neatbilstības. Ja saņemat aizdomīgu e-pasta ziņojumu no organizācijas, sazinieties ar to tieši, izmantojot oficiālos kanālus, lai pārbaudītu to autentiskumu.

            Ziņošana par pikšķerēšanas mēģinājumiem

            Lielākā daļa e-pasta pakalpojumu piedāvā ziņošanas mehānismu pikšķerēšanas un pikšķerēšanas e-pasta ziņojumiem. Izmantojiet šos rīkus, lai pasargātu sevi un citus no draudiem, palīdzot uzturēt drošāku e-pasta vidi.

              Secinājums

              E-pasta konta izveide bez tālruņa numura ir ideāli piemērota tiem, kas novērtē privātumu un vēlas izvairīties no surogātpasta zvaniem un telemārketinga. ProtonMail, Mail.com un Tutanota piedāvā drošas un lietotājam draudzīgas platformas, ļaujot izlaist mobilā tālruņa numura verifikācijas soli, vienlaikus nodrošinot stabilas funkcijas un stingrus drošības pasākumus.

              Izpildot detalizētos norādījumus, varat viegli iestatīt e-pasta kontu, kas atbilst jūsu drošības opcijām. Neatkarīgi no tā, vai uztraucaties par savas personiskās informācijas aizsardzību vai nevēlaties kopīgot savu mobilā tālruņa numuru, šīs alternatīvas nodrošina, ka varat uzturēt klātbūtni tiešsaistē, neapdraudot personisko drošību. Izmantojiet šos pakalpojumus, lai brīvi, droši un privāti sazinātos tiešsaistē!