Pakalpojumu sniegšanas noteikumi

11/29/2022
Pakalpojumu sniegšanas noteikumi

Lietošanas noteikumi ir līgums starp lietotāju ("jūs") un tmailor.com pakalpojumu ("Pakalpojums", "mēs"), kurā ir izklāstīti Pakalpojuma noteikumi un nosacījumi. Lūdzu, uzmanīgi izlasiet līgumu, jo, izmantojot Pakalpojumu, jūs piekrītat šādiem noteikumiem.

Quick access
├── VISPĀRĪGI
├── PAKALPOJUMA APRAKSTS
├── PIEŅEMAMA LIETOŠANA
├── ATRUNAS
├── ATLĪDZĪBU
├── JŪSU PIEKRIŠANA
├── IZMAIŅAS
├── KONTAKTPERSONAS

VISPĀRĪGI

Mēs nesniedzam nekādas garantijas par piemērotību vai uzticamību jebkādiem mērķiem. Īpašnieki patur tiesības jebkurā laikā noņemt tā pieejamību vai esamību. Jebkurš e-pasts, kas nosūtīts, izmantojot Pakalpojumu, var būt vai var nebūt pieejams apskatei, var tikt mainīts, un to var nekavējoties apskatīt JEBKURŠ sistēmas lietotājs. Jūs piekrītat piekļūt Pakalpojuma datiem tikai caur Pakalpojuma tīmekļa vietni.

PAKALPOJUMA APRAKSTS

Pakalpojums ir bezmaksas, un tas ļauj:

  • Piekļūstiet bezmaksas domēnu sarakstam.
  • Ģenerējiet jaunu e-pasta adresi uzreiz.
  • Noņemiet un ģenerējiet unikālas e-pasta adreses.
  • Mainiet e-pasta adrešu nosaukumus.
  • Automātiski saņemiet e-pasta ziņojumus un pielikumus.
  • Lasiet ienākošos e-pastus, kā arī paplašinājumus.
  • Lejupielādēt avotus (. EML), kā arī failu pielikumi.
  • Kopējiet starpliktuvē vai izmantojiet QR kodu.

PIEŅEMAMA LIETOŠANA

Jūs apņematies ne tieši, ne netieši neizmantot Pakalpojumu jebkādiem nelikumīgiem mērķiem. Jūs piekrītat, ka jebkurš pakalpojumam nosūtītais e-pasta ziņojums vai e-pasta ziņojumi, kurus jūs mudināt citus nosūtīt, kļūs publiski pieejami, tiklīdz tie būs pieejami Pakalpojumu sistēmā, bez cerībām, ka e-pasta saturs būs pārliecināts.

Jūs neizmantojat Pakalpojuma publisko sistēmu, lai saņemtu, uzglabātu vai skatītu e-pasta ziņojumus, kas satur konfidenciālu vai privātu informāciju. Jūs atzīstat, ka Pakalpojums nekontrolē pastkastēs ievietoto saturu.

Jūs apņematies pasargāt Pakalpojumu no jebkādiem bojājumiem, kas radušies e-pasta ziņojumu, e-pasta satura vai ierīces bojājumu dēļ, kas radušies e-pasta ziņojumu skatīšanas dēļ pēc tiešas vai netiešas Pakalpojuma izmantošanas.

Jūs saprotat un piekrītat, ka nevarat nosūtīt e-pastus ar Pakalpojumu. Tikai saņem. Turklāt, tā kā pakalpojums ir bezmaksas, tas apstrādā miljoniem e-pasta ziņojumu stundā. Tādējādi jūs saprotat un piekrītat, ka maksimālais e-pasta glabāšanas laiks var būt 1-2 stundas, kas var mainīt domēnus.

Jūs apņematies neizmantot pagaidu e-pastus, lai reģistrētu svarīgus kontus vai saņemtu sensitīvus datus. Pakalpojums nevarēs atjaunot e-pasta ziņojumus vai domēnus pēc to noņemšanas.

ATRUNAS

Pakalpojums tiek sniegts "tāds, kāds tas ir", bez jebkāda veida garantijas. Mēs negarantējam, ka Pakalpojums atbildīs jūsu prasībām un cerībām vai ka tas vienmēr būs pieejams, bez kļūdām, nepārtraukts un drošs. Mēs negarantējam konkrētu domēnu nosaukumu vai adrešu klātbūtni Pakalpojumā un jau saņemto e-pasta ziņojumu glabāšanu pa e-pastu.

ATLĪDZĪBU

Jūs saglabāsiet nekaitīgumu un atlīdzināsiet Pakalpojumam, kā arī tā direktoriem, amatpersonām, darbiniekiem, partneriem un aģentiem no un pret jebkādām saistībām, strīdiem, prasībām, bojājumiem, zaudējumiem, pieprasījumiem, bojājumiem, izdevumiem un izmaksām, tostarp, bet ne tikai, atbilstošām grāmatvedības un juridiskajām maksām, kas var rasties no vai jebkādā veidā saistītas ar jūsu piekļuvi Pakalpojumam vai tā izmantošanu, vai šo Lietošanas noteikumu pārkāpšanu.

JŪSU PIEKRIŠANA

Jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem un Privātuma politikai, izmantojot mūsu Pakalpojumu.

IZMAIŅAS

Mēs paturam tiesības jebkurā laikā mainīt Noteikumus. Izmaiņas stāsies spēkā, tiklīdz tās tiks publicētas šajā lapā. Tāpēc mēs aicinām jūs regulāri pārbaudīt Noteikumus, lai iegūtu atjauninājumus.

KONTAKTPERSONAS

Ja rodas kādi jautājumi par šiem Lietošanas noteikumiem, sazinieties ar mums pa tālruni tmailor.com@gmail.com.